Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa bir şey söyleyecem, ben yine çok doydumm..adeta patlıyorumm, abarttım mı yaaa :44::44::44::44:

80 mekik miiiiiiiiii ???

hey yarabbim şu azmi baaa da verr

80 mekik bir çekişte mi toplam mı sekerim ?

hahahahaha şimdi algıladımm , 1 çekişte canımm.. eliptiğimi yaptım sonra yattım mekiğimi çektim ama sağ sol bacak olarak tam mekik olarak 2 şer sayı olarak bir kerede çektim canım

hahahahaha şimdi algıladımm , 1 çekişte canımm.. eliptiğimi yaptım sonra yattım mekiğimi çektim ama sağ sol bacak olarak tam mekik olarak 2 şer sayı olarak bir kerede çektim canım

Hey maşallah Allah sağlık versin. Bende çekicem mekiki vurucam kırbacı vurcam kırbacıı bu ne yawww

yat yat nereye kadar

Hey maşallah Allah sağlık versin. Bende çekicem mekiki vurucam kırbacı vurcam kırbacıı bu ne yawww

yat yat nereye kadar

hahahahahahahhaha Grinin Elli Tonu geldi aklımaa

hepsini birden alıntıladım...
kızlar bu yorumlar nedir ki siz eski 5. takımı görcektiniz ne yorumlar vardı.birbirimizi yerden yere vururduk.hele de bir de cozutmalar varsa tamamdı..herkes tarafından topa tutulurduk resmen birde cezalar verirdik birbirimize.yani biz bir takımsak bütün kötü eleştirilere açık olmamız gerekli .vede bize yanlış gibi görünen herşeyi söylememiz gerkli ...

.

gamzeee sen yardımcı olursun bana, ben bugün regl oldum ama çok garip regl olmadan önce mutlaka 2 kilo alırım ve henüz 10 gün var reglime, çok düzenlidir ilk defa böyle bir şey geldi başıma ve sabah tartıda 500 gr eksilmiştim bu nasıl bir durumdur yahu ve hep çok ağrılı gelir bu sefer ağrı vs hiç bir şey yok...

bu yazışmada kötü bir şey yok ki sevdacım gayet medeni bir şekilde bilgi ve fikir alış verişinde bulunduk :) sorun yok yani

arkadaşlar dünde söylemiştim rahatsızım biraz diye. iyice şifayı kapmışım ben çok fena grip oldum sürekli yatıyorum diyet miyet hikaye oldu bişey yiyemiyorum zaten. afınıza sığınarak bugün istirahat etmek istiyorum

dalinin yorumlarını asla unutamam hahahahaha git kendini köprüden at yani

Hamilesin balımm

dinlen canım sen dikkat et kendine, en kısa zamanda toparlarsın inşallah

hahahahah hamilesinnnnn griple gelirmiş

kullandığın bir ilaç varsa yan etki yapmış olabilir belki yada bazı dönemlerde özür olabiliyor yani üstüne görme de denebiliyor öyle birşeyde olabilir canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…