- 8 Ocak 2014
- 443
- 90
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.081
hahahahahaha ben yıllardır istiyorum ama yokk
Olur inşallah canım isyan etme .kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?
Hayırlısı canım yaaa, 14 yıllık evliyim 30+ yaşındayımama çok artı yok ona göre heee
Canan Karatay'ın sözleri !!!!!!
TÜRKİYE SIK SIK YİYEREK ENİNE DOĞRU GENİŞLEDİ
Aslında 2 öğün normal ve doğal olanıdır. İnsan metabolizması genetik olarak 2-3 öğün üzerine programlanmıştır. Çünkü bütün enzimlerimiz, hormonlarımız buna göre çalışır. Ara öğün şart değildir. Bu yeni keşfedilen bir şey değil ki... İbn-i Sina ta o zaman "2 öğün sağlıklıdır 3. öğün hastalıktır" diyor. Peygamberimiz de 2 öğün yiyor. 2 öğün yemek sünnettir. Bizim diyetisyenlerimiz ise 6 öğün, 8 öğün diyorlar. 6-8 öğünden sonra bu kadar şişmanlık ve hastalıklar arttı aslında. Bütün hastalıkların altında da şişmanlık birlikte karaciğer yağlanması yatıyor. Bunun altını önemle çiziyorum..
.
Canan Karatay'ın sözleri !!!!!!
TÜRKİYE SIK SIK YİYEREK ENİNE DOĞRU GENİŞLEDİ
Aslında 2 öğün normal ve doğal olanıdır. İnsan metabolizması genetik olarak 2-3 öğün üzerine programlanmıştır. Çünkü bütün enzimlerimiz, hormonlarımız buna göre çalışır. Ara öğün şart değildir. Bu yeni keşfedilen bir şey değil ki... İbn-i Sina ta o zaman "2 öğün sağlıklıdır 3. öğün hastalıktır" diyor. Peygamberimiz de 2 öğün yiyor. 2 öğün yemek sünnettir. Bizim diyetisyenlerimiz ise 6 öğün, 8 öğün diyorlar. 6-8 öğünden sonra bu kadar şişmanlık ve hastalıklar arttı aslında. Bütün hastalıkların altında da şişmanlık birlikte karaciğer yağlanması yatıyor. Bunun altını önemle çiziyorum..
.
gamzecim paylaşımların çok güzel canım benim ellerine sağlık... ben de karatayı araştırıyorum günlerdir ve benim mantığıma da oldukça uygun... ve bugün 3. günümüz çok zinde hissediyorum kendimi.. ama lütfen kahvaltını atlama canım...
Merhaba Arkadaşlar Herkese Günaydın
Bugün kendimi iyi hissetmiyorum midemi üşüttüm ve üstüne üstlük dün yediğim yaprak sarmasının içinde sonradan öğrendiğim maydonoz bulundurulduğundan bana dokundu. Bugün fırsat buldukça aranıza katılacağım
Hepiniz sağlıcakla kalınn öpüyorum hepinizi
Dünkü menümü yazayım
Sabah
1 bardak domates çorbası
5 yk yoğurt
Öğlen
2 yk bulgur pilavı
1 tabak bol salata
Ara Öğün
Elma
Ara Öğün
Portakal
Akşam
2yk pilav
2 yk mantar tavuk sote
10 adet yaprak sarması ( çok pişmanım çokkk )
Su : 2 lt
Spor:1 saat yürüyüş
Not : En son yediklerimden sonra ara öğün yapacak halim kalmadı bir soda içtim ama malesef kendime gelemedim Ve yine malesef ki bugün şirketteyim ve çalışıyorum =((
Günaydın canımm, çok geçmiş olsunn :26::26: 10 adet sarma dışında menün çok iyi zaten sarmaların sanada zararı olmuş :26::26:
Normalde sarmayı çok severim ve inanılmazda yerim.
dün görümcemlere gitmiştim normalde sarma yapmışlar o bitmiş benimde çok sevdiğimi bildiği için oturmuş bi tencere bana sarmış e bilmiyorda yaşam biçimimi değiştirdiğimi gerçekten ayıp olmasın diye yiyeyim dedim ama ama işte
Sağlık olsun inşallah gamzecim
Aynen canımm, bu kadarla kurtulmuşsun en azındankaçamağında sarmanında dibine vurabilirdin
Günaydınnnnn, şu an kahvaltı yapıyorum canımm, kesinlikle bende çok zinde ve tok uyanıyorum, yediklerimle çok güzel doyuyorum, kaldı ki sadece atladığım 1-2 ara öğün ve ara öğün yapmadığım halde hiç cıkmıyorum...ayrıca yazdıklarını da okudum tam da böyle düşünüyorum işte, motive etmeliyiz birbirimizi kii verelim kilolarımızı
Tüm arkadaşlarıma günaydınnnnnnnnn
menumu yazayim unutmadan.
sabah: elma sirkeli, balli su, bir portakal (kahvaltidan once spor yaparim diye ummustum ama yapma istegim yoktu.)
kahvalti: 2 dilim uno denge light, 2 kucuk yumurta, biraz labne, bir domates
ogle: 3 kasik turlu, salata
ara: 1 elma, 1 bardak yagsiz sut
aksam: 3 kasik turlu, bir kase dogal yogurt
ara: 1 kara bitter cikolata (25 kal. den az) 1 elma.
su: takip edemedim ama 2 litre olmustur sanirim.
spor: 15 dk yuruyus, 1 saat eliptik
yok yok vurmadım çok sükür ama bugün kendime bir ceza vermek istiyorum sence ne yapabilirim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?