Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kortizon kaynakli kilolar sanirim daha cok su tutmayla ilgili. o yuzden o kismi hizli verirsin diye dusunuyorum. ama belki tuz gibi su tutmaya neden olacak seyleri bir sure cok cok aza indirmen gerekebilir.

tekrar dusundum de sanirim biraz belli bolgelerde yaglanmaya da neden oluyordu kortizon. ama yine cok oturmamis kilolar, hizli verebilirsin.

57'yi tez zamanda hayirlisiyla gormek hepimize nasip olur insallah.

Son düzenleme:

Normalde bölgesel olarak basen bölgem problemliydi kendimi bildim bileli, şimdi çok olmasa da göbeğim çıktı, o kadar garip bir şey ki, mümkün oldukça su içmeye çalışıyorum bugün, önceden çok fazla su içerdim ben nasıl azalmış bu alışkanlığım farkında olmadan .. Bir an önce tartının eksileri göstermesini diliyorum. Tiroidden korkuyorum umarım engellemez kilo vermemi ..

tiroid icin ilacini aliyorsun di mi canim?

yok henüz olmadım ama eli kulağında:))

tiroid icin ilacini aliyorsun di mi canim?

Evet alıyorum ama 4. günüm bugün daha nasıl etki gösterdiğini ne olacağını bilemiyorum.
Umarım bir an önce etkisini gösterir ilaçlar, tüm belirtilerini taşıyormuşum da hiç farkedememişim gitmiş.

evdekiler hem kilo verrr hem kurabiye yap dememeyi öğrenecekler valla yapacak bir şey yok hayır ikisi bir ardaa olmuyor işte denendi görüldü :)

bazen ilacin dogru dozunu bulmak zor oluyor, birkac deneme yapmak gerekebiliyor. zaten doktorun soylemistir, 1 ay kadar sonra gel tekrar tahlil yapalim diye. ama dogru dozu aliyorsan normal metabolizmana ulasirsin.

canım tiroid sebebiyle kilo almak çok yaygın bir durum. ne arkadaşlarım zayıflayamamışlardı sorunu bilmedikleri için. ama sana güzel haber ilacı sayesinde inanılmaz hızlı atıyorsun kiloları :))) o yüzden içini ferah tut

bazen ilacin dogru dozunu bulmak zor oluyor, birkac deneme yapmak gerekebiliyor. zaten doktorun soylemistir, 1 ay kadar sonra gel tekrar tahlil yapalim diye. ama dogru dozu aliyorsan normal metabolizmana ulasirsin.

Dozu bulmuş olsalar da kendime gelsem o kadar iyi olur ki ..
Yorgunum uyanamıyorum diye ne zamandır denemediğim şey kalmadı, adet olamamamın nedeni de o sanırım, hormonlarım ne derse o yöne gidiyorum arada pek alınganlaşıyorum falan Aman yeterki problemlerimiz böyle olsun elbet bir türlü bulunur çözümü ne yapalım. Abur cubura çok alışmıştım bu dönemde onu da buraya yaza yaza hallederim heralde.

Gerçekten mi ? Umarım öyle olur ayrıntısını biliyor musun bu çabukluk ne kadar Ah şu sabırsızlığım ..

Gerçekten mi ? Umarım öyle olur ayrıntısını biliyor musun bu çabukluk ne kadar Ah şu sabırsızlığım ..

sana şu şekilde bir örnek vereyim benim 80li kilolara ulaşmış ve ne yaparsa yapsın zayıflayamayan bir arkadaşım diyetisyene gidince anlaşıldı. ilaç ve dietle beraber 2-3 ay gibi bir sürede 60lı kilolarına geri kavuştu :)) o derece hızlı yani sen azmini kaybetme yeter

Ahh nasıl güzel cümleler bunlar böyle, çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi

ne kadar kortizon kullanıyorsun şu an? hangi marka? yani bünyeden bünyeye değişebilir ama tuzu sıfıra indirmeye bak kortizon kullanırken - benim hatam buydu hatta hastane diyetisyeni bile dedi dozun az olduğundan az tuzlu yiyebilirsin diye sonra da kızmıştı ben hiçbir hastaya öyle demem diye
şimdi herşey yasak moduna girmek yerine çikolatayı bitter ye ama diğer abur cuburları yememeye bak

Artık kullanmıyorum 1 hafta öne bıraktım onu da, oldum olası tuzu aramıyorum ama tuzu sıfıra indirince tansiyonum düşebiliyor o zaman bol tuzlu ayran tüketiyorum. Abur cuburu 1-2 hafta sonra az az sokabilirim menülerime ama son zamanlarda 1 oturuşta 1 paket çikolata yediğimden elime alınca dur diyemeyeceğime inanıyorum, önce haftada 1 gün hariç yememeyi planlıyorum sonrasında kahve ile beraber günde 1-2 kare yenilebilir sanırım sakıncası olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…