- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.141
Kızlar o kadar alıntıla yorum yap derken arada kaynadı - hemen size dünkü menümü yazıyorum
Sabah - 08:30
- 2 dl çavdar ekm. + 1 kk light b.peynir+ salçayla yapmış olduğum yağsız tost
- 1-2 ç. bardağı çay
Ara - 10:30
- 1 fincan 3ü 1 arada fındıklı kahve (çok şekerliydiii)
Öğle - 12:30
- Sabahki tostun aynısı (yemeğim yoktu 2 tost yaptım birini öğlen için)
- 1 bardak çay
Ara - 16:00
- 3 hurma
- yarım pkt süt (yaklaşık 100ml)
Akşam - 19:00
- 4 yk kereviz
- 5 yk mercimekli bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
- 1 salatalık
Su - 1,5lt anca olmuştur
Spor - 30 dk (1 mil leslie+zumba)
Kızlar dün gece regl olacağım diye herhalde ayak bileğim çok şişti dedim biraz spor yapayım iner belki ama inmedi bir de karnım ağrıyordu neyse ki oldum da şüphelerim son buldu çünkü üşütmüş de olabilirim diye korktum. :18:
anladım canım ben de bimin tam buğday ya da çavdarını alıyorum 1 dl 50 kcal falan%70 lik bitter'de hic seker tadi gelmiyor valla. ama olsa da cok zarar vermez diye dusunuyorum, benim kilomda gunluk 1600 kalori falan olmasi lazim diyetin zaten.
ekmek de planli degil aslinda, oglen salata boldu, iki domates, iki salatalik vardi, o yuzden yemedim. aksam da ekmek yiyecek kadar ac hissetmiyordum. yoksa kendimi tutmam yerim, uno denge light bir dilim zaten 35 kalori civarinda.
kız Çelikle alakayı biraz zor kurdum ama sen deyince hemen Çelik açtım dedim adını andık boş geçmesin hem biraz da ses olsun
Sanatçı çelikBeyaz ondan hep özür diler yaa, bende unutmadım diledim ayyy ben çok merak ediyorum cumayıı :18::18::18:
Kesinliklee tatlımmmmmmmmmmm mutlu olunca ve sizinle oluncaa kilo neymiş beeee, hepsi giderr
reglde misin? yoksa anlık mı gelişti? birşeye canın sıkkın değil inşallahbu arada yetmiyormuş gibi bir de dün ağlama krizine girdim ki sormayın. rejimden mi kadın hassasiyeti mi bilemedim ama fenaydı. aylardır böyle ağladığımı bilmem
Menü güzel,özellikle akşam yemeğin. Su miktarı da 2 lt olsa diyecek bi şeyim yoktu.Kızlar o kadar alıntıla yorum yap derken arada kaynadı - hemen size dünkü menümü yazıyorum
Sabah - 08:30
- 2 dl çavdar ekm. + 1 kk light b.peynir+ salçayla yapmış olduğum yağsız tost
- 1-2 ç. bardağı çay
Ara - 10:30
- 1 fincan 3ü 1 arada fındıklı kahve (çok şekerliydiii)
Öğle - 12:30
- Sabahki tostun aynısı (yemeğim yoktu 2 tost yaptım birini öğlen için)
- 1 bardak çay
Ara - 16:00
- 3 hurma
- yarım pkt süt (yaklaşık 100ml)
Akşam - 19:00
- 4 yk kereviz
- 5 yk mercimekli bulgur pilavı
- 1 kase yoğurt
- 1 salatalık
Su - 1,5lt anca olmuştur
Spor - 30 dk (1 mil leslie+zumba)
Kızlar dün gece regl olacağım diye herhalde ayak bileğim çok şişti dedim biraz spor yapayım iner belki ama inmedi bir de karnım ağrıyordu neyse ki oldum da şüphelerim son buldu çünkü üşütmüş de olabilirim diye korktum. :18:
ya ben akşam eve giderken ne yapsam diye düşünürken mercimek yemek istediğimi hissettim ama çorba yaparsam 1 kepçe almam lazım o da kesmez en iyisi bulgur pilavına katayım hem baklagil hem de vitamin olsun dedim - bugün öğle yemeğinde de aynısı varmenu guzeloff canim nasil mercimekli bulgur pilavi cekti simdi.
hedefim 2 lt ama ulaşamadımMenü güzel,özellikle akşam yemeğin. Su miktarı da 2 lt olsa diyecek bi şeyim yoktu.
valla ankarada da hava kapalı allahtan çıkcağız değilse bende kapalı havları hiç sevmemOffffff ne sıkıcı bir gün yahuuu, tatil yapıyoruz güyaaaiyi bol sıkılıyorumm, inşaallah Cuma günü tartıda - çıkarım da ödül olarak Anneme giderim
benim en büyük sıkıntım kronik kabızlık o yüzden işe başlayayım bende bu diyete uygun beslenmeye çalışacağım kitapta günde 2 defa yazdığını görünce yok artık demiştim ama sizde işe yaradıysa inş bende de işe yarar çünkü günde en az 2 tane form çayı içiyorum çoğu zaman müshil hapı kullanıyorum onunla ancak çıkabiliyorum wc yeben yokum da ondan sıkılıyorsun sen değil mi şekerim :) öğle yemeği vaktim geldi ben inanılmaz tokum ve sende de oldu mu bilmiyorum ama geçen haftalarda hatırlarsan wc için kafayı yemiştim bitkisel müshil bile kullanmıştım da çözüm bulamamıştım. canan hoca yazısında bu beslenme ile günde 2 kez rahat wc ye gidersiniz demiş ilk gün değil ama dün ve bugün aynen yaşıyorum... süpper yaa, en büyük derdime çözüm buldu bu salatalar, yoğurtlar :)
bu arada yetmiyormuş gibi bir de dün ağlama krizine girdim ki sormayın. rejimden mi kadın hassasiyeti mi bilemedim ama fenaydı. aylardır böyle ağladığımı bilmem
KesinlikleeeeeeeeeeeYemin ediyorum bak daha demin aynı şeyi düşünmediysem, yazmaya çekindim yoksa, ben diyetime başladığımdan beri sadece bu hafta hiç sorun yaşamıyorum ve inanırmısın bende süper tokum..ben dün akşamdan beri 2. kez oldu ayyy tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim, Çelikten de özür dilerim Gerçekten bana uydu bu yeme düzeni ama en büyük söz tartının
ya ben akşam eve giderken ne yapsam diye düşünürken mercimek yemek istediğimi hissettim ama çorba yaparsam 1 kepçe almam lazım o da kesmez en iyisi bulgur pilavına katayım hem baklagil hem de vitamin olsun dedim - bugün öğle yemeğinde de aynısı vargöndereyim mi? hedefim 2 lt ama ulaşamadım
5 S kuralı hayatım
Saygı
Sevgi
Sabır
Sadakat
Sex
birde hayatı tesbih yap, salla gitsinnn .
benim en büyük sıkıntım kronik kabızlık o yüzden işe başlayayım bende bu diyete uygun beslenmeye çalışacağım kitapta günde 2 defa yazdığını görünce yok artık demiştim ama sizde işe yaradıysa inş bende de işe yarar çünkü günde en az 2 tane form çayı içiyorum çoğu zaman müshil hapı kullanıyorum onunla ancak çıkabiliyorum wc ye
günaydınnnnnn
dünkü menüm:
sabah: 2 adet cherry domates, az peynir, 2 dilim etimek, şekersiz çay
öğle: 1 kase sebze corbası, 1 iri köfte, biraz püre, 1 dilim kepek ekmeği
akşam: 3 kaşık kereviz, 3 kaşık pırasa
ara öğün: 1 elma, 1 galeta
günah itirafı: dün kurabiye yapmıştım çok güzel koktu 2 tane ondan yuttum kızlarrrrr. rejim bitene kadar evdekileri de zorunlu rejime sokuyorum artık pişirmiycem böyle şeyler
3 lt su + yarım saat tempolu yürüyüş
vallahi çözümü buldum ben, bak gamzede de aynı şekilde etkilemiş... hayırlısı bakalım :)
Canım rejimden değildir umarım :)Bazen ağlamak iyidir ama yine de Keep calm and don't cry, Smile.bu arada yetmiyormuş gibi bir de dün ağlama krizine girdim ki sormayın. rejimden mi kadın hassasiyeti mi bilemedim ama fenaydı. aylardır böyle ağladığımı bilmem
süppersin hatta 6 s bile olabilir o... 6. da sağlıklı beslenmeeee :)
vallahi çözümü buldum ben, bak gamzede de aynı şekilde etkilemiş... hayırlısı bakalım :)
kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeGerçekten buna şaşırdım ben ama çok şükür kii hem doyuyorum, hem wc problemim yok birde kilo verirsemmm ohhhhhhhhhhh değmeyin keyfimee
yaaa ben yapamadım onu yaa çizelge ekranına geldim çizelge için gerekli biligleri yazdım ettim oke dedi ee sonra ..
valla bu 2. denemem ilkinde yeşil mercimekle yapmıştım ama tabii ben önceden haşlamadığım için pişsin diye epey beklemiştim bu sefer kırmızı mercimekten yaptım yine haşlamadım ama çabuk pişti - ben sallamasyon yapıyorum ya :)) soğanı yağda az kavurdum ama çok yumuşatmadım yarısını kerevize koydum ikisi için bir kere soğan kavurayım dedimahaha olur, adresi veryim hemennasil yaptin? hasliyor musun mercimegi once?
Kurabiyeleri akşam yediğini tahmin ediyorum çünkü akşam yemeğin çok çok hafif olmuş.Belki yanında yoğurt yesen daha tok hissederdin. Kurabiyeler kaçmazdı.
Ara öğünü en sona yazmışsın ama sanırım sabah-öğle, öğle- akşam arasında yediklerindi , su güzel spor var :)
Evdekiler kurabiyelerin olmadan yaşamaya isyan etmez umarım
gamzecim tartıldın mı hiç bu ara?
Evet canım, haftasonu o kadar cozutmama raağmen dün 100 gr. eksi çıkmıştımcumaya ne çıkıcak bakalım, reglim de bu gün bitiyor
ohh süpper regl bitince gider o ödemler... ben de perşembeye maydanoz kürü yapayım diyorum ödem söktürmek için şimdi bi araştırayım google amcadan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?