Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biliyorum az ama hep bukadar yerim diyet yapmasam bile hiç iştahlı değiliçm yeteri kadar yiyorum:)

Öncelikle çok geçmiş olsun canımm, rabbim sağlıkla tekrar kilo vermeyi nasip eder hiç canını sıkma, hoşgeldin sefalar getirdin, her zaman motive olmana yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize, listede olmasan da eminim diğer arkadaşlarım da benim gibi düşünüyor, 5. takımın kapısı sonuna kadar açıktır

.

Çok teşekkür ederim ne güzel bir karşılama bu böyle
Nasıl böyle kilo alabildiğim ile ilgili hiç bir fikrim yok, tartıyı ortadan kaldırmıştım evet kilo aldığım belli oluyor ama kesinlikle bu kadar değil.
57 kg ile eylül ayında mezun oldum.
Şu an 84 kg olmuşum, bir an görünce nasıl şok olduğumu tahmin edersiniz ki en azla 70 bekliyordum.
Ciddi bir tiroid problemim var.
Yaklaşık 2.5 aydır adet olmuyor. Biraz da kortizon kullanmak ama nasıl böyle olabildi anlamıyorum, hayatımda hiç görmediğim bir kilo.
Ama artık yapacak bir şey yok tabi dikkat edeceğim, düşüncem haftada 1 gün kaçamak, 1 sabah özel kahvaltı daha geniş kapsamlı, onun haricinde abur cubur vsden uzak durup, yoga ile desteklemek, yoganın hormonlarımı da etkileyerek egzersizden daha iyi olacağını düşünüyorum.

off off offf, harbi çok olmuş biraz canım yaaa, bende eski mezun olarak hemen hemen 7 ayda 8-9 kilo almış bulunuyorum ama zararın neresinden dönülürse kardır, hep beraber vericez inşaallah, kaç yaşındasın canım? troid problemin için doktora illaki gitmişsindri, olmadı diyetisyen yardımı da al canım

Merhabaaaa bende takım da yeniyim ama yeni kişileri görmek beni her zaman mutlu etmiştir.

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek ister umarım hedef kilona ulaşmada hepimizin katkısı olmasını dilerim.

Eğer kaptanlar için sorun değilse aramıza hoşgeldin

çok geçmiş olsun, istedikten sonra olmaması için hiçbir sebep yok.. aramıza hoşgeldiniz... grubumuzda liste için sayının dolu olduğunu biliyorum ama zaten listeye girmeden tecrübeleri paylaşmak istemişsiniz. seve seve :) tekrardan hoşgeldiniz...

Dün çok üzüldüm görünce durumu ama artık diyecek bir şey yok dediğin gibi zararın neresinden dönsek kardır.
23 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın ?
Bu dönemde bir de 2. üniversite için tekrar sınava hazırlanıyorum onun da etkisi var tabi tıkındım genelde ders çalışırken.
Tiroid problemimi yeni öğrendim, ilaca başladım tabi hemen biraz bakayım dikkat ederek ve ilaç sayesinde neler olacak olmadı diyetisyene de gidebilirim tabi.

Teşekkür ederim hoşbuldum, zaten listeye giremiyorum henüz ama olsun amaç motive olmak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…