- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.161
şimdi bbcode yeri var orada sonu png olan kısmı kopyalayıp profilindeki çizelge kısmında kalem var ona tıklayınca ekran açılıyor oraya yapıştır tamam de ekrana gelir - ben daha şimdi yaptım
canım link atarmısın
şimdi bbcode yeri var orada sonu png olan kısmı kopyalayıp profilindeki çizelge kısmında kalem var ona tıklayınca ekran açılıyor oraya yapıştır tamam de ekrana gelir - ben daha şimdi yaptım
canım link atarmısın
ekranı kopyalamaya çalıştım ama yapamadımsen çizelgeni oluşturabildin de sadece kkya mı eklemek kaldı?
ekranı kopyalamaya çalıştım ama yapamadımsen çizelgeni oluşturabildin de sadece kkya mı eklemek kaldı?
sanırım yaptımm
kız çok az yiyorsun hasta olma sakın dikkat et zafiyet geçireceksin hem bebeğin de var - sen dağyolunun listesine bir bak - çünkü çok az yiyorsun biraz yediklerini arttırman lazım -bu arada bebeği emziriyor muydun?
evet evet- bol seratoninle pozitif hissederizzz
sanırım yaptımm
eklemeyi başardım ama buraya mesaj atarken altta çıkmıyor onu nerden ayarlamam gerekıyor
Merhaba arkadaşlar, toplightın paylaşım alanında yazdıklarını gördüm bir bakayım dedim takıma, ben 3. takımın eski kaptanıyım. Ne yazık ki bazı hastalıkların ve ilaçların da etkisi ile çok hızlı bir şekilde aşırı derece kilo aldım, eğer kabul ederseniz burada hem ufak ufak dikkat etmek istiyorum listede olmadan.
eklemeyi başardım ama buraya mesaj atarken altta çıkmıyor onu nerden ayarlamam gerekıyor
canım zaten çizelgen kilo bakımından olmamış malesef :26::26::26:
canım zaten çizelgen kilo bakımından olmamış malesef :26::26::26:
ama şimdi oldu
ama şimdi oldu
hemde süper olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben de çizelge yapacağım ama artık sormaya utanıyorum bi baktım bulamadım o kadar link falan verdiniz onları da bulamadım o yüzden vazgeçtim :)))))
Öncelikle çok geçmiş olsun canımm, rabbim sağlıkla tekrar kilo vermeyi nasip eder hiç canını sıkma, hoşgeldin sefalar getirdin, her zaman motive olmana yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize, listede olmasan da eminim diğer arkadaşlarım da benim gibi düşünüyor, 5. takımın kapısı sonuna kadar açıktır
.
hemde süper olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
beden kit endeksini bım yanlış hesaplıyor ama ben daha önce hesapladığımda 22.3 çıkıyor burda 14 küsür
Çok teşekkür ederim ne güzel bir karşılama bu böyle
Nasıl böyle kilo alabildiğim ile ilgili hiç bir fikrim yok, tartıyı ortadan kaldırmıştım evet kilo aldığım belli oluyor ama kesinlikle bu kadar değil.
57 kg ile eylül ayında mezun oldum.
Şu an 84 kg olmuşum, bir an görünce nasıl şok olduğumu tahmin edersiniz ki en azla 70 bekliyordum.
Ciddi bir tiroid problemim var.
Yaklaşık 2.5 aydır adet olmuyor. Biraz da kortizon kullanmak ama nasıl böyle olabildi anlamıyorum, hayatımda hiç görmediğim bir kilo.
Ama artık yapacak bir şey yok tabi dikkat edeceğim, düşüncem haftada 1 gün kaçamak, 1 sabah özel kahvaltı daha geniş kapsamlı, onun haricinde abur cubur vsden uzak durup, yoga ile desteklemek, yoganın hormonlarımı da etkileyerek egzersizden daha iyi olacağını düşünüyorum.
beden kit endeksini bım yanlış hesaplıyor ama ben daha önce hesapladığımda 22.3 çıkıyor burda 14 küsür
illaki bir yerde hata yapıyorsundur canımm :26::26:
Merhaba arkadaşlar, toplightın paylaşım alanında yazdıklarını gördüm bir bakayım dedim takıma, ben 3. takımın eski kaptanıyım. Ne yazık ki bazı hastalıkların ve ilaçların da etkisi ile çok hızlı bir şekilde aşırı derece kilo aldım, eğer kabul ederseniz burada hem ufak ufak dikkat etmek istiyorum listede olmadan.
illaki bir yerde hata yapıyorsundur canımm :26::26:
Allah Allah bakıyorum ama bulamadım
Çok teşekkür ederim ne güzel bir karşılama bu böyle
Nasıl böyle kilo alabildiğim ile ilgili hiç bir fikrim yok, tartıyı ortadan kaldırmıştım evet kilo aldığım belli oluyor ama kesinlikle bu kadar değil.
57 kg ile eylül ayında mezun oldum.
Şu an 84 kg olmuşum, bir an görünce nasıl şok olduğumu tahmin edersiniz ki en azla 70 bekliyordum.
Ciddi bir tiroid problemim var.
Yaklaşık 2.5 aydır adet olmuyor. Biraz da kortizon kullanmak ama nasıl böyle olabildi anlamıyorum, hayatımda hiç görmediğim bir kilo.
Ama artık yapacak bir şey yok tabi dikkat edeceğim, düşüncem haftada 1 gün kaçamak, 1 sabah özel kahvaltı daha geniş kapsamlı, onun haricinde abur cubur vsden uzak durup, yoga ile desteklemek, yoganın hormonlarımı da etkileyerek egzersizden daha iyi olacağını düşünüyorum.
off off offf, harbi çok olmuş biraz canım yaaa, bende eski mezun olarak hemen hemen 7 ayda 8-9 kilo almış bulunuyorum ama zararın neresinden dönülürse kardır, hep beraber vericez inşaallah, kaç yaşındasın canım? troid problemin için doktora illaki gitmişsindri, olmadı diyetisyen yardımı da al canım
çok geçmiş olsun, istedikten sonra olmaması için hiçbir sebep yok.. aramıza hoşgeldiniz... grubumuzda liste için sayının dolu olduğunu biliyorum ama zaten listeye girmeden tecrübeleri paylaşmak istemişsiniz. seve seve :) tekrardan hoşgeldiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?