Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gördün değil mi canım fazla kilonun zararlarını ve azmimi kutlamak gerek değmiş azmetmeme ama değil mi... bu ara 80 lerdeyim 68 i görecek bu gözler Allah ın izni ile :)

luci cim valla eskiden fena değilmişsin ama şimdi artist gibi olmuşsun güzelliğin ortaya çıkmış sana öyle söyleyeyim doğru yoldasın devam et tatlım

luci cim valla eskiden fena değilmişsin ama şimdi artist gibi olmuşsun güzelliğin ortaya çıkmış sana öyle söyleyeyim doğru yoldasın devam et tatlım

saol canım benim Allah razı olsun, moral oldu vallahi :) durmak yok zayıflamaya devammm :)

canım profiline album ekle resimlerini oraya koy bizi de arkadaş listene al albumu de sadece arkadaşlara görünsün yap hepimiz seni arkadaş listesine ekleyip görebiliriz maille uğraşma

valla 2,5 yıldır kkya üyeyim kk sayesinde kvler ile ilişki konusunda resmen doktora yaptım senin gibi anlatan kk hanımları sayesnde... sen sevmiyorsun ya o da emin ol seni sevmiyordur ama napcan eşinin annesi - sırf bu yüzden de saygıyı hak ettiklerine inanırım tabii herkese hak ettiği kadarını vereceksin

canım senin iznin olmadan senin resmini oda arkadaşıma gösterdim inanmadı aynı insan olduğuna hiç alakası yok bu iki resmin birbiriyle kesinlikle ilk foto başkasına ait diyor

canım profiline album ekle resimlerini oraya koy bizi de arkadaş listene al albumu de sadece arkadaşlara görünsün yap hepimiz seni arkadaş listesine ekleyip görebiliriz maille uğraşma

lilycim şimdilik sadece kaptanımıza, daha sonra daha da kilo vereyim sizlerle de paylaşırım ama henüz vakti gelmedi

canım senin iznin olmadan senin resmini oda arkadaşıma gösterdim inanmadı aynı insan olduğuna hiç alakası yok bu iki resmin birbiriyle kesinlikle ilk foto başkasına ait diyor

hani aramızda kalacaktııı :) göstermişsin artık ne yapalım, benim tatlım benim...hem de 28 gün önceki ben:) çoook güzel bi yorum olmuş teşekkür ederim kendilerine :)

lilycim şimdilik sadece kaptanımıza, daha sonra daha da kilo vereyim sizlerle de paylaşırım ama henüz vakti gelmedi

aşk olsun ama olmadı böyle o zaman lafını etmeyecektin şimdi ben de merak ettim ama:44:mail istersen onu da göndeririz

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz valla saat daha yeni 5 oldu ama herkes çıktı bir çaycı arkadaş var o da hazırlanıyor ben de yavaştan çıkayım
luci ne kadar fark var bilemiyorum ama ben ne zamandır foto çekilmiyorum en sonki çekildiğim foto da zaten 81kg falandım görüntü olarak pek farkım yok ama en kısa zamanda makine alıp çekilmek ve zaman içindeki farkı kendim de görmek istiyorum bakalım inşallah ben de senin gibi aaa bu ben miyim derim

yazımda bahsettiğim foto işte o foto...patlayacaksın az ye mesajından sonra çektirdiğim ve davul gibi şişmiş olduğumu gördüğüm, karar vermeme sebep olan foto

tatlım 68 olayım o zaman azcık merak et sen paylaşıyor musun fotolarını benimle????
ben foto bile çekilmiyorum valla - bu yazını şimdi gördüm
hatta ben şimdiki halimi kabul bile etmiyorum en çok foto çekildiğim ve kendimle o zaman bile barışık olmadığım kilom 62 idi hem ben kkda foto paylaşmadım hiç ama ilerleyen zamanda sizlerle paylaşırım belki belli mi olur
neyse iyi akşamlar hepinize

Son düzenleme:

inşallah canım, uzun zamandır yaşamadığım bir duyguymuş, şahane bir duyguymuş, mutluyum...darısı hepinizin başına inşallah :) hadi sana iyi akşamlar görüşürüz tatlım

Ve bölgesel ssorunum üstüm 20 kilo altım 43 kilo

veee lucinin mutfağı bugünlük kapanmıştır...

sabah: 07:00
uyanınca sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış lor peynirli ve maydanozlu yağsız omlet,
1 domates + 1 salatalık
avuç içi kadar lor peyniri

öğle: 12:30
1/2 adet salatalık dilimlenmiş light yoğurt bol nane ve acı isot ile

akşam: 17:00
1/2 adet salatalık dilimlenmiş light yoğurt bol nane ve acı isot ile

su:3,5 litre
öğleden sonra: kiraz saplı çay

1,5 saat ev temizliği (halı silme :)
akşama 1 saat açık havada orta tempoda yürüyüş

tamamladim canim tamamladim da, bugun aksam yemeginde baya kizcaksiniz hepiniz bana :26: bide bugun spor yok boynum tutulmustu yapamadim haliyle, bide aksama kadar okuldaydim. poof bi sürü sey yani. su da yok bugun. berbat bi durumdayim yanii

yazımda bahsettiğim foto işte o foto...patlayacaksın az ye mesajından sonra çektirdiğim ve davul gibi şişmiş olduğumu gördüğüm, karar vermeme sebep olan foto
luci cim canım bana kızacaksın belki ama arkadaşın iyiki onu söylemiş güzelliğin ortaya çıkmış yaaa maşallah sana bende bi 10 kg vereyim burda paylaşacam resimlerimi hele bi vereyim siz görün beni profilimde zaten 72 kg halim var şu ankine oldukça yakın 1 kg fazlam var şimdi ama en kısa sürede ben de tekrar 6 lı rakamları göreceğime inanıyorum

tamamladim canim tamamladim da, bugun aksam yemeginde baya kizcaksiniz hepiniz bana :26: bide bugun spor yok boynum tutulmustu yapamadim haliyle, bide aksama kadar okuldaydim. poof bi sürü sey yani. su da yok bugun. berbat bi durumdayim yanii

daha vakit geçmiş değil tatlım akşam yatana kadar iç dur suyu hadi bakalım şimdi başlıyorsun yatana kadar 3 bardak su bitecek

hayırlı akşamlar kızlar ben geldimmmmmmm

ancak fırsat buldum evi darma duman etmişler sabahtan beri koşturuyorum.
bu arada hepiniz iyisinizdir inşallah.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…