- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.901
Bu gün bende yeşilçay içtim 1 çay bardağı boi limon lu şu kiraz saplarına başlım ben:)) Ara öğünlerde içsem olurmu belli bir saati varmı sence
gördün değil mi canım fazla kilonun zararlarını ve azmimi kutlamak gerek değmiş azmetmeme ama değil mi... bu ara 80 lerdeyim 68 i görecek bu gözler Allah ın izni ile :)
luci cim valla eskiden fena değilmişsin ama şimdi artist gibi olmuşsun güzelliğin ortaya çıkmış sana öyle söyleyeyim doğru yoldasın devam et tatlım
canım profiline album ekle resimlerini oraya koy bizi de arkadaş listene al albumu de sadece arkadaşlara görünsün yap hepimiz seni arkadaş listesine ekleyip görebiliriz maille uğraşmaayyy kızlaaaar öldüm yahu, halı sileceğim dedim de söylemediğim şuydu ev, 3 oda 1 salon ve halı kaplııııı.... saat 13:30 dan beri halı siliyorum canım çıktı...duşumu aldım, şimdi de kiraz saplı çayım ile karşınıza geçeceğim...
lillycim alıntılamadım yazdıklarını ama moral ve desteğin için çokk saol güzel arkadaşım, ne güzel yorumlar yapmışsın... foto ekleme işine gelince diğerleri görmeden sadece size nasıl göstereceğim toplightcım sana özelden önceki -90 kilo iken yani 28 gün önceki-ve geçen cuma çekilmiş 2 fotomu gönderebilirsem göndereyim senin sözlerin referans olur bi deneyeyim bakiiim :)
valla 2,5 yıldır kkya üyeyim kk sayesinde kvler ile ilişki konusunda resmen doktora yaptımBu akşam çok sevdiğim bir yere yemeğe gidiyorum öle seviyorum ki böle içime sokasım geliyor anlayın yanı o kadar çok KAYINVALİDE cime
Eminim oda gelin geliyor diye telaş yapmışdır böle heyecanlanmıştır
Zerre kadar sevmıyorum zerre kadar allha yakın bana uzak olsun 1 aydır gitmiyordum artık gitmek zorundayım ama sinir küpüyüm anlıyacağınız
canım profiline album ekle resimlerini oraya koy bizi de arkadaş listene al albumu de sadece arkadaşlara görünsün yap hepimiz seni arkadaş listesine ekleyip görebiliriz maille uğraşma
canım senin iznin olmadan senin resmini oda arkadaşıma gösterdim inanmadı aynı insan olduğuna hiç alakası yok bu iki resmin birbiriyle kesinlikle ilk foto başkasına ait diyor
lilycim şimdilik sadece kaptanımıza, daha sonra daha da kilo vereyim sizlerle de paylaşırım ama henüz vakti gelmedi
aşk olsun ama olmadı böyle
o zaman lafını etmeyecektin şimdi ben de merak ettim ama:44:
canım senin iznin olmadan senin resmini oda arkadaşıma gösterdim inanmadı aynı insan olduğuna hiç alakası yok bu iki resmin birbiriyle kesinlikle ilk foto başkasına ait diyor
ben foto bile çekilmiyorum valla - bu yazını şimdi gördümtatlım 68 olayım o zaman azcık merak et sen paylaşıyor musun fotolarını benimle????
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz valla saat daha yeni 5 oldu ama herkes çıktı bir çaycı arkadaş var o da hazırlanıyor ben de yavaştan çıkayım
luci ne kadar fark var bilemiyorum ama ben ne zamandır foto çekilmiyorum en sonki çekildiğim foto da zaten 81kg falandım görüntü olarak pek farkım yok ama en kısa zamanda makine alıp çekilmek ve zaman içindeki farkı kendim de görmek istiyorum bakalım inşallah ben de senin gibi aaa bu ben miyim derim
valla bende öğlen tempolu 1 saat yürüdüm ayaklarıma kara sular indi ama hoşuma gitti bi de yedek getirmemişim şu an işyerinde terli terli oturuyom maalesef hasta olmasam barii
canım regli durumu değilmiki bizi bu hallere getiren yaaa ne çektiysek bu reglilerden çekiyoruz benimde regli zamanım işin gerçeği bu cuma inş erkenden gelir de ödemimi atarım biraz
yokluğun belli oluyor canım hemen kaçma neler yaptın anlar bakalım
bu arada ebru da girmiyor kaç gündür başka benim gözümden kaçan var mı kızlar?
luci cim sen resim eklesene profiline sadece bizim görebileceğimiz şekilde eklersin biz sana gün be gün söyleriz ne kadar zayıfladığınızı
Diyete devam ama vucudum çok gevşedi çok kilo alıp verince deforme oldu sanırım malesef.iş görüşmelerimden haber yok böyle işte
Ve bölgesel ssorunum üstüm 20 kilo altım 43 kiloben zayıfladıkça selülitlerimin azaldığını gördüm gerçi bol su - az kahve ve spor yapmak selülitleri azaltmada güzel ve etkili yöntem... Bu aralar eskiye nazaran daha kilolu olduğumdan ilk hedefim biraz incelmek - selülitlerin hesabını sonraya saklıyorum
luci daha güzel açıklamış
bu arada luci sana kolay gelsin tatlım mis mis halıların olsunben de aynen hiç düşünemem öyle kötü söz söyleyim diye hatta moral vermeye uğraşırım
hoşgeldinnnnarada menünü de ekle özletme kendini
kalbin temiz sevgili kaptanım ondandr
atar tabii ama halsiz düşebilirsin malum regl durumunda biraz daha güçsüz hissediyoruz kendmizi
ben de bir ara acaba pirinç lapası mı yapsam dedim ödem attırmak için ama iş yerinde gözüm döner başka şeylere meyledebilirim diye vazgeçtim bir arkadaşım yapıyordu baharat falan ekliyordu
fat secret diye bir site var oraya üye oluyorsun günlük menünün en üstünde yazıyor tüm besin değerleri oradan kopyala yapıştır yapıyor arkadaşlar... ben dün kahvaltıdan sonrasını girmedim yazayım bari sen sorunca aklıma geldi
aaaa benim kocam öyle olacak alırım elinden arabayıne olacak 2 araba olsun o zaman o sana versin kendi yaya olarak yoluna devam etsin hem baban almış hiç de laf edemez bi kere ben biraz cadıyımdır görüldüğü üzere
Canım benim pc yeni ve kurulumunu oradaki görevliye yaptırdım o da windows8 yüklemiş ben alışamadım bir de ofis programları falan yok ben de dokunmatik olduğu için kullanmayı beceremiyorumiş yerinden bir arkadaş müsait bir zamanda benim istediğim şekle getirebileceğini söyledi onu bekliyorum bi de ben başkasından birşey isteyemem kendim halletmeye çalışırım o yüzden bekliyorum bir gün kafam atarsa sorarım noldu bizim pc format işi diye
menünü beğendim sporun zaten on numarasuyu arttırmaya bak bence - tek eleştirim bu olabilir ki sen zaten farkındasın 1,5lt'ye tamamlayabildin mi bari?
luci cim canım bana kızacaksın belki ama arkadaşın iyiki onu söylemiş güzelliğin ortaya çıkmış yaaa maşallah sana bende bi 10 kg vereyim burda paylaşacam resimlerimi hele bi vereyim siz görün beni profilimde zaten 72 kg halim var şu ankine oldukça yakın 1 kg fazlam var şimdi ama en kısa sürede ben de tekrar 6 lı rakamları göreceğime inanıyorumyazımda bahsettiğim foto işte o foto...patlayacaksın az ye mesajından sonra çektirdiğim ve davul gibi şişmiş olduğumu gördüğüm, karar vermeme sebep olan foto
valla bende öğlen tempolu 1 saat yürüdüm ayaklarıma kara sular indi ama hoşuma gitti bi de yedek getirmemişim şu an işyerinde terli terli oturuyom maalesef hasta olmasam barii
Diyete devam ama vucudum çok gevşedi çok kilo alıp verince deforme oldu sanırım malesef.iş görüşmelerimden haber yok böyle işte
canım yaaa çok ihmal ettin bizi yokluğun süresince neler yaptın anlat bakalım
bende bugün ki menümü yazayım
sabah öğle akşam olmak üzere toplam 7 kase çorba içtim ben tadını sevdim hatta bitti bugün yeniden pişirdim bi de bugün için en zorlayıcı demişler ben hiç zorlanmadım
gün boyunca sadece 2 havuç 2 salatalık yedim
akşam yemeği olarak tereyağlı haşlanmış patates vardı ben onun yerine öğlen buharda pişmiş baharatlı patates almıştım 1 ortalama patates büyüklüğünde dilimli ondan yedim 1/2 haşlanmış havuçla şu an şişlikten ölüyorum lahana çok şişirdi beni yaa bi de çorbayı ne kadar çok içerseniz o kadar zayıflarsınız demişler yaa o yüzden o kadar çok içtim değilse 5 kasesi tüm gün yetmişti bana
su 2,5 lt oldu yatana kadar sanırım 3,5 lt olur
spor öğleyin 1 saat tempolu yürüyüş
tamamladim canim tamamladim da, bugun aksam yemeginde baya kizcaksiniz hepiniz bana :26: bide bugun spor yok boynum tutulmustu yapamadim haliyle, bide aksama kadar okuldaydim. poof bi sürü sey yani. su da yok bugun. berbat bi durumdayim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?