- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.941
Kızlar nasılsınız ?
Bütün gün dışarıdaydık. Akşam da arkadaşlara oturmaya gittik. Saçma bir menü oldu..
Sabah :
- 1 bardak süt.
- 5 fındık
Akşam :
- Bol salata
- 2 ızgara köfte
- 3 nugget
- 2 kaşık yoğurt
- Az patates kızartmadı
Ne yazık ki arkadaşta yemek zorunda kaldım çok ısrar edince ..
- Yarım dilim pasta
- Yarım elma, yarım portakal
Besin değerleri ..
Eki Görüntüle 963691
Evet bugün ben de giremedim. Baya okumamız gereken şey birikmiş . menünü beğendim. diyetinin genel gidişatı iyi benceMenüm
Sabah: 1 salatalık + 3 zeytin
Öğle: 1,5 kase cacık + 1,5 kk peynir
Akşam: 1 porsiyon yağsız tavuk döner + 1 bardak ayran
Spor: 1,5 saat tempolu yürüyüş + 2 saat ağır yürüme
Su: hala içiyorum
.
tuhaf menü :) Sabahtan akşama nasıl durdunHer şey patates kızartmasıyla başlamış :/
sabah:3 kaşık yulaf ezmesi üzerine 3 kaşık yoğurt
ara:çeyrek elma
öğle:1 tabak yumurtalı ıspanak
ara:yarım portakal,2 kaşık yoğur koydum üstüne birazda tarçın çok güzel oldu
akşam 3 kaşık special k yarım su bardağından az bişey fazla sütle yedim
yatmadan da 1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum
spor:50 dk eliptik,100 mekik
su:1.5 litre
.
Eki Görüntüle 963373
kahvalti(08:45)
2 haslanmis yumurta (tuz dahi yok)
1 kk kasar,
2 lokma beyaz peynir,
azicik tel peynir,
1 yk patlican salatasi
1 bardak sekersiz cay
Eki Görüntüle 963375
saat(14:30)
150 gr yogurt
aksam(19:00)
1 dilim yas pasta
1 tane kiymali pide :26:
bugun aksam dogum gününe davetliydim ondan böyle olduama 9 gündür ilk kez böyle oldu ondan pek üzülmedim, bugun su icemedim cok yogun bi durumdaydim.
sporlar,
mekik porgraminin 12. günü mola günü,
squat programinin 12. günü mola günü,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 12. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 9. günü bugun henüz yapmadim simdi gidip yapicam, (boynum tutuldu da)
aksam ögünüm tam bir fiyasko biliyoruuum.
Hiç aç değildim kahvaltı yapamadım.
Pasta falan da yiyesim yoktu ama evlerine ilk kez gidince ayıp olmasın diye yedim mecburen nedense bugün çok toktum salata ve fındık haricinde herşeyi öylesine yedim.
Zaten öylesine yediklerimiz yok mu her şey onlardan kaynaklanıyor. Kendini aç hissetmemeye başladığna göre bünyen diyete alışmış.
Evet ya srn söyleyince farkettim ama bu yaptığım da kötü düzensiz besleniyorum. Zorla fa yiyemiyorum.
Arkadaş bayadır burada yoktu çok şaşırdı bu kadar kilo almış görünce. Ben 60 kg olmak istiyorum yine böyle mutsuz hissediyorum kendimi. .
canım maalesef fazla kilo hepimizi kötü ve mutsuz hissettiriyor ben resmen depresyona giriyorum depresyona girdikçe kilo sebebiyle daha kilo alıyorum daha mutsuz oluyorum garip bir döngü bu aanlayacağınızEvet ya srn söyleyince farkettim ama bu yaptığım da kötü düzensiz besleniyorum. Zorla fa yiyemiyorum.
Arkadaş bayadır burada yoktu çok şaşırdı bu kadar kilo almış görünce. Ben 60 kg olmak istiyorum yine böyle mutsuz hissediyorum kendimi. .
Diyet grubuna girmenin faydası olarak bu saatte Denise Austenin Fat Burnıng egzersizini de yaptım . Bunlar hep takım için
Leslie ye göre çok hoplamalı zıplamalı bir video biraz yordu beni. Ama iyi ki yaptım son yediğim bisküviler içime dert olmuştu zaten.
Umarım yarın daha sağlıklı geçer hepimiz için . İyi Geceler arkadaşlar.
günaydınlarrrr
luci cim günaydın güzel bir gün olsun bende çok uzun süre sonra 72 li rakamları gördüm ama biraz daha gitmesi lazım yaa sabah dayanamadım tartıldım lahanaya başlayalı 1,2 kg vermişim eğer regli olmam yakın olmasaydı daha verirdim diye düşünüyorum regli yüzünden acaip bir şişlik var ama kilo da gidiyor hissediyorum umarım bu lahana çorbası ile cuma gün kg almamış olurum (haa 1,2 kg verdim ama ptesi 1 kg almıştım haftasonunun azizliği:26::26::26::26:)
Akşam öğününe sen de değinmişsin :) Bence pasta dışında sorun yok canım moralini bozma
ah ben o pastadan 2 catal alip birakmayi bilirdim decok övülmüs bi pasta o durduramadim tadina bakinca kendimi
ye be canım, bir şey olmaz bir kereden... ben 61 kilo olacağım tabağı ile yerdim o pastayı :)))) tabi yine 90 ı görürdüm bu zihin yapımı değiştirmeden ama artık değiştimşakaydı yani
Diyet grubuna girmenin faydası olarak bu saatte Denise Austenin Fat Burnıng egzersizini de yaptım . Bunlar hep takım için
Leslie ye göre çok hoplamalı zıplamalı bir video biraz yordu beni. Ama iyi ki yaptım son yediğim bisküviler içime dert olmuştu zaten.
Umarım yarın daha sağlıklı geçer hepimiz için . İyi Geceler arkadaşlar.
Bazen tadına bakıp bırakmak istiyoruz olmuyor. Bazen birileri kırılmasın diye eşlik etmek için. stresten yediklerimiz var bir de. Umarım verirsin fazlalıklarını da mutlu olursun canım :)) tam gaz devam diyetlere .
valla alıştım artık ben çorbaya dün akşam yeni,den yaptım bu sefer suyu daha az acısı daha çok oldu hatta küçük oğlan içmek istedi acı deyince bana da acısız yap dedi belki onlara da acısız yaparım akşama kadeşim ve yeğenim gelecek memleketten o yüzden bu akşam yemeği biraz bozabilirim diyete uymayabilir1,2 çok iyi kaptancım,süppersin...cumaya kadar gidecektir daha da ...hem ödem de söktürüyor bu çorba o yüzden devam derim ben, hatta ben de bugün lahana alıp hemen yapayım çorbamı acılı acılı özledim vallahi :)
Merhaba Kızlarrr
Olabildiğince bu dönemimde dikkat etmeye çalışıyorum umarım azda olsa yapabiliyorumdur.
Eki Görüntüle 963892
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?