- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #103.861
13:30 gibi canımmm, üstelik te çarşıya yürüyerek gitmeyi planlıyorum35 dk. yürüme
canımcım internetim gitti bi türlü giremedim 1 saattir, sinir oldum, geldim şimdi gördüm, tamamdır ben de 13:30 da çılgın gibi temizliğe girişiyoruuuummmm, sen de benim itici gücümsün senden güç alıp spor yaptığım çoook oldu tatlım benim :)
Verdiğin her kilo için ayrı ayrı tebrik ederim . Çok mutlu oldum senin adına :) Umarım ben de başarabilirim. Kilo verme yönteminle ilgili yazını da okudum. İlham verici olmuş
sil o arkadaşları yoket 9 kilo farkedilmez mi yavv hemde giyemediğim elbiseleri giyiyorum diyorsun ayıp ayıpp ...Biz zayıfladığında söyleriz tatlım sana zayııflamıssın diye sen merak etme
hiç sorma canım yaa mecburi arkadaşlıkmış bizimki dostluk değil galiba... siz söyleyin ben mutlu olayım
Canım benim pc yeni ve kurulumunu oradaki görevliye yaptırdım o da windows8 yüklemiş ben alışamadım bir de ofis programları falan yok ben de dokunmatik olduğu için kullanmayı beceremiyorumaaa niye yükleyemiyorsun? :26: program mi yok canim? yoksa baska bir neden mi? ben youtubeden indirdim direk
rica ederimevet sütümü içmedim haklısın yorumun için öncelikle teşekür ediyorum
ben diyet yapalı bir ayı geçti çok az kaçamağim olmuştur şimdi bu süreçte taviz vermemek istediğimden hurmada tatlı ihtiyacımı tam karşiladığindan vazgeçemiyorum bugun 3 kayısı yerim diye ara öğünü planlamıştım ama biraz önce hurmayla değiştirdim yanlış mı düşünüyorum başka tatlıya mesela sütlü tatlı mesela baklava mesela yaşpasta mesela künefe hemde buz dolabimda var mesela kurabiye kek bunlara kaymaktan sa hurmayla devam etmek daha mantıklı değilmi
iyi olmana sevindim ohhh spor da yapılmışCanım sağol, şimdi daha iyiym.. 55 dk eliptik yaptım, duşa girerim ve daha iyi olur
umarım bir an önce aramıza dönersinbenim de gamze gibi pek nesem yok bugun. diyetime bir gun ara vericem. bir seyler yemek icin degil, tam tersi, bugun pek istahim yok. normalden az yemek icin ara vericem yani.
kaptanım eşine iyi yolculuklar inşallah sağ salim gidip dönercanım senin zaten gecen haftadan beri pek keyfin yok yanlış mıyım?:26::26:
bende 1 hafta izin sopnrtası hala adapte olamadım uykum varr akşama konyadan misafirim gelecek eşimde şehir dışından gelecek az önce eşim aradı akşama balık yap diyee ee dedim ben lahana rejimindeyim bana dedi ki ben yarın kenyaya gidecem orda ne yiyeceğim belli değil diye vicdasn yaptı o balık yiyip ben çorba içersem kıyameti koparır bende onlar için akşama barbunya çorba ve pilav yapmıştım canım sıkıldı bir taraftanda 23 şubatta isg yükseltme sınavım var ona çalışıyorum ama ara ara sizi takip ediyorum haberiniz olsun
Veee luci'nin mutfağı 17:00 itibariyle kapanmış bulunmaktadır. Bugün cacık detoksu yaptım(resmen suçlarımdan arınmış gibi hafifledim)
sabah: 08:00
elma sirkeli karışım
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber
öğle: 12:30
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber(ve bolca da maydanoz koydum) yemek yerken insanların yanında olmuyorum artık, yediklerime anlam veremiyorlar :)
akşam: 17:00
1 büyük kase light yoğurt içine 1 adet dilimlenmiş salatalık, bol nane ve acı biber
öğleden sonra kiraz saplı çay
3,5 litre su
akşama 1 saat açık havada orta tempo yürüyüş...
lucinin menü ikiziMenüm
Sabah
1 yumurta
Yarım salatalık
Ara: 2 kuru kayısı
Öğle
1 kase cacık (salatalık ve yoğurtla yapılmış)
Yarım kk peynir
Akşam
1 porsiyon haşlanmış lahana
1 kase cacık
Spor: 55 dk. eliptik
Su: içiyorum ve devam
Mutfak kapanmıştır
.
sorunlarınızı en kısa sürede çözersiniz inşallah hakkınızda ne hayırlıysa o olsunEvet canim, bir haftadir ailevi bir problem yasiyoruz, o yuzden hic keyfim yok. Hayirlisi olsun diye dua ediyorum, baska da bisi gelmiyor elimden.
eklemiştim tatlım sabah göz ucuyla görür görmezaynen lucinin uydurmasıbizim kızlar ayran çorbası detoksu yapıyordu buna benzer içerisinde nohut, bulgur, mercimek oluyordu, ben de bakliyat almak istemiyorum yoğurt salatalık olarak yola çıktım, gamzem de takıldı peşime :) oldu mu adı cacık detoksu
menünü beğendim sporun zaten on numaraEki Görüntüle 962064
kahvalti(09:20-09:50)
1 elma,
yarim armut,
yarim greyfurt,
1 kivi,
10 siyah zeytin,
3 findik,
3 badem.
Eki Görüntüle 962066
(14:15)
150 gr yogurt,
1 mürdüm erigi
Eki Görüntüle 962069
aksam(19:00)
10 tane lahana sarmasi (kiymali),
100 gr yogurt
sporlarim,
110 tane squat cektim ve 11. günü tamamladim,
110 tane mekik cektim ve 11. günü tamamladim,
60 sar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 11. günü tamamladim,
jillian 30 days shered level 1 in 8. günü tamam :)
350 tane ip atlama hareketi (bunu jillian yapmiycam diye yapmistim, neyse yedigim sarmalara takviye oldu)
bugun cok az su icebildim, 700 ml sadece :26: neyse 1.5 a tamamliyim bari yatmadan.
aaa lucicim geçen hafta ne güzel kilo verdin hatırlasanaaaa hiç bozma kendini 9 kg da neymiş sen ideal kilona ulaştıktan sonra gör bide o arkadaşlarını o zaman onlarda zayılama moduna geçtiklerinde sende aynı muameley yap farketsende farketme
valla bende öğlen tempolu 1 saat yürüdüm ayaklarıma kara sular indi ama hoşuma gitti bi de yedek getirmemişim şu an işyerinde terli terli oturuyom maalesef hasta olmasam barii
kalk yapppp, arızamısın sen kardeşimmm haydi kızlar spora
Bu arada her gün ödem ödem yakınırdım 2 gündür zerre kadar ödemim yok, acaba cacıktan mıveeee ben kaçar, sporr ve dışarı çıkıyorumm görüşürüzz
canım regli durumu değilmiki bizi bu hallere getiren yaaa ne çektiysek bu reglilerden çekiyoruz benimde regli zamanım işin gerçeği bu cuma inş erkenden gelir de ödemimi atarım birazcanım labneli etimek pek diyetine uygun olmamış biraz korbo yükklü olmuş ama spor vs gayet güzel
dikkat etmeye çalışıyorum canım regl dönemimde o kadar çok farklı seyler istiyorki canım zor zapdediyorum kendimi
yokluğun belli oluyor canım hemen kaçma neler yaptın anlar bakalımYatılı misafirlikteydim kızlar giremedim kaç gündür.naber şekrrler
bu arada ebru da girmiyor kaç gündür başka benim gözümden kaçan var mı kızlar?
hiç sorma canım yaa mecburi arkadaşlıkmış bizimki dostluk değil galiba... siz söyleyin ben mutlu olayım
luci cim sen resim eklesene profiline sadece bizim görebileceğimiz şekilde eklersin biz sana gün be gün söyleriz ne kadar zayıfladığınızı
merhaba herkese.
dün işyerinde izinliydim. herşey birbirine girmiş gibi. onları toparlamaya çalışıyorum.
diyetim güzel gidiyor. hiçbir kaçamak yok. tartıda da güzel rakamlar görüyorum.
süpper taktikmiş de ben iyi niyetli,saf hemen ne güzel vermişsin kiloaları, harikasın falan derim, durmaz benim çenem
tatlım öğlen yemeğinde o 2 minik kurabiye ile doydun mu? onun yerine daha doyurucu kalorisi az şeyler yeseydin
ama onun harici bi de sabahki poaça ev yapımı mı hazır mı ev yapımı daha masum biliyorsun
ben sıkı bir araba kullanıcısıyım ama motosiklete ne bindim hayatımda ne kullandım tatlım
gelelim benim menüme dün akşama kadar gayet iyi idi ama akşam misafir ve eşimin baskıları sonucu accık bozuldu
sabah
1 kase çorba
1 kivi
ara
1 kase çorba
1 ayva
öğle
1 kase çorba
1 armut
ara
1 avuç kuru üzüm
akşam
6-7 tane mezgit
salata
1 çatal laz böreği
ara
7-8 fındık
akşam hiç olmadı biliyom ama ne yapalım misafir olunca böyle oldu
bu sabah gene başladım lahana çorbası içmeye eşim akşama gidiyor daha düzenli olur diye ümit ediyorum:26::26::26:
valla bende öğlen tempolu 1 saat yürüdüm ayaklarıma kara sular indi ama hoşuma gitti bi de yedek getirmemişim şu an işyerinde terli terli oturuyom maalesef hasta olmasam barii
canım regli durumu değilmiki bizi bu hallere getiren yaaa ne çektiysek bu reglilerden çekiyoruz benimde regli zamanım işin gerçeği bu cuma inş erkenden gelir de ödemimi atarım biraz
aynen kaptancım dün varya kendimle nasıl savaştığımı bilmiyorum.
O kadar sey cekti i canım burger mı dersin sufle mi cips mi dur dedim ama önümüzdeki 5 gün nasıl olacak bilmiyorummmmm
allahım mukayet ol bizee
ev poaçası daha az yağlı tatlım hazır olanlara kıyasla daha masum oluyor o yüzdenAslında kurabiye tabi doyurmadı ama canım çok istiyordu ben de madem yiyeceğim öğün olsun bari dedim.
Poğaça ev poğaçasıydı daha mı masum bilmiyordum ben.
Arabayı bırakıp motor alalım diye konuşuyoruz eşimle de tecrübeli var mıdır bizim kızlardan dedim.
Kaptan mezgit ızgara değil miydi ben menüde kötü bir şey göremedim.
kızlarr bu ayran detoksunu suan regl dönemimde yapsam bu fazla şişliği ve hani 1 kilo falan fazla çıkıyor ya onu atar mı ?
Daha mı az gerekir diyorsun ?
Bence değildir ama ya sonuçta kalori miktarı sabit iken protein miktarı ne kadar fazla olursa kilo vermek daha kolay oluyor.
Menü güzel :) squatlar ve jilian daha da güzel.Ben de çok isterim 100 mekik çekebilmeyi . fotoğraflı olmasını da gayet beğendim.
Neyse ki kahve yasak değil diyette :) Kurabiye malesef :26:
Neden alternatif yok yemediğin sebzeler mi var ? Yoksa sevmez misin .
ebru kız kulakların mı çınladı inan seni altta görmemiştim bu kız görünmüyor demiştim hemen mesajın gelmiş
ev poaçası daha az yağlı tatlım hazır olanlara kıyasla daha masum oluyor o yüzden
bu arada maalesef mezgit ızgara değildi eve geç gittiğim için balıkçıya pişirtmiştim mezgit tava olur ızgara olmaz diye tava yapmış ama az yağda ne kadar masum bilemiyorum
olabilir tatlım bi de pirinç lapası diyeti var o da 2 günlükmüş ve regli döneminde çok işe yarıyormul
az öz ama dengeli bir menü - afiyet olsunMenümü paylaşıyorum.
Kahvaltı yarım simit 1 haşlanmış yumurta şekersiz çay
Ara az şekerli Türk kahvesi
Öğlen 5yk tavuklu bilgur pilavi 3yk ev yapımı yoğurt
Akşam1 dilim tam buğday ekmeği 3köfte bolca salata
Spor henüz yapamadım fakat Leslie yaparsam yazarım. Su 2.5lt. :)
sabah poğaça ve öğlen kurabiye göze çarpan detaylarBugünkü menüm ..
Sabah :
Elma sirkeli su
- 1 poğaça
- 1 bardak süt
- 1 dilim peynir
- 1 dilim salam
- Yarım domates
- 2 zeytin
Öğle :
- 1 fincan sade nescafe
- 2 minik kurabiye
Akşam :
- Salata
- Az tavuk
- 2 kaşık yoğurt
Suyum bir türlü çok olmadı ama devam edeceğim ..
Bu da besin değerleri ..
Eki Görüntüle 962116
sen bu diyet menüsünü iyi kapmışsın her gün farklı versiyonlarını sunuyorsun bize - açıkçası böyle olması güzel çünkü bir zaman sonra hayat tarzı haline dönüşüyor ve kendin otomatikman ayarlayabiliyorsun ne yiyeceğiniKalkış 500ml su 1 elma
Sabah 2 d. ekmek sucuklu yumurta tadımlık peynir 1 zeytin salata
Ara limonlu çay 2 hurma
Öğlen 1 pirzola tavuk 1 kepçe çorba 1 d. ekmek salatalık
Ara 1 bardak sütlü nescafe 3 hurma
Akşam 1 kase sarımsaklı yoğurt
2.5 l t su
sabah akşam 30 d k e. bisiklet toplam 1 saat
Kaptanım bence menün güzel olmuş ben de önce ne bu çorba+meyveler dedim sonra lahana yaptığın aklıma geldi:26: iyi dengelemişsin aslında... böreği de 1 çatalla geçiştirebildiysen zaten alkışı hak ediyorsunben sıkı bir araba kullanıcısıyım ama motosiklete ne bindim hayatımda ne kullandım tatlım
gelelim benim menüme dün akşama kadar gayet iyi idi ama akşam misafir ve eşimin baskıları sonucu accık bozuldu
sabah
1 kase çorba
1 kivi
ara
1 kase çorba
1 ayva
öğle
1 kase çorba
1 armut
ara
1 avuç kuru üzüm
akşam
6-7 tane mezgit
salata
1 çatal laz böreği
ara
7-8 fındık
akşam hiç olmadı biliyom ama ne yapalım misafir olunca böyle oldu
bu sabah gene başladım lahana çorbası içmeye eşim akşama gidiyor daha düzenli olur diye ümit ediyorum:26::26::26:
Menünü beğendim sadece öğleden sonraki arada meyve yesen daha güzel olurmuş sanki... bitteri de az yiyerek kurtarmışsın kendiniKızlarrr Herkese Günaydınlar
Reglimin 2 günü ve eşim yeni tartımı almış. Doğum kontrol hapı kullandığımdan düzenli ve ağrısız geçiriyorum ancak bu ay kasıklarıma vurdu ağrım umarım öğlene doğru geçer. Birde bu halde toplantıya gireceğim püff
Dünkü menümü aktarmak istiyorum
Sabah
1 dilim peynir
1 tam buğday ekmek
4 siyah zeytin
Ara Öğün
1 Galeta
Öğlen
2 yk pilav
2 yk kuru fasulye
1 küçük salatalık tursusu
Ara Öğün
1 Galeta
Ara Öğün
2 labneli etimek ( işten erken çıktım evde yaptım )
Akşam
1 kepçe çorba
2 yk kuru fasulye
1 yk yogurt
1 bardak ayran
Ara Öğün
1 Muz
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Su : 2.5 lt
Not: 2 saat kadar dışarıdaydım kahvesiz 2 küçük parça kare bitter çikolata yedim.
Sansıma hem evde hem iş yerinde kuru fasulye vardı öğlen pilav edim çorba içmedim, akşamda tam tersi.
Regl olduğum dan dolayı daha fazla dikkat etmek istiyorum bu dönemlerde kilo almaya meyilliyim çünkü
Ya daha önce demiştim sanırım "kadın kadının kurdudur" insan fesat oldu mu ondan bişey beklememek lazım - sen takma kafana... Ben çok yaşadım benzer durumları hatta kilo verip de aaa sen kilo mu aldın diyenleri bile gördüm gıcıklıklarından yapıyorlar biz biliyoruz senin ne kadar çaba gösterdiğini... hatta onlar işin sırrını içten içe merak ediyorlardır da gerçekleri duymaktan çekindiklerinden susuyorlardırinşallah kaptancım bakalım yine bünyemin azizliğine uğramam inşallah :) yahuu yaklaşık 1 ayda 9 kilo verdim ve geçen pazar arkadaşlarla buluşmuştuk (24 kişiydik) 1 ay önce görmüşlerdi beni, kimse kilo vermişsin demedi yaaa, çook mutsuzum akrabalarımın hepsi ne oldun sen böyle yarın gitmiş derken kız arkadaşlarım tek kelime etmiyorrrr, ölecem kahrımdan(((((
merdiven çıkman yürümen iyi olmuş da menün bence çok k.h yüklü olmuş gerçi azar azar yemişsin ama bu menü insanı çabuk acıktırır onu söyleyebilirimGünaydınn kızlarrr
Nasıl ihmal ettim ben sizi dünden beri , ama inanın hiç yazmya vaktım olmadı.
Hemen Dünkü Menümü sizlerle paylaşıyorum ;
SABAH: 2 DİLİM KEK VE ÇAY
ÖĞLE : YOĞURT ÇORBASI , 2 ADET KÖFTE . 2 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA VE SALATA
AKŞAM: 1 KEPÇE ÇORBA , 1 ADET DOLMA . 1 KAŞIK PATATES YEMEĞİ ( akşam sanki biraz fazla oldu menüm )
Ama suyu 3 bardak anca içtim su isteği azalıyor bende onu çoğaltmam lazım kesinlikle
Bu sabah iş yerime gelirken 2 durak önce indim ve yürüdüm sabah sabah öle iyi geldiki bu haftayı hep yüreyerek geçiricem 4. katta ofisim sürekli merdivenle inip çıkarım birde yürüyüşün ardından oda iyi geldi :) ( asansör fobim varda )
Bu göbek eriyecek arkadaş 6 lı rakamları görmek istiyorum artık
Birde bu akşamdan itibaren mekık çekmeye başlıcam eminim faydasını da görürüm.
evet güzeldir annem her sabah klasik kahvaltı olmasın diye bir gün lor salatası bir gün yumurta bir gün omlet/menemen bir gün patates salatası falan yapardı yani bizim evde annem kahvaltıları sıkıcı olmaktan kurtarmak için her yolu denerdilor salatası güzel bişeye benziyor denemek lazım
sen de süpersin canım maşallah iradenesüppersin lilycim, işte bu işin aslı yukarıdaki gibi ayran çorbası detoksu ben bunu aldım evirdim çevirdim, nohut,bulgur,mercimek yemek istemiyorum diyerek yoğurdun içine salatalık dilimledim ufak ufak üstüne bol nane ve acı isot 3 öğün o şekilde tükettim dün, bugün de sabah yumurtalı kahvaltımı yaptım öğlen akşam cacık detoksuna devam :))))))
ben de iş yerinde olunca yapamıyorum hfta sonu da ev işlerinden yemeğe halim kalmıyor aslında denemek lazım ama henüz deneme aşamasına geçemedimOyyy anacımmm bu ne :) Yapabilirmiyim acaba bilemedim ki iş yerınde zor da ben bunu haftasonu bır evde deneyeyim bakayım nasıl tepki vericek vücuduma :))
Canım benim, biraz daha gayret etsen, yani yapıyorsun güzel ama biraz sabırsızım gibi bu konudaaz daha gayret=biraz daha fazla kilo verme G İ B İ :26:
ben söylerim aaa sen zayıfladın mı diye yok aynıyım dese bile bana daha zayıfsın gibi geldi derim çünkü bazen uzun zaman görmeyince insan karşısındakinde farklılık görebiliyor ama aaa kilo almışsın demem çünkü moral bozmak istemem kendimden bildiğimden...yaaa sorma canım ya, içim acıyor resmen, insan çabaları farkedilsin istiyor, biz kızlar zayıflamış birini görürsek söyleyelim lütfen çok can sıkıcı bi durum
evet çimen gibidir kendileri ben ot gibi diyorum bazenAktardan yeşil çay aldım ama içemiyorum ki o nasıl bır koku ole bildiğin çimen kokuyor içemedim ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?