Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bilgin varmı peki pirinç lapası hk yada ben bi bakım burauada yazarım

aşağıda kini buldum

1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt ile yenebilir.

Menünü beğendim sadece öğleden sonraki arada meyve yesen daha güzel olurmuş sanki... bitteri de az yiyerek kurtarmışsın kendini

evetttt iyi kapattıım . Yaa meyve olayı ise işe gelirken unutabiliyorum yemekte meyve varsa yiyiorum yoksa ara öğünlük ne varsa ona dalıyorum. 1 meyve 1 galeta yada kahve sekşinde ayırmam lazım

bilgin varmı peki pirinç lapası hk yada ben bi bakım burauada yazarım
canım püsküüt söylerdi pirinç lapasını yapıp işe yaradığını ama ben hiç yapmadım

canım evet 1 çatalla geçiştirdim bana kalsa bir dilimi lüpletirdim ama lahana diyeti diye sadece tadına baktım eşim trabzondan getirmiş

bu arada benim ehliyetim 20 yılı geçti ilk arabamı 98 yılında almıştım evlenince arabayı eşime kaptırmıştım biraz zor gelmişti arabasızlık gecen sene babam saolsun arabayı değiştirdiğinde eski arabasını bana verdi iyi oldu gerçi eşim hala söylenir bi evde 2 arabaya ne gerek var diye ama eşimden bana kalmıyorki çocukları dr götür getir acil şeylerde hep ben koşturuyom taksiye para vermektense arabaya benzin alıyom idare ediyom

Benim sizlere bir sorum olacak selülitlerden nasıl kurtulurum portakal gibi vucudum
ben zayıfladıkça selülitlerimin azaldığını gördüm gerçi bol su - az kahve ve spor yapmak selülitleri azaltmada güzel ve etkili yöntem... Bu aralar eskiye nazaran daha kilolu olduğumdan ilk hedefim biraz incelmek - selülitlerin hesabını sonraya saklıyorum

luci daha güzel açıklamış
bu arada luci sana kolay gelsin tatlım mis mis halıların olsun
süpper taktikmiş de ben iyi niyetli,saf hemen ne güzel vermişsin kiloaları, harikasın falan derim, durmaz benim çenem
ben de aynen hiç düşünemem öyle kötü söz söyleyim diye hatta moral vermeye uğraşırım

merhaba herkese.
dün işyerinde izinliydim. herşey birbirine girmiş gibi. onları toparlamaya çalışıyorum.
diyetim güzel gidiyor. hiçbir kaçamak yok. tartıda da güzel rakamlar görüyorum.
hoşgeldinnnn arada menünü de ekle özletme kendini

ebru kız kulakların mı çınladı inan seni altta görmemiştim bu kız görünmüyor demiştim hemen mesajın gelmiş
kalbin temiz sevgili kaptanım ondandr

kızlarr bu ayran detoksunu suan regl dönemimde yapsam bu fazla şişliği ve hani 1 kilo falan fazla çıkıyor ya onu atar mı ?
atar tabii ama halsiz düşebilirsin malum regl durumunda biraz daha güçsüz hissediyoruz kendmizi

ben de bir ara acaba pirinç lapası mı yapsam dedim ödem attırmak için ama iş yerinde gözüm döner başka şeylere meyledebilirim diye vazgeçtim bir arkadaşım yapıyordu baharat falan ekliyordu

bazı mesajların altında günlük ne kadar protein, karbondihrat, yağ alındğını gösterir çizelgeler gördüm. bunları bir siteden falan mı takip ediyorsunuz.
fat secret diye bir site var oraya üye oluyorsun günlük menünün en üstünde yazıyor tüm besin değerleri oradan kopyala yapıştır yapıyor arkadaşlar... ben dün kahvaltıdan sonrasını girmedim yazayım bari sen sorunca aklıma geldi

aaaa benim kocam öyle olacak alırım elinden arabayı ne olacak 2 araba olsun o zaman o sana versin kendi yaya olarak yoluna devam etsin hem baban almış hiç de laf edemez bi kere ben biraz cadıyımdır görüldüğü üzere

ayyy kızlaaaar öldüm yahu, halı sileceğim dedim de söylemediğim şuydu ev, 3 oda 1 salon ve halı kaplııııı.... saat 13:30 dan beri halı siliyorum canım çıktı...duşumu aldım, şimdi de kiraz saplı çayım ile karşınıza geçeceğim...

lillycim alıntılamadım yazdıklarını ama moral ve desteğin için çokk saol güzel arkadaşım, ne güzel yorumlar yapmışsın... foto ekleme işine gelince diğerleri görmeden sadece size nasıl göstereceğim toplightcım sana özelden önceki -90 kilo iken yani 28 gün önceki-ve geçen cuma çekilmiş 2 fotomu gönderebilirsem göndereyim senin sözlerin referans olur bi deneyeyim bakiiim :)

1 çay bardağı limonlu yeşil çay içtim bıraz once burnumu tuttum kokusunu almım diye :)) Bari her gün bır cay bardağı içimde zamanla çoğaltırım

Bu akşam çok sevdiğim bir yere yemeğe gidiyorum öle seviyorum ki böle içime sokasım geliyor anlayın yanı o kadar çok KAYINVALİDE cime

Eminim oda gelin geliyor diye telaş yapmışdır böle heyecanlanmıştır

Zerre kadar sevmıyorum zerre kadar allha yakın bana uzak olsun 1 aydır gitmiyordum artık gitmek zorundayım ama sinir küpüyüm anlıyacağınız

Anladım kaptanım afiyet olsun. Bugün telafi edersin onu
.

bazı mesajların altında günlük ne kadar protein, karbondihrat, yağ alındğını gösterir çizelgeler gördüm. bunları bir siteden falan mı takip ediyorsunuz.

Ben fat secret diye bir program var ondan takip ediyorum. İyi oluyor miktarı arttırmaya çalışıyorum ..

kızlaaar bi yardım etsenize özel mesajda fotoğraf nasıl gönderiliyor ne yapmalıyımmmm?

olmuyor tatlım işte onun işe gitmesi için 2 otobüs değiştirmesi gerekiyor eğer otobüsle giderse 1,5 saatten önce eve gelemiyor ama araba ile giderken 20 dk da evde oluyor bana gelince benim işyerine servisim var evin yanından geçiyor servisler gidip geliyorum o yüzden öyle diyor aslında işin doğrusu haklı da arabanın benzini kaskosu sigortası vergisi derken ona verdiğim para sürekli taksi ile gidip gelsem bile daha fazla oluyor ama olsun araba benim özgürlüğüm işte sevmiyom ben taksilere binmeyi

tatlım allah kolaylık versin bende b yeşil çay içeyim bariiii
bu arada resim nasıl ekleniyor inan bilmiyorum yukardaki mesaj kutusunda size yanında A var onun yanında gülen surat onun yanında ataç işareti gibi bişey var eklenti diye geçiyor oraya tıklayınca yeni bir pencere açılıyor hem mesaj yazıyom hemde deneyerek bulmaya çaşışıyorum sanırım ordan gönderiliyor dosya ekle kısmı da vardır heralde aaa bu dediklerim burdaki mesaja imiş bi gönder bakalım ben hemen saana yorum yaparım
1 çay bardağı limonlu yeşil çay içtim bıraz once burnumu tuttum kokusunu almım diye :)) Bari her gün bır cay bardağı içimde zamanla çoğaltırım
limon yakışıyor tavsiye ederim canım bi dene

boşverr takmamaya çalış tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak
kızlaaar bi yardım etsenize özel mesajda fotoğraf nasıl gönderiliyor ne yapmalıyımmmm?

canım sana göndermek çok istiyorum bakar güler eğleniriz fakat dediğin ataç burada paylaşmak için özel mesajda ataç yok ki (( burada da paylaşmak istemiyorum giren çıkan belli değil, sadece biz değiliz ki

toplightcıııım mail adresin geldi hemen gönderiyorum 5 dakikaya tamamdır :) aramızda kalsın haaaa kimselere gösterme sakın

toplightcım gönderdiiiim :) yorumlarını bekliyorum tatlım bak bakalım 28 gün önceki halimle geçen haftaki halim arasında fark var mı yok mu söyle bana lütfen

toplightcıııım mail adresin geldi hemen gönderiyorum 5 dakikaya tamamdır :) aramızda kalsın haaaa kimselere gösterme sakın

luci inanmıyorum sana kilo vermedin diyenler kesinlikle kıskançlıktan yapıyorlar bunu canım bi kere en az 10 yaş fark var 2 foto arasında bir de kesinlikle 9-10 kilo değil daha fazla vermişsin gibi gerçi ilki harici diğer fotolar boydan değil ama acaip fark var yaaa inanmıyorum milletin böyle dediğine

yaaa bak söylüyorum eşim annem 10 kilodan da fazla gitmiş gibi diyorlar, geçen haftakileri ben telden çekmiştim o sebeple boydan değil boydan da en kısa zamanda çekilir gönderirim canım ama yüzden bile ne kadar belli bence de ve bir şey söylememeleri canımı çook sıkıyor, çok saol tatlım moral verdin resmen :)

gördün değil mi canım fazla kilonun zararlarını ve azmimi kutlamak gerek değmiş azmetmeme ama değil mi... bu ara 80 lerdeyim 68 i görecek bu gözler Allah ın izni ile :)

Bu gün bende yeşilçay içtim 1 çay bardağı boi limon lu şu kiraz saplarına başlım ben:)) Ara öğünlerde içsem olurmu belli bir saati varmı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…