Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yoğurt ve salatalık çok tok tutuyor az gelmedi yani

ne yapayım akşam yürüyüşlerini çok seviyorum hem rahat uyumamı sağlıyor hem de sokaklar boş yürümesi daha kolay ve zevkli oluyor... spor aşkına dayanıyorum soğuğa :)

Evett canım yaa noldu bana anlamadım dolmada zeytinyağlı üstelik :2: içinde pirinç var . İrademi kaybetdiyorum bu ara unutuyorum çok fena herseyi ben en iyisi akşamları cacık yiyim yeter

Öncelikle afiyet olsun leslie sorumun cevabı içinde teşekkür er tatlım bende youtubedan başlayacağım ama varsa video rica edecektim

Selam herkese
Sabahtan beri bir türlü yazamadım kızlar, hemen yorumlamalara geçtim şimdi ise dünkü menümü yazayım da arada kaynamasın işlerimiz var şef birazdan hadi yapalım der
Dün yemekhaneye gittim akşam da çarşıdan eve geçtim o yüzden yemek yap ye diyene kadar geç oldu

Sabah - 08:45
- 3/4 simit (çeyreğini arkadaşa verdim çayı boş gitmesin diye )
- 3-4 yk lor peyniri
- çay

Ara - 11:00
- 1 dilim ananas (80-100g kadar)

Öğle - 12:30
- 1 kepçe mercimek çorbası
- 1 kepçe et yemeği (2 küp patates vardı - suyunu yemedim)
- 1 tabak salata (yağsız- sirke döktüm)

Ara - 16:00
- 1 pkt süt (200ml)
- 2-3 tane hurma

Akşam - 20:00 (geç oldu biliyorum geç pişti yaaa)
- 6 yk karnabahar yemeği (susuz pişirdim)
- 4 yk yoğurt
- 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara - 21:00
- 5 küçük parça bal kabağı - şekersiz
- 1 çay kaşığı bal
- 3 ceviz

Su - 1,6 lt
Spor - çarşıya gittim yarım saat yürüyüş diyebiliriz dik yokuşları çıktım

Kızlar bu akşam bal kabağını şekerleyip pişireceğim ve buzluğa atmayı planlıyorum sizce olur mu? Misafirim falan gelirse çıkartır ikram ederim:44:

Öncelikle afiyet olsun leslie sorumun cevabı içinde teşekkür er tatlım bende youtubedan başlayacağım ama varsa video rica edecektim

zeynepcim buradan link veremiyoruz google a yaz çıkar leslie 1 mil ya da 2 mil kaç mil yapacaksan onu aç, başlangıç olarak ben 1 mil 20 dakika yapıyorum

spor arkadaşım gamzeee nerelerdesin leslie yapıyorum ben, sen misafirlerin ile ilgilen artık bugün...ben bi 20 dakika leslimi yapıp geleyim

Doyduysan ve akşam da üşümediysen problem yok

Evett canım yaa noldu bana anlamadım dolmada zeytinyağlı üstelik :2: içinde pirinç var . İrademi kaybetdiyorum bu ara unutuyorum çok fena herseyi ben en iyisi akşamları cacık yiyim yeter
ben dayanamadığımı bildiğimden evde pilav yapmıyorum yemekhanede çıktığında gerçekten çok özlediysem azıcık alıyorum gerçi az diye koydukları yine 4-5 yk oluyor

leslie yaz google amcaya - 3. linkti sanırım yükleme linki diye...

bende şirkette genelde böle seyler yemem ama o kadar methettiler ki denedim çok begendim hatta cuma günü yapmayı düşünüyorum bende =)

Değişik tarifleri seviyorum ben de hep klasik şeylerden sıkılıyorum.

Aynen öyle oldu ama bugün güzel bir gün olacak ..

canim ben de yedikten sonra farkettim, midemi sisirdi yani cok tok tutuyo bu sey ya. ayni sey aksam da olursa midem bulanacak belli. o yüzden aksama sebze haslayip yemegi planliyorum bir de yaninda belki 1 kase corba icerim.

Benim midem çok hassastır anlarım o yüzden mide ağrısını. Özellikle mercimek çorbası rahatlatır beni.

ayy aman nazar degmesin topik costu bugun desene

Hepimizden birer ikişer gidiyor kilolar ne güzel ..

Youtube da direk çıkıyor ben indirmeyi oradan yapıyorum.

Biraz çok mu olmuş dün acaba ?

aç kalmazsan deneyebilirsin ama bnce çok az besin almış olursun, dediğin şekilde...

ayy bilemedim bak simdi..
ama sey yaptim zaten ben kahvalti ara ögün aksam yemegi seklinde beslendigim icin sadece, ara ögün kisminda 1 elma ve 150 gr yogurt yedim simdi. aksama da sebze haslamasi corba yaparsam pek acikmam sanirsam ya. acikirsam da otobüste biseyler atisitirim yapcak bisey yokk.

Benim midem çok hassastır anlarım o yüzden mide ağrısını. Özellikle mercimek çorbası rahatlatır beni.

Hepimizden birer ikişer gidiyor kilolar ne güzel ..

ah ah cok zor bisey ya.
ayy evet canim masallah masallah da benim direnc noktam 59 59 un söyle altina indim mi gidecek de yok inmiyor inmiyor. gerci bu defa spor falan da yapiyorum belki pes eder sevgili bünyem.

ah ah cok zor bisey ya.
ayy evet canim masallah masallah da benim direnc noktam 59 59 un söyle altina indim mi gidecek de yok inmiyor inmiyor. gerci bu defa spor falan da yapiyorum belki pes eder sevgili bünyem.

öyle şartlandırma kendini yavrum inşallah 59n altını göreceksin

evvet, leslie 1 mil 20 dk yapıldı, üzerine 50 mekik çekildi ve 15 dakika yer kareketleri ile şimdilik sonlandırıldı. lilycim haklısın 1 mil az ama ben her akşam 1 saat yürüyüş yaptığım için gün arasındaki leslie yi hareket olsun diye yapıyorum yani benim ana sporum akşam yürüyüşlerim aslında...

şimdide sıra geldi kiraz saplı bitki çayımı içmeye :)

ah ah cok zor bisey ya.

İner iner biraz sabır ile merak etme aöa önemli olan sonrasında dikkat etmek. Beni olumsuz örnek olarak görebilirsin

İner iner biraz sabır ile merak etme aöa önemli olan sonrasında dikkat etmek. Beni olumsuz örnek olarak görebilirsin

canim ben ta temmuzda indim 60 kiloya ya ondan beridir 59 61 arasi gidip gidip geliyorum hem kendine haksizlik etme, bende önceleri kac kere kilo verdim verdim aldiydim, o verdiklerimi almasam suan tam 10 kilo falandim

canim ben ta temmuzda indim 60 kiloya ya ondan beridir 59 61 arasi gidip gidip geliyorum hem kendine haksizlik etme, bende önceleri kac kere kilo verdim verdim aldiydim, o verdiklerimi almasam suan tam 10 kilo falandim

Keşke verdiklerimizi almamayı başarabilsek ama bu kiloyu gördüktek sonra tekrar verebilirsem almam diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…