- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.021
bu menü sana az gelmedi mi onca iş yapmışsın? besinsiz kalma canım benm
kız gecenin o saatinde dışarı mı çıktın?:18::18::18: ben o saatte evde bile üşüyordum - ara kattayım ama üst kat komşumla alt katımda oturan ev sahibim yoklar koskoca apartmanı ben ısıtmaya çalışıyorum hem kabarık fatura ödüyorum hem de tam ısınamıyorum üstümde hırka ayağımda çorap terlikle geziyorum oturduğumda üstüme battaniye alıyorum anca öyle idare ediyorum
offff senin o saatte yürüyüşe gittiğini görünce evdeki durum aklıma geldi yine
hımmm ne desek ki? sanki biraz kh yoğun bir menü olmuşmakarna, dolma, börek... bir de ara öğünde dolma biraz fazla bence...
dukancı hatun naber?menünü görünce dedim ful protein olmuş dukan yaptığın sonradan aklıma geldi ama artık hangi diyette ne yeniyor bildiğimizden tahmin etmek zor olmuyor
hoşgeldin sayın avukat arkadaşım
afiyet olsun ben de 11de 2 etiform yedim iş arası atıştırma modundaydım meyve yemeyi planlamıştım ama olmadı
doğru diyorsunben kortizon da kullandım geçmişte böbrek sorunum da vardı tuz kullanmıyor olmama rağmen vücudumda çok ödem var biliyorum ama bir anda gitmiyor bu ödem- zamanla oluyor yani mesela ben 20kg vermek istiyorum ya bunun bir kısmı yağ bir kısmı su olacak böylece fazladan tutulan suyu atmış olacak vücut. O yüzden kasmıyorum kendimi
inşallahhhhhhh hepimiz istediğimiz kiloya kadar zayıflarızzzzz
aç kalmazsan deneyebilirsin ama bnce çok az besin almış olursun, dediğin şekilde...
ben şu an youtubedan yapıyorum daha önceden yani eski pcde yüklemiştim bu pcye henüz ykleme yapamadım
o nasıl oluyor acep?
canım durumda değil ben yapıyom lahana diyetini alıntılar karışmış bu arada profilimi ayarlayıp arkadaş olanlar görebilsin benim resimleriluci cim canım bana kızacaksın belki ama arkadaşın iyiki onu söylemiş güzelliğin ortaya çıkmış yaaa maşallah sana bende bi 10 kg vereyim burda paylaşacam resimlerimi hele bi vereyim siz görün beni profilimde zaten 72 kg halim var şu ankine oldukça yakın 1 kg fazlam var şimdi ama en kısa sürede ben de tekrar 6 lı rakamları göreceğime inanıyorum
bekliyoruz kaptan fotolarını
gayet iyi idare etmişsin sen de mi lahanaya başlamıştın?
hoşgeldinnnnnnnn
menünü beğendim de sanki az gibi geldi, doyabildin mi?
Bence o kadar sporla yakmışsındır akşamki yediklerinihem gün boyu dengeli gitmişsin arada olabilir öyle şeyler
kız gecenin o saatinde dışarı mı çıktın?:18::18::18: ben o saatte evde bile üşüyordum - ara kattayım ama üst kat komşumla alt katımda oturan ev sahibim yoklar koskoca apartmanı ben ısıtmaya çalışıyorum hem kabarık fatura ödüyorum hem de tam ısınamıyorum üstümde hırka ayağımda çorap terlikle geziyorum oturduğumda üstüme battaniye alıyorum anca öyle idare ediyorum
offff senin o saatte yürüyüşe gittiğini görünce evdeki durum aklıma geldi yine
genelde öğlen ve akşam yapıyorlar ama sen akşama haşlanmış sebze yapayım demişsin midene dokunmaz da acıkır mısın onu bilemem:44:
çok beğendim menünü afiyet olsun
Selam herkese
Sabahtan beri bir türlü yazamadım kızlar, hemen yorumlamalara geçtim şimdi ise dünkü menümü yazayım da arada kaynamasın işlerimiz var şef birazdan hadi yapalım der
Dün yemekhaneye gittim akşam da çarşıdan eve geçtim o yüzden yemek yap ye diyene kadar geç oldu
Sabah - 08:45
- 3/4 simit (çeyreğini arkadaşa verdim çayı boş gitmesin diye)
- 3-4 yk lor peyniri
- çay
Ara - 11:00
- 1 dilim ananas (80-100g kadar)
Öğle - 12:30
- 1 kepçe mercimek çorbası
- 1 kepçe et yemeği (2 küp patates vardı - suyunu yemedim)
- 1 tabak salata (yağsız- sirke döktüm)
Ara - 16:00
- 1 pkt süt (200ml)
- 2-3 tane hurma
Akşam - 20:00 (geç oldu biliyorum geç pişti yaaa)
- 6 yk karnabahar yemeği (susuz pişirdim)
- 4 yk yoğurt
- 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara - 21:00
- 5 küçük parça bal kabağı - şekersiz
- 1 çay kaşığı bal
- 3 ceviz
Su - 1,6 lt
Spor - çarşıya gittim yarım saat yürüyüş diyebiliriz dik yokuşları çıktım
Kızlar bu akşam bal kabağını şekerleyip pişireceğim ve buzluğa atmayı planlıyorum sizce olur mu? Misafirim falan gelirse çıkartır ikram ederim:44:
terminale kardeşimi almaya gideceğim o yüzden kısa kesiyorum balkabağını direk at pişirmeden buzluğa çıkarınca pişirirsin öyle oluyor ben denemedim ama pişmişi nasıl olur bilmiyorum
öğlen 30 dk tempolu 20 dk bacak hareketi yaptım koşu parkuruna gittim güzxel haber bu
Öncelikle afiyet olsun leslie sorumun cevabı içinde teşekkür er tatlım bende youtubedan başlayacağım ama varsa video rica edecektim
Doyduysan ve akşam da üşümediysen problem yokcanım yoğurt ve salatalık çok tok tutuyor az gelmedi yani
ne yapayım akşam yürüyüşlerini çok seviyorum hem rahat uyumamı sağlıyor hem de sokaklar boş yürümesi daha kolay ve zevkli oluyor... spor aşkına dayanıyorum soğuğa:)
ben dayanamadığımı bildiğimden evde pilav yapmıyorumEvett canım yaa noldu bana anlamadım dolmada zeytinyağlı üstelik :2: içinde pirinç var . İrademi kaybetdiyorum bu ara unutuyorum çok fena herseyi ben en iyisi akşamları cacık yiyim yeter
leslie yaz google amcaya - 3. linkti sanırım yükleme linki diye...Öncelikle afiyet olsun leslie sorumun cevabı içinde teşekkür er tatlım bende youtubedan başlayacağım ama varsa video rica edecektim
bende şirkette genelde böle seyler yemem ama o kadar methettiler ki denedim çok begendim hatta cuma günü yapmayı düşünüyorum bende =)
Sabah çok az akşam fena olmuş
akşam biraz khidrat ağırlıklı olmakla birlikte menün iyi yani dengelemeye çalışmışsın
katılıyorum tatlımyeni liste olunca da paylaş olur mu? farklı alternatifleri de görmüş oluruz
Tünaydın
aynen kaptanım , ben de bu sabah tartıldım 500g fazla çıktım tartıda:26: 2 günde bunu telafi etmem lazım gerçi dün akşam geç yatıp sabah erken kalktığımdan ödem vardı ama olsun her halukarda bildiirme kadar düzeltmem lazım
öğlene kadar karbonhidrat yoğun olmuş ondan sonra da detoksa dönüşmüş gibi menün
şu 40 günü değerlendirmek lazmben önceleri daha az yerdim ve kilo almamdaki en büyük hatam buydu,çabuk doyabiliyorum aslında - zaman zaman aşırı yeme krizine girdiğim de olmuştr ama çok nadir - o yüzden ben yediklerimi azaltmak yerine arttırma yoluna giidiyorum dengeli bir şekilde tabii...
onunkisi bir tür psikolojik yeme bozukluğu aslında - bulimia nevrosa denen kusma hastalığı ve bu psikolojik destekle aşılması gereken bir durum - bulimia hastalığını ilk 15-16 yaşında duymuştum ben hiç denemedim zaten aç geziyordum ama o zamanlar genç kızlar arasında bir alışkanlktı zayıflık adına...
ben de maydanoz çayı yapacaktım ama bi türlü yapamadım akşam yapayım bari - direksiyon hocam su niyetine içiyordu ödem atmak için soğuduktan sonra yarım lt.lik şişelere koyup içiyormuş - direksiyon dersi boyunca diyetten bahsederdik
mecbur kaldıkça bir tane yemekte mahzur görmem ama kaşarlı tost daha sağlıklı bencekepekli ekmek vb ürünler uzun süreli kullanımda kansızlık yapıyor
canim ben de yedikten sonra farkettim, midemi sisirdi yani cok tok tutuyo bu sey ya. ayni sey aksam da olursa midem bulanacak belli. o yüzden aksama sebze haslayip yemegi planliyorum bir de yaninda belki 1 kase corba icerim.
ayy aman nazar degmesin topik costu bugun desene
Leslie yapan arkadaşlara birşey soracağım
Leslie yaparken youtubedan mı destek alıyorsunuz
Yoksa indirilmiş bir video var mı ?
Tabi uzun süre yapanlar mutlaka videoya falan ihtiyac duymuyordur ama bende denemek istiyorum açıkcası
canım yoğurt ve salatalık çok tok tutuyor az gelmedi yani
ne yapayım akşam yürüyüşlerini çok seviyorum hem rahat uyumamı sağlıyor hem de sokaklar boş yürümesi daha kolay ve zevkli oluyor... spor aşkına dayanıyorum soğuğa:)
Selam herkese
Sabahtan beri bir türlü yazamadım kızlar, hemen yorumlamalara geçtim şimdi ise dünkü menümü yazayım da arada kaynamasın işlerimiz var şef birazdan hadi yapalım der
Dün yemekhaneye gittim akşam da çarşıdan eve geçtim o yüzden yemek yap ye diyene kadar geç oldu
Sabah - 08:45
- 3/4 simit (çeyreğini arkadaşa verdim çayı boş gitmesin diye)
- 3-4 yk lor peyniri
- çay
Ara - 11:00
- 1 dilim ananas (80-100g kadar)
Öğle - 12:30
- 1 kepçe mercimek çorbası
- 1 kepçe et yemeği (2 küp patates vardı - suyunu yemedim)
- 1 tabak salata (yağsız- sirke döktüm)
Ara - 16:00
- 1 pkt süt (200ml)
- 2-3 tane hurma
Akşam - 20:00 (geç oldu biliyorum geç pişti yaaa)
- 6 yk karnabahar yemeği (susuz pişirdim)
- 4 yk yoğurt
- 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara - 21:00
- 5 küçük parça bal kabağı - şekersiz
- 1 çay kaşığı bal
- 3 ceviz
Su - 1,6 lt
Spor - çarşıya gittim yarım saat yürüyüş diyebiliriz dik yokuşları çıktım
Kızlar bu akşam bal kabağını şekerleyip pişireceğim ve buzluğa atmayı planlıyorum sizce olur mu? Misafirim falan gelirse çıkartır ikram ederim:44:
aç kalmazsan deneyebilirsin ama bnce çok az besin almış olursun, dediğin şekilde...
Benim midem çok hassastır anlarım o yüzden mide ağrısını. Özellikle mercimek çorbası rahatlatır beni.
Hepimizden birer ikişer gidiyor kilolar ne güzel ..
zeynepcim buradan link veremiyoruz google a yaz çıkar leslie 1 mil ya da 2 mil kaç mil yapacaksan onu aç, başlangıç olarak ben 1 mil 20 dakika yapıyorum
Youtube da direk çıkıyor ben indirmeyi oradan yapıyorum.
ah ah cok zor bisey ya.
ayy evet canim masallah masallah da benim direnc noktam 5959 un söyle altina indim mi gidecek de yok inmiyor inmiyor. gerci bu defa spor falan da yapiyorum belki pes eder sevgili bünyem.
ben de alıntıda durumdanın adını görünce şaşırmıştım karıştırmışımo nasıl oluyor acep?
canım durumda değil ben yapıyom lahana diyetini alıntılar karışmış bu arada profilimi ayarlayıp arkadaş olanlar görebilsin benim resimleri
terminale kardeşimi almaya gideceğim o yüzden kısa kesiyorum balkabağını direk at pişirmeden buzluğa çıkarınca pişirirsin öyle oluyor ben denemedim ama pişmişi nasıl olur bilmiyorum
öğlen 30 dk tempolu 20 dk bacak hareketi yaptım koşu parkuruna gittim güzxel haber bu
balkabağını fırında az suyla şekersiz pişirdim ama artık yemeyeyim diyordum o yüzden - çiğ haliyle atarsam çıktığında güzel olmaz
ben bi ara 5 mili komple yüklemiştim onda 1 mil 12 dk ama kondisyon kazanınca yapmak lazım çok hızlızeynepcim buradan link veremiyoruz google a yaz çıkar leslie 1 mil ya da 2 mil kaç mil yapacaksan onu aç, başlangıç olarak ben 1 mil 20 dakika yapıyorum
kalori olarak 1447 kcal - aslında akşam 1 meyve yesem daha dengeli olurdu ama onun haricinde yediklerimi kısmıyorumDeğişik tarifleri seviyorum ben de hep klasik şeylerden sıkılıyorum.
Aynen öyle oldu ama bugün güzel bir gün olacak ..
Benim midem çok hassastır anlarım o yüzden mide ağrısını. Özellikle mercimek çorbası rahatlatır beni.
Hepimizden birer ikişer gidiyor kilolar ne güzel ..
Youtube da direk çıkıyor ben indirmeyi oradan yapıyorum.
Biraz çok mu olmuş dün acaba ?
ah ah cok zor bisey ya.
ayy evet canim masallah masallah da benim direnc noktam 5959 un söyle altina indim mi gidecek de yok inmiyor inmiyor. gerci bu defa spor falan da yapiyorum belki pes eder sevgili bünyem.
ben de alıntıda durumdanın adını görünce şaşırmıştım karıştırmışım
balkabağını fırında az suyla şekersiz pişirdim ama artık yemeyeyim diyordum o yüzden - çiğ haliyle atarsam çıktığında güzel olmaz
ben bi ara 5 mili komple yüklemiştim onda 1 mil 12 dk ama kondisyon kazanınca yapmak lazım çok hızlı
kalori olarak 1447 kcal - aslında akşam 1 meyve yesem daha dengeli olurdu ama onun haricinde yediklerimi kısmıyorum
Ben çok sık yemeye alışık olmadığım için bana öyle gelmil olabilir.
evvet, leslie 1 mil 20 dk yapıldı, üzerine 50 mekik çekildi ve 15 dakika yer kareketleri ile şimdilik sonlandırıldı. lilycim haklısın 1 mil az ama ben her akşam 1 saat yürüyüş yaptığım için gün arasındaki leslie yi hareket olsun diye yapıyorum yani benim ana sporum akşam yürüyüşlerim aslında...
şimdide sıra geldi kiraz saplı bitki çayımı içmeye :)
Ara hareket metabolizmanı da hızlandırır sen bu işi biliyorsun luci ..
İner iner biraz sabır ile merak etme aöa önemli olan sonrasında dikkat etmek. Beni olumsuz örnek olarak görebilirsin
öyle şartlandırma kendini yavrum inşallah 59n altını göreceksin
canim ben ta temmuzda indim 60 kiloya yaondan beridir 59 61 arasi gidip gidip geliyorum hem kendine haksizlik etme, bende önceleri kac kere kilo verdim verdim aldiydim, o verdiklerimi almasam suan tam 10 kilo falandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?