- 12 Ağustos 2011
- 347
- 4
- 96
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.001
ohhh.. simit, makarna, dolma, börek..sankim biraz fazla mı ne?
Günaydın hepinizeKızlar hepinizin malumunca zayıflamak zor ve mücadele isteyen bir süreç bu süreci aslında zor kılan nedenlerin başında yaptığımız hatalar yani düzenli bir beslenme sürecini kazanmadan yapılan kürler şok diyetler detokslar vs yani bu işi kısa zamana yaymamızdan kaynaklandığını düşünüyorum
kısa zamanda zayıflıyım sonra korurum derken daha da zamanı uzatıyoruz ve farkında da değiliz çünkü ver al ver al bu kısır bir döngü meselesine dönüşüyor
bide işin çok ciddi bir yanı var oda sağlık açisindan vücüdümüza çok büyük zararlar veriyoruz ve bunun bilincinde de çoğu zaman değiliz ve böylelikle diyet süreci zorlaşiyor psikolojimiz de bozulabiliyor
Ben şöyle düşünüyorum ya bu diyet işi bu hayatı kasacak yıpratacak kadar önemli değil aslında hayat devam ederken bu meseleyi hayata yaysak biz asıl gayelerimizin peşinde giderken onada bir yandan devam etmesine izin versek inanıyorum ki daha başarıyı elde ederiz
Katılıyormusunuz bilmiyorum ama yaşadığım süreçte kendime çıkarttığım bir ders olarak paylaşmak istedim
Günaydın hepinize
Şu an işlerle meşgulum ama arada okuyorum yazılarınızı, geçmişi
şimdi ilk gözüme çarpan hemen yazma gereği duyduğum yazıya yorum yapıp diğerlerine uzun zaman ayıracağım sonra olur mu?
Dağyolu, dediklerine katılıyorum sonuna kadar ben de az olsun kalıcı olsun taraftarıyım şok diyet denedim diyemem ama kflakes detoks tarzı şeyler denemiştim ama uzun süreli yapmadım 2-3 gün en fazla... Kendimden biliyorum ki az ama uzun vadede verince daha kalıcı bir incelme söz konusu... O yüzden çok kasmıyorum haftada 100 gram da versem aynı 900 gram da versem aynı önemli olan eksilme olması ben yaza kadar 20kg vermek istiyorum kalanını da zamana yayarak vermeyi planlıyorum (bunu 1 saat önce falan yazdım ama göndermemişim şimdi gönderiyor ve öğle yemeğine gidiyorum işler yoğun bugun yazamadım bi türlü)
Bazen tadına bakıp bırakmak istiyoruz olmuyor. Bazen birileri kırılmasın diye eşlik etmek için. stresten yediklerimiz var bir de. Umarım verirsin fazlalıklarını da mutlu olursun canım :)) tam gaz devam diyetlere .
Diyet grubuna girmenin faydası olarak bu saatte Denise Austenin Fat Burnıng egzersizini de yaptım . Bunlar hep takım için
Leslie ye göre çok hoplamalı zıplamalı bir video biraz yordu beni. Ama iyi ki yaptım son yediğim bisküviler içime dert olmuştu zaten.
Umarım yarın daha sağlıklı geçer hepimiz için . İyi Geceler arkadaşlar.
günaydınlarrrr
canım maalesef fazla kilo hepimizi kötü ve mutsuz hissettiriyor ben resmen depresyona giriyorum depresyona girdikçe kilo sebebiyle daha kilo alıyorum daha mutsuz oluyorum garip bir döngü bu aanlayacağınız
aferin sanaaaa ne güğzel ama gecenin bi yarası maşallah sana
luci cim günaydın güzel bir gün olsun bende çok uzun süre sonra 72 li rakamları gördüm ama biraz daha gitmesi lazım yaa sabah dayanamadım tartıldım lahanaya başlayalı 1,2 kg vermişim eğer regli olmam yakın olmasaydı daha verirdim diye düşünüyorum regli yüzünden acaip bir şişlik var ama kilo da gidiyor hissediyorum umarım bu lahana çorbası ile cuma gün kg almamış olurum (haa 1,2 kg verdim ama ptesi 1 kg almıştım haftasonunun azizliği:26::26::26::26:)
Merhaba Kızlarrr
Olabildiğince bu dönemimde dikkat etmeye çalışıyorum umarım azda olsa yapabiliyorumdur.
Eki Görüntüle 963892
senin azmin yeter be lucicim
bu ararda pirinc lapasi yapiyorum bugun ya, aksam yola cikicam ne yersem yiyeyim midem agriyor, sabah ögle pirinc lapasi, aksam da haslanmis sebze yemegi dusunuyorum onlar da dokunur mu mideme? :26:
kizlar sabah tartildim ve sonuc, 59.00 tabi tarti biraz eksik tartiyor gibi geldi bana ama :26:
kızlar günaydın bugun buralarda hava güzel güneşli insan kainatla alakadar olduğundan iç açıyor
kahvaltimıda yaptım bir küçük kaçamak mı denir sabah gelen poğaçalar güzel görünüyordu yemek için heveslendim ama yarısını zor yedim normal ekmeğimide yerim diye hesaplamıştım ama gitmedi yiyemedim
diyetin en güzel yani bu işte bir zamanlar çok kaçırdığım besinler şuanlık mı diyim midem almıyor canım istemiyor diyetisyen bize 40gün de dildeki palpilyalar değişiyor dedi herhal bizim hücreler değişiyor e bi zahmet kaç gün oldu çoğu değişmiştir az ı mı kaldı ne
herkese kolay gelsin
mide sonradan büyüyebilir dikkatli olmak lazım herzaman
bi arkadaş vardı 30 kilo kadar verdi vücüdü da aşiri sarkmıştı spora da kilo verdikten sonra gitti asıl şimdi kilo vermiş göründü çünkü inceldi sıkılaştı o bana artık midem almıyor yiyemiyorum derken bende bu herzaman bu şelilde gitmeyebilir dikkatli ol sonra kilo almadı ama yemesi atttı şimdide dengelemeye çalişiyor ve kendini kusturuyır nasıl birşey bu bilmiyorum
bak bunu bilmiyordum . Ama kendini kusturmak ii değil ki umarım sağlıkla devam eder o arkadaşın.
haklisin canim o konuda da ben cok cekingenim ya gidip eczaneye tartilabilir miyim falan diyemiyorum benbir de o zaman kesin fark cikar cünkü ayakkabi kazak falan filan olacak üzerimde
insallah canim, hepimize istedigimiz kilolari görmek nasip olsuun
amannn cumaya kadar tartılma ama gördüğün o rakamla mutlu ol ve daha azimli ol yanlış çıkmışssa bile cuma günü azminle aynı rakamı belki daha azını görürsün.
Valla bende regl olmama rağmen 63.40 cıkıyorum. anlamadım :44::44::44:
Ne güzel haberler.
Ben de cuma 85.7ydim bugün 84.5 çıktım.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrmisafirim var (yeğenim ve kuzenim) yarın gidecekler, çok fazla sohbetlere katılamasam bile hep burada olacağım
Maydonoz ve kiraz sapı çayları çok iyi geldi ve ödemimi almıştılar, dün çok yürüdüğüm için sanırım yine ödem oluşmuş sabah uyandığımda, hemen bu gün yine ödem atıcı çayları içeyim
.
Gunaydin, gunaydin!
Bugun araniza dondum :) Ama dun itiraf ediyorum biraz cok yedim. Bugunden sonra telafi edecegim o iki kayip gunu.
Pazartesi ikinci donem basliyor, sabah erkenden okula gidip, aksama kadar cok guzel calisip, spor islerini aksama birakacagim. Ogle arasinda da yarim saat yurusem guzel olur. Tatil diye butun gun yurtta oturuyorum, biraz da o yuzden keyfim yok sanirim.
Bu arada, kepekli unla yapilan, peynirli pogaca konusunda ne dusunuyorsunuz? Dun denedim, yagli da degildi. Zaten okulda saglikli yiyecekler de olsun kampanyasi kapsaminda yapmaya basladilar bu kepekli pogacalari.
Kızlar hepinizin malumunca zayıflamak zor ve mücadele isteyen bir süreç bu süreci aslında zor kılan nedenlerin başında yaptığımız hatalar yani düzenli bir beslenme sürecini kazanmadan yapılan kürler şok diyetler detokslar vs yani bu işi kısa zamana yaymamızdan kaynaklandığını düşünüyorum
kısa zamanda zayıflıyım sonra korurum derken daha da zamanı uzatıyoruz ve farkında da değiliz çünkü ver al ver al bu kısır bir döngü meselesine dönüşüyor
bide işin çok ciddi bir yanı var oda sağlık açisindan vücüdümüza çok büyük zararlar veriyoruz ve bunun bilincinde de çoğu zaman değiliz ve böylelikle diyet süreci zorlaşiyor psikolojimiz de bozulabiliyor
Ben şöyle düşünüyorum ya bu diyet işi bu hayatı kasacak yıpratacak kadar önemli değil aslında hayat devam ederken bu meseleyi hayata yaysak biz asıl gayelerimizin peşinde giderken onada bir yandan devam etmesine izin versek inanıyorum ki daha başarıyı elde ederiz
Katılıyormusunuz bilmiyorum ama yaşadığım süreçte kendime çıkarttığım bir ders olarak paylaşmak istedim
Maşallah ne güzel vermişsin.
Gerçekten insanın midesi küçülüyor ama ben 1 hafta çok yesem yine büyüyor.
Psikolojik problem olmuş gerçekten zor.
Bu arada ben de korkuyorum 25 kg kadar vermek istiyorum vücudum ne olur acaba. .
bak bunu bilmiyordum . Ama kendini kusturmak ii değil ki umarım sağlıkla devam eder o arkadaşın.
Ne güzel haberler.
Canım benim senden de çok güzel haber bu haydi bakalım hızlaa emin bir şekilde devammm =)
Günaydın arkadaşlar :) Gününüz aydın neşeniz bol olsun
Öncelikle hemen dünkü menümü paylaşayım :
SABAH : YARIM SİMİT , CAY
ÖĞLE : KARNIBAHAR YEMEĞİ , 2 YK MAKARNA , SALATA
ARA ÖĞÜN : 2 ADET MANDALİNA , 3 ADET DOLMA
AKŞAM: 1 TANE KABAK DOLMASI
5 bardak su içtim malesef
Bu sabah 1 durak once indim yurudum aslında daha once ınmem lazımdı ama kaçırdım :)) Merdivenleri tekrar çıktım aç karnına 2 bardak ılık su içtim.
Dün 1 dilim börek yedimO yuzden akşam 1 dolma yedim ama gayet toktum.
Tatlı birşeyler yememek için hep kaçtım ve sonunda başardım yemedim aferım aban
günaydın herkese.
dünki menüm..
sabah : lor peyniri (sabah kahvaltımı unuttum evde. işyerinde dolapta bunu buldum bunu yedim valla)
öğle : haşlanmış tavuk gögsü, yoğurt.
ara : 2 kase cacık (çok acıkmışım)
akşam : kıymalı yumurta, yoğurt
ara : dukan helva
su : 2,5 litre
spor : yok (bir başlayabilsem spora çok güzel olacak ama olmuyor bir türlü)
Siz bu satırları okurken ben ara öğünüm olan türk kahvemi vee 2 kare bitterimi yiyp içiyor olacağımmm
Her ne yiyor içiyorsanız hepimize afiyet olsunn a dostlar
o nasıl oluyor acep?Ve bölgesel ssorunum üstüm 20 kilo altım 43 kilo
bu menü sana az gelmedi mi onca iş yapmışsın? besinsiz kalma canım benmveee lucinin mutfağı bugünlük kapanmıştır...
sabah: 07:00
uyanınca sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış lor peynirli ve maydanozlu yağsız omlet,
1 domates + 1 salatalık
avuç içi kadar lor peyniri
öğle: 12:30
1/2 adet salatalık dilimlenmiş light yoğurt bol nane ve acı isot ile
akşam: 17:00
1/2 adet salatalık dilimlenmiş light yoğurt bol nane ve acı isot ile
su:3,5 litre
öğleden sonra: kiraz saplı çay
1,5 saat ev temizliği (halı silme :)
akşama 1 saat açık havada orta tempoda yürüyüş
luci cim canım bana kızacaksın belki ama arkadaşın iyiki onu söylemiş güzelliğin ortaya çıkmış yaaa maşallah sana bende bi 10 kg vereyim burda paylaşacam resimlerimi hele bi vereyim siz görün beni profilimde zaten 72 kg halim var şu ankine oldukça yakın 1 kg fazlam var şimdi ama en kısa sürede ben de tekrar 6 lı rakamları göreceğime inanıyorum
bekliyoruz kaptan fotolarını
gayet iyi idare etmişsin sen de mi lahanaya başlamıştın?canım yaaa çok ihmal ettin bizi yokluğun süresince neler yaptın anlat bakalım
bende bugün ki menümü yazayım
sabah öğle akşam olmak üzere toplam 7 kase çorba içtim ben tadını sevdim hatta bitti bugün yeniden pişirdim bi de bugün için en zorlayıcı demişler ben hiç zorlanmadım
gün boyunca sadece 2 havuç 2 salatalık yedim
akşam yemeği olarak tereyağlı haşlanmış patates vardı ben onun yerine öğlen buharda pişmiş baharatlı patates almıştım 1 ortalama patates büyüklüğünde dilimli ondan yedim 1/2 haşlanmış havuçla şu an şişlikten ölüyorum lahana çok şişirdi beni yaa bi de çorbayı ne kadar çok içerseniz o kadar zayıflarsınız demişler yaa o yüzden o kadar çok içtim değilse 5 kasesi tüm gün yetmişti bana
su 2,5 lt oldu yatana kadar sanırım 3,5 lt olur
spor öğleyin 1 saat tempolu yürüyüş
hoşgeldinnnnnnnnhayırlı akşamlar kızlar ben geldimmmmmmm
ancak fırsat buldum evi darma duman etmişler sabahtan beri koşturuyorum.
bu arada hepiniz iyisinizdir inşallah.
.
menünü beğendim de sanki az gibi geldi, doyabildin mi?sabah:3 kaşık yulaf ezmesi üzerine 3 kaşık yoğurt
ara:çeyrek elma
öğle:1 tabak yumurtalı ıspanak
ara:yarım portakal,2 kaşık yoğur koydum üstüne birazda tarçın çok güzel oldu
akşam 3 kaşık special k yarım su bardağından az bişey fazla sütle yedim
yatmadan da 1 kase yoğurt yemeği düşünüyorum
spor:50 dk eliptik,100 mekik
su:1.5 litre
.
Bence o kadar sporla yakmışsındır akşamki yedikleriniEki Görüntüle 963373
kahvalti(08:45)
2 haslanmis yumurta (tuz dahi yok)
1 kk kasar,
2 lokma beyaz peynir,
azicik tel peynir,
1 yk patlican salatasi
1 bardak sekersiz cay
Eki Görüntüle 963375
saat(14:30)
150 gr yogurt
aksam(19:00)
1 dilim yas pasta
1 tane kiymali pide :26:
bugun aksam dogum gününe davetliydim ondan böyle olduama 9 gündür ilk kez böyle oldu ondan pek üzülmedim, bugun su icemedim cok yogun bi durumdaydim.
sporlar,
mekik porgraminin 12. günü mola günü,
squat programinin 12. günü mola günü,
90 ar saniyeden 6 hareket plank yaptim ve 12. günü tamamladim,
jillian 30 days shred level 1 in 9. günü bugun henüz yapmadim simdi gidip yapicam, (boynum tutuldu da)
aksam ögünüm tam bir fiyasko biliyoruuum.hem gün boyu dengeli gitmişsin arada olabilir öyle şeyler
kızlarrr merhaba, 1,5 saat yürüyüş yapıp donmuş bir şekilde döndüm eve, çoook soğuk oluyor akşamları...
toplightcım çook teşekkürler tatlım, o senin güzelliğin... lahana çorbası diyetinin de iyi gitmesine sevindim, oldukça faydalı bir detoks o, evet çorbayı içebildiğin kadar iç diyorlar, inşallah cumaya görürsün faydasını :)
sevdacım hoşgeldin canım, gamze sensiz pek bi sıkıldı, içemedi kahveleri, yokluğunu o da, biz de çok hissettik...
kızlar cumaya az kaldı cozutmayınız lütfeeen, bu hafta 1. olsak bari, ha gayret... ben bugün de cacık detoksuma devam ettim yarın tartıdaki duruma göre devam edeceğim...şimdilik öptüm hepinizi artık dinleneyim biraz bugün 1,5 sat yürüyüş+1,5 saat ev temizliği haşat etti beni...
kız gecenin o saatinde dışarı mı çıktın?:18::18::18: ben o saatte evde bile üşüyordum - ara kattayım ama üst kat komşumla alt katımda oturan ev sahibim yoklar koskoca apartmanı ben ısıtmaya çalışıyorum hem kabarık fatura ödüyorum hem de tam ısınamıyorum üstümde hırka ayağımda çorap terlikle geziyorum oturduğumda üstüme battaniye alıyorum anca öyle idare ediyorum
offff senin o saatte yürüyüşe gittiğini görünce evdeki durum aklıma geldi yine
ayy sagol canim az da olsa icimi rahatlattin, ya pastadan degil de o yedigim pideden dolayi az sey oldum ben. ama sonra gittim heemn jillian level 1 in 9. gününü yaptimdedim boynum tutulduysa tutuldu yemek yerken hic oram tutuldu buram tutuldu demiyorsun ama baloncuk
genelde öğlen ve akşam yapıyorlar ama sen akşama haşlanmış sebze yapayım demişsin midene dokunmaz da acıkır mısın onu bilemem:44:kizlar yaa yarin 1 günlük pirinc lapasi detoksu yapayim diyorum, aslinda ben cok karsiyim su detoks olayina ama, yarin yola cikicam aksam ve ben yola ciktigimda ne yersem yiyeyim mideme dokunuyor o gün. bari en hafifinden besleneyim de midemi agritacak bisey olmasin dedim. sabah ve öglen pirinc lapasi yiyip aksama da sebze haslamasi yemegi pilanladim ama bilemedim. yani onlarin da mideme dokunma gibi bi olayi olur mu? cünkü her yolculukta midem agriyor benim ya. :26::26:
Menüm
Sabah: 1 salatalık + 3 zeytin
Öğle: 1,5 kase cacık + 1,5 kk peynir
Akşam: 1 porsiyon yağsız tavuk döner + 1 bardak ayran
Spor: 1,5 saat tempolu yürüyüş + 2 saat ağır yürüme
Su: hala içiyorum
.çok beğendim menünü afiyet olsun
Ispanak köftesini nasıl yapıyorsun Zeynep ?
canım ben yapmadım şirkette yapmışlar ama güzel olmuş.
Köfteyi avuc içi kadar kuş yuvası sekşinde açık içine ıspanak koymusşar üstünede kaşar peynir eritmişler ve çok güzel olmuştu.
Sanki bana çok karbonhidrat olmuş gibi geldi .
Ben bu menüyü çok beğendim.
Bol bol protein ..
Afiyet olsun ne güzel en büyük keyfim ..
Çok hoş olabilecek bir tarif gibi geldi bana aklıma yazdım denemek üzere ..
Bence o kadar sporla yakmışsındır akşamki yediklerinihem gün boyu dengeli gitmişsin arada olabilir öyle şeyler
genelde öğlen ve akşam yapıyorlar ama sen akşama haşlanmış sebze yapayım demişsin midene dokunmaz da acıkır mısın onu bilemem:44:
Sabah çok az akşam fena olmuşKızlar nasılsınız ?
Bütün gün dışarıdaydık. Akşam da arkadaşlara oturmaya gittik. Saçma bir menü oldu..
Sabah :
- 1 bardak süt.
- 5 fındık
Akşam :
- Bol salata
- 2 ızgara köfte
- 3 nugget
- 2 kaşık yoğurt
- Az patates kızartmadı
Ne yazık ki arkadaşta yemek zorunda kaldım çok ısrar edince ..
- Yarım dilim pasta
- Yarım elma, yarım portakal
Besin değerleri ..
Eki Görüntüle 963691
akşam biraz khidrat ağırlıklı olmakla birlikte menün iyi yani dengelemeye çalışmışsınArkadaşlar :) menumu yazayim.
Kahvalti 10:30 1dilim tam bugday ekmegi yarim domates 5zeytin 1dilim kaşar
Ara 1avuç leblebi yarim portakal
Akşam 19:00 1kase mercimek çorba 5 yk kepekli makarna
Ara 3kare sütlü çikolata ve 5 biskuvi
Su:2.5lt spor3 mile Leslie ve 40mekik.
Farkindayim aksamki kacamak olmadiBu nedenle yarin daha cok dikkat edip sporu da artiracagim *_*
kızlar maşallah iyi döktürmüşsünüz ama okumak ne mümkün bende ki bu tembellik bide bu hafta beyimin tatili dolayısıyla yoğunluk olunca şimdi girebiliyorum saat te erken yatan biri olduğum için geç biraz bencilce bir yaklaşim yaparak benden alıntı yapan arkadaşların yorumlarına kısaca cevap vereyim
kaptanım akşamları bazen yemek yemek vücudum istemiyor o yüzdenmetobolizma hızı için mecburen az birşeyle geçiştiriyorum
lily cim ne yorum yaptın bir anlık unuttum ama hatırlamaya çalişiyorum menum hakkında yazdıklarında haklısın farklı besinler almam lazım bugun diyetisyene gittim durumu anlattım kilo vermem adeta durdu diye haftaya gel olmazsa değiştiririz dedi bakalım diyetisyen listesi ne reye kadar gidebilecem
arkadaşla kontrole gittik 1.8 kilo vermiş ben ise 500 gr vermişim ama anladdıkki o kiloyu yağdan değilde kasdan vermiş kısa zamanda kilo verince kasdan gitmesi çok olasılık bende ilk kontrolumde yaşadım önemli olan sayıca tartıda azalmak değil sağlıklı kilo vermek ben de 700 gr yağdan vermişim 200 gr kas kütlem artınca tartıya 500gr fark yansıyor o yüzden kilo rakamlarına takılmadan belkide çok tartılmadan programa uyup yola devam etmek hayatımıza bir ömür boyu yaşam sekli olarak katmak kilo vermek kolay önemli olan onu korumak
Tünaydıngünaydın kızlaaar, kahvaltımı yapıp geleceğim, buralardayım...güzel,keyifli, huzurlu bir gün dilerim herkeseee :)
aynen kaptanım , ben de bu sabah tartıldım 500g fazla çıktım tartıda:26: 2 günde bunu telafi etmem lazım gerçi dün akşam geç yatıp sabah erken kalktığımdan ödem vardı ama olsun her halukarda bildiirme kadar düzeltmem lazımgünaydınlarrrr
canım maalesef fazla kilo hepimizi kötü ve mutsuz hissettiriyor ben resmen depresyona giriyorum depresyona girdikçe kilo sebebiyle daha kilo alıyorum daha mutsuz oluyorum garip bir döngü bu aanlayacağınız
aferin sanaaaa ne güğzel ama gecenin bi yarası maşallah sana
luci cim günaydın güzel bir gün olsun bende çok uzun süre sonra 72 li rakamları gördüm ama biraz daha gitmesi lazım yaa sabah dayanamadım tartıldım lahanaya başlayalı 1,2 kg vermişim eğer regli olmam yakın olmasaydı daha verirdim diye düşünüyorum regli yüzünden acaip bir şişlik var ama kilo da gidiyor hissediyorum umarım bu lahana çorbası ile cuma gün kg almamış olurum (haa 1,2 kg verdim ama ptesi 1 kg almıştım haftasonunun azizliği:26::26::26::26:)
öğlene kadar karbonhidrat yoğun olmuş ondan sonra da detoksa dönüşmüş gibi menünMerhaba Kızlarrr
Olabildiğince bu dönemimde dikkat etmeye çalışıyorum umarım azda olsa yapabiliyorumdur.
Eki Görüntüle 963892
şu 40 günü değerlendirmek lazmkızlar günaydın bugun buralarda hava güzel güneşli insan kainatla alakadar olduğundan iç açıyor
kahvaltimıda yaptım bir küçük kaçamak mı denir sabah gelen poğaçalar güzel görünüyordu yemek için heveslendim ama yarısını zor yedim normal ekmeğimide yerim diye hesaplamıştım ama gitmedi yiyemedim
diyetin en güzel yani bu işte bir zamanlar çok kaçırdığım besinler şuanlık mı diyim midem almıyor canım istemiyor diyetisyen bize 40gün de dildeki palpilyalar değişiyor dedi herhal bizim hücreler değişiyor e bi zahmet kaç gün oldu çoğu değişmiştir az ı mı kaldı ne
herkese kolay gelsin
mide sonradan büyüyebilir dikkatli olmak lazım herzaman
bi arkadaş vardı 30 kilo kadar verdi vücüdü da aşiri sarkmıştı spora da kilo verdikten sonra gitti asıl şimdi kilo vermiş göründü çünkü inceldi sıkılaştı o bana artık midem almıyor yiyemiyorum derken bende bu herzaman bu şelilde gitmeyebilir dikkatli ol sonra kilo almadı ama yemesi atttı şimdide dengelemeye çalişiyor ve kendini kusturuyır nasıl birşey bu bilmiyorum
ben de maydanoz çayı yapacaktım ama bi türlü yapamadım akşam yapayım bari - direksiyon hocam su niyetine içiyordu ödem atmak için soğuduktan sonra yarım lt.lik şişelere koyup içiyormuş - direksiyon dersi boyunca diyetten bahsederdikGünaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrmisafirim var (yeğenim ve kuzenim) yarın gidecekler, çok fazla sohbetlere katılamasam bile hep burada olacağım
Maydonoz ve kiraz sapı çayları çok iyi geldi ve ödemimi almıştılar, dün çok yürüdüğüm için sanırım yine ödem oluşmuş sabah uyandığımda, hemen bu gün yine ödem atıcı çayları içeyim
.
mecbur kaldıkça bir tane yemekte mahzur görmem ama kaşarlı tost daha sağlıklı benceGunaydin, gunaydin!
Bugun araniza dondum :) Ama dun itiraf ediyorum biraz cok yedim. Bugunden sonra telafi edecegim o iki kayip gunu.
Pazartesi ikinci donem basliyor, sabah erkenden okula gidip, aksama kadar cok guzel calisip, spor islerini aksama birakacagim. Ogle arasinda da yarim saat yurusem guzel olur. Tatil diye butun gun yurtta oturuyorum, biraz da o yuzden keyfim yok sanirim.
Bu arada, kepekli unla yapilan, peynirli pogaca konusunda ne dusunuyorsunuz? Dun denedim, yagli da degildi. Zaten okulda saglikli yiyecekler de olsun kampanyasi kapsaminda yapmaya basladilar bu kepekli pogacalari.
Pirinç lapası beni çpl rahatsız ediyor ama belki seni etmez.
Çorba içsen o da kötü yapıyor mu ?
Maşallah ne güzel vermişsin.
Ne güzel haberler.
hımmm ne desek ki? sanki biraz kh yoğun bir menü olmuşGünaydın arkadaşlar :) Gününüz aydın neşeniz bol olsun
Öncelikle hemen dünkü menümü paylaşayım :
SABAH : YARIM SİMİT , CAY
ÖĞLE : KARNIBAHAR YEMEĞİ , 2 YK MAKARNA , SALATA
ARA ÖĞÜN : 2 ADET MANDALİNA , 3 ADET DOLMA
AKŞAM: 1 TANE KABAK DOLMASI
5 bardak su içtim malesef
Bu sabah 1 durak once indim yurudum aslında daha once ınmem lazımdı ama kaçırdım :)) Merdivenleri tekrar çıktım aç karnına 2 bardak ılık su içtim.
Dün 1 dilim börek yedimO yuzden akşam 1 dolma yedim ama gayet toktum.
Tatlı birşeyler yememek için hep kaçtım ve sonunda başardım yemedim aferım aban
dukancı hatun naber?günaydın herkese.
dünki menüm..
sabah : lor peyniri (sabah kahvaltımı unuttum evde. işyerinde dolapta bunu buldum bunu yedim valla)
öğle : haşlanmış tavuk gögsü, yoğurt.
ara : 2 kase cacık (çok acıkmışım)
akşam : kıymalı yumurta, yoğurt
ara : dukan helva
su : 2,5 litre
spor : yok (bir başlayabilsem spora çok güzel olacak ama olmuyor bir türlü)
hoşgeldin sayın avukat arkadaşımGünaydın güzeller boşladığım diyete dewam ve mutlaka spor yapıcam selülitlere savaş açtım
afiyet olsun ben de 11de 2 etiform yedim iş arası atıştırma modundaydım meyve yemeyi planlamıştım ama olmadıSiz bu satırları okurken ben ara öğünüm olan türk kahvemi vee 2 kare bitterimi yiyp içiyor olacağımmm
Her ne yiyor içiyorsanız hepimize afiyet olsunn a dostlar
doğru diyorsuntamamen katiliyorum canim. ben zaten detoksa inanmiyorum. bobrek ve karacigerler her gun toksinleri yeterince uzaklastiriyor. ayrica bi detoks gerekseydi, detoks yapmayanlarin olmesi gerekirdi. odem konusunda da bobreklerinizde ciddi bir rahatsizlik yoksa, ya da su tutmaya neden olan kortizon gibi bir ilac kullanmadiysaniz, odeminiz olmasi imkansiz. insan vucudunun yuzde 70'i su. o yuzden odem attirici tariflerle kisa vadede gerekli suyu atip kilo verip incelirsiniz, sonra o su kendini tamamlar yavas yavas. bazen gunluk tuzu fazla kacirinca odemler olusabilir. onun icin de suyu bol icerek tuz yogunlugunu azaltmak gerekir, su attirici tariflerle tuz yogunlugunu daha da artirmak degil.
fakat hanimlar cok inatci :)
inşallahhhhhhh hepimiz istediğimiz kiloya kadar zayıflarızzzzzyaza kadar 20 kg ben de vermek istiyorum. insallah verebiliriz ikimiz de.
aç kalmazsan deneyebilirsin ama bnce çok az besin almış olursun, dediğin şekilde...genelde öglen aksam yapiliyor biliyorum canim da malum bu karisim su attiriyo vucuttan bol bol, e yolculukta o sorun da varzaten sadece kahvaltida yedim, ögleyi 1 elma 1 erik yiyeyim aksama da sebze haslayayim diyorum bakalim, yada corba icerim bilemedim :26:
ben şu an youtubedan yapıyorum daha önceden yani eski pcde yüklemiştim bu pcye henüz ykleme yapamadımLeslie yapan arkadaşlara birşey soracağım
Leslie yaparken youtubedan mı destek alıyorsunuz
Yoksa indirilmiş bir video var mı ?
Tabi uzun süre yapanlar mutlaka videoya falan ihtiyac duymuyordur ama bende denemek istiyorum açıkcası
Leslie yapan arkadaşlara birşey soracağım
Leslie yaparken youtubedan mı destek alıyorsunuz
Yoksa indirilmiş bir video var mı ?
Tabi uzun süre yapanlar mutlaka videoya falan ihtiyac duymuyordur ama bende denemek istiyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?