Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hepinize
Şu an işlerle meşgulum ama arada okuyorum yazılarınızı, geçmişi
şimdi ilk gözüme çarpan hemen yazma gereği duyduğum yazıya yorum yapıp diğerlerine uzun zaman ayıracağım sonra olur mu?
Dağyolu, dediklerine katılıyorum sonuna kadar ben de az olsun kalıcı olsun taraftarıyım şok diyet denedim diyemem ama kflakes detoks tarzı şeyler denemiştim ama uzun süreli yapmadım 2-3 gün en fazla... Kendimden biliyorum ki az ama uzun vadede verince daha kalıcı bir incelme söz konusu... O yüzden çok kasmıyorum haftada 100 gram da versem aynı 900 gram da versem aynı önemli olan eksilme olması ben yaza kadar 20kg vermek istiyorum kalanını da zamana yayarak vermeyi planlıyorum (bunu 1 saat önce falan yazdım ama göndermemişim şimdi gönderiyor ve öğle yemeğine gidiyorum işler yoğun bugun yazamadım bi türlü)

Son düzenleme:

yaza kadar 20 kg ben de vermek istiyorum. insallah verebiliriz ikimiz de.

Aynen öyle yapacak bir şey yok devam ..

Hiç duymamışım ben o sporu linki var mı acaba

En azından 7li rakamları bir görsem biraz kendimi toplayacağım kaptanım.

Lahana baya etkiledi desene ne güzel vermişsin.

Merhaba Kızlarrr

Olabildiğince bu dönemimde dikkat etmeye çalışıyorum umarım azda olsa yapabiliyorumdur.

Eki Görüntüle 963892

Ispanak köftesini nasıl yapıyorsun Zeynep ?
senin azmin yeter be lucicim
bu ararda pirinc lapasi yapiyorum bugun ya, aksam yola cikicam ne yersem yiyeyim midem agriyor, sabah ögle pirinc lapasi, aksam da haslanmis sebze yemegi dusunuyorum onlar da dokunur mu mideme? :26:

Pirinç lapası beni çpl rahatsız ediyor ama belki seni etmez.
Çorba içsen o da kötü yapıyor mu ?

kizlar sabah tartildim ve sonuc, 59.00 tabi tarti biraz eksik tartiyor gibi geldi bana ama :26:

Maşallah ne güzel vermişsin.

Gerçekten insanın midesi küçülüyor ama ben 1 hafta çok yesem yine büyüyor.

Psikolojik problem olmuş gerçekten zor.
Bu arada ben de korkuyorum 25 kg kadar vermek istiyorum vücudum ne olur acaba. .

Gamze ödeminin olduğunu nasıl anlıyorsun ?

Umarım yeni dönem çok iyi gelir sana.
Hazır olunca ben yine kalorisi çoktur diye düşünüyorum.
Bir ara evde kendim yapıyordum içindekileri bildiğimden baya masum oluyordu.

Kesinlikle katılıyorum ama hala bilinç altım kabul edemiyor nu durumu.

Ispanak köftesini nasıl yapıyorsun Zeynep ?

canım ben yapmadım şirkette yapmışlar ama güzel olmuş.

Köfteyi avuc içi kadar kuş yuvası sekşinde açık içine ıspanak koymusşar üstünede kaşar peynir eritmişler ve çok güzel olmuştu.

Sanki bana çok karbonhidrat olmuş gibi geldi .

Ben bu menüyü çok beğendim.
Bol bol protein ..

Siz bu satırları okurken ben ara öğünüm olan türk kahvemi vee 2 kare bitterimi yiyp içiyor olacağımmm

Her ne yiyor içiyorsanız hepimize afiyet olsunn a dostlar

Afiyet olsun ne güzel en büyük keyfim ..

Ve bölgesel ssorunum üstüm 20 kilo altım 43 kilo
o nasıl oluyor acep?
bu menü sana az gelmedi mi onca iş yapmışsın? besinsiz kalma canım benm

Çok hoş olabilecek bir tarif gibi geldi bana aklıma yazdım denemek üzere ..

Çok hoş olabilecek bir tarif gibi geldi bana aklıma yazdım denemek üzere ..

bende şirkette genelde böle seyler yemem ama o kadar methettiler ki denedim çok begendim hatta cuma günü yapmayı düşünüyorum bende =)

genelde öglen aksam yapiliyor biliyorum canim da malum bu karisim su attiriyo vucuttan bol bol, e yolculukta o sorun da var zaten sadece kahvaltida yedim, ögleyi 1 elma 1 erik yiyeyim aksama da sebze haslayayim diyorum bakalim, yada corba icerim bilemedim :26:

Sabah çok az akşam fena olmuş

akşam biraz khidrat ağırlıklı olmakla birlikte menün iyi yani dengelemeye çalışmışsın

katılıyorum tatlım yeni liste olunca da paylaş olur mu? farklı alternatifleri de görmüş oluruz

günaydın kızlaaar, kahvaltımı yapıp geleceğim, buralardayım...güzel,keyifli, huzurlu bir gün dilerim herkeseee :)
Tünaydın

aynen kaptanım , ben de bu sabah tartıldım 500g fazla çıktım tartıda:26: 2 günde bunu telafi etmem lazım gerçi dün akşam geç yatıp sabah erken kalktığımdan ödem vardı ama olsun her halukarda bildiirme kadar düzeltmem lazım

Merhaba Kızlarrr

Olabildiğince bu dönemimde dikkat etmeye çalışıyorum umarım azda olsa yapabiliyorumdur.

Eki Görüntüle 963892
öğlene kadar karbonhidrat yoğun olmuş ondan sonra da detoksa dönüşmüş gibi menün

şu 40 günü değerlendirmek lazm ben önceleri daha az yerdim ve kilo almamdaki en büyük hatam buydu,çabuk doyabiliyorum aslında - zaman zaman aşırı yeme krizine girdiğim de olmuştr ama çok nadir - o yüzden ben yediklerimi azaltmak yerine arttırma yoluna giidiyorum dengeli bir şekilde tabii...

onunkisi bir tür psikolojik yeme bozukluğu aslında - bulimia nevrosa denen kusma hastalığı ve bu psikolojik destekle aşılması gereken bir durum - bulimia hastalığını ilk 15-16 yaşında duymuştum ben hiç denemedim zaten aç geziyordum ama o zamanlar genç kızlar arasında bir alışkanlktı zayıflık adına...

ben de maydanoz çayı yapacaktım ama bi türlü yapamadım akşam yapayım bari - direksiyon hocam su niyetine içiyordu ödem atmak için soğuduktan sonra yarım lt.lik şişelere koyup içiyormuş - direksiyon dersi boyunca diyetten bahsederdik

mecbur kaldıkça bir tane yemekte mahzur görmem ama kaşarlı tost daha sağlıklı bence kepekli ekmek vb ürünler uzun süreli kullanımda kansızlık yapıyor

Pirinç lapası beni çpl rahatsız ediyor ama belki seni etmez.
Çorba içsen o da kötü yapıyor mu ?

canim ben de yedikten sonra farkettim, midemi sisirdi yani cok tok tutuyo bu sey ya. ayni sey aksam da olursa midem bulanacak belli. o yüzden aksama sebze haslayip yemegi planliyorum bir de yaninda belki 1 kase corba icerim.

Leslie yapan arkadaşlara birşey soracağım

Leslie yaparken youtubedan mı destek alıyorsunuz

Yoksa indirilmiş bir video var mı ?

Tabi uzun süre yapanlar mutlaka videoya falan ihtiyac duymuyordur ama bende denemek istiyorum açıkcası

hımmm ne desek ki? sanki biraz kh yoğun bir menü olmuş makarna, dolma, börek... bir de ara öğünde dolma biraz fazla bence...

dukancı hatun naber? menünü görünce dedim ful protein olmuş dukan yaptığın sonradan aklıma geldi ama artık hangi diyette ne yeniyor bildiğimizden tahmin etmek zor olmuyor

Günaydın güzeller boşladığım diyete dewam ve mutlaka spor yapıcam selülitlere savaş açtım
hoşgeldin sayın avukat arkadaşım

Siz bu satırları okurken ben ara öğünüm olan türk kahvemi vee 2 kare bitterimi yiyp içiyor olacağımmm

Her ne yiyor içiyorsanız hepimize afiyet olsunn a dostlar
afiyet olsun ben de 11de 2 etiform yedim iş arası atıştırma modundaydım meyve yemeyi planlamıştım ama olmadı

doğru diyorsun ben kortizon da kullandım geçmişte böbrek sorunum da vardı tuz kullanmıyor olmama rağmen vücudumda çok ödem var biliyorum ama bir anda gitmiyor bu ödem- zamanla oluyor yani mesela ben 20kg vermek istiyorum ya bunun bir kısmı yağ bir kısmı su olacak böylece fazladan tutulan suyu atmış olacak vücut. O yüzden kasmıyorum kendimi

yaza kadar 20 kg ben de vermek istiyorum. insallah verebiliriz ikimiz de.
inşallahhhhhhh hepimiz istediğimiz kiloya kadar zayıflarızzzzz

aç kalmazsan deneyebilirsin ama bnce çok az besin almış olursun, dediğin şekilde...

ben şu an youtubedan yapıyorum daha önceden yani eski pcde yüklemiştim bu pcye henüz ykleme yapamadım

canım ben youtube dan açıp yapıyorum direkt... indirmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…