Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ara hareket metabolizmanı da hızlandırır sen bu işi biliyorsun luci ..

saol canım, amacıma ulaşmak için deniyorum farklı farklı yöntemler :)

bu arada toplightcım lahana çorbam ocakta, pişmekte...canımı istettin vallahi, bu sefer sırf acılı acılı canım çekti diye yapıyorum detoks falan değil amacım... hastalıktan koruyor resmen bu çorba kış günlerinde insanı :)

Kızlar bugün hanginizin doğum günüydü? Ben durumda'nın gibi hatırlıyorum ama emin değilim:44:

dun cok yedigim icin (ya o kadar cok yemedim aslinda ama ucu bir arada findikli kahve falan ictim ) bugun pek ac degilim ben ya... yarin normale donerim herhalde.

selam kızlarrrr....

şahnurum bu sabah tartıldım korktuğum gibi çıkmadı sadece 100 gr fazla geldim yani 75.70 geldim.bu gün iyi geçti yarında telafi edicem ..az sonra da sporumu yapıcam.

.

selam kızlarrrr....

şahnurum bu sabah tartıldım korktuğum gibi çıkmadı sadece 100 gr fazla geldim yani 75.70 geldim.bu gün iyi geçti yarında telafi edicem ..az sonra da sporumu yapıcam.

.

Sevda bence biraz gayret edersen cumaya eksi 500ü görebilirsin ..

Bugünlerde ev çok çabuk dağılıyor bütün gün temizlik yapıyorum 2 gün sonra aynı.

lahana çorbamı yaptım acılı acılı afiyetle içerken hatırlamaz mıyım ben buna soğan koymadım hemen bir tencerede 2 soğanı haşlayıp, suyuyla çorbaya ekledim blenderdan geçirip bi taşım daha kaynattım :) offf off ne zor işler bunlar :)

afiyet olsun canım bende bugün acaip bir iştahsızlık var sabahleyin çorba içtim 1 kase arada 1 portakal yedim öğlen 1 tabak marul salatası yedim saat 15 gibi 2 kase çorbayı zorla içtim çok tok hissediyordum çünkü şimdi de sırf bişeyler yemiş olmak için 1 ayva yedim

selam kızlarrrr....

.

canım çok sevindim kız 100 gr neki sen onu haydi haydi halledersin açıkcası ben 2-3 kg aldın diye korkmuştum

kızlar haftaya çarşamba ctesi arası eğer eşim ankarada olup seyahate gitmezse istanbula kongreye gideceğim o yüzden önümüzdeki hafta bildirimde bulunamayacağım ya çarşamba sabahı size kilomu bildiririm ya da bildirimde bulunmadı yazarsınız bu arada inş. liste hazırlama sırası bizim takımda değildir değilse ayvayı yeriz ben cepten mümkün değil yapamam onu eğer bizdeyse de bizden sonraki veya önceki kaptana rica ederiz

haa aklıma gelmişken bayanbaloncuk ve hm22 gecen hafta telden girdiğim için listeye yazamamıştım sizin takıma başladığınızdaki kg nuz nedir kızlar? listeye ekleyeceğim de

haa hamurkafa hiç uğramadı bu hafta yaa neden acaba kg fazla takıma girmeyeyim dedi ama ben onu gene bekliyordum

Son düzenleme:

85.7 ile başladım ben kaptanım. İlk hedefim 70 sonra 60.
Eğet eşimin sağlığı ile ilgili bir problem olmazsa sıra bizde ise genel listeyi yaparım ben.

haa aklıma gelmişken bayanbaloncuk ve hm22 gecen hafta telden girdiğim için listeye yazamamıştım sizin takıma başladığınızdaki kg nuz nedir kızlar? listeye ekleyeceğim de

canim ben o sira kac kilo oldugumu bilmiyorum ama 61 kgla diyete baslamistim. bi kac gün olmustu baslayali 61 desek yine oluyor mu?

luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanırrr... ve bugünkü menüm:

sabah: 08:30
elma sirkeli karışım,
1 rafadan yumurta
1 domates+1 salatalık
2-3 adet ceviz
avuç içi kadar lor peyniri

öğle: 12:30
5 yk z.yağlı pırasa yemeği
1 kase light yoğurt

akşam: 17:00
1 büyük kase lahana çorbası
1/2 kase light yoğurt

spor: 20 dk leslie 1 mil + 50 mekik + 15 dk aerobik yer hareketleri
akşama 1 saat açık havada orta tempoda yürüyüş

su: 3,5 litre - 1 fincan kiraz sapı çayı

luci yine döktürmüşsün menünü.
Bu hafta yine bir derece gelir mi senden ne dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…