- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.041
Keşke verdiklerimizi almamayı başarabilsek ama bu kiloyu gördüktek sonra tekrar verebilirsem almam diye düşünüyorum.
Ara hareket metabolizmanı da hızlandırır sen bu işi biliyorsun luci ..
Kızlar bugün hanginizin doğum günüydü? Ben durumda'nın gibi hatırlıyorum ama emin değilim:44:
Ağustos'ta... Daha çooook var işte o yüzden 2014 doğum günüme ince girmek istiyorumhehe benim degil
senin dogumgunun ne zaman lily?
Ağustos'ta... Daha çooook var işte o yüzden 2014 doğum günüme ince girmek istiyorum
önce neden sordun, hayırdır?agustos'un 22'sinden sonra mi?
önce neden sordun, hayırdır?burcum Aslan
belki basak misindir acaba dedim
selam kızlarrrr....
şahnurum bu sabah tartıldım korktuğum gibi çıkmadı sadece 100 gr fazla geldim yani 75.70 geldim.bu gün iyi geçti yarında telafi edicem ..az sonra da sporumu yapıcam.
.
afiyet olsun canım bende bugün acaip bir iştahsızlık var sabahleyin çorba içtim 1 kase arada 1 portakal yedim öğlen 1 tabak marul salatası yedim saat 15 gibi 2 kase çorbayı zorla içtim çok tok hissediyordum çünkü şimdi de sırf bişeyler yemiş olmak için 1 ayva yedimsaol canım, amacıma ulaşmak için deniyorum farklı farklı yöntemler :)
bu arada toplightcım lahana çorbam ocakta, pişmekte...canımı istettin vallahi, bu sefer sırf acılı acılı canım çekti diye yapıyorum detoks falan değil amacım... hastalıktan koruyor resmen bu çorba kış günlerinde insanı :)
selam kızlarrrr....
şahnurum bu sabah tartıldım korktuğum gibi çıkmadı sadece 100 gr fazla geldim yani 75.70 geldim.bu gün iyi geçti yarında telafi edicem ..az sonra da sporumu yapıcam.
.
sen başaksın sanırm22sinden sonra deyince zaten dedim herhalde burcumu merak etti
afiyet olsun canım bende bugün acaip bir iştahsızlık var sabahleyin çorba içtim 1 kase arada 1 portakal yedim öğlen 1 tabak marul salatası yedim saat 15 gibi 2 kase çorbayı zorla içtim çok tok hissediyordum çünkü şimdi de sırf bişeyler yemiş olmak için 1 ayva yedim
canım çok sevindim kız 100 gr neki sen onu haydi haydi halledersin açıkcası ben 2-3 kg aldın diye korkmuştum
kızlar haftaya çarşamba ctesi arası eğer eşim ankarada olup seyahate gitmezse istanbula kongreye gideceğim o yüzden önümüzdeki hafta bildirimde bulunamayacağım ya çarşamba sabahı size kilomu bildiririm ya da bildirimde bulunmadı yazarsınız bu arada inş. liste hazırlama sırası bizim takımda değildir değilse ayvayı yeriz ben cepten mümkün değil yapamam onu eğer bizdeyse de bizden sonraki veya önceki kaptana rica ederiz
haa aklıma gelmişken bayanbaloncuk ve hm22 gecen hafta telden girdiğim için listeye yazamamıştım sizin takıma başladığınızdaki kg nuz nedir kızlar? listeye ekleyeceğim de
haa hamurkafa hiç uğramadı bu hafta yaa neden acaba kg fazla takıma girmeyeyim dedi ama ben onu gene bekliyordum
haa aklıma gelmişken bayanbaloncuk ve hm22 gecen hafta telden girdiğim için listeye yazamamıştım sizin takıma başladığınızdaki kg nuz nedir kızlar? listeye ekleyeceğim de
luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanırrr... ve bugünkü menüm:
sabah: 08:30
elma sirkeli karışım,
1 rafadan yumurta
1 domates+1 salatalık
2-3 adet ceviz
avuç içi kadar lor peyniri
öğle: 12:30
5 yk z.yağlı pırasa yemeği
1 kase light yoğurt
akşam: 17:00
1 büyük kase lahana çorbası
1/2 kase light yoğurt
spor: 20 dk leslie 1 mil + 50 mekik + 15 dk aerobik yer hareketleri
akşama 1 saat açık havada orta tempoda yürüyüş
su: 3,5 litre - 1 fincan kiraz sapı çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?