Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese iyi akşamlar kızlaar, 1,5 saat orta tempo yürüyüşümü yaptım geldim fakat tükendim artık enerjim kalmadı, uzanıp dinleneyim biraz... öptüm hepinizi, sabah görüşürüz :)

evet heveslenme meselesi olabiliyor

bende sana katılıyorum canım güzel bilgiler teşekkürler

evet sana hak veriyorum çok güzel bir bakış açısı tartı eksilsin çok yada az ama lütfen artmasın yerine kalsa da yeter

zamanla anlarsın çünkü bende ilk dönemler buna dair yazılar okuyordum olsun ben vereyim bir gerisi gelir diye düşlerdim ama olmuyor işte tekrar başa dönülüyor

bugun menum yok neden i ise eşimle dışardaydık akışa göre kendimi bıraktım yarın telafisi gelir inş

diyetisyen bir dediğini paylaşmak istiyorum yemeğinizi yedikten 5 saat sonra yatarsanız kilo olarak dönmez buna dikkat etmeye çalışıyorumm

Ya bir türlü spor yapamıyorum bir başlssam devamı gelecek ama olmuyor,bugunki menüm
Sabah bir kahve
Öğlen 4 köfte 2 dilim ekmek
Akşam 4 kaşık pilav b
R but bir kasr yayla çorbası ve geç yedim.motivasyonum bozulduuuuuu ağlamak istiyorum:)

Eşim kediler bile yemez diyor
Sağlık sağlık dedim ama yetti

kizlarrrr bu fat secretin barkod okuma ozelligine bayildimmmmm

kullanabildin mi ?

Umarım benim de oturur çünkü ben 3 ayda 30 kga yakın aldım.

Doğruysa benim işime gelir 3 gibi yatıyorum en geç 8de yiyorum.

Al benden de o kadar ama yarın yapacağım. Ö

Son düzenleme:
Eşim kediler bile yemez diyor Sağlık sağlık dedim ama yetti
kizlarrrr bu fat secretin barkod okuma ozelligine bayildimmmmm
Doğruysa benim işime gelir 3 gibi yatıyorum en geç 8de yiyorum. Al benden de o kadar ama yarın yapacağım. Ö

Canım menü kalori olarak diyete uygun :) Öğün dağılımı biraz dengesiz gibi. Spora alışmak biraz zor ilk bir hafta baya eklem ağrısı oluyo. Ama alışınca ve faydasını görünce devamı geliyor. Biraz gayret et haftada iki üç gün en azından. :)

Son düzenleme:
Kızlarr misafirim var diye çok giremiyorum, zaten bu günde dışardaydık, eve geldik biraz toparlandık hemen menümü yazmaya geldim, yarın misafirlerim gidince herşeyi okumak istiyorum ölcem meraktan ayyyy

Menüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 yeşil+3 siyah zeytin
1 salatalık
yarım yeşil biber

Ara ve Öğlen yok (geç uyandığım için kahvaltımı geç yapmıştım acıkmadım

Ara: 2 kuru kayısı

Akşam: 2 adet tavuk incik (ızgara)
3 adet yeşil biber (ızgara)
1 kase cacık
1 lokmalık karnıbahar

Spor: 1 saat yürüme + 2 saat ev işi
Su: tamamdır 3,5 litre

.

sicagi sicagina menumu sporumu yazayim... ama menu konusunda dun biraz cok yedigim icin bugun pek istahim olmadigini belirterek baslayim.

sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, 2 domates (kekik, limon ve minnacik zeytinyagi ile)
(sabah desem de uyaninca yiyesim olmadigindan ogleni bulmustu bu ogun)

ara: 1 portakal

aksam: 1 muzlu, bir bardak yagsiz sut ile nesfit

ara: 6 tane kokteyl domates

su: 2 litreyi gecmistir.

spor: 75 dk acik havada tempolu yuruyus, leslie 5 mil, 15 dk da eliptik. (toplamda 155 dk ediyor uuu masallah bana)

----------
yarin sabah da kendimi bir tane pogaca ile odullendirecegim. yemekten odul olmaz biliyorum da patatesli pogacayi cok seviyorum, kendimi mutlu hissedersem daha iyi diyet yaparim.

Son düzenleme:

Bence o ödülü cumaya bırak tam tartı öncesi moral bozmasın .ç

günaydın kızlaaar, musmutlu, keyifli, huzurlu bir gün dilerim hepimizeeee :) ben çok şükür mutluyum tartıda ibre aşağı indikçe ben de güller açıyor :) bugün tartı için son günümüz...şimdi gidip klasik karatay kahvaltımı yapayım, öğlen akşam lahana çorbası ile yoluma devam etme niyetindeyim...az sonra görüşmek üzere öptüm herkesiii

Eşim kediler bile yemez diyor
Sağlık sağlık dedim ama yetti

kullanabildin mi ?

. Ö

evet canım kullanabildim. Çok ii oldu yaa marketlerde ürünlerin kalorisine bakmaktan kurtuldum

bazı ürünleri bulmuyor ama çoğunu buluyor

Herkese Günaydınnnn

Kızlar gün içinde yine uğrayacağım öncelikle dünkü menümü belirteyim

Not : Akşam yemeği yiyesim hiç yoktu ancak günlük aldığım kalori miktari az olduğundan yemem gerekiyordu. Birde şirket yemeğinde sütlaç vardı (pek sevmem ) bir iki kaşık tadına baktım

kızlaaar, çok alakasız olacak ama dün gece bir film izledim Sorayayı taşlamak... izlemeyeniniz varsa lütfen izleyin, nasıl etkileyici bir filmdi, hiç bir sahnesi aklımdan çıkmıyor, hüngür hüngür ağladım bir kadın olarak mutlaka izlenmesi gereken bir film diye düşünüyor ve sevgili kk üyesi arkadaşlarımı bu filmi bir an önce izlemeye davet ediyorum:)

günaydınlarrrrrrr

tamam tatlım gitsem bile gözüm arkada kalmayacak artık

kaptancım şaşırdın mı canııım, ben bugün 80-80,5 i gördüm, oooo cuma ola hayrola :) bir de sevdayı göremedim listede? çıktı mı listeden?
yok canım yaa yazarken yanlışlıkla silmişim heralde sevda da en az 300 gr verecek o listede olmasa da
sabah:3 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
ara :çeyrek ayva
öğle:3 kaşık nohut,3 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:salata ,3 kaşık yoğurt

spor:50 dk. eliptik,100 mekik

su :yine 1.5 litre

.
maşallah sevda sana biraz az olmuş ama hadi bakalım

öğlen çok az olmuş

ya nerelerdesin sen bizi çok fazla ihmal etmeye başladın farkındasın değil mi?lütfen canım daha fazla katılımın olsun günde bir mesajla menünü belirtip çıkmakla takım ruhu olmaz motive olamazsın ben bile evde netim yokken 2-3 kere mesaj yazmaya çalışıyordum lütfen bu konuda biraz daha dikkatli ol

maşallah gayet güzel yediklerinde sporunda ama lütfen o patatesli poaçayı yarın sabah ye olur mu bu sabah yemeeeeee

benim benime gelince topluı olarak yazayım

sabah
1 kase çorba
ara
1 portakal
öğle
1 tabak yağsız salata
ara
2 kase çorba
akşam
1 kase çorba
ara
1 tane portakal

su 3,5 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüş koşu
20 dk aletli çalışmaa

ama kızlar yaa sabah tartıya çıkınca çok moralim bozuldu dün 72,9 gösteren tartı bu sabah 73,2 gösterdi ben kaç gündür bu çorbayı boşuna mı içiyorum bugün muz ve yağsız süt günü onu da yapıp bırakacam gerçi diyorum yarın regli olmam lazım o yüzden bu şişlik gibi ama bilmiyorum yaaaa

günaydınlar... herkese mutlu günler.
dün ki menüm.

sabah : domates, yumurta, peynir ve krep.
öğlen: pırasa yemeği ve yoğurt.
ara : türk kahvesi
akşam : yine pırasa yemeği ve yoğurt.

biraz az oldu sanki. ama sabah akşam değişik yemek yapamıyorum valla. zaten kocaya ve çocuklara ayrı yemek bana ayrı yemek yapıyorum.

canım ismini okuyunca iranda geçen bir film mi bi ara izleyeyim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…