- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.101
evet heveslenme meselesi olabiliyorkesinlikle hava güneşli olduğu zaman benim moralim yerine geliyor ben sanırım güneş insanıyım yağmurlu havalar beni çok bunaltr
sen kendi içimizdeki takımdasın tatlım sadece listeye girmiyorsun o kadar memlekete gidince de salmak bırakmak yok ona göre
canım sen toparlarsın bu arada gamzeninde dediği gibi hazırlar çok masum gelmiyor bana da ama normal undan yapılanla kıyaslarsan azda olsa küçücük masumdur
çok güzel bir sonuç güzel bir ders bende şu dönem o sağlıksız kilo verme dönemindeyim azcık hevese geleyim diye ama şu lahana bitsin sağlıklı bir şekilde beslenmeye devam edecem
kızlar ebrucum ve elis cim menüleriniz güzel ama elis sen menüne böreği yazmamışsın biraz kandırmaca olmuş sanki bu arada biraz da karbo yüklü olmuş
bende sana katılıyorum canım güzel bilgiler teşekkürlertamamen katiliyorum canim. ben zaten detoksa inanmiyorum. bobrek ve karacigerler her gun toksinleri yeterince uzaklastiriyor. ayrica bi detoks gerekseydi, detoks yapmayanlarin olmesi gerekirdi. odem konusunda da bobreklerinizde ciddi bir rahatsizlik yoksa, ya da su tutmaya neden olan kortizon gibi bir ilac kullanmadiysaniz, odeminiz olmasi imkansiz. insan vucudunun yuzde 70'i su. o yuzden odem attirici tariflerle kisa vadede gerekli suyu atip kilo verip incelirsiniz, sonra o su kendini tamamlar yavas yavas. bazen gunluk tuzu fazla kacirinca odemler olusabilir. onun icin de suyu bol icerek tuz yogunlugunu azaltmak gerekir, su attirici tariflerle tuz yogunlugunu daha da artirmak degil.
fakat hanimlar cok inatci :)
evet sana hak veriyorum çok güzel bir bakış açısı tartı eksilsin çok yada az ama lütfen artmasın yerine kalsa da yeterGünaydın hepinize
Şu an işlerle meşgulum ama arada okuyorum yazılarınızı, geçmişi
şimdi ilk gözüme çarpan hemen yazma gereği duyduğum yazıya yorum yapıp diğerlerine uzun zaman ayıracağım sonra olur mu?
Dağyolu, dediklerine katılıyorum sonuna kadar ben de az olsun kalıcı olsun taraftarıyım şok diyet denedim diyemem ama kflakes detoks tarzı şeyler denemiştim ama uzun süreli yapmadım 2-3 gün en fazla... Kendimden biliyorum ki az ama uzun vadede verince daha kalıcı bir incelme söz konusu... O yüzden çok kasmıyorum haftada 100 gram da versem aynı 900 gram da versem aynı önemli olan eksilme olması ben yaza kadar 20kg vermek istiyorum kalanını da zamana yayarak vermeyi planlıyorum (bunu 1 saat önce falan yazdım ama göndermemişim şimdi gönderiyor ve öğle yemeğine gidiyorum işler yoğun bugun yazamadım bi türlü)
zamanla anlarsın çünkü bende ilk dönemler buna dair yazılar okuyordum olsun ben vereyim bir gerisi gelir diye düşlerdim ama olmuyor işte tekrar başa dönülüyorGamze ödeminin olduğunu nasıl anlıyorsun ?
Umarım yeni dönem çok iyi gelir sana.
Hazır olunca ben yine kalorisi çoktur diye düşünüyorum.
Bir ara evde kendim yapıyordum içindekileri bildiğimden baya masum oluyordu.
Kesinlikle katılıyorum ama hala bilinç altım kabul edemiyor nu durumu.
napcaannn mecburr ne çektik bu kilolardan al ver alver ..vasfiye teyze gibi oldum.
bi yanım da şairdermişimmm...
oyy kıyamam .ama brokoli çok faydalı biliyon demi.minik ağaçlar.
ya şu suyu birde ben içebilsem .en fazla 1.5 litre oluyo .soğukta su içesim gelmiyo valla onu da zorla içiyorum.
.
kizlarrrr bu fat secretin barkod okuma ozelligine bayildimmmmm
evet heveslenme meselesi olabiliyor
bende sana katılıyorum canım güzel bilgiler teşekkürler
evet sana hak veriyorum çok güzel bir bakış açısı tartı eksilsin çok yada az ama lütfen artmasın yerine kalsa da yeter
zamanla anlarsın çünkü bende ilk dönemler buna dair yazılar okuyordum olsun ben vereyim bir gerisi gelir diye düşlerdim ama olmuyor işte tekrar başa dönülüyor
bugun menum yok neden i ise eşimle dışardaydık akışa göre kendimi bıraktım yarın telafisi gelir inş
diyetisyen bir dediğini paylaşmak istiyorum yemeğinizi yedikten 5 saat sonra yatarsanız kilo olarak dönmez buna dikkat etmeye çalışıyorumm
Ya bir türlü spor yapamıyorum bir başlssam devamı gelecek ama olmuyor,bugunki menüm
Sabah bir kahve
Öğlen 4 köfte 2 dilim ekmek
Akşam 4 kaşık pilav b
R but bir kasr yayla çorbası ve geç yedim.motivasyonum bozulduuuuuu ağlamak istiyorum:)
Eşim kediler bile yemez diyornapcaannn mecburr ne çektik bu kilolardan al ver alver ..vasfiye teyze gibi oldum.bi yanım da şair dermişimmm... oyy kıyamam .ama brokoli çok faydalı biliyon demi.minik ağaçlar. ya şu suyu birde ben içebilsem .en fazla 1.5 litre oluyo .soğukta su içesim gelmiyo valla onu da zorla içiyorum..
kizlarrrr bu fat secretin barkod okuma ozelligine bayildimmmmm
evet heveslenme meselesi olabiliyor bende sana katılıyorum canım güzel bilgiler teşekkürler evet sana hak veriyorum çok güzel bir bakış açısı tartı eksilsin çok yada az ama lütfen artmasın yerine kalsa da yeter zamanla anlarsın çünkü bende ilk dönemler buna dair yazılar okuyordum olsun ben vereyim bir gerisi gelir diye düşlerdim ama olmuyor işte tekrar başa dönülüyor
Doğruysa benim işime gelir 3 gibi yatıyorum en geç 8de yiyorum.bugun menum yok neden i ise eşimle dışardaydık akışa göre kendimi bıraktım yarın telafisi gelir inş diyetisyen bir dediğini paylaşmak istiyorum yemeğinizi yedikten 5 saat sonra yatarsanız kilo olarak dönmez buna dikkat etmeye çalışıyorumm
Al benden de o kadar ama yarın yapacağım. ÖYa bir türlü spor yapamıyorum bir başlssam devamı gelecek ama olmuyor,bugunki menümSabah bir kahveÖğlen 4 köfte 2 dilim ekmekAkşam 4 kaşık pilav bR but bir kasr yayla çorbası ve geç yedim.motivasyonum bozulduuuuuu ağlamak istiyorum:)
Ya bir türlü spor yapamıyorum bir başlssam devamı gelecek ama olmuyor,bugunki menüm
Sabah bir kahve
Akşam 4 kaşık pilav b
R but bir kasr yayla çorbası ve geç yedim.motivasyonum bozulduuuuuu ağlamak istiyorum:)
sicagi sicagina menumu sporumu yazayim... ama menu konusunda dun biraz cok yedigim icin bugun pek istahim olmadigini belirterek baslayim.
sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, 2 domates (kekik, limon ve minnacik zeytinyagi ile)
(sabah desem de uyaninca yiyesim olmadigindan ogleni bulmustu bu ogun)
ara: 1 portakal
aksam: 1 muzlu, bir bardak yagsiz sut ile nesfit
ara: 6 tane kokteyl domates
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 75 dk acik havada tempolu yuruyus, leslie 5 mil, 15 dk da eliptik. (toplamda 155 dk ediyor uuu masallah bana)
----------
yarin sabah da kendimi bir tane pogaca ile odullendirecegim. yemekten odul olmaz biliyorum da patatesli pogacayi cok seviyorum, kendimi mutlu hissedersem daha iyi diyet yaparim.
Eşim kediler bile yemez diyor
Sağlık sağlık dedim ama yetti
kullanabildin mi ?
. Ö
tamam tatlım gitsem bile gözüm arkada kalmayacak artıkben de 50lerde girmek istiyorum hatta belki ailemle kutlarım diye planlıyorum bakalım hayırlısı - o zamana daha çok var
kaptanım ben geçen hafta liste yaptım excelde hatta flash belleğe bile kaydettim eklerim yeni üyeleri debu hafta bildirim listesini de yaynlamaya çalışırım olmadı arkadaşlardan yardım isterim ama listem hazır yani hatta hesaplamaları bile yaptım rakamları girince otomatik hesaplıyor yüzdeyi falan
yok canım yaa yazarken yanlışlıkla silmişim heralde sevda da en az 300 gr verecek o listede olmasa dakaptancım şaşırdın mı canııım, ben bugün 80-80,5 i gördüm, oooo cuma ola hayrola :) bir de sevdayı göremedim listede? çıktı mı listeden?
maşallah sevda sana biraz az olmuş ama hadi bakalımsabah:3 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
ara :çeyrek ayva
öğle:3 kaşık nohut,3 kaşık yoğurt
ara:1 elma
akşam:salata ,3 kaşık yoğurt
spor:50 dk. eliptik,100 mekik
su :yine 1.5 litre
.
öğlen çok az olmuşBugün yediklerim ,
Sabah 10:30 1 orta boy haşlanmış patates ,4 zeytin , 1 dilim kaşar , bir çay kaşığı dut pekmezi
Öğlen 1 dilim kepekli ekmek , 1 kase yoğurt , 2 ceviz
Akşam 19:00 1 kase mercimek çorba ,ızgara tavuklu bolca salata
Su ; şimdilik 1.5 lt ama yatana kadar 2lt olacak.
Spor ise yaklaşık 30 dk açık havada tempolu yürüdüm ve yatmadan yine Denise Austen Ultimate Fat Burn yapacağım.
ya nerelerdesin sen bizi çok fazla ihmal etmeye başladın farkındasın değil mi?lütfen canım daha fazla katılımın olsun günde bir mesajla menünü belirtip çıkmakla takım ruhu olmaz motive olamazsın ben bile evde netim yokken 2-3 kere mesaj yazmaya çalışıyordum lütfen bu konuda biraz daha dikkatli olYa bir türlü spor yapamıyorum bir başlssam devamı gelecek ama olmuyor,bugunki menüm
Sabah bir kahve
Akşam 4 kaşık pilav b
sicagi sicagina menumu sporumu yazayim... ama menu konusunda dun biraz cok yedigim icin bugun pek istahim olmadigini belirterek baslayim.
sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, 2 domates (kekik, limon ve minnacik zeytinyagi ile)
(sabah desem de uyaninca yiyesim olmadigindan ogleni bulmustu bu ogun)
ara: 1 portakal
aksam: 1 muzlu, bir bardak yagsiz sut ile nesfit
ara: 6 tane kokteyl domates
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 75 dk acik havada tempolu yuruyus, leslie 5 mil, 15 dk da eliptik. (toplamda 155 dk ediyor uuu masallah bana)
----------
yarin sabah da kendimi bir tane pogaca ile odullendirecegim. yemekten odul olmaz biliyorum da patatesli pogacayi cok seviyorum, kendimi mutlu hissedersem daha iyi diyet yaparim.
kızlaaar, çok alakasız olacak ama dün gece bir film izledim Sorayayı taşlamak... izlemeyeniniz varsa lütfen izleyin, nasıl etkileyici bir filmdi, hiç bir sahnesi aklımdan çıkmıyor, hüngür hüngür ağladımbir kadın olarak mutlaka izlenmesi gereken bir film diye düşünüyor ve sevgili kk üyesi arkadaşlarımı bu filmi bir an önce izlemeye davet ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?