Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eee kaptancım regldendir... benim 2 kiloya yakın oluyor regl dönemlerimde şişim, bozma moralini o yüzden lütfen...çorbanın ne kalorisi var Allah aşkına...

Gunaydin gunaydin,

Pogacami yedim, pisman degilim. Ama kepekli kasarli pogaca yedim, patatesli degil. Etse etse tas catlasa 250 kalori eder diye dusunuyorum, normal bir kahvaltidan cok cok farkli degil kalorisi. Ayrica dun son yaptigim 15 dk eliptik ile yaktigim 60 kalori kapatmistir farki.

Herkese mutlu bir gun diliyorum.

Günaydın arkladaşlarrrr lucim bende izleyeceğim o filmii, merak ettimm :44::44:

Tartıya bir kala herkes nasıl bakalımm şimdilik aşırı bir ödemim yok gibi, bu gün kiraz sapı çayı içerim inşaallah oda geçer..

neredesin şekerim seeen, dün hissettim yokluğunu kendi başıma spor yaptımm iyi misin bari? izle tatlım mutlaka, çok güzel bir film olmuş :)

neredesin şekerim seeen, dün hissettim yokluğunu kendi başıma spor yaptımm iyi misin bari? izle tatlım mutlaka, çok güzel bir film olmuş :)

ahhhh ahhhhh baskın yedim hayatım bu gün öğlen gibi gidecekler yeğenim ve kuzenim bendeler genç olunca pc bana kalmıyor, evde ne kadar teknolojik alet varsa ele geçirdiler sabah uyurlarkene ne yazdıysam birde gezdirelim, ağoırlayalım diyoruz..eve giremedim ayyyy, amaaa en çok şundan mutluyum..misafir gelsede, dışarı çıkılsada diyet aynı diyet kalabiliyormuş, bozulmuyormuş ayolll

Günaydın herkese
Kızlar dün akşam kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyordum hatta biraz açılayım diye leslie bile yaptım ama gönülsüzce... Yine de sporumu az da olsa yapmış oldum
İşten eve git ev işlerine yetiş yemek yap falan derken kadınların işi ne kadar da zor yaaaaaa Allahtan henüz evli değilim bu halde bile yetişemiyorum
Neyse menümü hemen yazayım sonra yorumlara geçerim

Sabah - 09:00
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1,5 kk light peynir ve salçayla yaptığım yağsız tost
- Çay

Ara - 11:00
- 2 tane Etiform kepekli bisküvi

Öğle - 12:30
- 1 kepçe tarhana çorbası
- 1 kepçe etli taze fasulye yemeği
- 1 tane peynirli gül böreği
(hoşaf da vardı almadım canım tatlı yemek istemedi börekten aldım )

Ara - 16:00
- 2 hurma
- Yarım pkt süt (100ml)

Akşam - 18:30
- 6 yk karnabahar yemeği
- 4 yk yoğurt

Ara - 20:00
- 20g bitter çikolata (%70)

Su - 1,5 lt
Spor - 1 mil leslie (15dk)

Ütü yap, ortalık topla, çamaşırları makineye at, kanepenin örtüsünü ser falan derken epey zaman ayırdım evime ama yoruldum üstüne kalktım leslie yaptım az da olsa sporumu yapmış olmak istedim
Bugün de tartıda 78,9u gördüm off ya yarına kadar en az 600g vermem lazım eksiyi görmem için...:44: bugün bol su, akşam yine ekmeksiz sebze yiyeceğim ama gece ara öğünü yok

budur işte, süppersin sen:)

günaydın lilycim 7li rakamları görmek eminim güzeldir, off darısı başıma, umutluyum yarın görecek gibi duruyorum ya, inşallah :)

kızlar çok garip bi duygu ya, daha 1 ay önce-bugün 30.günüm diyette- önünü değil kapatmak sığamadığım çeketler şu an üstüme büyük geliyor... bu muhteşem bir his, ne olur kilo alıp kendimize bu eziyeti çektirmeyelim... şükürler olsun bu günleri gösterene...

günaydın lilycim 7li rakamları görmek eminim güzeldir, off darısı başıma, umutluyum yarın görecek gibi duruyorum ya, inşallah :)

Evet liliciğim güzel başarı inşaallah lucim sende görürsün, bence liliyi yakala ve geç amerikan filmlerinde oluyor yaa hahahahahah ez onu luciiii

Sen gazı yine almışsın annemmm, yakalayabilene aşk olsun.. Ayyy ne keyiftir o anı yaşamakk

Evet liliciğim güzel başarı inşaallah lucim sende görürsün, bence liliyi yakala ve geç amerikan filmlerinde oluyor yaa hahahahahah ez onu luciiii

vayyy gamzenin içindeki kötü ruh hortladıııı...kahve içemedi ya sevdası ile :)
olmasss takım arkadaşım o benim, birlikte elele yürüyeceğiz bu yolda bizzzz dinlemiyorum seni gamzeeeee

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen gazı yine almışsın annemmm, yakalayabilene aşk olsun.. Ayyy ne keyiftir o anı yaşamakk

aynen tatlım yaa... düşünsene 1 ay uzun bir süre değil, 1 ay içinde yaşadığım mutluluk duygusunun tarifi olamaz, çok şükür emeklerimin karşılığını alıyorum gerçi daha yolum uzun bi 10 kilo daha var önümde

kizlar, lily gecen haftaya gore 500 gr almis gorunuyorum, diyor, siz de tebrik ediyorsunuz.

bugun tuzu cok az tuketmeye calis, bol su ic, yarina eminim guzel sonuclar goreceksin

vayyy gamzenin içindeki köt ruh hortladıııı...kahve içemedi ya sevdası ile :)
olmasss takım arkadaşım o benim, birlikte elele yürüyeceğiz bu yolda bizzzz dinlemiyorum seni gamzeeeee

hahahahahahha aynen yaaa, ama bunu yapmalısınn, kutsal ruh aşkınaa yaaa varya senin yerinde olsam ben yaparım

bu arada ben de sabah tartida yuzumu gulduren bir sayi gordum. ama pek inanmiyor gibiyim, tarti bi guldurup bir aglatiyor. bu arada bu hafta karar verdim, yarindan sonra diger tarti gunune kadar tartiya cikmicam. sabredebilirim umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…