Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyyy gene olmuşşşşşşşşşşşşşşş içimize 3 hafrli bişi mi girdiiiiiiiiiii

tövbe tövbe... girmesin içimize hem bir şey! yarın tartı günü, ağır çıkarız içimize bir şey girerse, 3 harf, 2 harf farketmez, ben bugün lahana ve sudan başka bir şey girmesine müsade etmiyorum...kışş diyorum her şeye gamze, tırlatıyor muyuz ne???

hahahahahahhaha yaaa bende şüphe ettimm, kilolar giderken yanlışlıkla aklımızı da mı götürüyor nee

Yok balım yaaaa, böyle daha güzel..Sadece daha pozitifiz ve etrafımıza bedava sadaka dağıtıyoruz..Hemen sinir olup olumsuz düşünmektense güler yüzlü ve eğllenceli yaşamak daha keyif verici..

Kötü ve cıs şeyler daha az yakabiliyor canımızıı, hayatı tespih yapmışızzzzzz aheyy ahey aheyy lilililiilililiil

kızlar ne güzel sohbete devam ben daha bi türlü kendimi toparlayamadım yaa sabahki tartıda fazla çıkınca canım sıkıldı suyu bile az içtim oturup su içeyim bari

benimde ilk gün öyle olmuştuu bir gün önce 64.0 gördüğüm tartım ertesi gün 65i gösterdi soklarda kaldım. Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum belki kilo kaybı yaşamıyorum ama almıyorumda çok sükür

hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada bulur dedikleri boş değilmiş, nasıl bulduk birbirimizi :) ahey ahey.. haydin halaya, 1 saat halay kaç kalori yaktırır acep????

kızlar ne güzel sohbete devam ben daha bi türlü kendimi toparlayamadım yaa sabahki tartıda fazla çıkınca canım sıkıldı suyu bile az içtim oturup su içeyim bari

sıkma canını kaptancım, reglin şişkinliği o, hepimiz yaşadık, biliyoruz, kendini harap etme lütfen...

sıkma canını kaptancım, reglin şişkinliği o, hepimiz yaşadık, biliyoruz, kendini harap etme lütfen...

işin kötüsü daha regli olmadım yarın olmam gerekiyor yarına kadar biraz daha şiş çıkarsam canımm bayaa bi sıkılırr

işin kötüsü daha regli olmadım yarın olmam gerekiyor yarına kadar biraz daha şiş çıkarsam canımm bayaa bi sıkılırr

sıkma canını daha çok motive et kendini dün bir yazı okudum regl döneminde metobolizma daha çok çalışırmış ve bu nedenle normalde verilen kilodan 2 katı verilebilirmiş. ancak yeme isyediğimiz bu dönemde fazla olduğundan dolayı bunu çoğu insan değerlendiremezmiş.

Bu nedenle daha çk vereceğini düşünerek kendini rahatlat reglin bittiğinde eski tartıdaki rakamdan daha güzelini göreceksin

GOOD AFTERNOON )

Geçiktmim bu gün biraz. Hemen dünkü menümü yazayım size;

SABAH : 2 DİLİM EKMEK , PEYNİR , ÇAY

ÖĞLE : KURU FASULYE , 2 YK PİLAV, YOĞURT

ARA ÖĞÜN : 2 ADTE MANDALINA

AKŞAM : ÇORBA , SALATA

5 BARDAK SU İÇTİM.

Kızlar sabah içinde çörek otu olan ev yapımı yarım poğaca yedim. 2 saat sonra bağırsaklarım bozulmuş bir şekilde vc ye çıktım. Susam ve çörek otu ne zmn yesem böle oluyorum. Bir araştırayım dedim çörek otu meğersem zayıflamaya yardımcı oluyormuş bir yerde okudum sizinlede paylaşayaım dedim Günde 3 kez sanah, öğle , akşam 1 tatlı kaşığı ağzınızda iyice çiğneyerek 1 bırdak su ile ıcınız diyor yemeklerden yarım saat önce. İştah kapatıyormuş. Gerçi herkesin bünyesi için aynı tepkiyi vermeyebilir tabi yorumlarını bekliyorum

Spor bir alışkanlık ben alışmadığım için vakit ayıramıyorum bebeğimde var.umarım sen başlar banada örnek olursun

Yarın başlıy cağım söz veriyorum sabah erken kalkarsam vaktim olucak

İnanın bende girmek istiyorum ama bebek büyüdükçe işide artıyor yetişemiyorum hem ev hem çocuk

Eşinde moralimi bozuyor siz söyleyin bir kadına langır langırsın dana kadarsın denirmi ah erkekeler bende ona bu lafları yutturmazmıyım

Eşinde moralimi bozuyor siz söyleyin bir kadına langır langırsın dana kadarsın denirmi ah erkekeler bende ona bu lafları yutturmazmıyım

inanamıyorum yaaa, bebeğini doğurmuş birine, hele ki bir hanıma böyle sözler söylenir mi yahu, ne biçim konuşuyor o öyle... hem de 64-63 kilosun...daha neler!!!! ben 90 kilo olduğumda bile kimse bana böyle bir şey söyleyemedi, ne münasebet... bence sen eşini anlayacağı bir dilde uyar ve kendine böyle sözler söylettirme!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…