- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.321
canım hakkaten zor bir doğum olmuş sen merak etme yaza kadar gidecek bu kilolar hatta ikimizin kiloları birbirine çok yakın ikimizde aramızda en fazla kim verecek yarışması yapabiliriz
bayanbaloncuk seni görüyorum aşağıda söyle bakalım sen kaç kilosun takım içi listeye ekleyeceğim
Yeminleee imrendimm, helal olsun yaaabaşarı ve kendine özen budur işte o nasıl güzel bir duygudur yahu, bu gün sana izin, gün boyu kendini izle ve başarınla övün tebrikler arkadaşım, darısı bizim başımızaa ayolll
Hiçte bileeee, menülerin gayet sağlıklı ve başarın ortada..KALDI Kİ BEN BU HAFTA KİLO VERİŞİMİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ SADECE SENDEN BİLİYORUM..ARKADAŞLARINI MOTİVE ETMEDE HARİKASIN.
Menü konusuna gelince, evet ödem ve fazlasıyla moral bozukluğu oluşuyor bunun sonucunda..Biraz kendimden yola çıkarak öz eleştiri yapmak istiyorum arkadaşlar..
Menülerimize genel olarak dikkat ediyorum da sanki daha çok koruma menülerine benziyor, yahu biz diyet yapıyoruz..Daha katı ve daha istikrarlı olmalıyız..Mesela gözlemlediğim kadarıyla (sabah sevdaya da söyledim) Her gün az da olsa minicik kaçamağımız illaki oluyor, kimimiz kızarmış ekmek, çekirdek, mısır cipsiyalnız bütün örnekler sevda da görüldü canım o benim..Sonrasında, bisküvi, kurabiye, pasta, tatlı.. vb.. böylece uzayıp gidiyor..Evet diyet yapıyoruz.. biraz sabretmemiz gerekir..Luci tam 26 günlük diyetim de hiç kaçamağım yok deyince inanın ben utandım..yahu adı üstünde diyet
Ara öğünlere de değinmek istiyorum..yalvarırım birazcık azaltalım bu ara öğün yapmayı, mesela günde teke dönelim, bir çok arkadaşımı okuyorum, gece ara öğünde, muz, elma, tatlı vb. şeyler tüketiyor ve yine kendinizi gözlemleyin ve bakında görün, zamansız ve sağlıksız yediğimiz tek lokma diyetimizin 1 gününe en az bedel oluyor, eee bizim yarışmak için sorumluluğumuz büyük ve zamanımız sadece 7 gün.. bir gün kaçamak, bir gün ödül, bir gün ara öğün, bir gün spor yok..gitti bizim kafadan 4-5 gün..geri kalan günlerde de verdiklerimizin hepsine ALLAH bereket versin
Dip Not: kimsenin şahsına özel bir durum ve yorum değildi, aksine kendime bile söylenirim ben çoğu kez böyle (sevda bilir) Lütfen arkadaşlar, yemek yerken içimizdeki HANIMEFENDİ dışarı çıksın ve kendimize özen gösterelim
.
sagol kaptanimgamze cim çok doğru şeyler yazmışsın üzerine benim ekleyebileceğim en ufak bir şeyim kalmamış diline sağlık
bayanbaloncuk tebrik ederim seni maşallah diyeyim daha ne olsun
gamze cim çok doğru şeyler yazmışsın üzerine benim ekleyebileceğim en ufak bir şeyim kalmamış diline sağlık
bayanbaloncuk tebrik ederim seni maşallah diyeyim daha ne olsun
Hiçte bileeee, menülerin gayet sağlıklı ve başarın ortada..KALDI Kİ BEN BU HAFTA KİLO VERİŞİMİN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ SADECE SENDEN BİLİYORUM..ARKADAŞLARINI MOTİVE ETMEDE HARİKASIN.
Menü konusuna gelince, evet ödem ve fazlasıyla moral bozukluğu oluşuyor bunun sonucunda..Biraz kendimden yola çıkarak öz eleştiri yapmak istiyorum arkadaşlar..
Menülerimize genel olarak dikkat ediyorum da sanki daha çok koruma menülerine benziyor, yahu biz diyet yapıyoruz..Daha katı ve daha istikrarlı olmalıyız..Mesela gözlemlediğim kadarıyla (sabah sevdaya da söyledim) Her gün az da olsa minicik kaçamağımız illaki oluyor, kimimiz kızarmış ekmek, çekirdek, mısır cipsiyalnız bütün örnekler sevda da görüldü canım o benim..Sonrasında, bisküvi, kurabiye, pasta, tatlı.. vb.. böylece uzayıp gidiyor..Evet diyet yapıyoruz.. biraz sabretmemiz gerekir..Luci tam 26 günlük diyetim de hiç kaçamağım yok deyince inanın ben utandım..yahu adı üstünde diyet
Ara öğünlere de değinmek istiyorum..yalvarırım birazcık azaltalım bu ara öğün yapmayı, mesela günde teke dönelim, bir çok arkadaşımı okuyorum, gece ara öğünde, muz, elma, tatlı vb. şeyler tüketiyor ve yine kendinizi gözlemleyin ve bakında görün, zamansız ve sağlıksız yediğimiz tek lokma diyetimizin 1 gününe en az bedel oluyor, eee bizim yarışmak için sorumluluğumuz büyük ve zamanımız sadece 7 gün.. bir gün kaçamak, bir gün ödül, bir gün ara öğün, bir gün spor yok..gitti bizim kafadan 4-5 gün..geri kalan günlerde de verdiklerimizin hepsine ALLAH bereket versin
Dip Not: kimsenin şahsına özel bir durum ve yorum değildi, aksine kendime bile söylenirim ben çoğu kez böyle (sevda bilir) Lütfen arkadaşlar, yemek yerken içimizdeki HANIMEFENDİ dışarı çıksın ve kendimize özen gösterelim
.
heyyyt be gamzem, işte budur!!! sana katılıyorum diyet yapıyorsak bi süre kendimizi kaçamaklardan uzak tutup irademize hakim olmalıyız. inan çok sıkı bir biçimde irademi kontrol altında tutmama karşın burada yazılan kaçamaklar bile canımın istemesine neden oluyor...tv izlemiyorum reklamlardan etkilenmeyeyim diye... hani var ya rocky filmlerindeki replik "acı yok rocky,acı yok rocky" ben de sürekli kendime "kaçamak yok luci, kaçamak yok luci" diyerek geziyorum evde, ofiste...elele verirsek daha az acı ve sıkıntı ile daha kolay atlatırız bu süreci... tabi ki ben de tatlı yiyeceğim, ekmek yiyeceğim ama ideal kiloma indiğimde ve kontrollü olarak. ama şu an diyette olduğumuz unutulmamalı, eline, yüreğine sağlık :)
.
kiiz sagol yaaa utandirmayin beniii
ben kendime kahvaltida ödül verdim hemen yaa2 yk tahin pekmez karisimi yedim yiyeceklerimin yaninda ayriyetten enerji deposu gibiyim suan hatta gidiym spor yapayim diye sabirsizlandim ilk defaa
hem caniiim olucak hepinizin olucakk hic merak etmeyiin, ben 78 kiloydum bi hirsla inatla indim bu kiloya vucut yapisina
Her zamanki luci menüsüveeee luci'nin mutfağı çok şükür bugün de kapandı:)
sabah: 08:30
uyanınca elma sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış lor peynirli ve bol maydanozlu omlet
1 domates+1 salatalık
öğle: 12:30
1 kase lahana çorbası bol acılı ve naneli
5 yk pırasa yemeği
1/2 domates + 1/2 salatalık
akşam: 17:00
1 kase lahana çorbası
yeşil salata(marul+maydanoz ve 1 ufak havuç ile) 40 gr. yağsız light ton balık üzerine
4 yk light yoğurt
su:3,5 litre
spor: akşama açık havada 1 saat orta tempo yürüyüş ve sonrasında kiraz saplı çay
(aslında bugün akşam sadece çorba ile geçiştirirdim ama dün akşam yürüyüşte enerjimin tükendiğini hissedip bugün salata balık ekledim)
Her zamanki luci menüsüAma bu menü çok güzel ya herşeyden yemişsin afiyet olsun
uzuuun zamandır açlık hissetmiyorum artık, yemek saatlerimi resmen azalan enerjim belirliyor :)
sağol canım ilk başta kaymış gibi görünüyordu da eklenince düzgün çıkmışkayma falan yok harika görünüyorrr
seni onca şeye rağmen kendini tuttuğun, iradene sahip çıktığın için tebrik ederimKızlarr herkese merhabaaa, artık misafir ve gezme konusunu kapatmış bulunuyorum, en azından yarın akşama kadarbu gün acilen almaya geldiler ve teyzemin kızına gittimm, oturma varmış, akrabalar toplanmışlar, börekloer tatlılar, salatalar makarnalar fuuuuuu havada uçuştuu, amaaaa bu arkadaşınızz hiç birine dokunmadıı, zaten size haksızlık edemezdim en başta
ayyy ben yalnızlığa alışmışım yaa, çok özledim kendime kalmayı
süpersin vallaMenüm
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık
1 yeşil biber
1 çatal yumurta (omlet)
Ara ve öğlen yok malesef :26: misafirler geç uyandı ve bende uyum sağladım onlara, geç uyandım, kahvaltı da geç olunca hiç acıkmadım
Ara: misafirlikteydim, ara öğünüm olsun diye (asla abartmıyorum) yarım yemek kaşığı aşure ve yarım yemek kaşığı yoğurtlu makarna aldım oda hatır için..
Akşam: yarım elma, yarım muz, 3 kuru kayısı ve 5 fındığı tabağa koyup üzerine 3 kaşık yoğurt döktüm ve meyve salatası gibi yedim
SPOR: 1 saat hızlı tempoda yürüyüş+2 saat ev işi
SU: içmeye devam
Dip Not: yarın tartı günü diye maydonoz suyu içiyorum, luci ve arkadaşlarımın bilgisine
MUTFAK KAPANMIŞTIR
Ay ne güzel sana kıyamayan bi eşin varmış Rabbim daim etsin mutluluğunuzuyaa canım yeni evliyim ve oturdugum yerde yeniyim kaldıki çalışıyorum ve akşamdan akşama gidiyorum kaynaşmaya fırsat hiç mi hiç yok etrafımda oturan akrabamda yok ancak eşimle birlikte birşeyler yapabiliriz oda yorgunluguma yenik düşüyor kıyamıyor
vallahi ben eşime hiç acımıyorum hem yürüyüp hem de günün kritiğini yapıp sohbet ediyoruz iyi oluyor, evde otursak film izleyip vakit öldüreceğiz... gerçi eşim sadece yürüyüşlerle 1 ayda 3 kilo verdi adam, şaşkınım...ah şu erkeklerin bünyeleri ve metabolizmaları ahhhh
evet zihnen de zayıflayacağımıza inanıyoruz, ne yiyip ne yemememiz gerektiğini biliyoruzzihin yapımızda değişiyor da ondan... artık kilolu olmak istemiyoruz ve daha dikkatliyiz... mideler de küçüldü tabi.. ben de hiç açlık çekmiyorum sadece 4-5 saatte bir yemezsen enerjim düşüyor :)
Menünü beğendim canım sadece öğleyi atlamışsın sanırım sadece çay keyfi yemişsin o kadar- o da acıktırmadı mı seni?Eki Görüntüle 966012
kahvalti(10:00)
1 haslanmis yumurta,
2 zeytin
2 dilim b.peynir
biraz lor
3 parcacik (yarim ay seklinde) sucuk
Eki Görüntüle 966014
saat(15:00)
2 tane cay keyfi
Eki Görüntüle 966017
aksam(18:15)
7 yk kuru fasulye,
2 yk makarna,
150 gr yogurt
sporlarim,
135 tane squat cekicem (birazdan) ve 14. gün tamam
135 tane mekik cektim ve 14. gün tamam
90 ar saniyden 6 hareket plank yaptim ve 14. gün tamam
jillian 30 days shred level 2 nin 1. günü tamamtoplamda 11. gün
su sadece 1 büyük bardak :26: midem kötüyken su icemiyorum, ancak aksam ictim. ama en az 2 büyük bardak daha icicem söz
Sabah çok yoğun proteinli olmuş ve sanki biraz fazla...:44: Öğleyi kahve-çikolatayla geçirmişsin öğünleri az ama sık yapmayı denedin mi?kalori de az zatenMenümü yazayım ..
Sabah :
- Yarım portakal
- Yarım domates
- Minik kase lor peynir ( Yaklaşık 50 gram diye düşünüyorum. Sadece 54 kalori gösteriyor. Normal peynir yerine tercih edilebilir çok da doyurucu.)
- Yarım bardak süt
- 2 Haşlanmış yumurta
- 1 dilim kepekli ekmek
- 4 zeytin
- 4 fındık
Öğle :
- 2 kare çikolata
- Sade nescafe
Ara :
- Sade nescafe
Akşam :
- 1 ızgara levrek
- Salata
Bugün suyum daha iyiydi ama daha içmeye çalışacağım.
Bir de ilerleyen saatlerde spor yapacağım.
Eki Görüntüle 966069
Menün dünküne benziyor şiir gibiherkese hayırlı akşamlar menümü yazıyım önce
sabah:2 kaşık yulaf ezmesi,3 kaşık yoğurt
ara:1 kahve,1 küçük kare çikolata
evde yoktum saat 15:30 gibi 1 tabak pırasa yemeği (az yağlı).2 kaşık kadar havuç tarator
akşam :1 yemek kaşığı kadar kavrulmuş mısır çerezi.
spor:yarım saat yürüyüş.100 mekik
su :1.5 litre
.
Yediklerimi yazıyorum.
Sabah 1dilim ekmek 1yumurta 6zeytin 1dilim kaşar
Öğlen Kısır yaklaşık 1çay bardağı bulgurla bolca yeşillik 1 domates ve turşu
Ara 1 çay bardağı süt ve 2kare çikolata
Akşam Mercimek çorbası 6yemek kaşığı nohut yemeği havuçlu mısırlı yeşil salata
Menünü de sporunu da beğendim canım aynı dagyolunun menüsü gibi olmuş - diyetisyen menüsü tadındaSuyumda tamam. sporum yürüyüş de yaptım 40dakka kadar. Az önce androidden yazdım bir yandan babamla araba almaya çalışıyoruz bir yandan telaş yaptım kusura bakmayın :)
Menü - su- spor güzel ama diyetisyen kontrolünde olduğundan ve benden daha iyi bildiğini düşündüğümden söyleyeyim öğün atlaman olmamış ama saati geçtim demişsin akşam aran kaçtaydı?kızlar yazdıklarınıza bir göz gezdirdim su hakkında ki bilgi çok iyi oldu bilinçlenince daha bir özgüvenle ilerliyoruz teşekkürler
bugun ki menum e gelince
10 da Sabah 1.5 d.ekmek biraz tel peynir 5 zeytin salatalık
Ara 1 çay bardaği sütlü nescafe 2 hurma
Öğlen 100 gr tavuk döner yağsız bol salata
Ara 1 çay b. süt 2 hurma limonlu çay
Akşam sabah kahvaltım geç olduğu olduğu için yapamadım
1.5 litre oldu 2 ye tamamlarım
Spor 1 saat plates
vay be menüye bak tam detoks olmuş tavuk da protein zaten bişey olmaztablo muhteşem olmuş ellerine sağlık ben beceremiyorum işte
genel listede olmasan bike takım listemizde aramızdasın canım sen ve bayan baloncuk,
afferim sana gamzem
karanfili hiç duymamıştım bu akşam deneyeceğim sevdacım saol
benim bugünki menüme gelince
sabah 1 kase çorba
ara
1 salatalık
öğlen
1 tabak salata yağsız tussuz
ara
1 kase çorba
ara
1 avuç kuru üzüm
akşam
2 lokma tavuk göğüs eti haşlanmış
salata
haaa
2 tane muz ve 500 cc süt (lahana diyetine tek uymayan 2 lokma tavuk)
istediğiniz kadar meyve sebze 3 tane muz ve 1lt yağsız süt diyordu ben yukarıdakileri yedim
yürüyüş de 20 dk yapıldı
ben ilk defa okuyorum böyle birşey ama metabolizmayı içerdiği kafein nedeniyle hızlandırdığını biliyordumKızlar sabah aç karınla türk kahvesi için ben çok yararını gördüm vucuttaki şekeri hareketi geçirip yaktırıyormuş böyle okumuştum bir yerde ve inanılmaz tok tutuyor
ben de gece 3 kez wc için kalktım gün boyu içtiğim su+akşam üstü yeşil çay içince böyle oluyormuşkoca bi bardak maydonozu kaynatıp içtim az sonra da karanfil çiğneyecem 2 tane bu da ödem çözdürmezse sabaha artık canım çıkacak yaaaa
annemin vardı zamanında hatta ben getirdim yanıma ama kullanamadım henüz - biraz belim incelsin öyle kullanırım belki ama işte çekiniyorum zarar verir diye - ameliyat yerimdn dolayıKızlar aranızda titreşimli kemer kullanan var mı ?
annemin bize küçükken sebzeleri sevdirme metodu onları tavukla ya da etle harmanlayıp pişirmekti yani etli sebze yemeği tarzında hem et hem sebze yemiş olurduk eşine de sebzeleri o şekilde yedirebilirsin sen de yiyebilirsin mesela et koyduğunda etin yağı varsa yağ koyma ya da 1 yk kaşığı koy o zaman az kalorili olur sen kaşıkla ölçersin ona kepçeyle koyarsın olur biterbenim yediğim sebze yemekleri haşlama tarzımda oluyor. çocuklara tattırıyorum severlerse yiyorlar ama benim eşim hiç haşlanmış sebze yemiyor. aslına bakarsan pırasanın hiçbir çeşit yemeğini sevmiyor. ve genelde yemekleri bol salçalı ve bol yağlı seviyor. ee o da bana uymuyor.
aslında o da 105 kg. keşke benim yaptığım yemeklerden yesede zayıflasa birazcık. gerçi ona sorsan kendisi hiçç kilolu değil
az gibi görünüyor dimi. ama porsiyonlarım biraz büyük. aslında doyana kadar desem daha doğrudukanda ekmeğin her çeşidi yasak. günlük 2 yemek kaşığı yulaf kepeği hakkım var. bununla ya ekmek yapıyorum ya da krep. veya dukan helva..
hımm ful pro. menüsü bu demek bana göre ağır ama eminim doymuşsundurbugün ki menümü de yazayım hemen.
sabah: krebimin arasına lor peynirmi tıka basa doldurup yedim. bir tanede haşlanmış yumurta yedim.
öğlen : 9 tane köfte ve yoğurt
ara : 1 tane türk kahvesi
akşam. körili tavuk ve yoğurt.
bugün saf protein günümdü. yarında sebze + protein olacak.
aaa o ne biçim laf, tabi ki seviyorum sevmez miyim hiççç!!! hem de çook, tüm takım arkadaşlarımızı seviyorum :) biz bir ekibiz... haydi hayırlı işler olsun eşine de, tartıl da gel bekliyoruuuzzz :)
Ben de sizi çooook seviyorumaynenn çünkü senin o güzel yüreğin ve sevgin hepimize yetiyorrhaftaya 79 hade bakalımm, bende herkesi çok seviyorummmmm
1 kg az değil ki maşallahhhhhkızlarrrrr günaydınlar hayırlı cumalarrr
bugün tartıldım gördüğüm rakam sizdeki sayıya göre iyi ancak bana göre az ama sağlıkm olsun çünkü ben reglm
Normal regl zamanlarımda kilo alıyordum gram gram ama şuan koruyorum büyük bir başarı benim için.
Geçen hafta ki kilom : 64:20
Bugün :63.20
Hepimize hayırlı sağlıklı kilo vermelerrrrr
tebriklerGunaydin, ben de bildireyim kilomu: 96.9. Giden 1.3 kg. yani %1.32
Her zamanki luci menüsüAma bu menü çok güzel ya herşeyden yemişsin afiyet olsun
sağol canım ilk başta kaymış gibi görünüyordu da eklenince düzgün çıkmış
seni onca şeye rağmen kendini tuttuğun, iradene sahip çıktığın için tebrik ederimbn de yalnızlığı severim öyle çok gezme tozmayı sevmiyorum arada değişiklik olsun diye belki...
süpersin vallamenün de az ama güzel olmuş akşam acıkmadıysan problem yok
Ay ne güzel sana kıyamayan bi eşin varmış Rabbim daim etsin mutluluğunuzu- aslında tempolu bi hayatın var ama işte rutine bağlayınca vücut onları saymıyor
evet zihnen de zayıflayacağımıza inanıyoruz, ne yiyip ne yemememiz gerektiğini biliyoruz
Menünü beğendim canım sadece öğleyi atlamışsın sanırım sadece çay keyfi yemişsin o kadar- o da acıktırmadı mı seni?
Sabah çok yoğun proteinli olmuş ve sanki biraz fazla...:44: Öğleyi kahve-çikolatayla geçirmişsin öğünleri az ama sık yapmayı denedin mi?kalori de az zaten
Menün dünküne benziyor şiir gibiaz öz... spor ve su da var daha ne olsun
Menünü de sporunu da beğendim canım aynı dagyolunun menüsü gibi olmuş - diyetisyen menüsü tadında
Menü - su- spor güzel ama diyetisyen kontrolünde olduğundan ve benden daha iyi bildiğini düşündüğümden söyleyeyim öğün atlaman olmamış ama saati geçtim demişsin akşam aran kaçtaydı?
vay be menüye bak tam detoks olmuş tavuk da protein zaten bişey olmazafiyet olsun
ben ilk defa okuyorum böyle birşey ama metabolizmayı içerdiği kafein nedeniyle hızlandırdığını biliyordum
ben de gece 3 kez wc için kalktım gün boyu içtiğim su+akşam üstü yeşil çay içince böyle oluyormuşdüne göre biraz ödem attım ama yine de eksilemedim:26:
annemin vardı zamanında hatta ben getirdim yanıma ama kullanamadım henüz - biraz belim incelsin öyle kullanırım belki ama işte çekiniyorum zarar verir diye - ameliyat yerimdn dolayı
annemin bize küçükken sebzeleri sevdirme metodu onları tavukla ya da etle harmanlayıp pişirmekti yani etli sebze yemeği tarzında hem et hem sebze yemiş olurduk eşine de sebzeleri o şekilde yedirebilirsin sen de yiyebilirsin mesela et koyduğunda etin yağı varsa yağ koyma ya da 1 yk kaşığı koy o zaman az kalorili olur sen kaşıkla ölçersin ona kepçeyle koyarsın olur biterhem kendine ayrı ona ayrı pişirmemiş olursun
evet dukan biraz katı bi diyet - bence krep ya da ekmek yap helva cısssyani tatlı için yulaf kepeğini hakkını kaybetme
hımm ful pro. menüsü bu demek bana göre ağır ama eminim doymuşsundur
Ben de sizi çooook seviyorumharika bi ekip olduğumuza inanıyorum
1 kg az değil ki maşallahhhhh
tebrikler
durumda
06.02.2014 ile 24.01.2014 tarihleri arasında toplam 50 mesaj yazmışsın 31.01-04.02 arasında hiç mesajın yok dönüşte misafirlikte olduğunu belirtmişsin toplamda 12 günde min 60 mesaj olması gerekirken sadece 28.01 de 12 mesaj yazdığın için toplama yaklaşmışsın ama bu şekilde paylaşımın yeterli değil lütfen kurallarımız belli buna daha fazla dikkat etmeni istiyorum
dağyolu
aynı tarihler arasında toplam 56 mesaj yazmışsın sadece 05.02 de 9 mesaj ve 31.01 de 16 mesaj yazdığın için mesaj sayın çok gibi görünse de min mesaj sayısından az sadece 1 gün misafirin olduğunu mazeret olarak beyan etmişsin onun dışında mazeret görünmüyor aynı şekilde durumda dan istediğim gibi senden de bu konuya dikkat etmeni istiyorum
arkadaşlar biz bir takımız takım olarak kurallarımız belli ve hepimiz bu kuralları bilerek bu takıma katıldık şu aşama da siz ikiniz dikkatimi çektiniz ebru seninde paylaşımların son günlerde artsa da yeterli değil lütfen arkadaşlar bu konuda şimdiye kadar bir yaptırım uygulamadık ama bunu ilk uyarı olarak kabul edin paylaşımlar yetersiz olursa takım kuralları devreye girecektir.
tatlımmm helal olsun sana 78 den bu kiloaya düşmen harika ve bir konuda sana katlıyorum tartı önemli evet ama vucüt ve görünüş daha önemli.
Şu sekilde örnek vermek istiyorum bizim şikrtte 2 arkadaşım var ve 2side aynı kilolar 60 kilolar. Ama birine bakınca yok canım sen 60dan fazlasın diyorsun diğerine bakınca yok yavvv 55 ancasın diyorsun geçen gün aramızda bu muhabbet oldu ve bende aynı seyi yaşadığım için sana katılıyorum. ama yinede tartıda göreceğimiz rakam bizi mutluda etmelidir.
Menünü beğendim canım sadece öğleyi atlamışsın sanırım sadece çay keyfi yemişsin o kadar- o da acıktırmadı mı seni?
Günaydınlarrr güzel bir gün bizimle olsun o kadar karanfil maydonoz suyu fazla işe yaramadı hesabı işyerine gidince hesabı yapacagım 72,8 çıktı hedefime 100 gr daha vardı ama gitmedi🌃😣
kızlaaarrrr günaydınlaaarrrr, musmutlu, keyifli, neşeli bir gün olsun... geldik çattık tartı günümüzeee... offf aslında pek mutlu olduğum söylenemez tüm hafta 79,5-80 arası gelip giden ben bu sabah tartıda 80'e çakıldım... yahu bu hafta görmek istiyordum 79 u lahana da yaptım cacık detoksu da... demek ki direnç noktam 80 miş!!! dönüp dolaşıp 80 de kaldım((( olsun yine de mutluyum 1 kilo gitmiş 1 haftada buna da şükür... haftaya 78.5 i görmezsem bana da luci demesinlerrrr azmettim kıracam bu direnç noktasını, o mu yaman ben mi!!!! diyette 31. günüm ve resmen 10 kilo uçtu gitti çok şükürrr :)
geçen hafta:81 bu hafta :80 verilen kilo 1 %1,24
***5.TAKIM 347.ETAP***
durumda ( 63,9 /)
toplight ( 73/ 72,8/ 0,20/ %0,27 )
luci221177 (81/ 80/ 1/ %1,24 )
Lily86 (78,4/)
Gamze_M (68,9/ )
dagyolu (65,7 /)
Ebru_k (91,30 /)
Elis23 (73,00/0)
Vazgecmekyok ( 98,2/ )
zynpkc (64,20/ )
Hnd (69,9/) .
Sevda_M(75,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
toplightcım tebrikler, 200 gr, 200 gramdır sıkma canını, verdik ya ona da şükür....
kaptancım seni de ekledim ama sen yine de yüzde hesaplarını kontrol ediver yanlışım olmasın...
kızlarrrrr günaydınlar hayırlı cumalarrr
bugün tartıldım gördüğüm rakam sizdeki sayıya göre iyi ancak bana göre az ama sağlıkm olsun çünkü ben reglm
Normal regl zamanlarımda kilo alıyordum gram gram ama şuan koruyorum büyük bir başarı benim için.
Geçen hafta ki kilom : 64:20
Bugün :63.20
Hepimize hayırlı sağlıklı kilo vermelerrrrr
Gunaydin, ben de bildireyim kilomu: 96.9. Giden 1.3 kg. yani %1.32
durumda ( 63,9 /)
toplight ( 73/ 72,8/ 0,20/ %0,27 )
luci221177 (81/ 80/ 1/ %1,23 )
Lily86 (78,4/)
Gamze_M (68,9/ )
dagyolu (65,7 /)
Ebru_k (91,30 /)
Elis23 (73,00/0)
Vazgecmekyok ( 98,2/96,9/1,3/%1,32 )
zynpkc (64,20/ )
Hnd (69,9/) .
Sevda_M(75,6/)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
Biraz abartmışmıyım neyimama olsun, ben bu kadar beklemiyordum..Dün akşam ödem gidince bu rakamı görmek beni acayip mutlu ettiii
günaydın herkese.
herkes çok güzel kilo vermiş. hepinizi tebrik ederim. bende bu sabah 8'li kilolara inmenin mutluluğunu yaşıyorum.
bende geçen hafta 91,300
bu sabah : 89,800 :118::118::118:
fark : 1,500
yüzde : %1,64
Kilo bildirimi günü :)
Geçen haftaki kilom : 69.9
Bugün Kilom :69.0
Ortalama :%1.28
Menümü de yazayım malum Cuma günleri yoğun oluyor arada kaynayabiliyor aklımdayken yazayım sonra yorumlara geçerim inşallah...
Sabah - 08:45
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1-1,5 kk light peynir ve salçayla yapılmış yağsız tost
- Çay
Ara - 11:00
- 1 tane Etiform kepekli bisküvi
Öğle - 12:15
- 1 kepçe ezogelin çorbası
- 4 küçük köfte
- 3-4 yk pilav (servis kaşığının ucuyla koydurdum)
- 1 ayran
Ara - 16:00
- 2 tane hurma
Akşam - 19:00
- 1 tabak karnabahar yemeği (kaşıkla ölçmedim tencerede kalanı ısıttım)
- 4 yk yoğurt
- 3 parça haşlanmış bal kabağı - şekersiz
Ara - 20:30
- 4-5 tane ceviz
Su - 2lt+1 fincan yeşil çay
Spor - yok
Bu hafta yemekhane bana iyi gelmediBizim iş yerinde bir arkadaşa eşlik etmek için gittim son 2 gün, bugün son ondan sonra o öğrenci yemekhanesine geri dönecek 15 tatilden dolayı böyle oldu. Neyse ben haftaya beslenme taşımaya devam edeyim en iyisi
Evet arkadaşlar, yeni haftada sloganımız bu olsun !!!!
Başarısızlıktan yeni şeyleri denemeye korkacak kadar korkmayın. En üzücü hayatların özeti üç kavram ile tanımlanabilir...
Yapabilirdim... Yapardım... Yapmalıydım...
veee YAPABİLİRİZ...YAPACAĞIZ... :)
Tartı yüzüne gülmüşşşşşhahahahahahah çokkk mutlu oldummmmmmmmmmm
Alın size kilooooooooo
Geçen hafta: 68.9
Bu hafta: 67.4
Yalnız hesaplamayı unutmuşum, benim yerime yapabilirmisiniz? Teşekkür ederim kii
.
3 haftada 5 verebilirsin bol su+spor da olursa eminim ki Marta 91 olursunOnumuzdeki 3 hafta icin hedefim 5 kg vererek Mart ayina 91'lerde girmek. Insallah hayirlisiyla basarabilirim. Tabii bunun icin diyete hic ara vermemek lazim
bence 1. oluruz - bana rağmen...kızlar bildirim yapmayanlar hiç kilo vermemiş olsalar bile takım ortalamamız şu an için %0,60 ki bu çok iyi bir rakam belki bu hafta gene birinci oluruz haa ne dersiniz?
bence de 1. bizim gruptan çıkarBu hafta sanirim Gamze, bireyselde dereceye girecek. (diger takimlara bakmadim ama)
kilona göre bence 200g çok iyi az olsun ama eksi olsunKilom 65.5 geçen haftaya gore 200 gr vermisim
ben de sabit yazılırsın diye düşünmştüm listeye de öyle grmişsin sanırımGünaydın Hanımlar ;
Evde digital tartım çalışmıyor şirkette ki de bozuldu moralım çok bozuk ya öğrenemdim bir şey
Ama kilo verdiğimi düşünmüyorum kızlar bu hafta için üzgünüm bu hafta sanırım bıraz dikkat etmedim. Bu gün itibari ile daha da dikkat edip haftaya cuma fark atarak listeye girmek istiyorum temmennim bu tabi.
hahahaaaaa, matematiğim hep kötü olmuştur!!! kim ben miyim fesat hiç de bile, bi de ben bu matematikle şirket işletiyorum vay başıııım :)))))))))))
acep 1. sen misin bu hafta:44: tebrik ederimgünaydın herkese.
herkes çok güzel kilo vermiş. hepinizi tebrik ederim. bende bu sabah 8'li kilolara inmenin mutluluğunu yaşıyorum.
bende geçen hafta 91,300
bu sabah : 89,800
fark : 1,500
yüzde : %1,64
bu hafta maşallahKilo bildirimi günü :)
Geçen haftaki kilom : 69.9
Bugün Kilom :69.0
Ortalama :%1.28
inşallah napalım haftaya kadar dikkat edip telafi ederimsağlık olsun canım önümüzde ki hafta sağlıkla birlikte vemeni diliyorum
evet hala ayak bileğim biraz şiş gibi sabah da öyleydi artık hafta sonu bu ödeme bişeyler yapmam lazımlilym hoşgeldin canım, ne yaptın sen kuzum... ama şişim diyordun, sağlık olsun sıkma canını...haftaya gidecek o kilolaaarrrrr!!!
kızlar tebrik ederim çok güzel gitmiş kilolar lily cim seninki de nazarlık olsun bu hafta ama haftaya telafi edilecek ona göre
hadi bakalım sadece durumda ve sevda kaldı durumda yı bu hafta hiç parlak görmüyorum paylaşımları çok az oldu diyetten biraz kopmuş gibi geldi bana bakalım sevda ne yaptı?
hurmayı iş yerinde kolaylık olsun diye yiyorum yani onun yerine kuru kayısı falan da yiyordum - hurmayı arkadaş umreden getirmiş bana da küçük bir poşet getirdi sağolsun az kaldı artık mecburen yemeyi bırakacağım kuru kayısıya geçerimcanım tebrik ediyorum seni 1 hafta için güzel düşüş bence
tebrikler canım
menünü çok beğendim hurma ile kan şekerinimi ayarlıyorsun tatlı krizini bastırıyormu böyle daha doğru oldu
tamam takibe alırız canım göbek için de mekik falan çekebilirsin ama önce biraz ısınman sonra mekik yapman lazımBen bu önümüzdeki hafta için hepinizin desteğini istiyorum farklı bır menü istiyorum.
Tek sıkıntım göbek bölgem normal doğum yapmama rahmen oldukca var utanıyorum bırsey giymeye
Nolurr destek olun bana sıkı bir yönetime alın beni
sağolun kızlar desteğinizi içink,lo veren herkesi tebrik ediyorum .lilicim şahnurun dediği gibi nazrlık olsun seninki de.
ben yardımcı olabilirim elimden geldiğince hem kendime çekidüzen vermiş olurum sayesinde ve daha çok dikkat ederimcanım bu konuyu bi düşünelim sana bir koç atayalım olmazsa önümüzdeki hafta müsait olan birisi bana göre gamze olabilir luci veya lily olabilir sen yiyeceklerini yediklerini yazarsın sana ye ya da yeme diye talimat verirler sende ona uyarsın denemek istermisin böyle? ben haftaya istanbulda olacağım için ben yapamıyorum malesef
Eeee sevda bekliyoruz tatlım seni söyle bakalım kilonu prdon görmemişim tebrik ederimmmm
estağfirullah canım benimcanım benim menülerim sağlıksız bulunuyor ben olmayayım :) bu konuda sanki grubumuzun hafta 1. gamze ya da menülerden sorumlu iç işleri bakanımız lily daha başarılı olacaklardır.. bu arada sevda ekledi ya canım, gözünden kaçtı sanırım bi tek durumda kaldı şimdilik
bnm de göbeğim var ama kilo verdikçe gidiyor basenim daha zor gittiğinden dolayı bölgesel incelmeyi kafaya takmıyorum şu an... Önce biraz zayıflayım sonrasını inceldikçe düşünürüzaslında bende göbek bölgemdem şikayetçiyim. bir de ben sezaryan ile doğum yaptım. biraz sarkıklıkta var.
ne kadar oldu doğum yapalı. aslında vücut kendini 1 seneden sonra toparlamaya başlıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?