Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gecen kilo 61
güncel: 59
yüzde: %3.27
kkizlar bi kontrol etseniz belki yanlis hesaplamisimdir.

bu arada kizlar vucut ölcülerimi aldim bugun 14 gün daha jillian yapicam ya onda nasi bir fark olucak diye, aslinda basta almam lazimdi da unuttum.

07.02.2014
gögüs: 89
bel: 70
göbek: 84
basen: 93
üst bacak(hemen bacak baslangici en yukarisi): 55
alt bacak: 37

bir de tam 14 gün sonra 21.02.2014 te ölcücem bakalim ne degismis olacak

kaptanim gecmisi okuyordum ondan senden sonra yazmisim

kiiz sagol yaaa utandirmayin beniii
ben kendime kahvaltida ödül verdim hemen yaa 2 yk tahin pekmez karisimi yedim yiyeceklerimin yaninda ayriyetten enerji deposu gibiyim suan hatta gidiym spor yapayim diye sabirsizlandim ilk defaa
hem caniiim olucak hepinizin olucakk hic merak etmeyiin, ben 78 kiloydum bi hirsla inatla indim bu kiloya vucut yapisina

Son düzenleme:

gamze cim çok doğru şeyler yazmışsın üzerine benim ekleyebileceğim en ufak bir şeyim kalmamış diline sağlık

bayanbaloncuk tebrik ederim seni maşallah diyeyim daha ne olsun

gamze cim çok doğru şeyler yazmışsın üzerine benim ekleyebileceğim en ufak bir şeyim kalmamış diline sağlık

bayanbaloncuk tebrik ederim seni maşallah diyeyim daha ne olsun

değil mi ama kaptanım yaaa, biz bu yola çıktıysak, yolda hiç kalmamk başarıya en çabuk ulaşmamızı sağlar..

heyyyt be gamzem, işte budur!!! sana katılıyorum diyet yapıyorsak bi süre kendimizi kaçamaklardan uzak tutup irademize hakim olmalıyız. inan çok sıkı bir biçimde irademi kontrol altında tutmama karşın burada yazılan kaçamaklar bile canımın istemesine neden oluyor...tv izlemiyorum reklamlardan etkilenmeyeyim diye... hani var ya rocky filmlerindeki replik "acı yok rocky,acı yok rocky" ben de sürekli kendime "kaçamak yok luci, kaçamak yok luci" diyerek geziyorum evde, ofiste...elele verirsek daha az acı ve sıkıntı ile daha kolay atlatırız bu süreci... tabi ki ben de tatlı yiyeceğim, ekmek yiyeceğim ama ideal kiloma indiğimde ve kontrollü olarak. ama şu an diyette olduğumuz unutulmamalı, eline, yüreğine sağlık :)

Kesinliklee lucimm, kendimden biliyorum..Ben 90 küsür kilolara çıktım ve yaklaşık 35 kilo verdiğim durumlar oldu ama idela kiloma düşünce resmen kendime izin verdim, haydee ye bakalım, al 1-2 kiloo.. çünkü asla o kiloya bir kez daha çıkmazdım, aldığım kilolarıda keyifle veriyorum..en fazla 70 oldum ve tehlike çanları çalınca kendimi buraya attımm.. bir küçük parantez daha, en güzel diyet burada oluyor, evde tek başıma yapmış olsaydım diyetime 1 haftada veda ederdim ama bakın hem sizden moral alıyorum hemde eğlenerek kilo veriyorum..

.

durumda
06.02.2014 ile 24.01.2014 tarihleri arasında toplam 50 mesaj yazmışsın 31.01-04.02 arasında hiç mesajın yok dönüşte misafirlikte olduğunu belirtmişsin toplamda 12 günde min 60 mesaj olması gerekirken sadece 28.01 de 12 mesaj yazdığın için toplama yaklaşmışsın ama bu şekilde paylaşımın yeterli değil lütfen kurallarımız belli buna daha fazla dikkat etmeni istiyorum

dağyolu
aynı tarihler arasında toplam 56 mesaj yazmışsın sadece 05.02 de 9 mesaj ve 31.01 de 16 mesaj yazdığın için mesaj sayın çok gibi görünse de min mesaj sayısından az sadece 1 gün misafirin olduğunu mazeret olarak beyan etmişsin onun dışında mazeret görünmüyor aynı şekilde durumda dan istediğim gibi senden de bu konuya dikkat etmeni istiyorum

arkadaşlar biz bir takımız takım olarak kurallarımız belli ve hepimiz bu kuralları bilerek bu takıma katıldık şu aşama da siz ikiniz dikkatimi çektiniz ebru seninde paylaşımların son günlerde artsa da yeterli değil lütfen arkadaşlar bu konuda şimdiye kadar bir yaptırım uygulamadık ama bunu ilk uyarı olarak kabul edin paylaşımlar yetersiz olursa takım kuralları devreye girecektir.

evet yavrum yawww çok haklısınnn en azından ideal kiloya kadar kaçamak yapmamalıyız sonra koruma evresinde zaten alışacagımızdan kaçamak çok olacagını sanmıyorum .

Valla ben kendi adıma konusuyorum buraya girmeden önce hiç ara öğün yapmayan biriydim. Yaşam biçimimi değiştirirken ilk ara öğünden başladım ama su akşam yemegınden sonra ara öğünü yaparken bende rahatsızlık duyuyorum ve yaptıgım o kaçamaklar beni inanılmaz rahatsız ediyor hem psikolojik olarak hemde şişkinlik olarak o yüzden sana hak veriyorum.

tatlımmm helal olsun sana 78 den bu kiloaya düşmen harika ve bir konuda sana katlıyorum tartı önemli evet ama vucüt ve görünüş daha önemli.

Şu sekilde örnek vermek istiyorum bizim şikrtte 2 arkadaşım var ve 2side aynı kilolar 60 kilolar. Ama birine bakınca yok canım sen 60dan fazlasın diyorsun diğerine bakınca yok yavvv 55 ancasın diyorsun geçen gün aramızda bu muhabbet oldu ve bende aynı seyi yaşadığım için sana katılıyorum. ama yinede tartıda göreceğimiz rakam bizi mutluda etmelidir.

Her zamanki luci menüsü Ama bu menü çok güzel ya herşeyden yemişsin afiyet olsun

kayma falan yok harika görünüyorrr
sağol canım ilk başta kaymış gibi görünüyordu da eklenince düzgün çıkmış

seni onca şeye rağmen kendini tuttuğun, iradene sahip çıktığın için tebrik ederim bn de yalnızlığı severim öyle çok gezme tozmayı sevmiyorum arada değişiklik olsun diye belki...

süpersin valla menün de az ama güzel olmuş akşam acıkmadıysan problem yok

Ay ne güzel sana kıyamayan bi eşin varmış Rabbim daim etsin mutluluğunuzu- aslında tempolu bi hayatın var ama işte rutine bağlayınca vücut onları saymıyor

zihin yapımızda değişiyor da ondan... artık kilolu olmak istemiyoruz ve daha dikkatliyiz... mideler de küçüldü tabi.. ben de hiç açlık çekmiyorum sadece 4-5 saatte bir yemezsen enerjim düşüyor :)
evet zihnen de zayıflayacağımıza inanıyoruz, ne yiyip ne yemememiz gerektiğini biliyoruz

Menünü beğendim canım sadece öğleyi atlamışsın sanırım sadece çay keyfi yemişsin o kadar- o da acıktırmadı mı seni?

Sabah çok yoğun proteinli olmuş ve sanki biraz fazla...:44: Öğleyi kahve-çikolatayla geçirmişsin öğünleri az ama sık yapmayı denedin mi?kalori de az zaten

Menün dünküne benziyor şiir gibi az öz... spor ve su da var daha ne olsun

Suyumda tamam. sporum yürüyüş de yaptım 40dakka kadar. Az önce androidden yazdım bir yandan babamla araba almaya çalışıyoruz bir yandan telaş yaptım kusura bakmayın :)
Menünü de sporunu da beğendim canım aynı dagyolunun menüsü gibi olmuş - diyetisyen menüsü tadında

Menü - su- spor güzel ama diyetisyen kontrolünde olduğundan ve benden daha iyi bildiğini düşündüğümden söyleyeyim öğün atlaman olmamış ama saati geçtim demişsin akşam aran kaçtaydı?

vay be menüye bak tam detoks olmuş tavuk da protein zaten bişey olmaz afiyet olsun

Kızlar sabah aç karınla türk kahvesi için ben çok yararını gördüm vucuttaki şekeri hareketi geçirip yaktırıyormuş böyle okumuştum bir yerde ve inanılmaz tok tutuyor
ben ilk defa okuyorum böyle birşey ama metabolizmayı içerdiği kafein nedeniyle hızlandırdığını biliyordum

koca bi bardak maydonozu kaynatıp içtim az sonra da karanfil çiğneyecem 2 tane bu da ödem çözdürmezse sabaha artık canım çıkacak yaaaa
ben de gece 3 kez wc için kalktım gün boyu içtiğim su+akşam üstü yeşil çay içince böyle oluyormuş düne göre biraz ödem attım ama yine de eksilemedim:26:

Kızlar aranızda titreşimli kemer kullanan var mı ?
annemin vardı zamanında hatta ben getirdim yanıma ama kullanamadım henüz - biraz belim incelsin öyle kullanırım belki ama işte çekiniyorum zarar verir diye - ameliyat yerimdn dolayı

annemin bize küçükken sebzeleri sevdirme metodu onları tavukla ya da etle harmanlayıp pişirmekti yani etli sebze yemeği tarzında hem et hem sebze yemiş olurduk eşine de sebzeleri o şekilde yedirebilirsin sen de yiyebilirsin mesela et koyduğunda etin yağı varsa yağ koyma ya da 1 yk kaşığı koy o zaman az kalorili olur sen kaşıkla ölçersin ona kepçeyle koyarsın olur biter hem kendine ayrı ona ayrı pişirmemiş olursun

evet dukan biraz katı bi diyet - bence krep ya da ekmek yap helva cısss yani tatlı için yulaf kepeğini hakkını kaybetme

hımm ful pro. menüsü bu demek bana göre ağır ama eminim doymuşsundur

aaa o ne biçim laf, tabi ki seviyorum sevmez miyim hiççç!!! hem de çook, tüm takım arkadaşlarımızı seviyorum :) biz bir ekibiz... haydi hayırlı işler olsun eşine de, tartıl da gel bekliyoruuuzzz :)

aynenn çünkü senin o güzel yüreğin ve sevgin hepimize yetiyorr haftaya 79 hade bakalımm, bende herkesi çok seviyorummmmm
Ben de sizi çooook seviyorum harika bi ekip olduğumuza inanıyorum

1 kg az değil ki maşallahhhhh

Gunaydin, ben de bildireyim kilomu: 96.9. Giden 1.3 kg. yani %1.32
tebrikler

canım benim yorumların için teşekkürler HOŞGELDİNNN

Evet arkadaşlar, yeni haftada sloganımız bu olsun !!!!

Başarısızlıktan yeni şeyleri denemeye korkacak kadar korkmayın. En üzücü hayatların özeti üç kavram ile tanımlanabilir...
Yapabilirdim... Yapardım... Yapmalıydım...

.

Son düzenleme:

daha çok paylaşım yapmaya çalışacağım..

aynen canim ama spor sart. ne kadar kilo versek verelim spor olmayinca istedigimiz gibi olamiyoruzz

Kızlar nasılsınız ?
Öncelikle bildirim yapayım, sonra geçmişi okuyacağım.

Geçen haftaki kilom : 85.7
Bu haftaki kilom :84.2

Menünü beğendim canım sadece öğleyi atlamışsın sanırım sadece çay keyfi yemişsin o kadar- o da acıktırmadı mı seni?

öncelikle tesekkür ederim canim yok ögle yemegi yemiyorum canim ben unuttun gözünden kacti sanirsam sabah kahvaltisi, 1 ara ögün ve aksam yemegi o kadar yani
bir de dün yoldan gelmistim canim, midem cok kötü bulaniyordu, o cay keyfini de kücük yigenim var o verdi bunlari ye hadi diye kiyamadim ona bakiyor elime yesene hadi diye meyve yiyecektim cay keyfini meyve yerine saydim artik acikmadim ya, aksam yemegim oldukca doyuruydu bir de bu sekilde alistigim icin cok acikmiyorum artik

Günaydınlarrr güzel bir gün bizimle olsun o kadar karanfil maydonoz suyu fazla işe yaramadı hesabı işyerine gidince hesabı yapacagım 72,8 çıktı hedefime 100 gr daha vardı ama gitmedi🌃😣

Biraz abartmışmıyım neyim ama olsun, ben bu kadar beklemiyordum..Dün akşam ödem gidince bu rakamı görmek beni acayip mutlu ettiii

Kilo bildirimi günü :)
Geçen haftaki kilom : 69.9
Bugün Kilom :69.0
Ortalama :%1.28

KIzlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Çok güzel kilolar verilmiş bu hafta.
Veremeyenler de hiç üzülmesin haftaya daha çok verirler..

Afiyet olsun.
Normalde nasıl yapıyorsun öğle yemeğine gitmeyince ?

veee YAPABİLİRİZ...YAPACAĞIZ... :)

hahahahahahah çokkk mutlu oldummmmmmmmmmm

Alın size kilooooooooo

Geçen hafta: 68.9

Bu hafta: 67.4

Yalnız hesaplamayı unutmuşum, benim yerime yapabilirmisiniz? Teşekkür ederim kii

.
Tartı yüzüne gülmüşşşşş maşallahhhhhhh tebrik ederim

Onumuzdeki 3 hafta icin hedefim 5 kg vererek Mart ayina 91'lerde girmek. Insallah hayirlisiyla basarabilirim. Tabii bunun icin diyete hic ara vermemek lazim
3 haftada 5 verebilirsin bol su+spor da olursa eminim ki Marta 91 olursun Ben de Mart 15e kadar 5kg vermek istiyorum inşallah - önümüzdeki 1 ay çok dikkatli gitmem lazım

kızlar bildirim yapmayanlar hiç kilo vermemiş olsalar bile takım ortalamamız şu an için %0,60 ki bu çok iyi bir rakam belki bu hafta gene birinci oluruz haa ne dersiniz?
bence 1. oluruz - bana rağmen... öyle bir ekibimiz var ki maşallahh hiçbir şey kurtulamaz elimizden

Bu hafta sanirim Gamze, bireyselde dereceye girecek. (diger takimlara bakmadim ama)
bence de 1. bizim gruptan çıkar

Kilom 65.5 geçen haftaya gore 200 gr vermisim
kilona göre bence 200g çok iyi az olsun ama eksi olsuntebrik ederim

ben de sabit yazılırsın diye düşünmştüm listeye de öyle grmişsin sanırım

hahahaaaaa, matematiğim hep kötü olmuştur!!! kim ben miyim fesat hiç de bile, bi de ben bu matematikle şirket işletiyorum vay başıııım :)))))))))))
olur öyle hatalar - sen şirkette patron değil misin? muhasebeciniz vardır :) ha bu arada ben hiçbirinizin fesatlık yapacağını düşünmüyorummmm

günaydın herkese.

herkes çok güzel kilo vermiş. hepinizi tebrik ederim. bende bu sabah 8'li kilolara inmenin mutluluğunu yaşıyorum.

bende geçen hafta 91,300
bu sabah : 89,800
fark : 1,500
yüzde : %1,64
acep 1. sen misin bu hafta:44: tebrik ederim

Kilo bildirimi günü :)
Geçen haftaki kilom : 69.9
Bugün Kilom :69.0
Ortalama :%1.28
bu hafta maşallah herkes bol bol zayıflamışşş takımı 1.liğe taşıyacaksınız sanırım

sağlık olsun canım önümüzde ki hafta sağlıkla birlikte vemeni diliyorum
inşallah napalım haftaya kadar dikkat edip telafi ederim
lilym hoşgeldin canım, ne yaptın sen kuzum... ama şişim diyordun, sağlık olsun sıkma canını...haftaya gidecek o kilolaaarrrrr!!!
evet hala ayak bileğim biraz şiş gibi sabah da öyleydi artık hafta sonu bu ödeme bişeyler yapmam lazım

aynen öyle - nazarlık oldu kaptanım yaaa.... ama kızlar maşallah arayı fazlasıyla kapattılar

canım tebrik ediyorum seni 1 hafta için güzel düşüş bence

tebrikler canım

menünü çok beğendim hurma ile kan şekerinimi ayarlıyorsun tatlı krizini bastırıyormu böyle daha doğru oldu
hurmayı iş yerinde kolaylık olsun diye yiyorum yani onun yerine kuru kayısı falan da yiyordum - hurmayı arkadaş umreden getirmiş bana da küçük bir poşet getirdi sağolsun az kaldı artık mecburen yemeyi bırakacağım kuru kayısıya geçerim
tatlı krizini bastırıyor mu demişsin valla canım tatlı çekmediği halde ağzımda tatlı tadı oluyor bana fazla bile geliyor şekeri diyebilirim

tamam takibe alırız canım göbek için de mekik falan çekebilirsin ama önce biraz ısınman sonra mekik yapman lazım

k,lo veren herkesi tebrik ediyorum .lilicim şahnurun dediği gibi nazrlık olsun seninki de.
sağolun kızlar desteğinizi için

ben yardımcı olabilirim elimden geldiğince hem kendime çekidüzen vermiş olurum sayesinde ve daha çok dikkat ederim

estağfirullah canım benim hepiniz süper menüler çıkartıyorsunuz

aslında bende göbek bölgemdem şikayetçiyim. bir de ben sezaryan ile doğum yaptım. biraz sarkıklıkta var.
ne kadar oldu doğum yapalı. aslında vücut kendini 1 seneden sonra toparlamaya başlıyormuş.
bnm de göbeğim var ama kilo verdikçe gidiyor basenim daha zor gittiğinden dolayı bölgesel incelmeyi kafaya takmıyorum şu an... Önce biraz zayıflayım sonrasını inceldikçe düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…