- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.281
verdigin kiloyu, gecen cumaki kilona bol, sonra da 100 ile carp.
hahahahha fesad kadın yahuu, luciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçalma yüzdemiiii çokça seviliyorsunuz kiii
kızlar bildirim yapmayanlar hiç kilo vermemiş olsalar bile takım ortalamamız şu an için %0,60 ki bu çok iyi bir rakam belki bu hafta gene birinci oluruz haa ne dersiniz?
Günaydın Hanımlar ;
Evde digital tartım çalışmıyor şirkette ki de bozuldu moralım çok bozuk ya öğrenemdim bir şey
Ama kilo verdiğimi düşünmüyorum kızlar bu hafta için üzgünüm bu hafta sanırım bıraz dikkat etmedim. Bu gün itibari ile daha da dikkat edip haftaya cuma fark atarak listeye girmek istiyorum temmennim bu tabi.
günaydın herkese.
herkes çok güzel kilo vermiş. hepinizi tebrik ederim. bende bu sabah 8'li kilolara inmenin mutluluğunu yaşıyorum.
bende geçen hafta 91,300
bu sabah : 89,800 :118::118::118:
fark : 1,500
yüzde : %1,64
elis cim tartılabileceğin bir yer yok mu? sabit mi gecelim seni yoksa kilo bildirmedi mi diyelim?
Günaydın 5. takım
Herkese hayırlı Cumalar...
Önce bildirimimi yapayım yorumlara sonra geçerim
Başlangıç: 81,4 kg
Geçen Hafta: 78,4 kg
Bu Hafta: 78,6 kg
Fark : +0,2 kg
Oran: -0,26%
Kızlar düne göre biraz düşüş var dün 79a dayanmıştım ama maalesef geçen haftaya oranla eksiye inmeyi başaramadım
Kilo bildirimi günü :)
Kilom :69.0
Ortalama :%1.28
günaydın herkese.
herkes çok güzel kilo vermiş. hepinizi tebrik ederim. bende bu sabah 8'li kilolara inmenin mutluluğunu yaşıyorum.
bende geçen hafta 91,300
bu sabah : 89,800 :118::118::118:
fark : 1,500
yüzde : %1,64
Günaydın 5. takım
Herkese hayırlı Cumalar...
Önce bildirimimi yapayım yorumlara sonra geçerim
Başlangıç: 81,4 kg
Geçen Hafta: 78,4 kg
Bu Hafta: 78,6 kg
Fark : +0,2 kg
Oran: -0,26%
Kızlar düne göre biraz düşüş var dün 79a dayanmıştım ama maalesef geçen haftaya oranla eksiye inmeyi başaramadım
tebrikler ebrucuuum, 1,5 kilo çook iyi hem de 8 leri görmek harika olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?