Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar herkese selamm

Yuruyusten yeni geldim ohh cok sukurr

Zeynebimin mutfagi kapanmis bulunuyor ve menusu asagida yer aliyor

Sabah
1 dilim tam bugday ekmek
1dilim peynir

Oglen
2yk bulgur pilavi( diyet listemde haslanmis patates vardi ama hasladigim patatesi evde unuttum )
2 kofte
salata
1 kepce cacik

Ara ogun
1 mandalina
1 ayran

Ara ogun
1mandalina
1ayran

Aksam
2yk mercimek yemeği
1yk yogurt

Ara ogun (yatmadan 2 saat once)
2yk yogurt icine etimek

su : 1.5 lt
spor: 1saat tempolu yuruyus

Teşekkür ederim Gamze. Sağlık gibisi yok valla.
Çok çıkmamışsın menünün dışına bir şey olmaz.

evet. ama digeri de ayni, zaten hepsi ayni hemen hemen. serbest t4 ya da t3'ten birini dogrudan kana veriyor. boylece tiroid'in uretemedigi eksigi kapatiyor. tiroid hormonlari da sabah erken saatte salgilanip kana salinirmis.

Teşekkür ederim vazgeçmek yok. Peki içtikten sonra uzun süre birşey yemezsem problem oluyor mu bilgin var mı ?

yemezsen problem yok da yersen emilimini etkiliyormus ilacin. sen yine 1 saat bekle istersen, yarim saat de belki yeterli olmayabilir diyor bazi yazilar.

Biraz karbonhidrat ağırlıklı :) Kahvaltı olmadığından dengesiz geldi sanırım sana da arada olabilir öyle. Bence diyete aykırı bir durum yok

Kaçamağın sebzeden olsun . Ekmek tüketmemişsin bugün kahvaltı da yapmamışsın sanırım o nedenle gelip gidip yedin tabi bünye alıştı düzenli beslenmeye :)

Son düzenleme:
Çok geç bildiriyorum yine . Yediklerimi daha erken yazmaya çalışacağım bundan böyle :)) Kimsecikler kalmamış oluyor yazdığımda. Bugün biraz bilerek geç yazdım listemde kaçamaklar var.
Sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 domates 5 siyah zeytin şekersiz çay

Öğlen 8 yaprak sarma salata ve 3 yk yoğurt

Akşam Tavuklu mantar sote , 2 dilim ekmek
Akşam yemeğinden sonra 1 muz ve 1 Halley (Bu tatlı krizime yenildiğimden dolayı pişmanlığın had safhada )

Su:2 lt Spor 40 dk açık havada yürüyüş

Son düzenleme:
ben de menumu yazarak gunu kapatayim... sabah erken kalkacagim insallah. cok is var cook.

sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, avokado. 1 domates

ogle: (derse yetisecektim ve yemekhanede cok sira vardi, mecburen ofisteki yiyeceklerle idare ettim) bir grissuno (130 kalori) ve 4 kuru kayisi

ara: (bu ogle yemegi oldu artik) 2 tabuk burger (toplam 160 kal) 50 gr tam yagli peynir (diyet oncesinden kalan) 1 dilim ekmek, bir tabak haslanmis brokoli.

aksam: bol sutlu nesfit, bir dikdortgen bitter cikolata

ara: bir bardak sut

su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 30 dk yuruyus

---------

bu arada kalori ve karbonhidrat dongusu gibi bir diyet ogrendim bu aksam. bir gun az kalorili/karbonhidratli bir gun cok kalorili/karbonhidratli beslenerek bunyeyi sasirtarak kilo verme uzerine.

belki her gunu dengeli (olabildigince) gecirmek yerine, bir gun protein bir gun karbonhidrat agirlikli beslenmeyi deneyebilirim bir sure. bi kafamda planlamam lazim.

yemezsen problem yok da yersen emilimini etkiliyormus ilacin. sen yine 1 saat bekle istersen, yarim saat de belki yeterli olmayabilir diyor bazi yazilar.

Zaten kalkınca hemen yiyesim gelmiyor. Teşekkür ederim bilgiler için

Memnun değilim jiç bugünkü menümden ama olan oldu ..

Kızmayalım diye ne yapmış bak
Olmasa iyiymiş ama çok da sıkıntı değil bence.

Bu menü bu hafta için olsn özel menü mü yoksa genel menün mü ?

Menü güzel olmuş.
merak ettim bakalım nasıl olacak menün.
kafandakine uygun 2 günlük örnek menü yazmsn mümkün mü ?

3 ay oldu ben hala regl olmadım kızlar çok sıkıntılıuım bu konuda ..

Menü güzel olmuş.
merak ettim bakalım nasıl olacak menün.
kafandakine uygun 2 günlük örnek menü yazmsn mümkün mü ?

su an bi diyetin kurallarini iyice arastirmam lazim. bi de spor da gunden gune farkli olabilir. iyice bir arastirayim, ozumseyeyim paylasirim anladiklarimi. ama ilgimi cekti, bi deneyesim var.

kaptancım sevindim oğluşunun iyi olmasına maşallah, sana da iyi yolculuklar canım, istanbulun tadını çıkar 4 yıl üniversiteyi okurken yaşadım istanbulda...ahhh ne güzeldir şimdi istanbul :) ben cuma gelen bildirimleri alır listeye eklerim lilynin zaten otomatik programı var sağolsun o da programda kontrol eder ve paylaşım alanında paylaşırız inşallah... ayrıca hm arkadaşımız da bilgili bu konuda o da yardımcı olacaktır fırsatı olursa.... yeter ki arkadaşlar bildirimlerde gecikmesin:) için rahat olsun gözün arkada kalmasın...ama fırsat buldukça gel ki sohbetinden mahrum kalmayalım....

aaaa ama kızlar size de ne yapacağımı bilemedim...yemem az yemişsin sağlıksız dersiniz, yerim çok olmuş dersiniz... bu arada yk diye belirttiğim ölçüler çorba kaşığıdır yani benim evdekiler tatlı kaşığından biraz büyük, servis kaşığı gibi düşünmeyin, yediklerimin miktarları çok az aslında kaçamak olarak algılanmasın menüm bu benim...benim için kaçamak tatlıdır,ekmektir,çikolatadır bunlar yok 35 gündür hayatımda daha ne olsun 2 kaşık yemek yemişim çok mu benim içim rahat vallahi :)))) saatler uyumsuz oldu sadece onun sebebi de belirttiğim gibi çok açlık hissettim tek öğünde oturup 1 tabak yiyeceğime gelip gidip ağzıma 1 çatal alıp nefsimi körelttim ve midemi büyültmemiş oldum...

Son düzenleyen: Moderatör:
hahaaahhh erken kalkan yol alır, 3 de uyanırsam olacağı buuu, ne yaptım yeni bir formül buldum 2 gün o şekilde besleneceğim cuma tartıda incelmiş olacağımmm :) ama bu sefer size söylemeyeceğim işte, gizli çatlayınız meraktan perşembe akşamı çarşamba ve perşembeyi paylaşırım artık,sormayın ı-ııı söylemem :)))) çünkü biliyorum ki sağlıksız diyeceksiniz kulaklarım kapalı şekerler 2 günden birşeycik olmass, deneyeyim tutarsa olumlu paylaşırım yok baktım olumlu sonuç yok o halde denemeyin diye paylaşırım sizden bir şey gizleyebilir miyim hiç

bu arada kızlaar, izmirdeki arkadaşlarım inanılmaz zayıfladığımı söyledilerrrr izmirde her gören ne yaptığımı sordu çook motive oldum çook ama şımarmak yok,devam...yolum uzun.... 1,5 aydır izmire gidince ne pahasına olursa olsun çeşme sandviç yiyeceğim diyordum içim elvermedi yiyemedim, yağsız tuzsuz kumpirin hem de yarısına talim ettim... kendimi de takdir etmekteyim :)

günaydınlarrrr..
dün eşimle dışarıdaydık.gelince de çocuklardan fırsat bulup giremedim.

önce dünkü menümü yazayım

bol kh lı bir gün oldu.bu gün tartıya çıkayım dedim ama cesaret edemedim

sabah:1.5 dilim ekmek,1 k.k peynir,3 zeytin,2 t.k tahin pekmez

ara:çeyrek ayva

öğle:1 kase mercimek çorbası,10 tane sarma,3 y.k yoğurt

hava çok güzeldi eşimle göl kenarına gittik giderkende çayla yemek için simit ,poğaça aldı yemicektim ama çok ısrar edince yedim

yani 1 poğaça,yarım simit

akşam:5 tane daha dolma ,3 y.k yoğurt yedim

spor:50 dk eliptik
su:1.5 litre

.

benimkiler daha 3 yaşında bir kız bir erkek. ikizler. şöyle 6 yaşına gelipte okulla başlamalarını iple çekiyorum valla.

allah bağışlasın canım rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin.

bana göre güzel bir menü

tşk ederim canım.

sevdacım ne olacak senin bu çekirdekle imtihanın? :) neyse omega 3 tür, sağlıktır, tuzsuz kavrulmamışlardan ye bari :)

lucim eşim hergün alıp gelir çekirdeği o çıtlarken bende dayanamıyorum işte.1 tane 2 tane derken bir bakmışım 1 avuç 2 avuç olmuş.

hafta 1 kilo gitmesi çok güzel lucim en azından sağlıklı ,ayda 4 kilo eder.genelde de diyetisyenler ayda en fazla 4 kilo verilmesinin daha sağlıklı ve kalıcı olduğunu söylüyorlar.

canım çok geçmiş olsun .

.

canııım afiyetler olsun da maşallah pek bi güzel beslenmişsin :)
ekmek,tahin-pekmez, mercimek çorba, 15 sarma, simit, poğaçaaa.... ohhh miss :) çekirdek yok mu dün peki????
kilo almaya mı çalışıyorsun tatlım?? şaka bi yana da bana pek bi yüklü geldi bu menü, dün 2 kaşık fazladan sebze yedim diye laf yiyince senin durumunu düşünemedim

hafta 1 kilo gitmesi çok güzel lucim en azından sağlıklı ,ayda 4 kilo eder.genelde de diyetisyenler ayda en fazla 4 kilo verilmesinin daha sağlıklı ve kalıcı olduğunu söylüyorlar..

sevdacım evet haftada 1 kilo kuralını biliyorum da sanki o daha az kilolular için 60-65 kilo olanlar için... benim gibi 70 lerin sonu 80 lerin başında olanlar için sanki daha fazla gitmeli gibi geliyor ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…