- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.841
hmm22 çok geçmiş olsun canım..
Şahnurcuğum, çocuğunun sonuçlarına çok sevindim..
Lucimm harbi senin menüye ne olmuş bu gün böyle yahuu, bence yediğin düzensiz değil de, yeme zamanların düzensiz olmuş
durumdacığım menü yorumun için çok teşekkürler, tam gaz devam
Bu arada bende malesef menümün dışına çıktım, çok acıktığım için 2 kayısı ve yarım paket form mısır patlağı yedim.. Dışarda insanın enerjisi 2 kat daha fazla tükeniyor yahuu
.
evet. ama digeri de ayni, zaten hepsi ayni hemen hemen. serbest t4 ya da t3'ten birini dogrudan kana veriyor. boylece tiroid'in uretemedigi eksigi kapatiyor. tiroid hormonlari da sabah erken saatte salgilanip kana salinirmis.
Teşekkür ederim Gamze. Sağlık gibisi yok valla.
Çok çıkmamışsın menünün dışına bir şey olmaz.
Teşekkür ederim vazgeçmek yok. Peki içtikten sonra uzun süre birşey yemezsem problem oluyor mu bilgin var mı ?
Bugünkü garip menümü paylaşayım.
Sabah hastaneye gittik kahvaltı yapamadım. Öğleden sonrayı beklerken arada bir kumpir yedim
Sonra yine hastaneye gittik.
Akşam da peynirli salata , 3 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt yedim.
Geçmişi pek okuyamadım bugün..
Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapandı, ama ancak yazabiliyorum. Eşim erken geldi bugün eve dün yoktun diye fazla vakit geçirmek istemiş menümü yazıp bi merhaba deyip kaçacağım :)
sabah: 06:30
sade ve şekersiz nescafe
öğle: 13:30
2 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kıymalı kapuska
2 yk yoğurt
öğleden sonra 15:30
2 yk kapuska
2 yk yoğurt
2 ızgara köfte
akşam: 17:00
3 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kapuska
3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
bugün saçma bi beslenme gerçekleştirdim yemeklerin içinde oldukça canım çekti 2 gündür de düzenli beslenemeyince sebze istemiş canım bunu farkettim, oturup akşama yükleneceğime böldüm ben de gelip gidip yedim...
su: 2litre şu ana kadar 3ü bulur yatana kadar
kiraz saplı çay içeceğim az sonra
spor: bugün yapamayacağım dün o kadar yorulmuşum ki hareket edemiyorum(( öptüm herkesi bilgisayar ve sistem açık olacak ama eşimle ilgilenmeliyim arada girer bakarım, yazmazsam anlarsınız...sabah görüşmek üzere ... öptüüüm
yemezsen problem yok da yersen emilimini etkiliyormus ilacin. sen yine 1 saat bekle istersen, yarim saat de belki yeterli olmayabilir diyor bazi yazilar.
Biraz karbonhidrat ağırlıklı :) Kahvaltı olmadığından dengesiz geldi sanırım sana da arada olabilir öyle. Bence diyete aykırı bir durum yok
Kaçamağın sebzeden olsun . Ekmek tüketmemişsin bugün kahvaltı da yapmamışsın sanırım o nedenle gelip gidip yedintabi bünye alıştı düzenli beslenmeye :)
Çok geç bildiriyorum yine . Yediklerimi daha erken yazmaya çalışacağım bundan böyle :)) Kimsecikler kalmamış oluyor yazdığımda. Bugün biraz bilerek geç yazdım listemde kaçamaklar var.
Sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 domates 5 siyah zeytin şekersiz çay
Öğlen 8 yaprak sarma salata ve 3 yk yoğurt
Akşam Tavuklu mantar sote , 2 dilim ekmek
Akşam yemeğinden sonra 1 muz ve 1 Halley (Bu tatlı krizime yenildiğimden dolayı pişmanlığın had safhada )
Su:2 lt Spor 40 dk açık havada yürüyüş
Kızlar benden diyet listesini isteyenler oldu onlar için gönderiyorum.
Saatler ben çalıştığım için bana uyarlı. Ayrıca bana menü fazla geldiğinden hepsini yapamıyorum . Mesela yatmadan önce 2 porsiyon meyve gibi
Eki Görüntüle 972194
ben de menumu yazarak gunu kapatayim... sabah erken kalkacagim insallah. cok is var cook.
sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, avokado. 1 domates
ogle: (derse yetisecektim ve yemekhanede cok sira vardi, mecburen ofisteki yiyeceklerle idare ettim) bir grissuno (130 kalori) ve 4 kuru kayisi
ara: (bu ogle yemegi oldu artik) 2 tabuk burger (toplam 160 kal) 50 gr tam yagli peynir (diyet oncesinden kalan) 1 dilim ekmek, bir tabak haslanmis brokoli.
aksam: bol sutlu nesfit, bir dikdortgen bitter cikolata
ara: bir bardak sut
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 30 dk yuruyus
---------
bu arada kalori ve karbonhidrat dongusu gibi bir diyet ogrendim bu aksam. bir gun az kalorili/karbonhidratli bir gun cok kalorili/karbonhidratli beslenerek bunyeyi sasirtarak kilo verme uzerine.
belki her gunu dengeli (olabildigince) gecirmek yerine, bir gun protein bir gun karbonhidrat agirlikli beslenmeyi deneyebilirim bir sure. bi kafamda planlamam lazim.
Menü güzel olmuş.
merak ettim bakalım nasıl olacak menün.
kafandakine uygun 2 günlük örnek menü yazmsn mümkün mü ?
kızlar yarın sabah yola çıkacağım cepten takip etmeye çalışacağım ama biraz zor olur gibi 3 gün istanbulda kongre de olacağım o yüzden bu hafta bildirimi maalesef kendiniz yapacaksınız yaparsınız dimi?
Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapandı, ama ancak yazabiliyorum. Eşim erken geldi bugün eve dün yoktun diye fazla vakit geçirmek istemiş menümü yazıp bi merhaba deyip kaçacağım :)
sabah: 06:30
sade ve şekersiz nescafe
öğle: 13:30
2 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kıymalı kapuska
2 yk yoğurt
öğleden sonra 15:30
2 yk kapuska
2 yk yoğurt
2 ızgara köfte
akşam: 17:00
3 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kapuska
3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
bugün saçma bi beslenme gerçekleştirdim yemeklerin içinde oldukça canım çekti 2 gündür de düzenli beslenemeyince sebze istemiş canım bunu farkettim, oturup akşama yükleneceğime böldüm ben de gelip gidip yedim...
su: 2litre şu ana kadar 3ü bulur yatana kadar
kiraz saplı çay içeceğim az sonra
spor: bugün yapamayacağım dün o kadar yorulmuşum ki hareket edemiyorum(( öptüm herkesi bilgisayar ve sistem açık olacak ama eşimle ilgilenmeliyim arada girer bakarım, yazmazsam anlarsınız...sabah görüşmek üzere ... öptüüüm
Bu menü bu hafta için olsn özel menü mü yoksa genel menün mü ?
benimkiler daha 3 yaşında bir kız bir erkek. ikizler. şöyle 6 yaşına gelipte okulla başlamalarını iple çekiyorum valla.
Kızlar Günaydınnn
Dünkü menümü aktarayım hemen sizlere
Ancak öncelikle sunu aktarayım bahsettiğim diyete dün değil bugün başlayabildim. Çünkü dün dışarıdaydım ve mümkün olmadı.
Bugünkü tartım bana çok güzel seyler gözterdi çok şükür. Cumaya kadar tartılmak yok.
Sabah
1 dilim peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 salam
1 dilim tam buğday ekmek
1 bardak yeşil çay
Öğlen yemeğim yok
Ara Öğün
4 kare bitter
Ara Öğün
Eti form mısırı
Akşam
2 yk mercimek yemeği
1 yk yogurt
Yarım tam bugday ekmek
Akşam 1 sıcak çikolata içtim
Su : 1 lt
Spor: 1 saat yürüme
Kızlar benden diyet listesini isteyenler oldu onlar için gönderiyorum.
Saatler ben çalıştığım için bana uyarlı. Ayrıca bana menü fazla geldiğinden hepsini yapamıyorum . Mesela yatmadan önce 2 porsiyon meyve gibi
Eki Görüntüle 972194
sevdacım ne olacak senin bu çekirdekle imtihanın? :) neyse omega 3 tür, sağlıktır, tuzsuz kavrulmamışlardan ye bari :)
araştırdım canım biraz, zaten karatay yaptığım için proteinle besleniyorum amaan devam edeyim ben bu şekil mutluyum haftada 1 kg gidiyor bu da beni mutsuz ediyor ama ne yaparsam yapayım artık haftada 3-5 kiloları göremeyeceğim sanırım, sabır....
günaydınlarrrrrrr
kızlar gece küçük oğlanın uykusu kaçmış 4-6 arası onu uyutacam diye uğraş 6,30 da büyük oğlan karın ağrısı ile kalktı sonra kustuı vs onu hastaneye götürdüm kan verdik okuluna bıraktım siz bu aradaa bayaa bi sohbet etmişsiniz
az sonra menümü de paylaşacağım luci hoşgeldin bu aradaaa
günaydınlarrrr..
dün eşimle dışarıdaydık.gelince de çocuklardan fırsat bulup giremedim.
önce dünkü menümü yazayım
bol kh lı bir gün oldu.bu gün tartıya çıkayım dedim ama cesaret edemedim
sabah:1.5 dilim ekmek,1 k.k peynir,3 zeytin,2 t.k tahin pekmez
ara:çeyrek ayva
öğle:1 kase mercimek çorbası,10 tane sarma,3 y.k yoğurt
hava çok güzeldi eşimle göl kenarına gittik giderkende çayla yemek için simit ,poğaça aldı yemicektim ama çok ısrar edince yedim
yani 1 poğaça,yarım simit
akşam:5 tane daha dolma ,3 y.k yoğurt yedim
spor:50 dk eliptik
su:1.5 litre.
hafta 1 kilo gitmesi çok güzel lucim en azından sağlıklı ,ayda 4 kilo eder.genelde de diyetisyenler ayda en fazla 4 kilo verilmesinin daha sağlıklı ve kalıcı olduğunu söylüyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?