Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mesaj olarak attım umarım yardımcı olabilmişimdir. evet normal ama 55 olursam kendimi daha iyi hissedicem onun için 4 5 kilo versem iyi olucak. bölgesel sorun fazla pilatese başladım umarım o iyi gelir.
pilates gerçekten işe yarıyor ben geçen sene leslieden sonra sıkılaşmak için pilates kartlarından esneme hareketleri yapıyordum onların da faydası olmuştur mutlaka

Kızlar nasılsınız ?
Hastane işleri baya uzun sürdü, benim de migrenim başladı başım ağrıdan çatlıyor. Size bir haber vereyim dedim.
haberler iyidir inşallah?

rica eder,m canım benim ne demek. Protein barını özellikle eşime yapacagım ama bende yararlanacagım güzele benziyor.
ben henüz izleyemedim ama bi ara izlemem lazım merak ettim :)

Son düzenleme:
Protein barını bende hiç denemedim burda okuyunca araştırdım aşağıdaki videoyu buldum işine yarayabilir diye düşünüyorum

Güzel anlatım olmuş

http://www.youtube.com/watch?v=L5HspSjaV6k

Videonun altındaki yoruma koptum :122: Hocam sen protein barı demişsin ama bu bildiğin mesir macunu yazmış birisi. aynen katılıyorum bu 16 malzemenin hepsi ile yapılırsa fena enerji içeriyor.Ama tüm malzemeler zorunlu değilmiş zaten fazla enerji verir ama bir kaç tanesiyle hazırlanabilir. Sayende haberdar oldum böyle bir şeyden canım teşekkürler

Lilycim bu listeyi mi uygulayacaksın bundan sonra. Bana çok ara öğünlü geldi zaten ana öğünlerde bakliyat/et/sebza vs var. Diyetisyenin uzmanının sözü üstüne ne diyeceğimi bilemedim. :26:
Bu benim 2,5 yıl önce 80 kg iken diyetisyenimin verdiği liste o zaman ilk kez özel diyetisyene gitmiştim buraya da o zamanlar üye olmuştum ve kkdan paylaşmıştım listemi - birkaç sayfa geride 1-1,5 saat arayla ara öğün yaptığımdan bahsetmiştim o yüzden listeyi paylaşayım da net bir şekilde görülsün istedim
hangi söze şaşırdın anlamadım?

ahahhaaaa ilk izleyince benimde aklıma öyle geldi. Ben hem eşim için hem kendim için yapmayı düşünüyorum o nedenle tehlikeli olsun istemem

Bu arada bende sevdamdan duydum protein barını ona ilk teşekkürlerimiz video paylaşımı içinse rica ederim

pilates gerçekten işe yarıyor ben geçen sene leslieden sonra sıkılaşmak için pilates kartlarından esneme hareketleri yapıyordum onların da faydası olmuştur mutlaka

ben biraz az yapıcam umarım devam ettirebilirim sonra bugun lesliede 1 mile ile başladım

amanınnnnnn tıka basa tokken ara öğün yaptım sanırım akşam yemeği yiyemiyecegımmmmm

bu iyi olsa gerek

Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapandı, ama ancak yazabiliyorum. Eşim erken geldi bugün eve dün yoktun diye fazla vakit geçirmek istemiş menümü yazıp bi merhaba deyip kaçacağım :)

sabah: 06:30
sade ve şekersiz nescafe

öğle: 13:30
2 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kıymalı kapuska
2 yk yoğurt

öğleden sonra 15:30
2 yk kapuska
2 yk yoğurt
2 ızgara köfte

akşam: 17:00
3 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kapuska
3 ızgara köfte
2 yk yoğurt

bugün saçma bi beslenme gerçekleştirdim yemeklerin içinde oldukça canım çekti 2 gündür de düzenli beslenemeyince sebze istemiş canım bunu farkettim, oturup akşama yükleneceğime böldüm ben de gelip gidip yedim...

su: 2litre şu ana kadar 3ü bulur yatana kadar
kiraz saplı çay içeceğim az sonra
spor: bugün yapamayacağım dün o kadar yorulmuşum ki hareket edemiyorum (( öptüm herkesi bilgisayar ve sistem açık olacak ama eşimle ilgilenmeliyim arada girer bakarım, yazmazsam anlarsınız...sabah görüşmek üzere ... öptüüüm

Canım ne zaman istersen sor yardımcı olmak isterim

Sanırım kilom takılma evresinde yani detoks yapmam gerekiyor daha önce 72 de takılmıştım arkadaşlar siz çok yiyorsunuz bana göre ama kilo fazlayken yiyerekte zayıflanıyor verilecek kilolar azsa azda yeseniz daha zor gidiyor.spor yapmaya dewam 4.günüm daha kas ağrılarım var o yüzden bugun dah. Hafif yaptım içime sinmedi ama napıyım çok ağrı yaptı bacaklarım

Bugunki menüm Sabah iki dilim ekmek light labne
Öğlen 5 kaşık patates yemeği 2 dilim ekmek
Akşam da salata ve kalamar ( dışarı çıkacağız.)
2lt yi geçti su
1 fincan türk kahvesi
1 kutu cola zero.
30 dk yürüyüş
10 dk squa
20 dk ebru şallı bacak hareketleri:)

Bişiy diycem bu kadar proteinle bölgesel sorunun varsa kas yaparsın canım ya ben bu a inanıyorum yağların kas olur kalır

bende tam olarak yapmiyorum canim, mesela yumurtayla süt ürünü tüketilmemesi lazim ama ben tüketiyorum, bir de nar bulgur makarna ve mercimek yasak bana. ben yiyorum yinede. yani ben o kan gruba göre beslenmenin sadece 2 ögün kismini örnek aliyorum kendime

Bence çok güzel bir menü böyle dewam etmelisin

Kızlar yarın itibariyle paxar gününe kadar meyve ve sıvıyla beslenicem üç öğün meyve hem sindirim için iyi hme metobolizmam hızlanacak mqydanoz yapmayı istiyorum ama sütüm kesiliyor

Bişiy diycem bu kadar proteinle bölgesel sorunun varsa kas yaparsın canım ya ben bu a inanıyorum yağların kas olur kalır

yaaa bunu ilk defa duyuyorum çok şükür neyse ki bölgesel sorunum yok dağılımım çok orantılı, demek ki oradan kurtarıyorum durumdacım, kilo da alsam zayıfta olsam her zaman basen ve göğüs ölçüm aynıdır hiç sapmaz... bir de kemiklerim iri belki o da etkili... ben şuan 80 lerdeyim herkes bana 70 kg var mısın diye soruyor....

kahvalti(09:30)
krep (1 yumurta ve 2 yk yulaf unundan ve 1 tatli kasigi z.yagindan cok az da kuru peynir koydum yaptim)
1 kk tam yagli b.peynir,
1 ceviz,
3 badem(kavrulmamis)

saat(14:30)
1 muz

aksam(18:00)
1 büyük kase tarhana corbasi,
1 tabak kuru fasulye salatasi (marullu)

sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 6. gününü yaptim :) toplamda 16. gün,
160 tane mekik cekicem ve 19. günü tamamliycam,
160 tane squat cekicem ve 19. günü tamamliycam (henüz yapmadim, ama yapicam)

1 lt su ictim yatana kadar en az 1.5 lt ye tamamlarim

kahvaltı 11 gibi
1.5 dilim beyaz ekmek
maydanozlu omlet
maydanoz
4 çeri domates
2 fincan şekersiz çay
2 zeytin

öğlen 3 3.5 gibi
1 bardak süt
1 elma

akşam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı bamya
1 yemek kaşığı mantar
salata
yoğurt
2 litre su
spor olarak da pilates ve leslie ile 1 mile
akşam biraz karışık oldu :)

iyi akşamlar kızlar alelacele okudum yazılardan alıntılama yapamadım allahtan oğlumun kan sonuçları iyi çıktı içim rahatladı yola çıkmadan önce hastaneden biraz erken gelince de evdekilere yemek yaptım 3 günlük ben yokken yesinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…