- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.801
aramızda olmana sevindim
Kızlar diyetisyenimin verdiği ilk liste şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=471320
pilates gerçekten işe yarıyor ben geçen sene leslieden sonra sıkılaşmak için pilates kartlarından esneme hareketleri yapıyordum onların da faydası olmuştur mutlakamesaj olarak attım umarım yardımcı olabilmişimdir. evet normal ama 55 olursam kendimi daha iyi hissedicem onun için 4 5 kilo versem iyi olucak. bölgesel sorun fazla pilatese başladım umarım o iyi gelir.
Kızlarrr Menüm
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
Öğle
4 kaşık nohut (etli)
4 kaşık yoğurt
Ara: 2 kayısı+ 1 kaşık special K
Akşam
2 kk peynir
5 çeri domates
Spor: 1 saat yürüyüş (açık havada)+ şimdi dışarı çıkıcağım ve yaklaşık 1 saat yürürüm.
Su: Devamm !!!!!!
Dip Not: Akşam ki menüm biraz tırt gibi ama birazcık yorgun hissettim ve erken çıkmalıyım, bu akşam okulla bir seminere katılıcağız, onun için de hazırlandım ve yemek yapamadım(dinlendim biraz)
MUTFAK KAPANMIŞTIR kız insan bu menüyle açlıktan bayılır
.
haberler iyidir inşallah?Kızlar nasılsınız ?
Hastane işleri baya uzun sürdü, benim de migrenim başladı başım ağrıdan çatlıyor. Size bir haber vereyim dedim.
ben henüz izleyemedim ama bi ara izlemem lazım merak ettim :)rica eder,m canım benim ne demek. Protein barını özellikle eşime yapacagım ama bende yararlanacagım güzele benziyor.
Protein barını bende hiç denemedim burda okuyunca araştırdım aşağıdaki videoyu buldum işine yarayabilir diye düşünüyorum
Güzel anlatım olmuş
http://www.youtube.com/watch?v=L5HspSjaV6k
Bu benim 2,5 yıl önce 80 kg iken diyetisyenimin verdiği liste o zaman ilk kez özel diyetisyene gitmiştim buraya da o zamanlar üye olmuştum ve kkdan paylaşmıştım listemi - birkaç sayfa geride 1-1,5 saat arayla ara öğün yaptığımdan bahsetmiştim o yüzden listeyi paylaşayım da net bir şekilde görülsün istedimLilycim bu listeyi mi uygulayacaksın bundan sonra. Bana çok ara öğünlü geldi zaten ana öğünlerde bakliyat/et/sebza vs var. Diyetisyenin uzmanının sözü üstüne ne diyeceğimi bilemedim. :26:
Videonun altındaki yoruma koptum :122: Hocam sen protein barı demişsin ama bu bildiğin mesir macunu yazmış birisi. aynen katılıyorum bu 16 malzemenin hepsi ile yapılırsa fena enerji içeriyor.Ama tüm malzemeler zorunlu değilmiş zaten fazla enerji verir ama bir kaç tanesiyle hazırlanabilir. Sayende haberdar oldum böyle bir şeyden canım teşekkürler
pilates gerçekten işe yarıyor ben geçen sene leslieden sonra sıkılaşmak için pilates kartlarından esneme hareketleri yapıyordum onların da faydası olmuştur mutlaka
Canım ne zaman istersen sor yardımcı olmak isterimvalla benim de işte yerim değiştiğinden sabahtan beri bir sürü imza attım hatta arkadaşa diyorum bugun çok yoruldum bol bol imza attımyerim değişmeseydi o imzalanan evrakları hep ben hazırlayacaktım neyse ki ondan kurtuldum mu desem ne desem bilemedim
ben de bir ara yapıyordum ama videolar sondan başladığından geri saramıyorum bana ilk videonun linkini atar mısın ya da sen nasıl yapıyorsun?
kilon boyuna göre normal aslında... bölgesel sorunun varsa spor ve ona uygun beslenmeyle halledersin bence
oyyy maşallahAllah bağışlasın öp bnm için kuzucuklarını
dün çikolata gününmüş galibabu arada liste seninmiş ama ben yanlışlıkla dağyolunun sanmışım:26:
ben de dünden bugune okurken yoruldum kaç saattir alıntıla yaz arada işler yoruldum maşallah grubumuzatabii ben yazana kadar sayfalar ilerliyor bi de
bana kitabı hediye eden adam fena kafayı takmıştı annemin yaptıklarını yemiyordu bu benm kan grubuma uymuyor falan diye... ama cidden takıntı haline getirmişti o yüzden nedense bi antipati oluşmuştu bende tabii asla olmaz yapılmaz demem hatta fırsat buldukça okumayı düşünüyorum bilgilenmek lazım
benm listemde de meyve arasından 1 saat sonra ayran ondan 1,5 saat sonra meyve sonra 1 saat sonra yine meyve vardı hatta bulabilirsem size o listenin linkini de eklerim
aradaki 1 pet kuru üzüm haricinde ben menünü güzel buldum kaptan ama tabii karataya uyumunu bilemem
afedersin dağyolu zeynep'in listesini senin sanmışım:26:
küçük bir lahanaydı atom marul gibi bişey :) 100 g kıyma ile yaptım tam kararında oldu zaten yarın da yerim biter
mor yazımı özlemiş olmana da sevindimmmm
mutfağa yorgunken insanın giresi gelmiyor ben yemek yaparken eğer ki işim yoksa zevkle yapıyorum ama yorgunsam uğraşmak zoruma gider sana da maşallah epey iş halletmişsin
işte yemek yemedin mi gözünde cısslar canlanır
ben hukuki konularda okuyarak çok bilgilendim, avukat yanında da çalıştım ama çok zor yaa hukukben o yüzden sevmiyordum okul zamanında ama aklıma takılan bişeyi öğrenmek için araştırma yaptığımda zevkle okurum daha sana sorularım vardı ama unutuyorum hep hatta 2 konu hakkında sorum olacaktı ama birini unuttum:44:
doyduysan sorun yok
"Diyet lezzet olmalı, eziyet değil!" sen bu sloganı benden daha iyi benimsemişsin
Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapandı, ama ancak yazabiliyorum. Eşim erken geldi bugün eve dün yoktun diye fazla vakit geçirmek istemiş menümü yazıp bi merhaba deyip kaçacağım :)
sabah: 06:30
sade ve şekersiz nescafe
öğle: 13:30
2 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kıymalı kapuska
2 yk yoğurt
öğleden sonra 15:30
2 yk kapuska
2 yk yoğurt
2 ızgara köfte
akşam: 17:00
3 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kapuska
3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
bugün saçma bi beslenme gerçekleştirdim yemeklerin içinde oldukça canım çekti 2 gündür de düzenli beslenemeyince sebze istemiş canım bunu farkettim, oturup akşama yükleneceğime böldüm ben de gelip gidip yedim...
su: 2litre şu ana kadar 3ü bulur yatana kadar
kiraz saplı çay içeceğim az sonra
spor: bugün yapamayacağım dün o kadar yorulmuşum ki hareket edemiyorum(( öptüm herkesi bilgisayar ve sistem açık olacak ama eşimle ilgilenmeliyim arada girer bakarım, yazmazsam anlarsınız...sabah görüşmek üzere ... öptüüüm
bana kitabı hediye eden adam fena kafayı takmıştı annemin yaptıklarını yemiyordu bu benm kan grubuma uymuyor falan diye... ama cidden takıntı haline getirmişti o yüzden nedense bi antipati oluşmuştu bende tabii asla olmaz yapılmaz demem hatta fırsat buldukça okumayı düşünüyorum bilgilenmek lazım
Kızlarrr Menüm
Sabah
1 kk peynir
2 zeytin
Öğle
4 kaşık nohut (etli)
4 kaşık yoğurt
Ara: 2 kayısı+ 1 kaşık special K
Akşam
2 kk peynir
5 çeri domates
Spor: 1 saat yürüyüş (açık havada)+ şimdi dışarı çıkıcağım ve yaklaşık 1 saat yürürüm.
Su: Devamm !!!!!!
Dip Not: Akşam ki menüm biraz tırt gibi ama birazcık yorgun hissettim ve erken çıkmalıyım, bu akşam okulla bir seminere katılıcağız, onun için de hazırlandım ve yemek yapamadım(dinlendim biraz)
MUTFAK KAPANMIŞTIR
.
Bişiy diycem bu kadar proteinle bölgesel sorunun varsa kas yaparsın canım ya ben bu a inanıyorum yağların kas olur kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?