- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #104.821
kızlar bugun öğleden sonra telefondan alıntı yapıp yazdıklarınıza cevap vermek istedim zorlanınca vazgeçtim şimdi evdeyim bilgisayardan kolay oluyor ama geriye dönür alıntı yapmak zor herkese teşekkür ediyorum
kızlar şimdiye kadar devam eden bir sistem diyebiliriz 6 öğün beslenmek ben 6 öğünde 3 öğünde 2 öğünde beslendim 74 hatta 75 lere kadar çıkmıştım sonra diyetlerle 63 indim ama kaç kere ver al eğer almadan ilerleseydim kuruçubuk olurdum
şimdi binlerce farklı vücut tipi var herkese herşey uymayabilir şimdi bilimsel verilerle filan ara öğünü analtıp duruyorlar ama bazılarımızda işe yaramayabilir oyüzden vucudun bir şifresi olduğunu düşünüyorum sabırla farklı farklı metotlarla çözmek lazım
kızlar yarın sabah yola çıkacağım cepten takip etmeye çalışacağım ama biraz zor olur gibi 3 gün istanbulda kongre de olacağım o yüzden bu hafta bildirimi maalesef kendiniz yapacaksınız yaparsınız dimi?
evet evet bunu bulmak lazım arayan da bulur inşallahevet canim ben de oyle dusunuyorum. her bunye farklidir, her yontem hepimizde ayni sekilde calismaz. herkesin kendisi icin calisan saglikli yontemi bulmasi lazim.
kaptan deryalara açılıyorsun yine kolay gelsinkızlar yarın sabah yola çıkacağım cepten takip etmeye çalışacağım ama biraz zor olur gibi 3 gün istanbulda kongre de olacağım o yüzden bu hafta bildirimi maalesef kendiniz yapacaksınız yaparsınız dimi?
kahvaltı 11 gibi
1.5 dilim beyaz ekmek
maydanozlu omlet
maydanoz
4 çeri domates
2 fincan şekersiz çay
2 zeytin
öğlen 3 3.5 gibi
1 bardak süt
1 elma
akşam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı bamya
1 yemek kaşığı mantar
salata
yoğurt
2 litre su
spor olarak da pilates ve leslie ile 1 mile
akşam biraz karışık oldu :)
Bu benim 2,5 yıl önce 80 kg iken diyetisyenimin verdiği liste o zaman ilk kez özel diyetisyene gitmiştim buraya da o zamanlar üye olmuştum ve kkdan paylaşmıştım listemi - birkaç sayfa geride 1-1,5 saat arayla ara öğün yaptığımdan bahsetmiştim o yüzden listeyi paylaşayım da net bir şekilde görülsün istedim
hangi söze şaşırdın anlamadım?
kızlar bunu yazmak iyi hoş değil ama ben bir davete gidince işin ucunu çok kaçirıyorum öğlene kadar menume çok dikkat ederek ilerledim
ablamgile gittim oda aslında diyette menude mantı var ben zaten korkarak gitmiştim hatta gitmekte istemedim ama ordaydım kendime dışardan tavuk döner 100 gr sipariş verdim geldi biraz onlarada paylaştim neyse sonra yemeğe geçelim derken 3 kaşık mantı hakkım vardı derken 3 kaşik kaç .... oldu neyse hatasız kul olmaz iki gün dengelemeye çalışacam
hepimiz zaman zaman bunu yaşiyoruz burda ben asıl problemin aslında bir doktorun dediği gibide düzenli beslenmeyi hayatıma
geçirmeyişim den kaynaklanıyor hiçbir besin ölçülü tüketildikten sonra zararlı değildir herşey yiyebiliriz ama dengeyi sağlayarak işte ben
asıl problem kilomu görmüyorum çünkü veririm bir şekilde ama sonrası koruyamadıktan sonra yerimde saymayı tercih ederim
Ne güzel geri almıyorsan ..Hukuk okuması zevkli bölüm gerçi zordurda ben öneririm.bu arada bende çok az yiyerek zayıflıyorum ama almıyorum geri
-Havuç yapmadım kapuska pişirdim de havucu da ne zamandır şekerli diye yapmıyordum ama herşeyden vitamin almamız lazım aslında yanlış düşündüğümü fark ettim bir de kış sebzesi şimdilerde bol bol yemek lazım - gerçi havuç bana çok önerilmiyordu sodyum değeri yüksek diye ama bugune kadar sıkıntı yaşamadım çok sık yemiyorum zaten
-Bu arada eşin ne okudu sen ne okudun ve 2. üni olarak düşündüğünüz meslek dalları ne? ben hem 2 yıllık okudum hem 4 yıllık aöf bitirdim şimdi 2. uni kontenjanından aöf sosyolojiye başladım ilk aöfü isteyerek okumamştım biraz etrafın baskısı olmuştu ama sosyolojiyi severdim yani sosyoloji ve psikolojiyi severim insanları dinlemeye, anlamaya ve sorunlarına çözüm yolu üretmeye çalışırım insanların dertleriyle dertlenmek hem farklı bakış açıları kazandırıyor hem de yardımcı olmanın manevi hazzını yaşatıyor
işte nedenlerimi de açıklamış oldum siz sormadan
Ben de öğrenciliğin bitmeyenini seviyorum bir yanım sınavlardan ders çalışmaktan bıkmışım ama diğer taraftan da yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum insan her gün birşeyler öğrenmeli, gelişmeli, kendine değer katmalı bence...
Ben o yarışmaya katılamam tatlım zira yaptığım yemekler hep diyet - patatesli pek yemek yapmam en az 2-3 haftadır eve patates bile almıyorum o derece yani :) ama bu hafta alacağım misafirlerim (kardeşlerim) gelecek onlara senin tarifi yapmayı planlıyorum
Eşine de geçmiş olsun inşallah hayırlı haberle dönersinz
patatesle bulgur aynı tabakta biraz kh yüklü olmuş ama çok da abartı değil afiyet olsun
menün de sporun da suyun da güzel bence
ben de geç yeme taraftarı değilim ama bu hayat tarzına göre değişken birşey yani illa şu saat diyemem - kendimce en geç akşam 21:00de acıktıysam 1 ara öğün yaparım o kadar. Tabii o zaman da 11:30-12:00 gibi yatarım yani yatmadan 2-3 saat önce ara öğün yapılabilir
menü güzel ama az olmamış mı sanki? akşamın özellikle...
menü güzel kötü değil de sabah protein eksik gibime geldi o kadr
pilates gerçekten işe yarıyor ben geçen sene leslieden sonra sıkılaşmak için pilates kartlarından esneme hareketleri yapıyordum onların da faydası olmuştur mutlaka
haberler iyidir inşallah?
ben henüz izleyemedim ama bi ara izlemem lazım merak ettim :)
Bu benim 2,5 yıl önce 80 kg iken diyetisyenimin verdiği liste o zaman ilk kez özel diyetisyene gitmiştim buraya da o zamanlar üye olmuştum ve kkdan paylaşmıştım listemi - birkaç sayfa geride 1-1,5 saat arayla ara öğün yaptığımdan bahsetmiştim o yüzden listeyi paylaşayım da net bir şekilde görülsün istedim
hangi söze şaşırdın anlamadım?
Çok teşekkür ediyorumm. Ama listemi bozdum ya misafir geldi profiterol ve ekler getirmiş bende bir top prof bir ekler yedim ah ah çok pişmanımAz ekmek faydalı besinler
Ben beğendim canım listeni :) Dengeli olmuş.
Bugünkü garip menümü paylaşayım.
Sabah hastaneye gittik kahvaltı yapamadım. Öğleden sonrayı beklerken arada bir kumpir yedim
Sonra yine hastaneye gittik.
Akşam da peynirli salata , 3 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt yedim.
Geçmişi pek okuyamadım bugün..
canim mesajlarin bir kismini okuyamadim, hastaneye neden gittiginizi bilmiyorum ama gecmis olsun. eger boyle yine gidecekseniz, evden cikarken hizlica biraz ekmek arasi peynir filan alsan yanina da kahvaltiyi atlamasan daha iyi olur. metabolizman yavaslamaz.
Aslında ben de düşündüm ama ilaç içince 1 saat yemek yiyemiyorum.
1 saat sonra da hastanede oluyoruz insanların arasında yemekten hoşlanmıyorum çocuklar falan oluyor belli olmaz canı ister diye.
Yoksa hoşlanmıyorum aslında saatlerce aç kalmaktan.
Aslında ben de düşündüm ama ilaç içince 1 saat yemek yiyemiyorum.
1 saat sonra da hastanede oluyoruz insanların arasında yemekten hoşlanmıyorum çocuklar falan oluyor belli olmaz canı ister diye.
Yoksa hoşlanmıyorum aslında saatlerce aç kalmaktan.
tiroid ilacindan sonra bekleme suresi 1 saat degil aslinda ya. 30 dk falan diye biliyorum, receteni bir kere daha oku istersen. recete yazmisim prospektusu. ben de bi bakayim tekrar ama ben de kullaniyorum tiroid ilaci, 20-30 dk bekliyorum sadece.
simdi baktim prospektuse, en az yarim saat diyor. yarim saat yeterli yani.
Doktor yarım saat bir saat demişti ben de garanti olsun diye 1 saat bekliyordum.
e... mu senin kullandığın ilaçta ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?