Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaslar Selam,

Oncelikle menulerime yorumda bulunan herkese tesekkurler. Bana da biraz gibi gorunse de ac kalmiyorum hic. O yuzden sorun olmaz diye dusunuyorum.

Bugun bir ders vardi, biraz kosturmacali gecti. Gun icinde yazamadim. Ayrica bugun "sen zayiflamissin" diyenler oldu. 500 gram versem 300 grami yanaklarimdan gittigi icin kilo verdigim hemen anlasilir. Bu da bana moral oldu.

kızlar bugun öğleden sonra telefondan alıntı yapıp yazdıklarınıza cevap vermek istedim zorlanınca vazgeçtim şimdi evdeyim bilgisayardan kolay oluyor ama geriye dönür alıntı yapmak zor herkese teşekkür ediyorum

kızlar şimdiye kadar devam eden bir sistem diyebiliriz 6 öğün beslenmek ben 6 öğünde 3 öğünde 2 öğünde beslendim 74 hatta 75 lere kadar çıkmıştım sonra diyetlerle 63 indim ama kaç kere ver al eğer almadan ilerleseydim kuruçubuk olurdum

şimdi binlerce farklı vücut tipi var herkese herşey uymayabilir şimdi bilimsel verilerle filan ara öğünü analtıp duruyorlar ama bazılarımızda işe yaramayabilir oyüzden vucudun bir şifresi olduğunu düşünüyorum sabırla farklı farklı metotlarla çözmek lazım

evet canim ben de oyle dusunuyorum. her bunye farklidir, her yontem hepimizde ayni sekilde calismaz. herkesin kendisi icin calisan saglikli yontemi bulmasi lazim.

kızlar yarın sabah yola çıkacağım cepten takip etmeye çalışacağım ama biraz zor olur gibi 3 gün istanbulda kongre de olacağım o yüzden bu hafta bildirimi maalesef kendiniz yapacaksınız yaparsınız dimi?

bence bir vekil ve yedek vekil olsa daha iyi olur. lily ve luci yapar bu isi.

kızlar bunu yazmak iyi hoş değil ama ben bir davete gidince işin ucunu çok kaçirıyorum öğlene kadar menume çok dikkat ederek ilerledim

ablamgile gittim oda aslında diyette menude mantı var ben zaten korkarak gitmiştim hatta gitmekte istemedim ama ordaydım kendime dışardan tavuk döner 100 gr sipariş verdim geldi biraz onlarada paylaştim neyse sonra yemeğe geçelim derken 3 kaşık mantı hakkım vardı derken 3 kaşik kaç .... oldu neyse hatasız kul olmaz iki gün dengelemeye çalışacam

hepimiz zaman zaman bunu yaşiyoruz burda ben asıl problemin aslında bir doktorun dediği gibide düzenli beslenmeyi hayatıma

geçirmeyişim den kaynaklanıyor hiçbir besin ölçülü tüketildikten sonra zararlı değildir herşey yiyebiliriz ama dengeyi sağlayarak işte ben

asıl problem kilomu görmüyorum çünkü veririm bir şekilde ama sonrası koruyamadıktan sonra yerimde saymayı tercih ederim

evet canim ben de oyle dusunuyorum. her bunye farklidir, her yontem hepimizde ayni sekilde calismaz. herkesin kendisi icin calisan saglikli yontemi bulmasi lazim.
evet evet bunu bulmak lazım arayan da bulur inşallah

kaptan deryalara açılıyorsun yine kolay gelsin

Az ekmek faydalı besinler
Ben beğendim canım listeni :) Dengeli olmuş.

yok şaşırmadım aslında güzel listeymiş. hani denir ya ustasının sözü üstüne bir şey denmez o anlamda demiştim

Canım hepimizde bazen çok sevdiğimiz özlediğimiz bir besini görünce abartma sorunu var. İpin ucu bir kaçınca da koyverip yemeye devam edebiliyoruz.Ama böyle umutsuzluğa kapılma. Çünkü kilo verdiğinde sahip olduğun görüntüyü sağlığı sevebilirsin. En azından spor yapma su içme vs. alışkanlıklar kazanıyoruz.Düzenli beslenmeyi hayatımıza geçirmeye çalışıyoruz bu da hemen olacak bir şey değil.İnan ben de diğer arkadaşlarda zorlanıyoruz hepimiz. Bence yediklerimiz fazla kaçtığında suçluluk duymamız bile kilo vermeyi ne çok istediğimizin göstergesi

Hukuk okuması zevkli bölüm gerçi zordurda ben öneririm.bu arada bende çok az yiyerek zayıflıyorum ama almıyorum geri
Ne güzel geri almıyorsan ..

Ben fen bilgisi öğretmenliği okudum eşim Mekatronik üstüne de işletme. Şimdi ben eczacılık istiyorum eşim hukuk.
Dediğin gibi yeni şeyler öğrenmek çok güzeldi. İnsan her zaman yeni şeyler katmanlı kendine. Bazen ben de sıkılıyor gibi oluyorum ama uzak da kalamıyorum.

Bugün kontrole gittik sadece lily ilaçlarını yazdırdıl bir süre daha raporlu sonra Ankaraya gideceğiz.
Gıda testi falan yapılacak bakalım.

Şu an listeye uyuyor musun Lily ?

Bugünkü garip menümü paylaşayım.
Sabah hastaneye gittik kahvaltı yapamadım. Öğleden sonrayı beklerken arada bir kumpir yedim
Sonra yine hastaneye gittik.
Akşam da peynirli salata , 3 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık yoğurt yedim.

Geçmişi pek okuyamadım bugün..

canim mesajlarin bir kismini okuyamadim, hastaneye neden gittiginizi bilmiyorum ama gecmis olsun. eger boyle yine gidecekseniz, evden cikarken hizlica biraz ekmek arasi peynir filan alsan yanina da kahvaltiyi atlamasan daha iyi olur. metabolizman yavaslamaz.

Aslında ben de düşündüm ama ilaç içince 1 saat yemek yiyemiyorum.
1 saat sonra da hastanede oluyoruz insanların arasında yemekten hoşlanmıyorum çocuklar falan oluyor belli olmaz canı ister diye.
Yoksa hoşlanmıyorum aslında saatlerce aç kalmaktan.

tiroid ilacindan sonra bekleme suresi 1 saat degil aslinda ya. 30 dk falan diye biliyorum, receteni bir kere daha oku istersen. recete yazmisim prospektusu. ben de bi bakayim tekrar ama ben de kullaniyorum tiroid ilaci, 20-30 dk bekliyorum sadece.

Son düzenleme:

simdi baktim prospektuse, en az yarim saat diyor. yarim saat yeterli yani.

tiroid ilacindan sonra bekleme suresi 1 saat degil aslinda ya. 30 dk falan diye biliyorum, receteni bir kere daha oku istersen. recete yazmisim prospektusu. ben de bi bakayim tekrar ama ben de kullaniyorum tiroid ilaci, 20-30 dk bekliyorum sadece.

simdi baktim prospektuse, en az yarim saat diyor. yarim saat yeterli yani.

Doktor yarım saat bir saat demişti ben de garanti olsun diye 1 saat bekliyordum.
e... mu senin kullandığın ilaçta ?

hmm22 çok geçmiş olsun canım..

Şahnurcuğum, çocuğunun sonuçlarına çok sevindim..

Lucimm harbi senin menüye ne olmuş bu gün böyle yahuu, bence yediğin düzensiz değil de, yeme zamanların düzensiz olmuş

durumdacığım menü yorumun için çok teşekkürler, tam gaz devam

Bu arada bende malesef menümün dışına çıktım, çok acıktığım için 2 kayısı ve yarım paket form mısır patlağı yedim.. Dışarda insanın enerjisi 2 kat daha fazla tükeniyor yahuu

.

Doktor yarım saat bir saat demişti ben de garanti olsun diye 1 saat bekliyordum.
e... mu senin kullandığın ilaçta ?

evet. ama digeri de ayni, zaten hepsi ayni hemen hemen. serbest t4 ya da t3'ten birini dogrudan kana veriyor. boylece tiroid'in uretemedigi eksigi kapatiyor. tiroid hormonlari da sabah erken saatte salgilanip kana salinirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…