- Konu Sahibi Cherry Mom
- #105.201
geçen haftaki kilo : 74,700
bu haftaki kilo : 74,100
fark : 0,600
oranı : %0,80
oluyor.
teşekkür ederim canım...
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen haftaki kilo : 74,700
bu haftaki kilo : 74,100
fark : 0,600
oranı : %0,80
oluyor.
***5.TAKIM 348.ETAP***
durumda (63,9)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80/ 79/ 1/ %1,25)
Lily86 (78,60)
Gamze_M (67,4/ 67,2/ 0,2/ %0,29)
dagyolu (65,5 / 66,7/ -1,2/ %-1,83)
Ebru_kzl (89,80) / 88,400/ 1,4 / %1,55)
Elis23 (73,00) kendi isteği ile ayrıldı
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2 )
Hnd (69,00)
Sevda_M(74,70/ 74,10/ 0,60/ %0,80)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
ben kendimi de ekledim listeye
ebrucum eklemiştim ben seni 1,55 olarak geçen hafta yuvarlama yapmıyoruz diye uyarmıştı toplight beni, lilyde gelsin emin olalım
ebrucum eklemiştim ben seni 1,55 olarak geçen hafta yuvarlama yapmıyoruz diye uyarmıştı toplight beni, lilyde gelsin emin olalım...çünkü geçen hafta be de yuvarlamıştım kendiminkini kaptan değiştirdi....
tamam canım. görmemişim. teşekkür ederim.
rica ederim canım...saat 9 gibi lily gelir zaten tekrar kontrol eder, daha çok vaktimiz var :) bu arada tebrik ederim ne güzel kilo vermişsin :)
Bana çok fazla az geldi menün ..2 saattir yorumunu cok fazla diye okuyorumcok az demissin meger
sagol canimSporların çok güzel. Yediklerin de öyle.Özellikle akşam yemeğini beğendim. 2çatal tiramisuya kızamam :44:
sporların çok eğlenceli ...menünde güzel
sagol canimm
ay sabah süpermiş aslında var ya tam detoks öğünü olmuş sabahınbence güzel bir menü herşeyden kararında yiyerek ve sporunu da aksatmadan iyi iş çıkarmışsın
![]()
keske hep öyle kararinda yiyebilseeem![]()
kizlar günaydin, dün felaket bi gündü. diiyet denen zimbirti yine mavf oldu, yedim de yedim ama ne yemek. sonra cezasini kendi kendime cektim amagece bi midem sisti gaz sanci agri ne ararsan var, yatiyorum yatamiyorum kalkiyorum ayakta duramiyorum sabaha kadar wc de gecirdim cok afedersiniz. safra kesem rahatsizlandi yine yani. yeni yeni kendime geliyorum, gidip tartiliyim diyorum ama regli oldum yine (ben 18 günde bi regli oluyorum bu arada) bugun ilk günü. yok illa tartil diyorsaniz gidip tartilayim..
kizlar günaydin, dün felaket bi gündü. diiyet denen zimbirti yine mavf oldu, yedim de yedim ama ne yemek. sonra cezasini kendi kendime cektim amagece bi midem sisti gaz sanci agri ne ararsan var, yatiyorum yatamiyorum kalkiyorum ayakta duramiyorum sabaha kadar wc de gecirdim cok afedersiniz. safra kesem rahatsizlandi yine yani. yeni yeni kendime geliyorum, gidip tartiliyim diyorum ama regli oldum yine (ben 18 günde bi regli oluyorum bu arada) bugun ilk günü. yok illa tartil diyorsaniz gidip tartilayim..
gecmis olsun canim da bu regl durumu icin doktora gittin mi?
çok geçmiş olsun tatlım ...
.
evet canim iki kere ultrasyona girdim hersey temiz, kan tahlilleri normal. hatta ilac vermisti regli olmayayim diye ben yine de ilaci kullanirken regli oldum. sonra da biraktim artik pesini
sagol canim, aa kimse kizmadi bana diyeti bozdum diye![]()