• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle tabi ki, umarım gerçekten merhametli bir insan olur da gözün arkada kalmaz.
Annem zamanında kardeşimi bırakırken bakıcıya o kadar zorlanmıştı ki ama şimdi annem emekli, mutlaka haftada en az bir kere bakıcı ile görüşürler annem de kardeşim de çok sever.

Amin allah iyilerle karşılaştırsın

tabiki de canım gitmek yok biyere .kız benim en sonki hamilelik deneyimim 15 yıl önceydi unuttum valla .:1::1::1::1:

:46::46::46::46:

çok romantikmiş eşin tebrik ederim valla.

senin paylaşımlarını beğeniyorum canım...devamını bekliyorum....:46::46::46::46::46:

sanada iyi akşamlar tatlım...

.

Benim odun hayatta yapmaz böyle şeyler hediyemide bana seçtiriyor

Menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yumurta 1 dilim kepekli ekmek yeşillik şekersiz çay
Öğlen 4 köfte 3 kaşık yoğurt 1kase haşlanmış karnabahar
Akşam Erişteli Yeşil mercimek çorbası
Ara Çayın yanında 1 bitter karesi.

Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş

yok olur mu öyle şeyyy gider miyim hiççççç? Ben hepinizi çok seviyorum kolay kolay ayrılamam sanırım:16: ama ideal kiloma kavuşmak istediğimden kendimce hedef koydum o yüzden yani yoksa Allah bir keder vermedikçe anca beraber kanca beraber:29:

ben de kendimden birşeyler bulduğumdan paylaşma ihtiyacı hissettim çünkü hislerimiz aynı biliyorum - menü yorumun için de teşekkürler:16:

ben yoğurdu tam yağlı alıyorum bim var yolumun üstünde oradan alıyorum o yüzden yağ oranını takmıyorum çünkü en fazla 20-30 kcal fark eder zaten 1 kase yiyorum günde o kadarını da hesaba katmıyorum

öyle valla - napalım biz de böyleyiz:1:

bence de tezin için de yap en iyisi:1: ben de hedef koyarken illa ulaşmalıyım yoksa şu şu olur demiyorum sadece maksadım o hedefe ulaşmak için motive olmak :34:

benm de aynen bahanem çikolata:17:

doyduysan problem yok - bu arada fırsat buldukça paylaşımlara devam ederim:34:

ay ne mutlu oldum senin adınaaaa:16: ben de obezmişim:17: 70e inince fazla kilolu 60ın altına inince de normal sınırlarda olacağım inşallah - bunları aylar öncesinden hesaplamıştım da:26:

ben de teşekkür ederim güzel yorumun için:16:

inşallah göreceğiz lucimmmmm

ben bunu bi araştırayım:34:

biraz oturup dinlen su iç ben tuz tüketmediğimden ayranı da tuzsuz içiyorum ama o da dengeliyor

anladım canım ama yine de diyetisyen menüsüne benzetip azaltılmış olarak menü planlaması yaparsan daha sağlıklı olur bence:34:
bak 2 yazı buldum onları da paylaşayım senle :34:
http://www.doktorsitesi.com/makale/calisan-ve-emziren-kadinlarin-beslenmesi
http://www.doktorsitesi.com/makale/emziren-anneler-diyet-yapabilir-mi-

maşallah onaaaa:emir_bebek::nazar:

aynen ben de... hemen duygu sömürüsü :47:

menülerin güzel tabii bana göre az da senin düzenine göre değerlendiriyorum meyve diyetin az olmuş ama...

bu kalpli yumurta pek romantikkk:16::16::16: eşini tebrik ediyorum:46:

Yapamadımki meyve diyeti hiç sewdiğim kış meyvesimyok markette:)

Yeni kararlarım kızlar hergün 50 dk spor bakıcı gelşrse 30 dk yürüyüş
Her sabah 2 bardak su
Kahvaltı bir yumurta
Heröğlen bir salata
Akşam sebze yada ızgara
Acıktığımda yoğurt asla tatlı yok tuz yok hamurişi abur cubur yok hedefim 2 hafta sonra 60.
Bu aradankahve yerine yeşil çay ve form çay.eklemek istediğiniz bişiy varmı

Menüm

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yumurta 1 dilim kepekli ekmek yeşillik şekersiz çay
Öğlen 4 köfte 3 kaşık yoğurt 1kase haşlanmış karnabahar
Akşam Erişteli Yeşil mercimek çorbası
Ara Çayın yanında 1 bitter karesi.

Su 2.5 lt Spor 30 dk yürüyüş

Menün, ok güzel canım tartıya çıktınmı

Bugünkü menümü yazayım kızlar

Sabah :

- Sosisli Yumurta
- 1 dilim beyaz peynir
- 4 zeytin
- 2 dilim ekmek

Öğle :

- 1 elma
- 2 minik kurabiye

Akşam :

- 3 kaşık makarna
-1 kase yoğurt

Suyumu içiyorum, 1 bardak biberiye yeşil çay karışımı içtim. 1 tane daha içerim.

Canım menü güzel. Ben yumurtanın görüntüsünü çok beğendim . Afiyet olsun :)

hayırlı olsun canımmm boşver maaş az olsun ilk başlarda tecrübe de gerekli insana eğer çok maddi probleminiz yoksa

lily cim yeşil mercimek çorbası uygun olmalı diye biliyorum pirinçli çorbalar ve unlu çorbalar yasak diye biliyorum ama:26::26::26:

Teşekkür ederim kaptankuş ancak vakit buldumda herkes uyudu :) şimdide bakıcı arıyorum

kızlaar, günaydınlarrrr :))) herkese keyifli, sağlıklı,huzurlu, musmutlu bir gün dilerim...Hayırlı cumalar olsun hepimiz için... 6 da uyandım bu sabah ve tartılmak için wc ye gitmeyi bekliyorum, beklerken de vakit geçireyim diye geldim buraya dün yazılanları okuyorum....

durumdacım yazdıklarını alıntılamadan cevaplayayım canııım,

sıkma canını ineceksin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işin stres yapma artık kendine...
kurallar koymak güzel olabilir sabahları su içmeyen ya da unutan arkadaşlarımıza belki su alışkanlığı kazandırabiliriz...ya da daha farklı alışkanlıklar edinebiliriz kurallar sayesinde

bundan sonra uygulamayı planladığın menüyü yazmışsın ama tek tip beslenme bence...sabahları haşlanmış yumurtanı mutlaka ye tok tutar, öğlen salata demişsin yoğurt ayran mutlaka ekle, akşamki ızgaranın yanına da mutlaka yoğurt ve salata ekle... kalorisi ne ki yoğurt ve salatanın fakat bağırsaklarının çalışması için gerekli yiyecekler bunlar canım....

kızlaar, günaydınlarrrr :))) herkese keyifli, sağlıklı,huzurlu, musmutlu bir gün dilerim...Hayırlı cumalar olsun hepimiz için... 6 da uyandım bu sabah ve tartılmak için wc ye gitmeyi bekliyorum, beklerken de vakit geçireyim diye geldim buraya dün yazılanları okuyorum....

durumdacım yazdıklarını alıntılamadan cevaplayayım canııım,

sıkma canını ineceksin yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işin stres yapma artık kendine...
kurallar koymak güzel olabilir sabahları su içmeyen ya da unutan arkadaşlarımıza belki su alışkanlığı kazandırabiliriz...ya da daha farklı alışkanlıklar edinebiliriz kurallar sayesinde

bundan sonra uygulamayı planladığın menüyü yazmışsın ama tek tip beslenme bence...sabahları haşlanmış yumurtanı mutlaka ye tok tutar, öğlen salata demişsin yoğurt ayran mutlaka ekle, akşamki ızgaranın yanına da mutlaka yoğurt ve salata ekle... kalorisi ne ki yoğurt ve salatanın fakat bağırsaklarının çalışması için gerekli yiyecekler bunlar canım....

gunaydin luci! ay ne guzel erken yatip erken kalkabiliyorsun. bizim ust kattakiler dun parti yaptilar gumbur gumbur... 12'de yatip kendimi uyumaya zorladim. yeni kalkabildim.

eveet kader ani :D kilom 94.6 cok sukur elhamdulillah :52: giden 96.9-94.6 = 2.3 kg. yuzdeye vurunca %2,37.

durumda (63,9)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80)
Lily86 (78,60)
Gamze_M (67,4)
dagyolu (65,5)
Ebru_kzl (9,80)
Elis23 (73,00) yaristan ayrildi (mi yazalim?)
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2 )
Hnd (69,00)
Sevda_M(74,70)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

luciii ve lily tabloda eksik varsa duzeltir misiniz? chatlax yarismaya yarismaci olarak mi katilmisti? baska yeni katilan var miydi?

Günaydın kızlarrr :54: bu gün tartımdan çok memnun kalmadım ama bu kadar azda kabul etmiyorum :27: dün 3 saat yürümeme bağlıyorum, her yerim şu an balon gibi şiş..Neyse bu günde böyle olsun..

Geçen hafta: 67.4
Bu hafta: 67.2

Yüzde hesaplamayı çok bilmiyorum, sevda biliyor ama oda şu an büyük ihtimalle uyuyor..Lucim hesaplarsan çok sevinirim, çok öperim :54:

.

eveet kader ani :D kilom 94.6 cok sukur elhamdulillah :52: giden 96.9-94.6 = 2.3 kg. yuzdeye vurunca %2,37.

durumda (63,9)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80)
Lily86 (78,60)
Gamze_M (67,4)
dagyolu (65,5)
Ebru_kzl (9,80)
Elis23 (73,00) yaristan ayrildi (mi yazalim?)
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2 )
Hnd (69,00)
Sevda_M(74,70)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

Tebrik ederim canım, ne güzel kilo vermişsin :46::46::46:

Kardio egzersizden sonraki odem hk.

Eger yeni bir spora baslamissaniz ya da her zaman yaptiginizdan daha uzun bir egzersiz yaptiysaniz, bunyeniz kucuk bir soka ugruyor. ve bu sok yuzunden kriz modunda oldugumuzu, o yuzden elimizdeki suyu sonra lazim olursa diye depolamak gerektigini dusunuyor. o yuzden bir sislik olusuyor. zamanla vucut ne kadar su tutmasi gerektigini ogreneceginden spordan sonraki sislik gidecektir. odemi atmak icin de bol su icmek gerek.

Back
X