- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #105.221
kizlar günaydin, dün felaket bi gündü. diiyet denen zimbirti yine mavf oldu, yedim de yedim ama ne yemek. sonra cezasini kendi kendime cektim amagece bi midem sisti gaz sanci agri ne ararsan var, yatiyorum yatamiyorum kalkiyorum ayakta duramiyorum sabaha kadar wc de gecirdim cok afedersiniz. safra kesem rahatsizlandi yine yani. yeni yeni kendime geliyorum, gidip tartiliyim diyorum ama regli oldum yine (ben 18 günde bi regli oluyorum bu arada) bugun ilk günü. yok illa tartil diyorsaniz gidip tartilayim..
sagol canim, aa kimse kizmadi bana diyeti bozdum diye
evet canim iki kere ultrasyona girdim hersey temiz, kan tahlilleri normal. hatta ilac vermisti regli olmayayim diye ben yine de ilaci kullanirken regli oldum. sonra da biraktim artik pesini
verecek az kilon oldugundan ve takim ortalamasina katilmadigindan olabiliryoksa ortalamamizi dusurdun diye kizardik
Kızlar herkese günaydınnnn
bugün mutlu ve huzurluyum tartım güzel ben güzelim daha ne olsunn
Gelelim Kilo bildirimine
Geçen Hafta :63,20
Bugün : 62,60
Mutluyummm çünkü 62 li rakamları görmeye başladım.
gecmis olsun canim ya insallah duzelir. 18 gunde bir regl bayagi yorucu oluyordur muhtemelen ama cok agrin olmadigini tahmin ediyorum, erken olunca agri az oluyor cunku.
sen rahatsızlanmasaydın da görseydin dermişim...
.
canıım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, diyeti bozdun diye neden kızalım ki sana, sana sadece kendine zarar verdiğin için kızabilirim... neden yüklendin ki kendine bu kadar, bak nasıl acı çekmişsin... inşallah bir daha olmasın, dikkat et kendine lütfen.... git tartıya da çık bence, bir hata yaptıysan sonuçları ile de yüzleşmelisin....
kendi elimin kinasi canim valla yani, normalde acile falan götürüyolar o kadar kötü oluyorum direndim bu defa kendim ettim kendim buldum diye
yok canim ben diyet bozuldu diye degil regli oldum diye cikiyim mi diye sormustum tartiya ama gidip tartilayim madem, bi arti 2 kilo ciksin da akillanayim
peki kan tahlili derken şu bildiğimiz hormon tahlilleri demi.aynı dert bende de var ...gerçi benim yaşım senden büyük 37 yim .hatta ben menapoz olacağımı düşünüyordum ama doktor henüz öyle birşey görünmediğini söyledi.hormon tahlili yaptırdım hepsi normal ama en önemli olanını(prolaktin) atlamışlar.bu ay artık onu da yaptırıcam da bakalım nedir...bende ilk başladığı zamanlar problemim 15 günde hafta bir görüyordum şimdi de 1.5 ayda ve peşine tekrar 1 hafta sonra görüyorum.ama sakın ihmal etme bütün tahlillerini yaptır abla tavsiyesi .bırakma yani inanı gerçekten çok yıpratıyor.
.
kız listede yoksan hiç çıkıpta moralini bozma bence...
.
hepsini yaptirdim canim ya.. normal hersey aslinda bi bitkisel kür denemistim o cok ise yaramisti ama yarim biraktim tamamlsaydim ise yarayacakti tamamen eminimm
hepsini yaptirdim canim ya.. normal hersey aslinda bi bitkisel kür denemistim o cok ise yaramisti ama yarim biraktim tamamlsaydim ise yarayacakti tamamen eminimm
listede yokum canim ya, bu arada limonlu su icmeye basladim bugun, bir de ingiliz karbonatli su iciyorum sabah kalkinca bazen gece yatarken de iciyorum
eveet kader anikilom 94.6 cok sukur elhamdulillah giden 96.9-94.6 = 2.3 kg. yuzdeye vurunca %2,37.
durumda (63,9)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80)
Lily86 (78,60)
Gamze_M (67,4)
dagyolu (65,5)
Ebru_kzl (9,80)
Elis23 (73,00) yaristan ayrildi (mi yazalim?)
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2 )
Hnd (69,00)
Sevda_M(74,70)
5.TAKIM ORTALAMASI : %
Günaydın kızlarrrbu gün tartımdan çok memnun kalmadım ama bu kadar azda kabul etmiyorum dün 3 saat yürümeme bağlıyorum, her yerim şu an balon gibi şiş..Neyse bu günde böyle olsun..
Geçen hafta: 67.4
Bu hafta: 67.2
Yüzde hesaplamayı çok bilmiyorum, sevda biliyor ama oda şu an büyük ihtimalle uyuyor..Lucim hesaplarsan çok sevinirim, çok öperim
.
Kardio egzersizden sonraki odem hk.
Eger yeni bir spora baslamissaniz ya da her zaman yaptiginizdan daha uzun bir egzersiz yaptiysaniz, bunyeniz kucuk bir soka ugruyor. ve bu sok yuzunden kriz modunda oldugumuzu, o yuzden elimizdeki suyu sonra lazim olursa diye depolamak gerektigini dusunuyor. o yuzden bir sislik olusuyor. zamanla vucut ne kadar su tutmasi gerektigini ogreneceginden spordan sonraki sislik gidecektir. odemi atmak icin de bol su icmek gerek.
günaydın kızlar.hayırlı cumalar.vazgeçmekyok seni tebrik ederim tatlım. bu hfta dereceye girersin bence.
günaydııın :) evet alışkanlığım benim sabah en geç 06:30 da kalkmış olurum ben... o çok kötü ya, komşulardan gelen gürültülerden dolayı uyuyamamakgeçmiş olsun diyorum... bu arada tebrik ederim çoook güzel kilo vermişsin bu hafta derecede görürüz seni inşallah...
benim yine gide gide 1 kilo gitmiş, çok şükür artık 7 li rakamlara tam anlamıyla geçebildim, Allahtan bir mani olmadığı sürece 8li rakamları görmem artık inşallah...sanırım uzun yıllar 80 lerde olmam benim sabit noktamı 80 belirledi, çok zor ve yavaş indim 7 lilere... gerçi çok uzun süredir diyet yapmıyordum yaşla da alakalı olabilir ama benim haftada 1 kilo verdiğim görülmüş şey değildir, en az 2-3 kilo verirdim eskiden..halbuki dün 78,5 u görmüştüm, bünyem benimle oyun oynuyor eminim :) neyse buna da şükür yaşasın 7 li rakamlarrrrr :)kendimi ekleyeyim listeye hemen :)
Günaydın herkese,
geçen haftaki kilom : 89,800
bu hafta ki kilom : 88,400
fark : 1,400
oranı : %1,56
bu hafta ki hedefim 2 kiloydu. ama olmadı. aslında bu kiloyu görmek bile güzel. çünkü bu hafta dukana uymadım. birazcık mukan oldu.
kız listede yoksan hiç çıkıpta moralini bozma bence...
.
kizlar günaydin, dün felaket bi gündü. diiyet denen zimbirti yine mavf oldu, yedim de yedim ama ne yemek. sonra cezasini kendi kendime cektim amagece bi midem sisti gaz sanci agri ne ararsan var, yatiyorum yatamiyorum kalkiyorum ayakta duramiyorum sabaha kadar wc de gecirdim cok afedersiniz. safra kesem rahatsizlandi yine yani. yeni yeni kendime geliyorum, gidip tartiliyim diyorum ama regli oldum yine (ben 18 günde bi regli oluyorum bu arada) bugun ilk günü. yok illa tartil diyorsaniz gidip tartilayim..
ohh ohh maşallah tebrik ederim canım..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?