Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canıım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, diyeti bozdun diye neden kızalım ki sana, sana sadece kendine zarar verdiğin için kızabilirim... neden yüklendin ki kendine bu kadar, bak nasıl acı çekmişsin... inşallah bir daha olmasın, dikkat et kendine lütfen.... git tartıya da çık bence, bir hata yaptıysan sonuçları ile de yüzleşmelisin....

Kızlar herkese günaydınnnn

bugün mutlu ve huzurluyum tartım güzel ben güzelim daha ne olsunn

Gelelim Kilo bildirimine

Geçen Hafta :63,20
Bugün : 62,60

Mutluyummm çünkü 62 li rakamları görmeye başladım.

evet canim iki kere ultrasyona girdim hersey temiz, kan tahlilleri normal. hatta ilac vermisti regli olmayayim diye ben yine de ilaci kullanirken regli oldum. sonra da biraktim artik pesini

peki kan tahlili derken şu bildiğimiz hormon tahlilleri demi.aynı dert bende de var ...gerçi benim yaşım senden büyük 37 yim .hatta ben menapoz olacağımı düşünüyordum ama doktor henüz öyle birşey görünmediğini söyledi.hormon tahlili yaptırdım hepsi normal ama en önemli olanını(prolaktin) atlamışlar.bu ay artık onu da yaptırıcam da bakalım nedir...bende ilk başladığı zamanlar problemim 15 günde hafta bir görüyordum şimdi de 1.5 ayda ve peşine tekrar 1 hafta sonra görüyorum.ama sakın ihmal etme bütün tahlillerini yaptır abla tavsiyesi .bırakma yani inanı gerçekten çok yıpratıyor.

.

verecek az kilon oldugundan ve takim ortalamasina katilmadigindan olabilir yoksa ortalamamizi dusurdun diye kizardik

hahaha ay evde annem nasil kiziyor, tahta gibi kaldin yeter artik diye. ah ah ben yurtta olsaydim simdiye cöp gibiydiiimm ertelenecek sanirim benim bu kilo verme olayim, 1 haftadaha sabredecem memlekette mecburr

yok canim ben diyet bozuldu diye degil regli oldum diye cikiyim mi diye sormustum tartiya ama gidip tartilayim madem, bi arti 2 kilo ciksin da akillanayim

***5.TAKIM 348.ETAP***

durumda (63,9)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80/ 79/ 1/ %1,25)
Lily86 (78,60)
Gamze_M (67,4/ 67,2/ 0,2/ %0,29)
dagyolu (65,5 / 66,7/ -1,2/ %-1,83)
Ebru_kzl (89,80/ 88,40/ 1,40/ %1,55)
Elis23 (73,00) kendi isteği ile ayrıldı
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2/ 62,60/ 0,60/ %0,94 )
Hnd (69,00)
Sevda_M(74,70/ 74,10/ 0,60/ %0,80)

5.TAKIM ORTALAMASI : %

bir daha bir daha belirtiyorum yüzdeleri lily gelince düzeltecek sıkıntı yapmayalım şimdilik.... :)

kendi elimin kinasi canim valla yani, normalde acile falan götürüyolar o kadar kötü oluyorum direndim bu defa kendim ettim kendim buldum diye

yok canim ben diyet bozuldu diye degil regli oldum diye cikiyim mi diye sormustum tartiya ama gidip tartilayim madem, bi arti 2 kilo ciksin da akillanayim

kız listede yoksan hiç çıkıpta moralini bozma bence...

.

hepsini yaptirdim canim ya.. normal hersey aslinda bi bitkisel kür denemistim o cok ise yaramisti ama yarim biraktim tamamlsaydim ise yarayacakti tamamen eminimm

hepsini yaptirdim canim ya.. normal hersey aslinda bi bitkisel kür denemistim o cok ise yaramisti ama yarim biraktim tamamlsaydim ise yarayacakti tamamen eminimm

bende kullanıyorum bitkisel çaylardan da bakalım sonuç ne olacak şimdi prolaktin değerimi ölçtürmek için regl olmayı beklitorum 3. günü yapılıyor ya inşallah hafta sonuna denk gelmezde bir sonuç alırım.

.

Son düzenleme:

yeniden basla o kure istersen. cunku sen de bilirsin sinirli sayida yumurta hucremiz var, onu da normalden daha hizli tuketirsen Allah korusun erken menopoza girme durumun falan olabilir.

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.vazgeçmekyok seni tebrik ederim tatlım. bu hfta dereceye girersin bence.

kız listede yoksan hiç çıkıpta moralini bozma bence...

.

kızlar hepinizi tebrik ediyorummmmmm

tatlım çok geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…