Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar tebrik ederim güzel kilolar verilmiş geçmişi okuyamadım elis neden ayrıldı keşke kg sunu belirtip ayrılsaydı neyse ben okuyayım biraz geçmişi hepinizi kocaman öpüyorum

***5.TAKIM 348.ETAP***

durumda (63,9/63,2/0,7/%1,10)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80,0/ 79,0/ 1,0/ %1,25)
Lily86 (78,6/77,9/0,7/%0,89)
Gamze_M (67,4/ 67,2/ 0,2/ %0,30)
dagyolu (65,5 / 66,7/ -1,2/ %-1,83)
Ebru_kzl (89,8/ 88,4/ 1,4/ %1,56)
Elis23 (73,0) kendi isteği ile ayrıldı
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2/ 62,6/ 0,6/ %0,95 )
Hnd (69,0/68,7/0,3/%0,43)
Sevda_M(74,7/ 74,1/ 0,6/ %0,80)

5.TAKIM ORTALAMASI : % 0,65

hnd yuzdesi % 0,43 olacak.

canıım ellerine sağlık listemiz nihayet tamamdır, paylaşmaya geldi sıra :) hadi hayırlısı

Kızlar tebrik ederim güzel kilolar verilmiş geçmişi okuyamadım elis neden ayrıldı keşke kg sunu belirtip ayrılsaydı neyse ben okuyayım biraz geçmişi hepinizi kocaman öpüyorum

elis saglik problemleri nedeniyle b vitamini almasi gerektiginden, kilo alacagini dusundugu icin ayrildi.

Canım ben de aynı şekilde hesaplayıp ekledim senle aynı zamanda yazmışız
bu arada 3. takıma neden gönderiyorduk kontrol için mi?
bence direkt genel paylaşıma eklememizde bir sorun olmaz gibime geliyor ama tabii öyle bir kural varsa tabii ki ekleriz

tatlım onlarla kardeş takım olduk ya, toplight geçen hafta ve önceki hafta 3. takımda da paylaştırmıştı, kaptan buralarda sanırım ona soralım

tatlım onlarla kardeş takım olduk ya, toplight geçen hafta ve önceki hafta 3. takımda da paylaştırmıştı, kaptan buralarda sanırım ona soralım
tabii kardeş takım o manada demedim sadece onlara da ekstra iş çıkmasın diye düşünmüştüm

Son düzenleme:
Dün okuyamamıştım biraz önce okudum hesaplamada yanlışlık mı yapmışız sanırım öyle:26: biraz önce listede bayanbaloncuk ve hm22'yide ortalamaya kattığımı fark edip sildim çünkü bugün bildirimlerini eklemediğim için 0 görünüyor o da yüzdeyi düşük gösteriyordu sonra üstüne bu yazıyı okuyunca acaba yanlışım bu muydu diye düşündüm:44: Eğer öyleyse hepinizden özür dilerim kızlar exceli hazırlarken bunu düşünememişim:26:

Menün harika her zamanki gibi...valla ben bulgurlu salatayı pek sevmezdim sanırım- karnımdan önce gözüm doymalı - ne o öyle beyaz kısır mı olur şöyle bol salçalı olacak

Ay canımm çok üzüldümmm hatta listede adını gördüm kendi izni ile ayrıldı diye ama geçmişi okumadğımdan noldu diye sormadım çok çok geçmiş olsun istersen takım içi listemizde de yer alabilirsin ben de demir ilacı kullanıyorum ve öğrendiğim bir şey var ki vitaminler-mineraller kalori içermezler dolayısıyla kilo da aldırmazlar ama iştah açıcı etkisi varmış açıkçası ben bir ayda 3,5 kg verdim ve demirin kilo vermemi etkileyeceğini hiç düşünmedim mutlaka gel yaz hem ayrılırsan kg kontrolünü sağlayamazsın ama burada yazmaya devam edersen en azından kilo almana engel olabilirsin tabii ki tercih senin birşey diyemem ama ben her birinizi zincirin halkaları olarak gördüm ve biriniz olmasa eksikliği mutlaka hissedilir - hem ben senin menü takibini yapacaktım
Yolun açık olsun her zaman bekleriz lütfen yazılarından bizi mahrum etme olur mu?

Lilimmmm yüreği güzel arkadaşım benimm, çok teşekkürler harika bilgilerin içinn.. Beslenme şeklime gelince, farkındayım canım ve düzenlemeler getiricem bu konuyaa

.
yazını okuyunca yüzümde bir tebessüm belirdi çok çok teşekkür ederim güzel sözlerin için o güzellik senin yüreğinde asıl...
Ben elimden geldikçe okuduklarımı sizinle de paylaşırım mutlaka

Akıllandırın beni dee
Evet zeynep daha önce 3. takımda kaptanlık yapmıştım 56 kiloya kadar düşmüştüm. Nasıl oldu anlamadım Eylülden bu yana böyle bir anda bu kiloya çıktım.
84.2ydim geçen hafta, çizelge yapıp görüp moralimi bozmak istemedim şimdilik.
4 ayda 30kg...peki bu denli kilo almana sebep ne peki? Belki daha önce anlatmışsındır ama ben anımsayamadım da?:44:

kilo vermeye başlayınca görmek hozşuna gidecek. Bence moral bozma en iyi morali sen kendi kendine vereceksin ve bu çok işe yarıyor. Bak istersen hergün bende moral verebiirm
ay ne güzel bir takımız yaaaa hepimiz birer moral kaynağı olduk birbirimize

Çok güzel bir menü afiyet olsun Sen ekmek yemiyordun değil mi?

listedeki hata sanirim ortalamanin %0.89 yazilmasi, aslinda %0.90 olmasi gerekiyormus.

Son düzenleme:
Önce bildirim yapayım sonra geçmişe bakacağım kızlar.

Geçen hafya : 84.2
Bu hafta : 84

Ancak bu kadar oldu ..

listedeki hata sanirim ortalamanin %0.89 yazilmasi, aslinda %0.90 olmasi gerekiyormus.
Anladım - zaten bu konuda sabah da konuşmuştuk ya tama yuvarlama meselesinden sanırım:44:
Bu arada ben geçmişi okuyordum lucicim ben mi paylaşayım sen mi paylaşacaksın kardeş takımla listemizi?

ara ogunleri cikarmamak gerekiyor canim marifet orada zaten ama yari yari yapabikirsin 1 meyveyse yarisi gibi

Teşekkür ederim Zeynep 6 gün elimden geldikçe yapacağım bakalım olacak mı ..

Afiyet olsun ..

Güzel olmuş menü ..

Kendi isteği ile ayrıldı yazıyoruz ..

dışarda vc olayından nefret ediyorum tuttuğum içinde sistit oluyorum

ben de hiç sevmem ama bazen mecbur kalıyorum dayanamayıp.

Canım kaptanada diyelim beslenme kuralları koyalımne dersin.meseler sabahları herkes aç karnına su içsin gibi ne dersin

Bence bu kural olayı çok mantıklı.

Ne güzel olmuş menü ..

Gayet güzel kurallar. Ben kahveden vazgeçiyorum. Su tutarsa diye 2 gün içmedim de bugün içerim ..

Canım menü güzel. Ben yumurtanın görüntüsünü çok beğendim . Afiyet olsun :)

Teşekkür ederim.

Ben 3. takıma gönderdim listemizi kızlar...
Genel listeye de baktım bu hafta 1. değiliz ama belki dereceye gireriz

Ben 3. takıma gönderdim listemizi kızlar...
Genel listeye de baktım bu hafta 1. değiliz ama belki dereceye gireriz

ofisteyim canım, gelen gidenden farkedememişim yazdığını, eline sağlık... hayırlısı artık bekleyip göreceğiz... genel listede de paylaştın değil mi canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…