Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kadisim sinavdaki basarin icin kutluyorum birtanem.
odunlara kazmalara takilip sevincini köreltme güzelim.
bu basarini cekemiyor. hayret herkes ayni degil demek. benim esim gidip heryerde reklam yapmis benim hanim büroya terfi etti diye. tövbe tövbe.
oglun nasil ? en tatli zamanidir simdi. kosar konusur allahhhhhhh. 3 ay sonra allah kismet ederse bizede bir kaan geliyor

canım benim hiçsorun değil, biz senin paylaımının durumunu biliyoruz.. elbette geçecektir bu sorunda opuyorumnanaktan hiç bunaltma kendini... biz buralardayız ve bekliyoruz...
tamam canımınıcı cayın yarın gelır buyuk ıhtımalle .ac karnına ıcıyosun yalnız uyarıym ılacı ıcerken cok dıkkatlı ol ve lutfen ıyı dusun etkılerı bı garıp
harika ötesi canim benim. bu sicaklarda yapabilecegin en güzel seyi yapmissin. nasilsin ne var ne yok?
saol canım ablacıgım ıyıyım dıycem ama bı garıp yorgunum heryerım agrıyor.ıstahım sıfırın altında.ama keyfım yerınde cok sukur sıkırı sıkır gıyınıp oturuyorum evımde.sen nasılsın ablacıgım mehalımle kallıste neden mezun oldu anlıyamadım bılıyomusun reyhan abla

ayyyyyy sinir oldum. ben niye kimseye itibar puani veremiyorum ya? baskalarinada vermeniz gerekiyor yaziyor. bütün guruplari dolasip dagittim. ama hala istediklerime veremiyorum

canım takımım ben geldim,
bir fırsatını buldum girdim hemen yine... :)

hızlıca geçmişi okudum,benim yazdığım doktordan diyet listesini uygulamayı düşünenler var bakıyorum...
kızlar inanmayacaksınız ama,dün evde mutfağı yerleştirirken o listeleri buldum ve cumadan sonra ben de başlayayım dedim.buraya girip burda da görünce çok şaşırdım...
o zaman cumartesi günü bu diyete kimler başıyor parmak kaldırsınlar bakalım?
bu arada yarın internetim bağlanıyor inşallah... kaydirigubbakcemile2
taşınma işimde kolaylıklar dileyen herkese teşekkürler!!
yarın (inşallah ! ) görüşmek üzere...buyrunnnnnnnnn

canim benim mehalim zaten hedefine cok yakindi bir iniyor bir cikiyor biraz tartilma baskisindan kurtulursam bana iyi gelecek dedi.. kallisimde ayni sekilde.. baktim bendede pek kipirti yok bende katildim onlara. ben mezun olmadimda izin aldim yaz tatilinden sonra son gaz geliyorum bomba gibi kismetse

sendeki etkileri nasil oldu cedric cayin? ben hicbirsey farketmedim neyi yanlis yapiyorum ben yaaaaa
paketi bölüstügümüz arkadasim kilo vermeye basladim cok sevdim bu cayi diyor bende tik yok

reyhan ablacıgım bende dusunmuyor degılım aslında.cunku sınavım var ıs arıyorum malum bıraz bıraz ders calısıyorum ama hızlanıcam.sonrada temmuz agustos aılemın yanına gıdıcem kardesımın dogumu bılıyosun kızınla aynı hafta ablacıgım.sonrada ramazan gelıyor ısde.ama hedefım 89 u goreyım bıraz ara vereyım

valla canim nasil rahat edeceksen öyle yap.. 89 cok güzel bir rakam ve sen en kisa zamanda göreceksin bu rakami. bu alemde senden hizli kilo vereni ben görmedim cerdicim. harikasin sen, canimsin benim. öyle özledimki seni ya. agustos 29 bizim dogum tarihi. sizinki kacinda? cok heyecanliyim, cok mutluyum gün sayiyorum. kendi cocuklarimi beklerken böyle degildim ben. icime sindire sindire 40 hafta bekledim hic sikilmadimkaydirigubbakcemile2

27 agustosda bızımkı ablam.gercekden hızlımı verdıgımı dusunuyosun ablacıgım.ortalama 7 ayda verdım bu kıloyu22 kusur kılo ayda 3 4 kılo ortalama ben hep az verıyorum dıye hıssedıyorum.ama dıyet kelımesınden cok yoruldum soyle dondurma cılek cıkolata yemek ıstıyorum gonlumce.vıcdan azabı cekmek ıstemıyorum.ama bebekıstegım dıyetı bırakmamı engellıyor.yenı evımde annelerıyle parkdakı cocukları gordukce bu ıstegım artıyor

seni cok iyi anliyorum cedricim. evlat arzusu bambaska birsey. biliyorum sikildin bunaldin . gencsin canin hersey istiyor ama az dayan be birtanem. yemin ederim cok güzel kilo veriyorsun hatta bir haftada 5.5 kilo verdin bir defasinda.. eger herkes senin kadar hizli kilo verebilse yemin ederim kilolu insan kalmazdi. metabolizman sahane cevap veriyor diyete. bundan faydalan pes etme diyorum. verdigin her kilonun seni yavruna yaklastirdigini düsün. o saydigin seyler hep var canim yani bitmiyorki.. ne kadar vermelisin daha hamile kalman icin?

iyi akşamlar arkadaşlar bu günki menümü ve yaptıklarımı yaziyim.

sabah 1 bardak suyum türk kahvem ve 1 saat yürüyüş
kahvaltıeynir domates salatalık 1 dilim ekmek
ara :kızlarıma omlet yapmıştım yağsız 1 kibrit kutusu kadar
öğlen:5 kaşık böğrülce 5 kaşık yoğurt
ara:3 tane finger bisküi
akşam:yağsız fırın makarna(bu tamamen benim uydurmam ama çok güzel oldu garnitürlü)1 büyük dilim (yediğimde saat 18.00 dı erken yedim yani)
ara :1 tane yeşil elma

yemekten sonra 40 dakika tempolu yürüyüş yaptım sabahta yürüyüşten gelince mekik aletiyle 1o dakika çalıştım.

reyhan ablacıgım tek yumurtalıgım tedavıye cvp verıyor cok sukur yumurtlama problemım cozuldu.verdıgım 20 kılo ıle regl ımı duzene sokdum.doktorum 80 kılo oldugumda hamıle kalabılecegımı soyledı ama 70 lere ınmek ıstıyorumkı sorunsuz hamılelık yaıyayım.kardesım hamılelıgı boyunca dogru durust kılo almadı ama nasıl dıkkat etdı anlatamam.ben bunu basarabılırmıyım suphelı herseyın hayırlısı

mehalim canım torbana bayıldım çok komik ya yedi cücelere benzemiş kızmı erkekmi onu tam anlamadım ellerine sağlık.opuyorumnanaktanhihoyyyt

ablam ben cıkmak zorundayım esımle bahcede yarım saat yuruycez sonrada dus alıp yatarım. sımdıden ıyıgeceler opuyorum guzel yanaklarından canım ablam

Selam ben geldim bakıp çıkıyoprumm
:roflol::roflol::roflol:Şeniza.s. bacım akrepler yaratıcı ve hünerli olur ama sen zorlamayla yapmış gibisin kıs .:1hug:

okullar tatil olunca ne yapçaksın evdemisin . biyerleremi gideceksin ...

Ahh aebenim aslında becerikliyim ama hemen yapacam diyee böyle oldu:))
Tat,ilde evdeyim şimdilik canım haziranın 16 sında azerbaycandan gelinimiz geliyor doğum için buraya onla vakit geçireceğiz haziran sonu kızkardeşimde gelecek allah nasip ederse bir nişan durumu faşlanda var bu tatil dolu geçecek inşlallah . ahh birde annemdede nodül çıktı troidde doktor ameliyat demiş birde o var yaa
neyi düzelltin annem :)) hoşgeldin nasılsın canım annem
annem açıklamışya cedric cim . insan bir süre sonra gerçekten yoruluyor. ben 1 senedir kallis 2 senedir çok yorulduk hani sende demişsinya diyet kelimesi bile can sıkıyor . ama ikimizde bir süre sonra annem gibi devam etmeye niyetliyiz

mehalim canım torbana bayıldım çok komik ya yedi cücelere benzemiş kızmı erkekmi onu tam anlamadım ellerine sağlık.opuyorumnanaktanhihoyyyt

:roflol::roflol: sen ne diyorsan cinsiyeti o olsun hahaha

canım çok sevindim tedaviye cevap vermesine .bak kilo probleminide azalttın inşallah en kısa zamanda allahım isteğine kavuşturur seni .

Takımcım herkese iyi akşamlar.a.s

bugün yediklerim:

sabah: peynir,bir parça lavaş

öğle: 1 tabak salatalıklı,dere otlu yoğurt

akşam: çorba, yoğurtlu semiz otu

2si bi arada nescafe

1 lt su

ayrıca bugün süper yürüdüm.
kızı tahlili için hastaneye götürmüştüm.
yürüyerek gittik geldik,
baya bi mesafe var.
tahlil sonuçlarını beklerken de hastanenin hemen yanındaki koşu yolunda 4tur attık.
(4 x 800m) :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…