- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.501
tamam canımınıcı cayın yarın gelır buyuk ıhtımalle .ac karnına ıcıyosun yalnız uyarıym ılacı ıcerken cok dıkkatlı ol ve lutfen ıyı dusun etkılerı bı garıpcanım benim hiçsorun değil, biz senin paylaımının durumunu biliyoruz.. elbette geçecektir bu sorunda opuyorumnanaktan hiç bunaltma kendini... biz buralardayız ve bekliyoruz...
saol canım ablacıgım ıyıyım dıycem ama bı garıp yorgunum heryerım agrıyor.ıstahım sıfırın altında.ama keyfım yerınde cok sukur sıkırı sıkır gıyınıp oturuyorum evımde.sen nasılsın ablacıgım mehalımle kallıste neden mezun oldu anlıyamadım bılıyomusun reyhan ablaharika ötesi canim benim. bu sicaklarda yapabilecegin en güzel seyi yapmissin. nasilsin ne var ne yok?
:roflol::roflol::roflol:Şeniza.s. bacım akrepler yaratıcı ve hünerli olur ama sen zorlamayla yapmış gibisin kıs .:1hug:
okullar tatil olunca ne yapçaksın evdemisin . biyerleremi gideceksin ...
neyi düzelltin annem :)) hoşgeldin nasılsın canım annemdüzeltme
annem açıklamışya cedric cim . insan bir süre sonra gerçekten yoruluyor. ben 1 senedir kallis 2 senedir çok yorulduk hani sende demişsinya diyet kelimesi bile can sıkıyor . ama ikimizde bir süre sonra annem gibi devam etmeye niyetliyizsaol canım ablacıgım ıyıyım dıycem ama bı garıp yorgunum heryerım agrıyor.ıstahım sıfırın altında.ama keyfım yerınde cok sukur sıkırı sıkır gıyınıp oturuyorum evımde.sen nasılsın ablacıgım mehalımle kallıste neden mezun oldu anlıyamadım bılıyomusun reyhan abla
mehalim canım torbana bayıldım çok komik ya yedi cücelere benzemiş kızmı erkekmi onu tam anlamadım ellerine sağlık.opuyorumnanaktanhihoyyyt
reyhan ablacıgım tek yumurtalıgım tedavıye cvp verıyor cok sukur yumurtlama problemım cozuldu.verdıgım 20 kılo ıle regl ımı duzene sokdum.doktorum 80 kılo oldugumda hamıle kalabılecegımı soyledı ama 70 lere ınmek ıstıyorumkı sorunsuz hamılelık yaıyayım.kardesım hamılelıgı boyunca dogru durust kılo almadı ama nasıl dıkkat etdı anlatamam.ben bunu basarabılırmıyım suphelı herseyın hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?