Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın 5. takımın fıstıkları ....a.s.
annene geçmiş olsun mehalim ......a.s.iyi bir yaz tatili geçirirsin dinlenirsin inşallah ..:1hug:

çukulatacım dünkü raporum ;;

sabah peynirli kepekli sandaviç
1 bardak form çayı

öğle mantar tavuklu sote 5 kaşık
ayran 1 bardak
salata

ara peynirli kepekli kraker 5 adet

ara 5 adet erik

akşam 3 ızgara köfte
2 közlenmiş biber
1 kase çorba
1 bardak ayran

gece eşimle yürüyüşe çıktık ve 3 top meyvalı dondurma

bugün itibariyle 5 gün 5 çeşit diyetine başladım canım bugün yumurta günüm bakalım ne değişecek

canlarım günaydın.. geçmişi okuyamadım yatıyorum bir bakınayım dedim ama tekrar yatayım sonra gelirim.. regl oldum ve çok ama çk sancım var..

günaydım kızlar,
ne zaöandır uğrayamadım sizlere. Erzurumda bir kongredeydim, anneannem rahatsızladı, be kızım annem hep hastaydık vs. Bir sürü sorunla uğraştık. Kallisim mezun olmuuş bu arada, çok tebrik ediyoruım canımcım.
Hepinizi öpüyorum, artık daha sık buralardayım.

canlarım günaydın.. geçmişi okuyamadım yatıyorum bir bakınayım dedim ama tekrar yatayım sonra gelirim.. regl oldum ve çok ama çk sancım var..

canım yaaa çok geçmiş olsun :a015:

çok geçmiş olsun Melis
katılımlaını bekliyoruzsengözlerimebaksanab

dün yediklerim:

sabah
nescafeli yulafcokacimcoook

ara:
çay

öğlen:
patatesli pilav - 4 kaşık
bolllca yoğurt

akşam:
çorba
salata

ara:
2 beypazarı kurusumafoldumben

Son düzenleme:
herkese selam arkadaşlar a.s.
bugün yürüyüş yapmadım canım istemedi -tatlicadiarzu- site sorunlu galiba zor girdim buralara. bugün şok diyetimin 3.günü yani patates günü. 3 tane yedim 2 tane kaldı. haşlanmış patates insanı ne kadar tok tutan bişeymiş yaa..

kallisim geçmiş olsun her ay sürünen birisi olarak seni çok iyi anlıyorum :teselli:

canlarım site o kadar sorunlu ki zaten problemli netim vardı şimdi tam oldu şahtı şahbaz oldu denir buna, geçmişi okuyayım istedim tamı tamına 40 dakikadır takımdayım ne sayfa açabiliyorum doğru düzgün nede okuyabiliyorum...

reyhan ablacığım bir kişiye 2. kez puan verebilmen için ayrı ayrı 20 kişiye daha vermelisin ki o kişiye dönebilesin tekrar... bu sebepten veremiyorsundur...

çikolatım bende cumadan sonra başlarım diyordum zaten beraber yapalım madem başka yapacaklarda var bakalım kaç kişi olacağız..

yorum yapacağım çok mesaj var ama mümkün olmuyor özür dileyerek sinir içinde kaçıyorum ben....

selam kızlar
sitede sorun mu var?
ay şükür bana denk gelmedi yaaa
yoksa Kallisimin dediği gibi adaı sinir ediyor bu durum
bekle bekle açılmıyor bazen ya

mesaim 20 dk sonra bitecek canlar
akşama uğramaya çalışacağım kısmetse

selammmmmm. merhaba asyam hosgeldin canim.. net isin halloldumu? sevindim seni gördügüme.
gecmisi falan okumadim bir selam vereyim istedim sana.

tamam asyam baska zaman görüsürüz insallah benide yemege bekliyorlar asagi iniyorum .öptüm kocaman bunalma sakin havalar güzel al bebislerini cik gez dolas:a.s.

Selam güzeller bende okuldan gelip şöylee bir devrildim dinlendim şimdi giriyorum nete sıcakalrla beraber daha çok yorulduk yaa
asyam yaa sana dicem geçen şaşkınla mesajlaştık hala köydymiş telden msn giremiyomuş interneti bitmiş. sonra babasının evlilik işi uzamış oda çok sıkılmış temmuz sonu annesinin yıldönümüymüş babamı beklemicem kaçacam istanbul dedi. çok çokta selamı var hepinize

arkadaşlarıma slmlar....giremedim bu aralar...işler yoğunlaştı...kızın tedavisi...kaynanamında annesi gelecek almanyadan...kaç gündür ordayım temizlik felan...yorgunluktan fırsat bulamadım...

geçmişi okumam yarım saatten fazla zamanımı aldı...herkes iyidir inşallah...kalliste ablama slmlar...tebrikte ederim ayrıca...inş bizde başarırız bigün...

herkesi öpüyorum...diyeti sormayın...bende sölemiyim...

gecmis olsun kallisim insallah biraz hafiflemistir sancin..a.s.
cedric hayatim o ilacin ismini bana yazabilirmisin özelden, bir arastirayim. cay kesinlikle öyle birsey yapmiyor cünkü.. ilacin marifeti olmali.
mehalim bende bahcede devrildim. kendi horultumdan uyandim.naniknanik amma yorgunum ya. hic sevmiyorum bu sabahciligi ne olacak halim bilmem..
umut gelmiyor artik iyidir insallah. özledim güzel yazilarini

iyi akşamlar arkadaşlar,
kendime bugün lost günü ilan ettim oturdum bir sürü bölüm izledim. finale çok az kaldı, yarına da kalsın diye bıraktım kalanını :jeyyar:

diyetinize katılmak isterim ama önce listeye bir göz atmam lazım bakalım bana uyan şeyler mi :1rolleyes:

tatlı takımım,
herkese merhaba..
bugün az ilerlemiş sayfalar,
düne göre yani :uhm:

şöyle üstten bi baktım sadece,
bi ara ayrıntılı şekilde okucam inş.
şimdi eşim ve küçük kaynıma vermem lazım bilgisayarı
hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…