Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok teşekkür ederim ya.
2 gündür cevabını bekliyordum ben de.
baya tedirgin oldum çünkü..
en kısa zamanda dönücem inş aranıza

menü harika canımcım
sadece meyve eksik ama senin şu süt ve ürünleri yemene bayılkıyorum ben
o nedenle meyveyi gözüm de görmüyor fazla
1,5 lt de su :lepi:
harika

ben de süt ve süt ürünlerine bayılıyorum :jeyyar:

yaa beypazarı kurusu yerken bana çok masum geldi de
sonrasında elimde kalan yağlar
ooo
hakkaten yağlıydı baya
spor işine gelince
kendimi bir toparlasam başlıycam da İnş
şimdilik spor yok mafoldumben

ben başladım cococum.
karar verdim eğer yağış olmazsa yarın-ki hava durumunda var diyordu-
yarın yine hastanenin oradaki koşu yoluna gidicem.

o beypazarı kurusuna ben de bayılırdım ve dediğin gibi bana da cok masum gelirdi.
ama biri beni feci bozdu da öyle öğrendim...
neyse uzun hikaye

diyet listesine şimdi bakıcam cococum.
ben de asla şok diyet düşünmem.
zaten sonra hırslanıp cok yerim kesin.
uyapı meselesi yani,
bana göre değil..

aman Allahım :1shok:
inanılmaz bir rakam bu..
listeyi feci merak ettim,
hala ona sıra gelmedi.
bana uyan bişeyse kesin başlıyım ben de..

saol Kallisim..

beraber mi başlasak cococum ya:jeyyar:

sportie canım ne güzel ve hafif bir menü..
maşallah sana

bende düşünüyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum denerim en azından .bende parmak kaldırıyorum ama pazartesi başlarım hafta sonu kesin bozulur.yerleşebildinmi bu arada kolay gelsin.

wooow ben şimdi inceledim de listeyi.
hiç de zor görünmedi bana.
hatta ben bunlarla iyi doyarım cidden:jeyyar:
saolasın emek harcayıp yazmışsın tek tek..

canım ya inş sağlıkla kilonu verir ve bebeğine kavuşursun hiç bir sorun yaşamdan..
anladığım kadarıyla sen cok azimli birisin.
Allah gönlüne göre versin inş..

bu arada arkadaşlarım tekrar söylemeden edemicem.
maşallah akşamları bir giriyorum,
oku oku zor bitiriyorum sayfaları..

ama ben geldiğimde kendi kendime konuşmuş gibi oluyorum sadece ona canım sıkılıyor

canım canım
hoşgeldin
fazla vaktim yok geçmişi şimdi okuyamıycam ama
sana selam vermeden
takımıma yazmadan gidemedim
ay ne güzel yaa seni görmeeekkk BHKKKK

saolasın canım 2 gündür yapıyorum çok güzel kas çalıştırıyor karnım çok acıyor çünki yürüyüşten sonra yapmaya çalışıyorum ısınmış oluyorum zaten.arkadaşım ben senimi denetliycektim hepsini karıştırdım .kilon fazla olsa yediğin çikolata belki göze batardı ama kilon az zaten gayet iyi bence.

bhk bu saatlerde cok insan olmaz canim. sadece ben asya ve honey olurduk geceleri. simdide ben sabahci oldum erken yatiyorum asyanin net sorunu var honeyde bebis bekliyor. ama düzelir yine hersey insallah

hoş bulduk ablacım geçmişi okuyodum eşleşmeleri aradım bulamadım ben kimi denetliycektim beni kim denetliycekti hepsini karıştırdım.nasılsın ablacım keyfin nasıl?

valla keyfim yerinde mersacigim. ama vakit gec olmus cayimi icip yatacagim..
hayirli geceler size öptüm hepinizizemuszemus

canım canım
hoşgeldin
fazla vaktim yok geçmişi şimdi okuyamıycam ama
sana selam vermeden
takımıma yazmadan gidemedim
ay ne güzel yaa seni görmeeekkk BHKKKK

ühhüüüüü:çok üzgünüm:

bhk bu saatlerde cok insan olmaz canim. sadece ben asya ve honey olurduk geceleri. simdide ben sabahci oldum erken yatiyorum asyanin net sorunu var honeyde bebis bekliyor. ama düzelir yine hersey insallah
hmm inşallah ya..
bu durumu sevmiyorum ben hiç

selam takimim saat su an 1 e 5 geciyo 8 sayfa gecmisi okudum gozlerim acayip oldu valla
bide sizleri cok ozledim hele sukur bugun gelebildim nasiliim coook yorgunum anlatamam oyle yorgunum ki duzensiz uyku duzensiz beslenme bide hic bos vaktim yok butungun ayaktayim bu mahvetti beni hic dinlenemiyorum bide pazartesi gunu ogleden sonra 160km yol yaptik kayivalidemin bir yakinina ziyaret gittik halaa basim donuyo
bide kayinpederim sagolsun 5 dk bos durmuyo surekli bisiyler yapiyo bizim ev eski demistim biliyosunuz hheryere yama yapiyo iste bir bakmissin agaclari kesmis odunalari tasi kullangidi aletleri yerlerine gotur onu getir bunu getir bir bakmis beton hazirlamis bana yardim et bir bakmissin kovalari doldurmus bahceyi sula sonra sonra yabanci otlari temizle valla ciragini 5 dakika bos birakmayan ustalar gibi bende yemek sofra bahce isleri beton isleri ordan oraya kostur derken cumadan bei ne dogru duzgun besleniyorum nede dinleniyorum sadece geceleri gobek hareketlerimi yapiyorum zorla oda nereye yetisecegimi bilemez hale geldim deli tavuk gibi dolaniyom sabah erken kalk cocuklari hazirla ogle yemegi ayarla arada bahce islerine kos sonra kayinvalidem ve peder ogle uykusuna yatinca camasirlari as kuruyanlari topla katla yerlestir inanin yataklarimizi ogleden sonra saat 3 lerde falan yapip duzeltiyorum hic duzenim kalmadi bide bu aralar havalar guzel yaa masallah misafirlerimin enerjisine esim iste oldugundan hersey bana bakiyo tabii ama az kaldi pazar gunu bitiyo pazardan itibaren ozgurum izine gidene kadar
hep kendimi anlattim biliyorum ama gecmisten aklimda kalan kadisimin derecesi canim tebrik ederim seni diger butun kizlarii tek tek opuyorum bilmiyorum firsatim olurmu gelmeye olursa burdayim
ben yatayim artik iyiki pc bizim odada da girebiliyorum azcik hadin gorusuruz optum tekrardan herkeze

Günaydın canlar ben okuldayım bilgisayar dersişndeyim sizlere şöyle bir bakayım dedim .
Kallis daha gelmemiş mi bak merak ettim .

sendeki etkileri nasil oldu cedric cayin? ben hicbirsey farketmedim neyi yanlis yapiyorum ben yaaaaa
paketi bölüstügümüz arkadasim kilo vermeye basladim cok sevdim bu cayi diyor bende tik yok
reyhan abla ben o kıloluk caydan degılde kallısın ekledıgı acık mavı paketlı caydan ıcdım.tasınmadan ıcdıgımde pek bısey hıssetmemısdım ama dun ve oncekı gun ıcdım mıgdem bozuldu dun havuzdan ıkı kere cıkdım wc ye suda sogukdu gercı ama ben bu durumu caya bagladım paketın ustunde haftada ıkıbucuk kılo ayda 10 kılo yada daha fazlası dıyo.ama asıl aynı fırmanın bı ılacıda promosyon olarak geldı .hıc bısey yedırmıyo bı dakıka bıle oturmak ıstemıyosun asırı enerjık yapıyor.kallıste ıle daha once konusmusduk o ısdemısdı ılacdan onun ıcın dıkkatlı ol dedım ablacıgım
canım çok sevindim tedaviye cevap vermesine .bak kilo probleminide azalttın inşallah en kısa zamanda allahım isteğine kavuşturur seni .
ınsaallah mersa cıgım

cok ıyı anlıyorum mehalım ben bıle 7 ayda bıkdım ama bı tarafdanda aynada gordugum hatun benı hosnut edıyor.o yuzden hadı gayret dıyorum ama yaz sonuna kadar bıraz dınlene dınlene gıtmek ıstıyorum.bebegın japon bebeklerıne yada geysalara benzıycekmıs mehalım ama dedıgın gıbı acele olmus sanırım:jeyyar:ama cok tatlı ya bende evıme bıseyler yapmaya nıyetlenıp nıyetlenıp vazgecıyorum cunku bıseye benzemıyceklerı kesın

canım ya inş sağlıkla kilonu verir ve bebeğine kavuşursun hiç bir sorun yaşamdan..
anladığım kadarıyla sen cok azimli birisin.
Allah gönlüne göre versin inş..
bhk cıgım ben hıc azımlı degılımdır bılıyomusun.yıllardır kılolarımla ugrasırım gercı bu kıloya hıc cıkmamısdım ama son 3 yılda dort ayrı dıyetısyene gıttım veremedım yada verdım aldım ama grupdabenımle dıyet yapan ınsanların sorumlulugunu dusundukce oldu valla hemde hıcbısey anlamadım bılıyomusun eskıden 10 gun dıyet yapar vazgecerdım ama burda dıyetı bozsamda devam edebılecegımı ogrendım.cokda bozdum ayrıca ama bı bakdım bu kılodayım
asyam senı oyle ıyı anlıyorumkı banada buyukler mısafır gelınce aynı durumda oluyorum.masayı topla yemek yap yıne kur yıka kaldır meyve hazırla yıka kaldır yatak yap.bazen ıkı saat yatıp gune devam etdıgım bıle oldu.onlar yatmadan yatamam onlar kalkmadanda mutlaka ayakda olucam huyum kurusun bazen ımrenıyorum buyuk falan takmayıp yatanlara ama yapamıyorum ısde.bu arada senı cok ozledım canımsın karsılasamıyoruz
Günaydın canlar ben okuldayım bilgisayar dersişndeyim sizlere şöyle bir bakayım dedim .
Kallis daha gelmemiş mi bak merak ettim .

evet kallıs nıye gelmedı bu sabah yok yok mezun olmak hıc yaramamıs kötükedihüso

herkse vermeye çalıştım veremdiklerim varsa kusura bakmasınlar kalliste göremedim oyüzden veremedim canım kusura bakama en kısa zamanda sanada verecem

yaa Kallisim
bu cevap acaip iyi geldi bana biliyor musun
evet yaa ben kontrol edebilirim kendimi
walla bildiğim bir gerçekti ama olsun hatırlatman iyi oldua.s.

eline sağlık benim hoşuma gitti mehalimvereliniortak

hanımlar ben geldım.ınt geldımı kosuyorum bılg basına.ugun yuzme havuzuna gıtdım 1bucuk saat yuzdum yarım saatde oynadım.yarın da dıyetımı sıkılasdırıcam.

ooo tebriklerrrr....
ben de yüzzmeyi nasıl özledim ama 6 aylık bebek olunca sanırım gitmek zor :1no2:
olsun napalım biyüsün de birlikte gideriz biz de İnş :lepi:

not: cedric ve chen var ya..
bayılıyorum onlara yaa sürekli izlerim:jeyyar:

canım takımım ben geldim,
bir fırsatını buldum girdim hemen yine... :)

hızlıca geçmişi okudum,benim yazdığım doktordan diyet listesini uygulamayı düşünenler var bakıyorum...

evet ben varım kısmetse..
pazartesi başlamayı düşünüyorum ama BHKcıma bağlı
ona da uyarsa biz pazartesi başlarız kısmetse...

canım yaa menü süper
spor ondan da süper
ben de işlerimi bir bitirsem de başlasam sporuma:Saruboceq:
Betülü kocaman öpüyorum sağlık sıhhat diliyorum miniğime:ecrin_bebek:

beypazarı kurusu hikayesini merak ettim anlatsana bana bir ara :jeyyar:
dün iki tane daha yedim de belki duyarsam bırakırım yemeyi-tatlicadiarzu-

beraber mi başlasak cococum ya:jeyyar:

başlayalım tabi
pazartesi başlamak için uygun mu sanasengözlerimebaksanab

bende düşünüyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum denerim en azından .bende parmak kaldırıyorum ama pazartesi başlarım hafta sonu kesin bozulur.yerleşebildinmi bu arada kolay gelsin.

başlayalım tabi yaaa
kallisime baksana nasıl güzel vermiş

Bu aynedaki görüntü meselesinde çok haklısın cedric cim yaa. insan ne mutlu oluyor kendisiile değil mi. sonra kendine kıyafet almaya gittiğinde istediği kıyafetlerin içine girebilmek işte oda ayrı bi keyşif veriyor. 84 kiloiken dolabın karşısında 30 oturu ve bişi beğenemzdim sorun kıyafette değil bende ydi giydiğim yakışmıyordu. sonra oramı buramı nasıl kapatırım diye çırpınır. 30 dk sonunda yine aynı şeyleri giyerdi çok mutsuz olurdu.
ama şimdi böylemi. eski olmayan ne kadar kıyafetim varsa piyasa çıktı. artık sadece şunu giyeceğim deyip giyip çıkıyorum . eteklerim ceketlerim gömleklerim takımalrım ohh hepsini rahatça şık bir şekilde giyiniyorum o 30 dk artık 10 indi. insan gerçekten mutlu oluyor.
ama bir ömür boyu boğazına dikkat etme durumu bu biraz can sıkıyor ama ne yapalım bizimde şansımız böylemiş yapacak bişi yok. sağlık sorunları için değilde estetik kaygıyla boğazımıza tutalum değil mii

a.s.günaydın arkadaşlarım.

bu günde soracam sabah sporunu kimler yaptı el kaldırın kızlar ben yaptım ya o yüzden soruyorum yapmamış olsam lafını bile etmem.alkisalkisalkis

bu gün benim bayağı yoğun geçecek küçük kızımın bu gün mezuniyet balosu var 5.sınıftan mezun olacak ay bebeklerim büyüyor benim. artık kesin akşam benim musluklar açılır onlar daha bebekti ikiside ne zaman büyüdüler allahım uzun ömürler versin kuzularıma allahım bana acılarını göstermesin ve tabiki hiç bir anne babaya .

allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese tattırsın cedric canım bu dileğim en çok senin için.

bu gün akşam diyet miyet kalmıycak gibi bende olsun bebeğim için bu gün bozarım bende bahane arıyorum ya bozmaya ..

ben artık bu gün başka giremem heralde öğleden sonra hazırlıkla geçer akşamda ordayız belki gece girerim hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…