- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.521
canım benim biz aslında yeni üye alma taraftarı değildik çünkü mehalimde bende mezun olunca reyhan ablada izine ayrılınca yer boşalmıştı ve biz takımda hala paylaşım yaptığımız için yeni üyeye yer açılsada bunu desteklemedik, çünkü uzun bir süreç geçiyor cidden ve ben öyle yorumdum ki takıma yeni biri gelip 3 gün sonra uğramamaya başladığında tüm sinirlerim alt üst oluyordu ama bizim şu an durumumuz öyle güzel ki gelemeyen varsada sebebini biliyoruz arkadaşlarımızı sonuna dek destekliyoruz tüm takım üyelerindeki azimi ve istikrarı biliyorum herkese kefilim... sizde yeni üye sayılmazsınız motivasyon eksikliğinden geldiniz kağımız sonuna kadar açıktır size.. gel şöyle yapalım.. takımdaki bir kaç arkadaşımızı idare ettiğimiz gibi senide ederiz hiç sorun değil yani başkasının hakkını almıyorsun yeni üye gelecek filan değil merak etme.. sen ölen bilgisayarına ya kalp masajı yap yada yenisini alana dek biz buralardayızopuyorumnanaktan
Dedim.....vereliniortak
menü harika canımcım
sadece meyve eksik ama senin şu süt ve ürünleri yemene bayılkıyorum ben
o nedenle meyveyi gözüm de görmüyor fazla
1,5 lt de su :lepi:
harika
yaa beypazarı kurusu yerken bana çok masum geldi de
sonrasında elimde kalan yağlar
ooo
hakkaten yağlıydı baya
spor işine gelince
kendimi bir toparlasam başlıycam da İnş
şimdilik spor yok mafoldumben
canım yaaa
bak bu hafta da dediğin gibi süt durumu biterse yeni bir yol denersin atağa geçersin sen biliyorum
herşeyin hayırlısı olsun
şok diyete ben e edense pek sıcak bakamıyorum
verilenler geri gelecek gibi düşünüyorum nedense
liste konusunda
Kallisim sana bir liste getircekmiş bakalım
ben de bekliyorum heyecanla o listeyi
yaşasın alkisalkisalkis
bakın hafta sonu yaa sensiz olmuyor a.s.
BHKcım güzel bir çözüm bulmuş Kallisim sağolsun
bilgisayarını hemen edinirsin umarım kaydirigubbakcemile5
yok canım bak inan almadım geri taaki hamile kalana dek, her gün yarım saat yürüyüşle destekliyordum düzenli olarak.. sanırım 3 haftadaydı dediğim gibi 2 yada 3 arasında kaldım.. bunu benim kuzanim uyguladı diyetisyen kontrolünde ve 90 küsürlü kilodan 50 lere düşmüştü 6 ayda.. ve hiç bir kilo dahi almadı geri o kadar sağlıklı ve dıyurucu bir listeki tekrar yapmayı düşünebilirim bende... belki cumadan sonra başlarım...
yaa Kallisim
sanki kolay görünüyor bu diyet ama
sen bir tiyo ver anlat bize
kolay mı zor mu nasıl yaptın ne ettin?
BHKcıma da bilgi vereyim ben bu listeyi yaaa
madem öyle diyorsun bu liste bizim işi çözer aman aman
neden daha önce demedinsengözlerimebaksanab
Bu arada dün yediklerimin raporunu veriyim.
Arkadaşlar, yeme düzenime yenilik getirdim, sabahları kaçamak yapıyorum istediğim şeyler varsa sabahtan yiyorum, hemde güne mutlu başlamış oluyorum.
DÜN
sabah dilli kaşarlı tost + limonata
ara 2 madlen çikolata
öğlen 1 bardak yoğurt + 5ad.sunta
ara 6 ad.yeşil erik
akşam 1 dilim ekmek + kk az yağlı peynir + 2ad çarli biber + 5 ad yeşil zeytin
BUGÜN
sabah yine dilli kaşarlı tost + ayran
öğleni bekliyorum daha karar vermedim ne yiyeceğime
hosbuldum mehalim iyiyim caniminici sen nasilsin?
mersa sende hosgeldin canim
canım takımım ben geldim,
bir fırsatını buldum girdim hemen yine... :)
hızlıca geçmişi okudum,benim yazdığım doktordan diyet listesini uygulamayı düşünenler var bakıyorum...
kızlar inanmayacaksınız ama,dün evde mutfağı yerleştirirken o listeleri buldum ve cumadan sonra ben de başlayayım dedim.buraya girip burda da görünce çok şaşırdım...
o zaman cumartesi günü bu diyete kimler başıyor parmak kaldırsınlar bakalım?
bu arada yarın internetim bağlanıyor inşallah... kaydirigubbakcemile2
taşınma işimde kolaylıklar dileyen herkese teşekkürler!!
yarın (inşallah ! ) görüşmek üzere...buyrunnnnnnnnn
hızlıca geçmişi okudum,benim yazdığım doktordan diyet listesini uygulamayı düşünenler var bakıyorum...
kızlar inanmayacaksınız ama,dün evde mutfağı yerleştirirken o listeleri buldum ve cumadan sonra ben de başlayayım dedim.buraya girip burda da görünce çok şaşırdım...
o zaman cumartesi günü bu diyete kimler başıyor parmak kaldırsınlar bakalım?
bu arada yarın internetim bağlanıyor inşallah... kaydirigubbakcemile2
taşınma işimde kolaylıklar dileyen herkese teşekkürler!!
yarın (inşallah ! ) görüşmek üzere...buyrunnnnnnnnn
reyhan ablacıgım tek yumurtalıgım tedavıye cvp verıyor cok sukur yumurtlama problemım cozuldu.verdıgım 20 kılo ıle regl ımı duzene sokdum.doktorum 80 kılo oldugumda hamıle kalabılecegımı soyledı ama 70 lere ınmek ıstıyorumkı sorunsuz hamılelık yaıyayım.kardesım hamılelıgı boyunca dogru durust kılo almadı ama nasıl dıkkat etdı anlatamam.ben bunu basarabılırmıyım suphelı herseyın hayırlısı
günaydın !
mersacım, yeni aletin hayırlı olsun, aldığın çok güzel bir mekik aleti, güzel tarafı, bel sakatlanma riskini kaldırıyor, hareketi doğru yapmana yardımcı oluyor, ama seni biraz zorlayabilir, bu aletle ısınmadan çnce mutlaka ısın, 30 dakika kadar sonra da 20x3 set olarak hareketlerine başlayabilirsin
hayırlı olsun tekrar canım
Bu arada dün yediklerimin raporunu veriyim.
Arkadaşlar, yeme düzenime yenilik getirdim, sabahları kaçamak yapıyorum istediğim şeyler varsa sabahtan yiyorum, hemde güne mutlu başlamış oluyorum.
DÜN
sabah dilli kaşarlı tost + limonata
ara 2 madlen çikolata
öğlen 1 bardak yoğurt + 5ad.sunta
ara 6 ad.yeşil erik
akşam 1 dilim ekmek + kk az yağlı peynir + 2ad çarli biber + 5 ad yeşil zeytin
BUGÜN
sabah yine dilli kaşarlı tost + ayran
öğleni bekliyorum daha karar vermedim ne yiyeceğime
hoş bulduk ablacım geçmişi okuyodum eşleşmeleri aradım bulamadım ben kimi denetliycektim beni kim denetliycekti hepsini karıştırdım.nasılsın ablacım keyfin nasıl?
canım canım
hoşgeldin
fazla vaktim yok geçmişi şimdi okuyamıycam ama
sana selam vermeden
takımıma yazmadan gidemedim
ay ne güzel yaa seni görmeeekkk BHKKKK
hmm inşallah ya..bhk bu saatlerde cok insan olmaz canim. sadece ben asya ve honey olurduk geceleri. simdide ben sabahci oldum erken yatiyorum asyanin net sorunu var honeyde bebis bekliyor. ama düzelir yine hersey insallah
reyhan abla ben o kıloluk caydan degılde kallısın ekledıgı acık mavı paketlı caydan ıcdım.tasınmadan ıcdıgımde pek bısey hıssetmemısdım ama dun ve oncekı gun ıcdım mıgdem bozuldu dun havuzdan ıkı kere cıkdım wc ye suda sogukdu gercı ama ben bu durumu caya bagladım paketın ustunde haftada ıkıbucuk kılo ayda 10 kılo yada daha fazlası dıyo.ama asıl aynı fırmanın bı ılacıda promosyon olarak geldı .hıc bısey yedırmıyo bı dakıka bıle oturmak ıstemıyosun asırı enerjık yapıyor.kallıste ıle daha once konusmusduk o ısdemısdı ılacdan onun ıcın dıkkatlı ol dedım ablacıgımsendeki etkileri nasil oldu cedric cayin? ben hicbirsey farketmedim neyi yanlis yapiyorum ben yaaaaa
paketi bölüstügümüz arkadasim kilo vermeye basladim cok sevdim bu cayi diyor bende tik yok
ınsaallah mersa cıgımcanım çok sevindim tedaviye cevap vermesine .bak kilo probleminide azalttın inşallah en kısa zamanda allahım isteğine kavuşturur seni .
cok ıyı anlıyorum mehalım ben bıle 7 ayda bıkdım ama bı tarafdanda aynada gordugum hatun benı hosnut edıyor.o yuzden hadı gayret dıyorum ama yaz sonuna kadar bıraz dınlene dınlene gıtmek ıstıyorum.bebegın japon bebeklerıne yada geysalara benzıycekmıs mehalım ama dedıgın gıbı acele olmus sanırım:jeyyar:ama cok tatlı ya bende evıme bıseyler yapmaya nıyetlenıp nıyetlenıp vazgecıyorum cunku bıseye benzemıyceklerı kesınSelam ben geldim bakıp çıkıyoprumm
annem açıklamışya cedric cim . insan bir süre sonra gerçekten yoruluyor. ben 1 senedir kallis 2 senedir çok yorulduk hani sende demişsinya diyet kelimesi bile can sıkıyor . ama ikimizde bir süre sonra annem gibi devam etmeye niyetliyiz
:roflol::roflol: sen ne diyorsan cinsiyeti o olsun hahaha
bhk cıgım ben hıc azımlı degılımdır bılıyomusun.yıllardır kılolarımla ugrasırım gercı bu kıloya hıc cıkmamısdım ama son 3 yılda dort ayrı dıyetısyene gıttım veremedım yada verdım aldım ama grupdabenımle dıyet yapan ınsanların sorumlulugunu dusundukce oldu valla hemde hıcbısey anlamadım bılıyomusun eskıden 10 gun dıyet yapar vazgecerdım ama burda dıyetı bozsamda devam edebılecegımı ogrendım.cokda bozdum ayrıca ama bı bakdım bu kılodayım
canım ya inş sağlıkla kilonu verir ve bebeğine kavuşursun hiç bir sorun yaşamdan..
anladığım kadarıyla sen cok azimli birisin.
Allah gönlüne göre versin inş..
asyam senı oyle ıyı anlıyorumkı banada buyukler mısafır gelınce aynı durumda oluyorum.masayı topla yemek yap yıne kur yıka kaldır meyve hazırla yıka kaldır yatak yap.bazen ıkı saat yatıp gune devam etdıgım bıle oldu.onlar yatmadan yatamam onlar kalkmadanda mutlaka ayakda olucam huyum kurusun bazen ımrenıyorum buyuk falan takmayıp yatanlara ama yapamıyorum ısde.bu arada senı cok ozledım canımsın karsılasamıyoruzselam takimim saat su an 1 e 5 geciyo 8 sayfa gecmisi okudum gozlerim acayip oldu valla
bide sizleri cok ozledim hele sukur bugun gelebildim nasiliim coook yorgunum anlatamam oyle yorgunum ki duzensiz uyku duzensiz beslenme bide hic bos vaktim yok butungun ayaktayim bu mahvetti beni hic dinlenemiyorum bide pazartesi gunu ogleden sonra 160km yol yaptik kayivalidemin bir yakinina ziyaret gittik halaa basim donuyo
bide kayinpederim sagolsun 5 dk bos durmuyo surekli bisiyler yapiyo bizim ev eski demistim biliyosunuz hheryere yama yapiyo iste bir bakmissin agaclari kesmis odunalari tasi kullangidi aletleri yerlerine gotur onu getir bunu getir bir bakmis beton hazirlamis bana yardim et bir bakmissin kovalari doldurmus bahceyi sula sonra sonra yabanci otlari temizle valla ciragini 5 dakika bos birakmayan ustalar gibi bende yemek sofra bahce isleri beton isleri ordan oraya kostur derken cumadan bei ne dogru duzgun besleniyorum nede dinleniyorum sadece geceleri gobek hareketlerimi yapiyorum zorla oda nereye yetisecegimi bilemez hale geldim deli tavuk gibi dolaniyom sabah erken kalk cocuklari hazirla ogle yemegi ayarla arada bahce islerine kos sonra kayinvalidem ve peder ogle uykusuna yatinca camasirlari as kuruyanlari topla katla yerlestir inanin yataklarimizi ogleden sonra saat 3 lerde falan yapip duzeltiyorum hic duzenim kalmadi bide bu aralar havalar guzel yaa masallah misafirlerimin enerjisine esim iste oldugundan hersey bana bakiyo tabii ama az kaldi pazar gunu bitiyo pazardan itibaren ozgurum izine gidene kadar
hep kendimi anlattim biliyorum ama gecmisten aklimda kalan kadisimin derecesi canim tebrik ederim seni diger butun kizlarii tek tek opuyorum bilmiyorum firsatim olurmu gelmeye olursa burdayim
ben yatayim artik iyiki pc bizim odada da girebiliyorum azcik hadin gorusuruz optum tekrardan herkeze
Günaydın canlar ben okuldayım bilgisayar dersişndeyim sizlere şöyle bir bakayım dedim .
Kallis daha gelmemiş mi bak merak ettim .
cococuğum seni biz değil kendin durdurabilirsin ancak... bir çay yap kendine yada kahve, ama iştesindir değil mi şimdi sen ortam nasıl bilemedim.. atıştıracak bir şey yokmu grissini, form bisküvi vs... ben kaçtım fıstıklar çok takıldım evimi toparlıyayım hoşkalın..
hanımlar ben geldım.ınt geldımı kosuyorum bılg basına.ugun yuzme havuzuna gıtdım 1bucuk saat yuzdum yarım saatde oynadım.yarın da dıyetımı sıkılasdırıcam.
Takımcım herkese iyi akşamlar.a.s
bugün yediklerim:
sabah: peynir,bir parça lavaş
öğle: 1 tabak salatalıklı,dere otlu yoğurt
akşam: çorba, yoğurtlu semiz otu
2si bi arada nescafe
1 lt su
ayrıca bugün süper yürüdüm.
kızı tahlili için hastaneye götürmüştüm.
yürüyerek gittik geldik,
baya bi mesafe var.
tahlil sonuçlarını beklerken de hastanenin hemen yanındaki koşu yolunda 4tur attık.
(4 x 800m) :lepi:
ben de süt ve süt ürünlerine bayılıyorum :jeyyar:
ben başladım cococum.
karar verdim eğer yağış olmazsa yarın-ki hava durumunda var diyordu-
yarın yine hastanenin oradaki koşu yoluna gidicem.
o beypazarı kurusuna ben de bayılırdım ve dediğin gibi bana da cok masum gelirdi.
ama biri beni feci bozdu da öyle öğrendim...
neyse uzun hikaye
diyet listesine şimdi bakıcam cococum.
ben de asla şok diyet düşünmem.
zaten sonra hırslanıp cok yerim kesin.
uyapı meselesi yani,
bana göre değil..
beraber mi başlasak cococum ya:jeyyar:
bende düşünüyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum denerim en azından .bende parmak kaldırıyorum ama pazartesi başlarım hafta sonu kesin bozulur.yerleşebildinmi bu arada kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?