- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #105.681
offf kızlar tam 40 dakikada 4 km yürüdüm geldim, vallahi bu koşu bandı insanın canına okuyor nasıl ter attırdı, akşamları dışarda yürüdüğümde 1 saat yürüyorum ama bunun 10 da biri ter atmıyordumdemek ki kilo vermek için azıcık ter atmak gerekiyor sanırım... geçen soruyordunuz 2 mil leslie kaç kalori yaktırır diye vallahi ben koşu bandında 6.0-6.2 gibi bir hızda yürüdüm 40 dakikada bana yaktığım kalori olarak 255 gösterdi
bu kadar mücadeleye bu kalori pek az gözüktü gözüme, sanırım leslide bu düşüyordur biraz daha çünkü tempo düşüyor arada ve daha düşük tempolu leslie....
Pehhh buda bişimiii

Desteğin için çok teşekkür ederim GamzemNapalım insanız işte bir anımız bir anımıza uymuyor şükür halimize napalım...
İnşallah inşallahhhhh
Sendromum geçti gibi zaten bu topik benim için bir moral kaynağı iyi ki varsınızzzzyemekhanede tatlı pilav varsa almıyorum kızlar ana yemek ve çorba mutlaka oluyor çorbayı çok seviyorum bakalım ne var bugun menüde
Kızlar aklımdayken menülerimi de yazayım
Cumartesi berbat ötesiydi dün de dengelemeye çalıştım ama 2 öğün oldu
Cumartesi
Kahvaltı - 12:00
- 2 tost ekmeği büyüklüğünde kaşarlı börek (tost gibi yaptım ama yufkayla)
- 3-4 tane damla çikolatalı bisküvi (çaya banasım geldi)
- Çay
Öğle - yok
Akşam - 20:00 (misafirliğe gittik arkadaşın kızının doğum günü kutlaması vardı yemek yemedim evde)
- 1 tane pırasalı gül böreği
- 1 tane lahana sarması (3 taneydi bir tane yedm)
- 1 yk rus salatası
- 1 yk yoğurtlu mor lahana salatası
- 1 ufak dl pasta - kremasız kısmından kekinden yedim
- Çay
Su - 1,5 lt
Spor - temizlik+15dk yürüyüş
Kızlar o akşam yemek yeseydim bunlarla birlikte çok gelirdi yemesem bu sefer güceniyorlar zaten börek ve pasta haricinde hep salata tarzıydı hatta benim için tuzsuz yapmışlar
Sabah - 12:00
- 1 yumurtadan menemen
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 1 kk kakaolu helva
- Çay
Akşam - 19:00
- 1 tabak kısır
Su - 1-1,5lt
Spor - yok
valla kızlar ev temizliği mahvetti bu hafta dipköşe yaptım pazara çıktım balkonların fayanslarına kadar sildim daha da bitmedi aslında doğum günü işi olmasaydı bitirirdim daha ütüler var - var da var anlatmayım gerisini![]()
Canım cumartesi zaten akşam yemeği yememişsin ve pazar günü de resmen telafi menüsü uygulamışsın, ben eminim ki liste kalabalık, yazılışı uzun fakat miktarları daha azdır yediklerinin
inşallah luci cim de şu anda hem size mesaj yazıyorum hemde ders özetlerini online dinliyorum kulaklıkla
gamzem seni pek bi motive gördüm maşallah sana
valla ben hala kendime gelemedim haftasonu yorgunluğu istanbul yorgunluğu şimdi yatıp uyumam gerekiyor acaip bi uykum var bi de fonda ders anlatan bi hatun sesi düşünün halimi artık :)
cep telefonuna da indirdim ders videolarını yürürken de dinleyecem arama maraba falan çarpmasa bari![]()
evet kaptanımm

Kaptan bence sen buralardan çok uzak kalmamaya çalış bak haftasonunu çok iyi atlattık. Sen olsan seni de engellerdik.
Hayranım öyle kadınlara Luci. Dağcılık konusu da çok hoşuma gidiyor. 1 2 sene daha pek mümkün değil. Önceliklerimiz var ama ondan sonra çok ciddi bir şekilde sporu hayatımıza sokmak istiyoruz. Dağcılık mağaracılık gibi.
Annen nerede yaşıyor ?
Yaşa tabi Gamze sonuna kadar hakediyoruz.
kesinlikleeeeeeeeeeeeeee

hiç sorma tatlım yaaa, kızı olarak utanıyorum kendimden :) denizlide yaşıyor da yaşıyor gibi de değil her pazar ege bölgesinde tırmanmadık dağ bırakmadı, yazın da 3 ay tatil oluyor sporları, bizim hatun tüm türkiyeye gidiyor, görmek mümkün değil..bir de bu dağcılık kulüpleri çok enteresan herkes birbirini tanıyor, yazışıp farklı şehirlerde buluşup oraları tırmanıyorlar falan :)))) bizim hiç tarzımız değil bir keresinde gidelim dedik aman Allahım 17,5 km yürüttüler, 1 hafta kendime gelemedim, ağrı kesiciler, kas gevşeticiler fayda etmedi... bize mangal olsun mangal yelleyip pazar geçirelim, eşimle ben hiç sevmeyiz dağ yürüyüşlerini falan :)))
hahahahahahha siz, aynı biz

Selam kızlar ;
Cuma günüde bahsetmiştim sizlere doktora gidicez diye. Kan tahlillerimiz elimizde doktorun yanına girdik.Eşimin kolestrolünü beklerken , durumu vahım olan benmişim bu kolestrolün bir iyisi bir kötüsü varmış. Malesef benimkisi kötü sü olan LDH Kolestrolmüş. Birde demir eksikliğim varmış.Eşimde B12 eksikliği çok düşükmüş ona iğne verdi.
Doktor benim için ilaç vermedi bir diyet listesi verdi bana. Bu listeyi uygulandıktan 1 ay sonra tekrar kan değerlerine baktırcan dedi , eğer dıkkat etmene rağmen düşmesse ilaç dedi ama düşerse yediklerine dikkat ediceksin dedi. Günde muhakkak en az 1 saat yürümen lazım dedi.İleride kötü sonuçlar da doğurabilir dedi çok üzüldüm ama sonra da koleströl de kimmiş yenilmem ben ona dedim
Listeyi şöle anlatayım size ; hazır hersey yasak, kesinlikle bütün yemekler ya haşlama ya mangal ya fırın olucak, saf zeytinyağı kullanıcaksın , Salam sucuk sosıs yasak.
Ceviz çok düşürüyormuş kolestrolü.Ekmek te tam buğday ekmeği tüketmeye başladım.
Yemek programı yapıyorum işyerime de sabah kahvaltılarım için birsey almam lazım. Yürüyşede bu sabah itibari ile başladım. Bu ay çok önemli benim için anlayacağınız.Bu sayede kilolarımda gidicek inş.
Çok geçmiş olsun canımm :26: ama ben inanıyorum ki kilo verdiğinde bütün problemler de ortadan kalkacak gibi

karnen çok hoşmuş hikayeni henüz okuyamadım
ben de merkezdeydim canım ev hala duruyor
neden bilmiyorum çok duygusalım bu ara çoook ... gözyaşlarım gözpınarımda yaşıyorum((
43:
boşverelim tüm bunları komik şeylerden bahsedelim yahu....
benim de var da hiç bu aralar kendime vakit ayırmıyorum eve gidiyorum biraz dinlenip yemek yiyorum ondan sonra biraz pcde takılıyorum sonra yatıyorum aslında kitap okumayı istiyorum ne zamandır okumuyorum ama bu aralar da nedense halim takatım kalmıyor hiçbir şeye...
ben de bir zamanlar uzun vadeli planlar yapardım tutmazdı o yüzden daha anlık planlar peşindeyim
ben hiç bilmem bak bu yumurtalı kabağı... biz pek yumurtalı yemek yapmayız menemen tarzı olur genelde... annem bu yaptığın kabağı küçük küp tavuk parçalarıyla yapar bol dereotlu - zeytinyağlı da yaparız.
demek ki sen denizliye taşınırken ben de oradan ayrılmışım - ah ah izmiri de çok severim
kız valla okurken ağzım sulandı yaaa yaz gelse de yapsak bol bol
bakıcı bulmana sevindim bebişini de öp benim içinnn
bu persian zumbayı da cuma günü diyet günlüğünden arkadaşım tavsiye etti çok değişik birşeymiş ama yapmadım henüz sadece birkaç dk baktım
daha önceleri zumba yapıyordum k-flakes destekli ispanyolca videolar vardı ama kaldırmışlar onu çok seviyordum
vay vay çok harika bir menü olmuşş
Gamzem güzel bir menü bence ve kahvaltıyı da hafif atlatmışsın
Teşekkür ederim canımmm

.