• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar yemekten 10dk kadar önce geldim
kuru fasulye vardı ne tesadüf akşama da aynısı var:1: komşum getirmişti yarısını yemiştim Cuma günü kalanı da 1 kepçe kadar zaten
bugunku menümde kuru fasulyeyi çok göreceksiniz:1:

kuru fasulye vardı ne tesadüf akşama da aynısı var:1: komşum getirmişti yarısını yemiştim Cuma günü kalanı da 1 kepçe kadar zaten

afiyet olsun canım, nasıl oldu atlattın mı sendromu ? sıkma canını hiç bir şey için, inan değmez.... ben de yemek yaptım mı bolca yapıyorum 3 gün menümde görüyorsunuz o sebeple :)

Eki Görüntüle 978269 Eki Görüntüle 978270

sevgili eşimin sevgililer günü sürprizi :) paylaşmak istedim sizlerle...vallahi 1 ufak çatalcık yedim, o da nezaketen... zaten sevmem ben kremalı pasta :) pastanın gerisi dolapta veee ben direniyorum yemeyeceğim, eşimin tuzaklarına düşmeyeceğim işteeee!!!!
vay anam vayyyyyyyy:16: ne düşünceli bir kocaymış o öyle... maşallah:nazar:
bizim topiğin kızları pek bi şanslı maşallah:nazar::nazar::nazar:

ben denizlideyim tatlım, ahhh keşke yakın olsaydık, atlar gelirdim :)
Denizli mi????:53: Ben senle bugune kdr neden tanışmamışım ki:44: daha ayrılalı 8 ay oldu baba memleketinden- neyse bir ara gitmeyi planlıyordum mutlaka sana da haber veririm bir çay içeriz artık karşılıklı...

hiç sorma tatlım yaaa, kızı olarak utanıyorum kendimden :) denizlide yaşıyor da yaşıyor gibi de değil her pazar ege bölgesinde tırmanmadık dağ bırakmadı, yazın da 3 ay tatil oluyor sporları, bizim hatun tüm türkiyeye gidiyor, görmek mümkün değil..bir de bu dağcılık kulüpleri çok enteresan herkes birbirini tanıyor, yazışıp farklı şehirlerde buluşup oraları tırmanıyorlar falan :)))) bizim hiç tarzımız değil bir keresinde gidelim dedik aman Allahım 17,5 km yürüttüler, 1 hafta kendime gelemedim, ağrı kesiciler, kas gevşeticiler fayda etmedi... bize mangal olsun mangal yelleyip pazar geçirelim, eşimle ben hiç sevmeyiz dağ yürüyüşlerini falan :)))

Maşallah Luci:nazar:
Ben önceden yürüyüşlere katılırdım 12 saat yürüdüğümüzü bilir 2 saati dinlenme olurdu. Çok severim. Eşim de sever aslında ama zaman işte şimdilik.
Tırmanışlara katılmayı çok isterim. Belki yıllar sonra karşılaşırız bir tırmanışta :1:
Okurken içim kıpır kıpır oldu resmen.
hmmmcımm olur tabiki. ben her sabah düşünüyorum haftanın 3 günü birer gün arayla (pazartesi,çarşamba,cuma )

diğer günlerde yürüyüş yaparım.

Bende hazır kilo veriyorken sıkılaşmayada başlım dedim.

Kendime pilates arkadaşı buldum yaşasın. :1:

Selam kızlar ;

Cuma günüde bahsetmiştim sizlere doktora gidicez diye. Kan tahlillerimiz elimizde doktorun yanına girdik.Eşimin kolestrolünü beklerken , durumu vahım olan benmişim bu kolestrolün bir iyisi bir kötüsü varmış. Malesef benimkisi kötü sü olan LDH Kolestrolmüş. Birde demir eksikliğim varmış.Eşimde B12 eksikliği çok düşükmüş ona iğne verdi.

Doktor benim için ilaç vermedi bir diyet listesi verdi bana. Bu listeyi uygulandıktan 1 ay sonra tekrar kan değerlerine baktırcan dedi , eğer dıkkat etmene rağmen düşmesse ilaç dedi ama düşerse yediklerine dikkat ediceksin dedi. Günde muhakkak en az 1 saat yürümen lazım dedi.İleride kötü sonuçlar da doğurabilir dedi çok üzüldüm ama sonra da koleströl de kimmiş yenilmem ben ona dedim :1:

Listeyi şöle anlatayım size ; hazır hersey yasak, kesinlikle bütün yemekler ya haşlama ya mangal ya fırın olucak, saf zeytinyağı kullanıcaksın , Salam sucuk sosıs yasak.

Ceviz çok düşürüyormuş kolestrolü.Ekmek te tam buğday ekmeği tüketmeye başladım.

Yemek programı yapıyorum işyerime de sabah kahvaltılarım için birsey almam lazım. Yürüyşede bu sabah itibari ile başladım. Bu ay çok önemli benim için anlayacağınız.Bu sayede kilolarımda gidicek inş.

Geçmiş olsun. Bende de varmış kolestrol. Diyetini sporunu yaparsan halledersin hiç üzülme.

Fasulye de 2 öğün şişirir aman yarın tartılıp moralini bozma Lily.

vay anam vayyyyyyyy:16: ne düşünceli bir kocaymış o öyle... maşallah:nazar:
bizim topiğin kızları pek bi şanslı maşallah:nazar::nazar::nazar:

Denizli mi????:53: Ben senle bugune kdr neden tanışmamışım ki:44: daha ayrılalı 8 ay oldu baba memleketinden- neyse bir ara gitmeyi planlıyordum mutlaka sana da haber veririm bir çay içeriz artık karşılıklı...

aaa kıyamam sana, hemşehriyiz yani :) aaah çok sevinirim vallahi ama önce 68 e inelim ondan sonra ..merkez mi sizin? ben merkezdenim:))))

canım sen daha iyi kocalar bul inşallah, çok daha mutlu ol, Allah gönlüne göre versin :)

Seninkisi arkadaş tanıştırması gibi olmuş anlattıklarını okudum, onlar pek müdahil olmamışlar ilişkinize ama birbirinden bahsetmeler ne bileyim aranızı yapmaya çalışmışlar resmen:1:
Bir de şu var yaş geçtikçe insan daha seçici oluyor diyorlar ya bu gerçekten doğru hele ki çalışmaya başladıktan sonra ben biraz daha fazla seçici olmaya başladım öyle erkeklerde nazmış tripmiş ben gelemiyorum normalde de yapım gereği hesap sorulmasından hoşlanmam, verilmesi gereken hesabım varsa ben zaten sormadan anlatırım nereye gittim ne yaptım tek tek anlatırım ama neredesin ne yapıyorsun diye soruldu mu anlatasım gelmiyor konuşmak istesem bile vazgeçiyorum o derece itici geliyor bana hesap sorulması... Aşk meşk de bana gelmez ben fazla mantığıyla hareket eden biriyim - sen sınamışsın işte ben de sınarım ama birçok erkek zora gelemiyor kolayca elde etmek istiyor ve bu nedenle de kolay kaybediyor

Benim açımdan facebook eşim açısından arkadaş tanışması =)))

Seni çok ii anlıyorum ama öyle bir şey ki bu hani birşeyin kaybolur ararsın arasın ama bulamazsın ama hiiiççç aramadıgın bir zamanda hatta senin için o an önemsiz bir zamanda o aradığın seyi bulursun ya hafifi bir gülümseme olur işte bence öyle birşey bu deli şey :9::9::9:

Tarifi elbette olmaz ölçüsü olmaz. Ben eşime beni ne kadar seviyorsun diye sormam oda aynı sekilde. Bizde azlığı çokluğu yok gönülden seviyoruz. Allahımda sana nasip etsin.

Emin ol mantığınla aşkı aynı anda kullanabiliyorsun ( biz evlenmek için 1 sene bekledik kendi paramızı kendimiz biriktirdik ve maddi anlamda hazır olmadığımız için + 1 sene daha bekledik. halbuki sevgi olarak evlenmeyi çok istiyorduk ... )

Kızlar haftaya salı Ankaraya gidiyoruz. Net olmamakla beraber 1hafta kadar yokum. Hem size haber vereyim dedim hem de 3 öğün dışarıda nasıl en zararsız atlatırım fikir verir misiniz ?

karnen çok hoşmuş hikayeni henüz okuyamadım

aaa kıyamam sana, hemşehriyiz yani :) aaah çok sevinirim vallahi ama önce 68 e inelim ondan sonra ..merkez mi sizin? ben merkezdenim:))))

canım sen daha iyi kocalar bul inşallah, çok daha mutlu ol, Allah gönlüne göre versin :)

ben de merkezdeydim canım ev hala duruyor:1:

İngiliz karbonatı dediğin şey ne? İçeriği sodyum bikarbonat değil mi??? Öyleyse normal karbonattan bir farkı yok
Menüye gelince sabahki ceviz-badem birz fazla geldi onun haricinde güzel

evet canim o, ama bu normal karbonat oldugunu sanmiyorum, hastaliklarin tedavisinde falan da kullaniliyor cünkü.

canımsın sen benim kıskanmayacağını adım gibi biliyorum senin ve diğer arkadaşlarımızın da..üzüntülerimiz gibi sevinçlerimizi de paylaştığımız bir alan burası, kardeş gibi hissediyorum ben birbirimizi :16::16::16:

yakın olsaydım pastayı kucaklar gelirdim dibine vururduk diyetin :P duymasın kimseler :))))

Yaaaa zannediyorum bu 5. takımın bereketi..çok şükür hep güzel yürekler burada toplanıyor ve gerçekten hiç kıskanmadan ve fesadlanmadan seviyoruz birbirimizi..Çünkü önce kendimizi seviyoruz :16:

Hele eski arkadaşlarımızla da nasıl güzel kaynaşmıştık..cornellam vardı, tuğbamız vardı..:16::16::16:

En az onlar kadar şimdiki dostlarımı da çok sevdim :54::54:
Ben de hepinizi çok sevdim iyi ki Funda bizim günlüğe gelmiş yazmış ben onun günlüğünü okumuşum sonra baktım buralarda takılmış hemen başladım okumaya ve sonuç olarak burada aranızdayım:16::16::16:

canım benim Allahım yardımcımız olsun..yazında depremden bahsetmişsin,deprem zamanını hatırlıyorum inşallah bir kaybınız yoktur... Allahım ne zor zamanlardı, o dönem ben 5* bir otelde halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışıyordum. deprem olduğunda nasıl kahroldum ve o gece evdeydim,yalnızdım... babam vefat edeli 1 yıl olmuştu ve gece uyurken babam geldi beni uyandırdı dedi ki git bana pamuk getir gel, ben de söylene söylene gittim banyodan pamuk aldım karşı koltukta oturan babama pamuğu verdim ve gittim yattım, gece saat 3 de depreme uyandığımda-ki denizlide de oldukça şiddetli hissettik- pamuk karşı koltuğun üstünde duruyordu..ben bu durumdan çok etkilendim(dedim ki babam birilerine yardım etmemi istiyor-pamuk yaralarda kullanılır) ve otele gittim tvden deprem görüntülerini ağlaya ağlaya izlerken kalktım dedim ki yardım ekibi oluşturup gidelim...1 günde 2 tır dolusu malzeme topladık, portatif tuvaletler, yer ocakları, günde 10000 kişilik yemek çıkaracak kadar malzeme, aklına gelen tüm malzemeleri toplayıp, çadırlar vs 17 kişilik ekip depremin 2.günü gecesi gölcük gözlementepeye vardık, 10 gün orada elimizden geleni yapmaya çalıştık..sonrasında kızılay yemek çıkarmaya başlayınca ve ordu gelince ayrıldık...Rabbim kimseye böyle bir felaketi yaşatmasın diyorum, hatırladıkça o günleri göz yaşlarımı tutamam, aynı şimdiki gibi :(

Ne kadar duyarlı davranmışsınız, günlerce yersiz aç kaldık ama daha da önemlisi en yakınlarımdan kaç kişiyi kaybettik :26: genç genç insanlar..Canım öyle bir şey rabbim daha yaşatmasın ama tarifi imkansız bir korku ve yaşama sevincini bitişi :43::43:

canım benim bilmez miyim yüzlerce insanla tanışıp yüzlerce olay dinledik o süreçte inan ağlamaktan gözyaşı kurur mu insanın, gözyaşlarımız akmaz oldu...geri dönmek istemedik ama 10.gün patron istanbuldan 2 tır daha malzeme ile geldi ve halimizi görünce adamcağız mahvoldu hemen dönüyorsunuz dedi ben 10 günde 8 kilo vermiştim orada, koşturmadan üzüntüden..Allah kayıplarımızın mekanını cennet eylesin çook zor dönemlerdi çok ağlaya ağlaya döndük dönmek istemiyoruz biz burayı bırakamayız diye..biz bile aylarca kendimize gelemedik o dönem :(

ah be kuzum sabah sabah dağıttık kendimizi, birbirimizi :( hayat her şeye rağmen çok güzel ve yaşanılır...içerisinde mutlaka sıkıntılar ve üzüntüler olacak...bak ben babamı kaybettiğimde 20 yaşımdaydım babam 48 yaşındaydı,ilk kalp krizinden vefat ettiğinde...hayatımın neredeyse bitiş noktasıydı...hala gelemem kendime, ama ne yapalım hayat devam ediyor, o sebeple haydi unutalım üzüntüleri ve mutlu olalım, Allahım beterinden saklasın deyip yaşamaya bakalım...ben azıcık çıkıp hava alayım sen de bi güzel bitki çayı falan iç, kendine bir film aç 3 idiots u izledim geçen gün keyifli bir film, öneririm canım benim :)
Oy oy canlarım sizler neler yazmışsınız yaaaaaaa:50: Ben de 99 depremini yaşayanlardanım üstelik evde diyaliz makinesine bağlıydım 4 gün dışarıda diyaliz yaptık ki normalde benim ayrı odam vardı kmseyi sokmazdık hijyenik ortam olması gerektiğinden sadece ailem girerdi o kadar... Rabbim kolaylığını veriyor biz şanslıydık site içinde yaşıyorduk ve o zamanlar komşularımızla çok iyiydik üstelik babam da bizimle değildi görevdeydi - of of ne günlerdi bee.... Luciciğim valla okurken o kadar hoşuma gitti ki ne güzel insanlara yardım eli uzatmışsınız

Ben de hepinizi çok sevdim iyi ki Funda bizim günlüğe gelmiş yazmış ben onun günlüğünü okumuşum sonra baktım buralarda takılmış hemen başladım okumaya ve sonuç olarak burada aranızdayım:16::16::16:

Oy oy canlarım sizler neler yazmışsınız yaaaaaaa:50: Ben de 99 depremini yaşayanlardanım üstelik evde diyaliz makinesine bağlıydım 4 gün dışarıda diyaliz yaptık ki normalde benim ayrı odam vardı kmseyi sokmazdık hijyenik ortam olması gerektiğinden sadece ailem girerdi o kadar... Rabbim kolaylığını veriyor biz şanslıydık site içinde yaşıyorduk ve o zamanlar komşularımızla çok iyiydik üstelik babam da bizimle değildi görevdeydi - of of ne günlerdi bee.... Luciciğim valla okurken o kadar hoşuma gitti ki ne güzel insanlara yardım eli uzatmışsınız

Of Lily çok kötü.
Ne zor bir durumdur.
Şükür atlatmışsın böbrek sorununu ama diyecek şey bulamadım inan.

off canım ya çok geçmiş olsun size de...Allah kısmet etti, bir şeyler yapabildik...keşke her zaman birilerine yardımcı olabilsek....aynı dünyada yaşıyoruz ama aynı koşullarda değil...yardıma ihtiyacı olanlara hiç dayanamıyorum içim acıyor...ben özellikle izmirde eşimin boş olduğu gecelerde ve yaz ayları sıcaklarda atlar arabaya gezdir beni derdim duraklara yanaşır ne kadar otobüs bekleyen yaşlı varsa gideceği yere bırakırdım, geceleri zorda kalmış insanları çok hastanelere taşımışızdır...Rabbim çok para verse sadece birilerine yardım etsem keşke, bunun için dünyaya gelmişim gibi düşünüyorum..ücretsiz seminerler düzenler seminere girişte herkesten kalem,silgi defter gibi yardım malzemeleri toplar köy okullarına gönderirim, şirkette tanışma yemekleri düzenler elde ettiğim geliri mehmetcik vakfına bağışlarım. Allah kabul ederse... hiç dayanamıyorum zorda kalmışlara, haa durumum çok mu iyi, değil ama içim parçalanıyor...şu ara şehir değişikliği falan, maddi anlamda dağılmış durumdayım, Allahım yardım etsin kendimi toparlayabilirsem yeniden başlamak isterim, inanılmaz huzur veriyor birilerine yardım etmek....

neden bilmiyorum çok duygusalım bu ara çoook ... gözyaşlarım gözpınarımda yaşıyorum :((((:43::43: boşverelim tüm bunları komik şeylerden bahsedelim yahu....

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de uzun bir yapilacaklar listem var, oncelikle bir yapilacaklar listesi hazirlamam gerekiyor :P cok calismam lazim coook.

benim de var da hiç bu aralar kendime vakit ayırmıyorum eve gidiyorum biraz dinlenip yemek yiyorum ondan sonra biraz pcde takılıyorum sonra yatıyorum aslında kitap okumayı istiyorum ne zamandır okumuyorum ama bu aralar da nedense halim takatım kalmıyor hiçbir şeye...

neee hem de 6 ayyyy, of be canım daha kısa süreli listeler yapsan daha kolay olmaz mı??? hadi sana kolay gelsin, halledersin eminim, ben yapamıyorum o kadar uzun vadeli planlar...ben bi yarım saat çıkıp alış veriş yapayım sebzem bitti evde sebze salata malzemesi toplayıp yemekler pişireyim :(
ben de bir zamanlar uzun vadeli planlar yapardım tutmazdı o yüzden daha anlık planlar peşindeyim

saol canım benim hepimiz çoook mutlu olalım inşalllahhh :) sana da kolay gelsin tatlım, şimdi ben gidip aldıklarımla yemeklerimi pişireyim, çamaşırlar birikmiş, ben de çamaşır atıp biraz ütü yapayım aklım burada işlerden kaçıp sigara molası verdikçe gelirim aranıza...

bu arada kabak aldım biz denizlide kabak çentmesi deriz çok kolay ve lezzetli bir tarif, paylaşayım sizlerle içimde kalmasın belki ne yapacağım diye düşüneniz varsa bir fikir olur :

kabaklar soyulup ufak küpler halinde doğranır(ben 5-6 orta boy kabaktan yapıyorum) 3 ufak kuru soğan az zeytinyağında kavrulur, salça ilave edilip kabaklar tavaya atılır, pişince (yaklaşık 20 dakika falan sürüyor) üzerine 2 yumurta kırılır ve dereotu ufak ufak doğranıp serpilir (dereotu sevmeyenler için maydanoz da olabilir, karıştırılarak yumurta iyice dağıtılır... afiyet olsun, sarımsaklı yoğurtla ılık,soğuk şahane yenir... şimdi gidip pişireyim :):52:
ben hiç bilmem bak bu yumurtalı kabağı... biz pek yumurtalı yemek yapmayız menemen tarzı olur genelde... annem bu yaptığın kabağı küçük küp tavuk parçalarıyla yapar bol dereotlu - zeytinyağlı da yaparız.

sabah sabah efkarlandık vallahi, Rabbim yaşatmasın kimselere, hiçbirimize... ben denizlide yaşıyorum burası da ciddi deprem bölgesi, sürekli sallanırız biz de... 8 ay önce geldik denizliye son 8 yıldır izmirdeydim o zaman rahattım ama bu seferde annem denizlide olunca aklım kalıyordu..neyseki şimdi hep birlikte sallanıyoruz :) şaka bi yana Allahım korusun hepimizi

demek ki sen denizliye taşınırken ben de oradan ayrılmışım - ah ah izmiri de çok severim:16:

hahaha aynen, pırasanın pirinçli, havuçlu zeytinyağlısını daha çok yaparız ama dediğin gibi ıspanak, pancar otu, patates yumurtalı çok yapılır bizde...

paatlıcanlı tirit nedir onu ben de bilmiyorum...mesela patlıcan közlemesi çok yapılır bizde ya süzme yoğurt ve sarımsakla karıştırır meze gibi yaparız ya da soğan,biber,domates (menemen yapar gibi zeytinyağında kavrulur) salça ve közlenip ince kıyılmış patlıcan eklenerek zeytinyağlı yemeğini yaparız..izmirde bunu da yapmıyorlar ekşili salata gibi yapıyorlar ama özellikle yazın vazgeçilmezimizdir
kız valla okurken ağzım sulandı yaaa yaz gelse de yapsak bol bol

Bakıcıyı buldum daha önceden ewe temizliğe geliyrdu temizliğini beğenmemiştim ama kadın iyiydi onu sewmiştim inşallah Allahım yanıltmasın bebek bırakmak çok zor heleki bu dewirde.dilide yokmkonuşamıyorki yavrum sıkıntısını anlatsın bugun yine bütün gün beraberiz yavrumla gene iştahsız :(
bakıcı bulmana sevindim bebişini de öp benim içinnn:38:

gamzem hazır mısın şekerim persian zumba diye bi video buldum onlarla zıplaşayım bari ben de dedim, başlayalım mı?
bu persian zumbayı da cuma günü diyet günlüğünden arkadaşım tavsiye etti çok değişik birşeymiş ama yapmadım henüz sadece birkaç dk baktım
daha önceleri zumba yapıyordum k-flakes destekli ispanyolca videolar vardı ama kaldırmışlar onu çok seviyordum

Luci'nin mutfağı çok şükür bugün de erken kapandı :):56:

sabah : 08:00
uyanınca elma sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet
bol yeşillik (marul,maydanoz ve 1/2 domates
1 dilim az yağlı beyaz peynir

öğle: 12:30
kabak çentmesi yemeği 5 yemek kaşığı
1 kase yoğurt

akşam: 17:00
4 adet ceviz büyüklüğünde fırın köfte
1 kase marul salata
3 yk kabak çentmesi üzerine yoğurt

su:2,5 litre - 1 fincan kiraz saplı çay - akşam yürüyüş sonrası sirkeli karışım içilecek
spor: 20 dak. persian zumba
akşama açık havada 1 saat orta tempo yürüyüş

çok şükür bugünü de kazasız belasız -kaçamaksız atlattık, yarın ola hayrola:52:
vay vay çok harika bir menü olmuşş:46::46::46:

Menüm :56::56::56:

Sabah (8:30)
1 portakal
Yarım elma
1 kaşık Special K
3 kaşık yoğurtla yapılmış meyve salatası

Öğle (12:30)
Kahvaltı yaptım.
1,5 kk peynir
3 zeytin
1 çatal menemen
1 çatal erimiş kaşar
1 çatal acıka
1 çay kaşığı pekmez
1 salatalık (belki yazılışı uzun ama inanın sadece birer çatal aldım hepsinden)

Ara: 8-9 adet küçük mısr

Akşam (17:00)
4 adet çiğ köfte
Yarım göbek marul
1 kase cacık

Spor: 35 dk eliptik
20 dk yürüyüş4

Su: tamamlarım :21:

.

Gamzem güzel bir menü bence ve kahvaltıyı da hafif atlatmışsın:56:

Of Lily çok kötü.
Ne zor bir durumdur.
Şükür atlatmışsın böbrek sorununu ama diyecek şey bulamadım inan.
sağol canım şükür geçti

off canım ya çok geçmiş olsun size de...Allah kısmet etti, bir şeyler yapabildik...keşke her zaman birilerine yardımcı olabilsek....aynı dünyada yaşıyoruz ama aynı koşullarda değil...yardıma ihtiyacı olanlara hiç dayanamıyorum içim acıyor...ben özellikle izmirde eşimin boş olduğu gecelerde ve yaz ayları sıcaklarda atlar arabaya gezdir beni derdim duraklara yanaşır ne kadar otobüs bekleyen yaşlı varsa gideceği yere bırakırdım, geceleri zorda kalmış insanları çok hastanelere taşımışızdır...Rabbim çok para verse sadece birilerine yardım etsem keşke, bunun için dünyaya gelmişim gibi düşünüyorum..ücretsiz seminerler düzenler seminere girişte herkesten kalem,silgi defter gibi yardım malzemeleri toplar köy okullarına gönderirim, şirkette tanışma yemekleri düzenler elde ettiğim geliri mehmetcik vakfına bağışlarım. Allah kabul ederse... hiç dayanamıyorum zorda kalmışlara, haa durumum çok mu iyi, değil ama içim parçalanıyor...şu ara şehir değişikliği falan, maddi anlamda dağılmış durumdayım, Allahım yardım etsin kendimi toparlayabilirsem yeniden başlamak isterim, inanılmaz huzur veriyor birilerine yardım etmek....

neden bilmiyorum çok duygusalım bu ara çoook ... gözyaşlarım gözpınarımda yaşıyorum :((((:43::43: boşverelim tüm bunları komik şeylerden bahsedelim yahu....

Ah lucimmmmmm seni üzmek istemedim yazarken hatta hepsini de alıntılamadım özellikle... ağlama desem boş aslında ağlamak ve bazen insan içinde biriken dertleri boşaltıp onlardan kurtulmak istiyor ve göz yaşı da buna vesile...

sağol canım şükür geçti

Ah lucimmmmmm seni üzmek istemedim yazarken hatta hepsini de alıntılamadım özellikle... ağlama desem boş aslında ağlamak ve bazen insan içinde biriken dertleri boşaltıp onlardan kurtulmak istiyor ve göz yaşı da buna vesile...

çok duygusal bir insanım lilycim ben, en ve tek kötü özelliğim bu...nasıl kurtulacam bu duygusallıktan bilemiyorum bazen bir psikiyatriste gideyim de ya ilaç versin ya da bir şekilde telkin etsin kurtarsın bu duygusallıktan diyorum onu da eşim istemiyor ben senin duygusal yanını seviyorum deyip kandırıyor beni :16::16:

Back
X