Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi gözün aydın canım. umarım kızın başarılı olur sınavda...

yarın biz de ilk bildirimi yapcaz ya baya heyecanlıyım ben de :jeyyar:

günaydınlar herkese kan grubuna göre beslenmede en fazla sağlık riski olan grupta malesef A grubu imiş kötü hastalık bile bu grupta bende peyniri çok severim kırmızı eti çok severim ama ikisindende uzak durmamız gerkliymiş gerçekten baya ilginç benimde bugün elma günüm ama ben baya zorlanıyorum aslında bijo sana maşallah canım inşallah istediğimiz sonuca ulaşırız ama benim cumartesi eşimle dışarı balık yemeye davetliyiz bakalım o günde yoğurt günü ben herkes balık yerken yoğurtlamı durucam bilmiyorum valla benim için çok zor olucak

canım kızına başarılar diliyorum inşallah başarır ve istediği sounucu elde eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,

dün internetimizde sorun vardı, neyseki bugün düzeldi

işlerimi halledip gelmeye çalışacağım

oyy kallisim bulmuş getirmiş listeleri. çook teşekkür ediyorum ama akşam yemeği olayı aklıma geldi ve ben sizi izlemeye karar verdimmm kaydirigubbakcemile5
canım hepimize maşallah sen benim diyetten mi yapıyosun yoğurt günü falan demişsin?

selam kardeş takımın güzel insanları.umarım herkesler iyidir.uzun zamandır gelemedim ziyaretinize,bu hafta herkes güzel kilolar vermiştir inşallah.hepinizi çoooook öpüyorum.kendinize iyi bakın. opuyorumnanaktan

xtabucum nasılsın canım,

merak ediyorum seni, kızının tedavisi nasıl gidiyor,

herşey yolundadır umarım.

Bu arada düzenli diyet yapamasan da, aman ağır şeyler yemekten kaçın

Size raporumu geçiyim.

DÜN
sabah dilli kaşarlı tost + ayran
öğlen mantarlı tavuk sote 3 yemek kaşığı + 2 yemek kaşığı yoğurt
ara 3 grissini
akşam 1 tabak haşlama taze fasulye yağsız.
gece: 3 kuru kayısı

BUGÜN
sabah 1 dilim kepekli ekmek + 1 kk az yağlı beyaz peynir.
sabah ara 5 kuru kayısı
öğlen: 1 kase cacık + 1 ad etli kabak dolması

kuru kayısıya devam edeceğim sorunum büyük kızlar

oyyy geldim -tatlicadiarzu-
2 tepsi poğaça ve 1 kek yaptım. kek pişti şimdi poğacaların ilk tepsisi fırında. ne yorulmuşum haa :bbo: tabi kendime yapmadım :1closedeyes: kek ve 1 tepsi poğaça 8 aylık hamile olan arkadaşıma diğer 1 tepsi de sabahları yemesi için eşime. 2 gün önce de yaptım 1 tepsi 1 tane bile ağzıma sokmadım :dilcikar:

sportim bitkisel bir ilaç var bu bağırsak sorunu ile ilgili. çok rahatsız olduğunda alabiliyorsun ve herhangi bir olumsuzluğu da yokmuş canım. kabız olan hamilelere bile veriyolarmış. ilgilenirsen özelden yazayım ismini..

selam bayanlar
sohbetinize katılamıyorum
işlerimin yoğunluğundan
yarında izne ayrılıyorum
1 ay yokum
şimdidine veda edeyim belki yarın fırsatım olmuz
kendinize i bakın
hakkınızıı helal edin
yola çıkıyorum sonuçta
çok çok öpüyorum sizi

Xtabu.....selam canım... bahar yorgunluğu mu ? umarı mbir an önce enerjine kavuşursun...

sportie...... menün muhteşem... kuru kaysı da sindirim sorunu için galiba...
ben kuru kayısıyı az suyla bir taşım kaynatıp rondodan geçiriyorum. muhteşem lfli bir içecek oluyor.
tavsiye ederim.

bijom walla tebrikler muhteşem bir irade örneği...

bu arada ilaç ismine talibim bana da gönderirsen sevinirim...

helal olsun kadis
iyi tatiller diliyorum kaydirigubbakcemile2

kadisçim hayırlı yolculuklar cnm...

cocostarcım tşk ederim cnm inş...bnm ki bahar yorgunluğu mu nedir bilmiyorum ama 2 aydır diyetteyim ve iki ay adet öncesi böle bi sorun yaşıyorum...sağlıksız beslenmemden kaynaklanıyor sanırım...vitaminsiz kaldığımı düşünüyorum...salata ve meyva ile aram yok...son günlerde de saçmaladım diyette...off offf

yarın benden sonuç çıkmayacak büyük ihtimalle üzülerek sölüyorum...çünkü şişim adet olucam akşama sabaha....

xtabu... sıkma canını...regl dönemi bu herkesin başına geliyor ama meyve ve saatayı ihmal etme derim ben...
özellikle de meyve... çook önemlii aman dikkat et arkadaşım

bir bilene soralım....
kızlar çikolatamın yazdığı ve kallisimin tavsiye ettiği diyeti pazartesi yapmaya başlıycaz da...

bikaç şey soracaktım...

mesela akşam öğününde bir tabak kıvırcık yazıyor. içine domates salatalık vs de doğrasak olmaz mı? yani bu listeye harfiyyen uymak mı lazım?

soğuk tavuk diyor mesela... sıcak yesek olmuyor mu tavuğu?
şimdiden bilelim ki ona göre başlayalım di mi ama :)

ya diyet listesi çok güzelde ben listeye sadık kalamıyorum...o an o yazılanı bulup bulamamak ya da yapamamak ne biliyim işte....ya bu arkadaş 18 kiloyu bu diyet listesi ile mi vermiş...spor ne kdr yapmış acaba....

kadiscim helal olsun.. iyi tattiler şimdiden :icecream:

coco attım sana özel mesajla ilacın ismini.

xtabucum takma adet olucaksan şişmişsindir, haftaya güzel bir bildirim yaparsın inşallah yerimseniben

canım hepimize maşallah Sen benim diyetten mi yapıyosun yoğurt günü falan demişsin?
evet canım senin diyetinden yapıyorum ama benim için zor geçiyor eşimde kızıyor hastanelik olma sağlığını kaybetme diye ama bugün elma günümdeyim 3 elma yedim şimdiye kadar su içiyorum bol bol tok tutsun diye
canım helal olsun hayırlı yolculuklar bizde seni öpüyoruz güle güle git güle güle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…