- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.601
kızlar hepinize günaydın bende yürüyüşümü yaptım yeşil çayım elimde kızım mezun olmuş bide pazar günki sbs yi atlattıkmı yarın tartıdada görmek istediğim kiloyu görürsem ohhhhh değmeyin keyfime
kızlar hepinize günaydın bende yürüyüşümü yaptım yeşil çayım elimde kızım mezun olmuş bide pazar günki sbs yi atlattıkmı yarın tartıdada görmek istediğim kiloyu görürsem ohhhhh değmeyin keyfime
oyy kallisim bulmuş getirmiş listeleri. çook teşekkür ediyorum ama akşam yemeği olayı aklıma geldi ve ben sizi izlemeye karar verdimmm kaydirigubbakcemile5http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html
bijocum buyur canım... bak bakalım katılabilecekmisin...
canım hepimize maşallahaslında bijo sana maşallah canım inşallah istediğimiz sonuca ulaşırız ama benim cumartesi eşimle dışarı balık yemeye davetliyiz bakalım o günde yoğurt günü ben herkes balık yerken yoğurtlamı durucam bilmiyorum valla benim için çok zor olucak
.............2 gün önce de yaptım 1 tepsi 1 tane bile ağzıma sokmadım :dilcikar:
sportim bitkisel bir ilaç var bu bağırsak sorunu ile ilgili. çok rahatsız olduğunda alabiliyorsun ve herhangi bir olumsuzluğu da yokmuş canım. kabız olan hamilelere bile veriyolarmış. ilgilenirsen özelden yazayım ismini..
selam bayanlar
sohbetinize katılamıyorum
işlerimin yoğunluğundan
yarında izne ayrılıyorum
1 ay yokum
şimdidine veda edeyim belki yarın fırsatım olmuz
kendinize i bakın
hakkınızıı helal edin
yola çıkıyorum sonuçta
çok çok öpüyorum sizi
kadiscim helal olsun.. iyi tattiler şimdiden :icecream:
coco attım sana özel mesajla ilacın ismini.
xtabucum takma adet olucaksan şişmişsindir, haftaya güzel bir bildirim yaparsın inşallah yerimseniben
evet canım senin diyetinden yapıyorum ama benim için zor geçiyor eşimde kızıyor hastanelik olma sağlığını kaybetme diye ama bugün elma günümdeyim 3 elma yedim şimdiye kadar su içiyorum bol bol tok tutsun diye
canım hepimize maşallahSen benim diyetten mi yapıyosun yoğurt günü falan demişsin?
canım helal olsun hayırlı yolculuklar bizde seni öpüyoruz güle güle git güle güle gel canımselam bayanlar
sohbetinize katılamıyorum
işlerimin yoğunluğundan
yarında izne ayrılıyorum
1 ay yokum
şimdidine veda edeyim belki yarın fırsatım olmuz
kendinize i bakın
hakkınızıı helal edin
yola çıkıyorum sonuçta
çok çok öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?