- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.621
oyyy geldim -tatlicadiarzu-
2 tepsi poğaça ve 1 kek yaptım. kek pişti şimdi poğacaların ilk tepsisi fırında. ne yorulmuşum haa :bbo: tabi kendime yapmadım :1closedeyes: kek ve 1 tepsi poğaça 8 aylık hamile olan arkadaşıma diğer 1 tepsi de sabahları yemesi için eşime. 2 gün önce de yaptım 1 tepsi 1 tane bile ağzıma sokmadım :dilcikar:
sportim bitkisel bir ilaç var bu bağırsak sorunu ile ilgili. çok rahatsız olduğunda alabiliyorsun ve herhangi bir olumsuzluğu da yokmuş canım. kabız olan hamilelere bile veriyolarmış. ilgilenirsen özelden yazayım ismini..
Xtabu.....selam canım... bahar yorgunluğu mu ? umarı mbir an önce enerjine kavuşursun...
sportie...... menün muhteşem... kuru kaysı da sindirim sorunu için galiba...
ben kuru kayısıyı az suyla bir taşım kaynatıp rondodan geçiriyorum. muhteşem lfli bir içecek oluyor.
tavsiye ederim.
bir bilene soralım....
kızlar çikolatamın yazdığı ve kallisimin tavsiye ettiği diyeti pazartesi yapmaya başlıycaz da...
bikaç şey soracaktım...
mesela akşam öğününde bir tabak kıvırcık yazıyor. içine domates salatalık vs de doğrasak olmaz mı? yani bu listeye harfiyyen uymak mı lazım?
soğuk tavuk diyor mesela... sıcak yesek olmuyor mu tavuğu?
şimdiden bilelim ki ona göre başlayalım di mi ama :)
soğuk tavuk görmedim bakmam gerek kaçıncı listede ama muhtemelen ben o listeyi yapacak kadar kalmamışımdır diyette
salata ve ufak tefek şeylerde değişiklikleri kaldırıyor bu kadarda takılmayın.. a.s. ben hiç bir zaman sade salata yemedim mesela hep karmakarışıktır..
canım ben sadece 1 öğün elma yedim çünkü elma yiyince çok acıkıyorum :bbo: diğer öğünlerde 1 kase kavun, 1 kase çilek, 1 kase kayısı ve 1 kase de bunları karıştırarak yedim. bugün de yoğurt günüm şimdiye kadar 2 kase yedim hiç zorluk çekmedim ama çay su falan da içiyorum..evet canım senin diyetinden yapıyorum ama benim için zor geçiyor eşimde kızıyor hastanelik olma sağlığını kaybetme diye ama bugün elma günümdeyim 3 elma yedim şimdiye kadar su içiyorum bol bol tok tutsun diye
bijoux cum yaz valla canım harikasın :1hug:
xtabucum takma adet olucaksan şişmişsindir, haftaya güzel bir bildirim yaparsın inşallah yerimseniben
evet ben sormustum canim.. insallah aksilik falan cikmaz güzelim hayirlisiyla olur. cok güzel bir rüya görmüssün kallisim allah hayirlara vesile etsin canim. berrak parlak su sikintilarin bitisini müjdeler. elini sokman önünde acilan bereketten faydalanman. güzel ve huzur var rüyanda bolluk bereket var. kaldi ki birde deniz yildizi cikartmissin sudan. cok sevinecegin bir olay bir haber olacak kallisim..Huzurlu geceler ablacıma.s... reyhan abla sen merak etmiştin ya ablamların işini başka soranda olduda aklımda sen kaldın, yarın başlayalım demişler işlemlere ama bizim işler çok karışıktı amcama vekalet vermiştik o dükkan için oda İzmirdeymiş anlatmıştım ya ev alıyomuş filan diye amcam hafta başı gelebileceği için o gelince başlanabilecek ama son anda büyük aksilik çıkmaz ise oldu gibi inşallah bakalım..
mehalime sordum o yorumladı ama geçen gün bir rüya gördüm sizde yorumlayın bana pek seyrek rüya görüyorum çünkü... denizin kenarındayım pırıl pırıl böyle.. iyice kenara gidip elimi uzatıyorum içinden bir şey almak için ve denizyıldızı geliyor elime onu alıyorum zemuszemusçok merak ettim çok merak ettimavereliniortak
mehalim havalar isindi canim ilk sicaklar baslar baslamaz vücur kendini korumaya alir.. hani terleriz ya biz farketmesekte sicaklarda terleriz ve su kaybederiz. vucudumuzkuarklik tehlikesi hissederek hemen kitliga karsi kendini korumaya alir ve su toplariz. bak takimdan iki arkadas daha yüzüklerin ellerini siktiklarini söyledi..iyi geceler annem
ya arkadaşlar 2 gündür benim bir sıkıntım var bacaklarımda ayaklarımda ellerimde bir şişkşinlik var biliyorum ya kendimi. ve müthiş bir gaz sancım var yanlarım hele bazen iç organlarım öyle bir sıkıştığını hissediyorum ki anlatamam . üşütmediğimi biliyorum ama neden 2 gündür böyleyim çözebilmiş değilim
helal olsun kadisim sende helal et güzelim benim iyi tatiller sana . cok calistin hirpalandin bu yil son birkac ay hakettin bu tatili canim..Şenizselam bayanlar
sohbetinize katılamıyorum
işlerimin yoğunluğundan
yarında izne ayrılıyorum
1 ay yokum
şimdidine veda edeyim belki yarın fırsatım olmuz
kendinize i bakın
hakkınızıı helal edin
yola çıkıyorum sonuçta
çok çok öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?