Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dün yediklerim:

sabah
1 adet poğaça
nescafe

ara
yulaf

öğlen
bezelye
4 kaşık pilav
1 adet lokma tatlısı

ara: 3 adet ülker rondo

akşam
çorba
bulgur salatası

yarım elma

Son düzenleme:
KIZLAR ŞU DıYET LıSTESıNı BENDE BıR ıNCELEYıMDE YAPABıLıRSEM BENDE PZTS BAŞLARIM HEP BıRLıKTE FARKLI KıLOLARDAKı ıNSANLAR ÜZERıNDE NE GıBı FARKLILIKLAR OLDUĞUNU GÖRÜRÜZ BÖYLELıKLE AMA HARFıYEN UYMAK GEREKıYORMUŞ kafamçokkarıştı

bijoux cum yaz valla canım harikasın :1hug:

cococum sağol canım, evet şu kayısıyı öyle de deneyebilirim aklımda olsun

soğuk tavuk görmedim bakmam gerek kaçıncı listede ama muhtemelen ben o listeyi yapacak kadar kalmamışımdır diyette

salata ve ufak tefek şeylerde değişiklikleri kaldırıyor bu kadarda takılmayın.. a.s. ben hiç bir zaman sade salata yemedim mesela hep karmakarışıktır..

hmmm
sağolasın kallisim
yaa ben kıvırcık sevmem de bari domatesle felan karıştırıp yeyim cokacimcoook
bahsettiğim yazı
2. listenin notlarında

'Not : ciğer veya balık sevmeyenler söğüş,derisiz,bütün bir tavuk budunu soğuk yiyebilirler.'

canım ben sadece 1 öğün elma yedim çünkü elma yiyince çok acıkıyorum :bbo: diğer öğünlerde 1 kase kavun, 1 kase çilek, 1 kase kayısı ve 1 kase de bunları karıştırarak yedim. bugün de yoğurt günüm şimdiye kadar 2 kase yedim hiç zorluk çekmedim ama çay su falan da içiyorum..

bir de herkesin içinde nasıl yemiyim demişsin. inan o an öyle geliyor ama geçip gidince diyosun ki oh iyi ki de yemedim. yani sadece başkalarını memnun etmek için neden suçluluk duyasın ki. ben hayır diyorum insanlar oyunbozan falan diyolar takmıyorum hiç. sonra bakıyorum ki aradan 1 saat geçmiş ben rhatım kafam rahat suçluluk yok. önemli olan o anı atlatabilmek yerimseniben

xtabucum takma adet olucaksan şişmişsindir, haftaya güzel bir bildirim yaparsın inşallah yerimseniben

inşallah canım bnm..canım akşama sabah dedim ya akşamıda beklemedi...oldum bile...ya bu adette hep cumaya denk gelio yaaaaa

zaten düzenli beslenemedim bide bu offf...

sportiecim bi değişiklik yok canım ya kitle aynen duruo orda ben kremle masajlar falan yapıorum...bacağı kıvırmasında azcık bir gelişme oldu ama kitle de gelişme yok maalesef...ilaçlara dvm ediyorum...yarın biticek...haftayada fizik tedaviye götürücem kısmet olursa...ilgin için tşk ederim...öptüm cnmcım...a.s.

Selam arkadaşlar ben geldim sıcaktan ve okuldan yorulmuş mehalim :))
çok yorgunumm çokkk.
coc canım rezene nasıl akıl edemedim oysaki önceden ne çok iöerdim gazada iyi geldiğini biliyorum oysaki ve evdede var hemen yapayım vede içeyim :))
Ne çok yazmışsınız aklımda bişi kalmıyor. bijoux cum banada ver şu kabızlık için olan ilacı elimin altında bulunsun .

Yaff bir diyettir gidiyosunuz ben nerde kaçırdım ipin ucunu bende az toparlayayım kendimi barii. banada link verin

evet ben sormustum canim.. insallah aksilik falan cikmaz güzelim hayirlisiyla olur. cok güzel bir rüya görmüssün kallisim allah hayirlara vesile etsin canim. berrak parlak su sikintilarin bitisini müjdeler. elini sokman önünde acilan bereketten faydalanman. güzel ve huzur var rüyanda bolluk bereket var. kaldi ki birde deniz yildizi cikartmissin sudan. cok sevinecegin bir olay bir haber olacak kallisim..
mehalim havalar isindi canim ilk sicaklar baslar baslamaz vücur kendini korumaya alir.. hani terleriz ya biz farketmesekte sicaklarda terleriz ve su kaybederiz. vucudumuzkuarklik tehlikesi hissederek hemen kitliga karsi kendini korumaya alir ve su toplariz. bak takimdan iki arkadas daha yüzüklerin ellerini siktiklarini söyledi..
helal olsun kadisim sende helal et güzelim benim iyi tatiller sana . cok calistin hirpalandin bu yil son birkac ay hakettin bu tatili canim..Şeniz

kizlar merhaba bir selam vermeden paldir küldür girdim. delikafadulden
nasilsiniz ne yaptiniz bakalim..
tabu canim insallah fizik tedavisinden daha olumlu sonuc alirsiniz. yavrunun acilarida diner. canim benim

reyhan ablacığım merhabalar.. kontrole geldim seni görünce aklıma ne geldi.. ayakkabı ısmarladın ya sen yani MTB miydi.. ben onlar hakkında bilgi bulamadım sadece çok pahalı spor ayakkabı markası olarak çıkıyor... sen bilgi bulursan verirsin sonra :))

yorum içinde teşekkür ederim içimi ferahlattın ablacım inşallah dediğin gibi güzelliktir önümüzdeki günler..

mbt ayakkabisi gelmedi bende merakla bekliyorum kallisim.. yürüyüs yapmak icin iyi bir ayakkabiya ihtiyacim vardi. cocuklar.kendilerine almis.. bende isterim dedim.. begen bir tane dediler bende en ucuzunu begendim. insanin durusu düzeliyormus. kendini devamli dengelemek zorunda oldugun icin cok kalori yaktirip sikilastiriyormus canim. birde eklemlere baski fazla olmuyormus yürürken alti hem yuvarlak hem yumusak. ee malum yaslilik.. kiloda var.. eklemleri korumak lazim yaslilikta agri sanci cekmemek icin..
ben yinede birseyler bulursam bu konuyla ilgili söylerim sana canim
rüyana gelince canim kime sorarsan sor berrak su ferahliktir ic huzuru. berekettir. cok güzel bir rüya.

ben geldim takımcım...
bi geçmişi okuyım

regl olmakla beraber bugün yediklerim.....

sabah: peynir, 5 tane sunta bisküvi, 1 bardak süt

öğle: yoğurt, 5 sunta bisküvi

ara:1 kase kiraz

akşam: çorba,salata

1 tane 2si bi arada nescafemi içicem birazdan da...

1 lt su

1 saat yürüyüş..

Son düzenleme:
Annem annem bedne bir rüya gördüm çok ilginçdir dün gece bayada etkilendim .
ben rüyamda hamileymişim inanamıyorum ve 3 kez test yaptırrıyorum içindede pozitif ama inanıpta kimsye diyemiyorum sonra kan testi yaptırıyorum ve 3 haftalıkmış bebek ama imkansız diyoruym daha geçen hafta reglim diyorum ve inanamıyorum ama okadar seviniyorumki ve kimseyede diyemiyorum bu nedir annem .:))

oyyyyyyy oyyyyyy güzelim yerim seni ben. rüyasini sevsinler.kaydirigubbakcemile2
caniminici bu ara bilincalti beynini cok mesgul ediyor bir bebek düsüncesi. onun icin görüyorsun böyle rüyalar. gülüm rüyayi iyiye yormak gerekir onun icinde bilincalti cok mesgul ediyor seni dedim bu konu.
ama rüyada hamilelik sikintidir. birinin günahini almissin yada kalbini kirmissin.
ama madem cok sevindin bu duruma demekki tam tersi. sikintilardan kurtulmak olarak yorabiliriz bu durumda. a.s.

selamlar güzel takımıma...
internetim bağlandı bugün ama tam girecekken,izmirden çok sevdiğim bir arkadaşım evimin yakınlarına gelmiş,beni aradı,buluştuk.dolayısıyla giremedim...
şimdi de işteyim. bir aralık buldum yazmak için...
herkes nasıl? geçmişe bakamadım vaktim kısıtlı...
bu hafta kilo veremedim sanırım,dün tartıldım da 100 gr fazla çıktım.
çünkü düzenli yiyemedim.taşındığım için,yemem gerekenleri el altında bulamadım. fazla yemedim ama önüme ne gelirse ondan yemek durumunda kaldım.
allah tan çok hareketli günlerdi,belki kilo bile alabilirdim...

kızlar bu arada ben de dün çok acayip bir rüya gördüm...
birisi beni tuzağa düşürüp tecavüz ediyor -tatlicadiarzu- ne alaka acaba?
böyle kandırıp bir evin belki 3 kat aşağıdaki bodrumuna götürüyor... tecavüz sahnesini görmedim ama tam üzerime yürürken uyandım...çok korkunçtu :1shok:

arkadaşlar diyetle ilgili bir takım sorular var,
mesela kesinlikle uymak gerekiyor mu her yazılana demiş birisi..
ben o diyetisyene giden kişiden direk almıştım listeyi..
diyetisyen öyle disiplinliymiş ki,odasına ne 1 dak erken ne 1 dak geç alıyormuş.
kurallara uymayanı parasını bile vermeden programdan çıkarıyormuş..
tek şartı her dediği yapılacakmış!
ben de sormuştum soğuk tavuk olayını...eve illa soğutup öyle yemek gerekiyor...
duyduklarım bunlar canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…