Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de süt ve süt ürünleri olmayan bir gün dahi düşünemem,
düşünmek istemem daha doğrusu..
hele ki diyet için uzak kalmak..hiç bana göre değil..

mehalim sen geçendede söyledin çok gaz problemin olduğunu ama o zaman üşütüyorum demiştin.. valla bilemedimki neden olur ne yapmak gerekir...

ilginçtir 3-4 gündür benim de yüzüklerim feci sıkıyor.
ne yaptıysam çare olmadı...

sende de bi ödem durumu var galiba ama,
reglin yakın falan mı ki..

iyi aksamlar cocuklari yikamaya ciktim yukari yikadim yattilar bende iki dakika ugradim oyle azcik gecmise baktim
opuyorum herkezi tabum nasilsin coktan gorusemedik
mehalim saskin icin uzuldum eminim cok cani sikilmistir butun cevresi istanbulda ne yapsin kizcagiz keske oda istanbulda olaydi takimdan istanbullularla bulusur tanisir daha iyi olurdu guzel kilo verirdi motive olurdu
iste cok zaman gecirdi orda canim benim neyse hayirlisi olsun
reyhan ablacim bugun bende bahcede efeyi uyuttum azcik bende dinlenem dedimde olmadi insallah havalar boyle devam ederde bende accik gun yuzu gorem cok yoruldum yaa bende hamak ta uyumak istiyom bana ne
neyse optum herkezi gece ugrraim yine

mehalim sen geçendede söyledin çok gaz problemin olduğunu ama o zaman üşütüyorum demiştin.. valla bilemedimki neden olur ne yapmak gerekir...
ya evet kallisim ya ozman okul soğuk oluyor bende üşüdüğümü biliyodum ama şimdi neden böyle oldu yine anlamıyorum. karnım öyle bir şişki anlatamam ateşle yaklaşmak çok tehlikeli oldu bana . bak kallisim yarın sede şişersin bana özenip hahaha

yok be güzelim regl yeni bitti. ben ellerimin ayağımın şiştiğini hiç bilmem ya. bu şişmenin nedeni çok içtiğim suyu azalttım ondan diyorum .

ben kaçıyorum canlarım.. benim külüstür pc çalışmıyor kızımın odasındayım çocuğumda kaç saattir aralıksız ders çalıştı şimdi uyumaya uğraşşıyor engellemeyeyim hepinize huzurlu geceler dilerim ...

ben de kaçıyorum..
kızı uyuyrken bi doyurayım,
sonra ben de yatağa..

yarın akşam görüşürüz :a015:

Günaydın şekerlera.s.a.s.a.s.

Dün kötü geçirdiğim ve hiç bir şey yemediğim günün ardından bugün iştahı yerinde biriyle karşılaştım hiç yapmadığım bir şeyi yapıp kendime çok nefis bir kahvaltı tabağı hazırladım buyrunnnnnnnnn zeytin,peynir,salatalık,domates,2 dilim etimek, bunlar yetmedi yarım kaşık yağla 2 sosis 2 mantar kavurdum:sm_confused: dedim ya ilk kez valla canım çekti böle mantar filan yenir mi sabah sabah ama bende anlamadım...:içelim:

günaydun takımımm a.s.
yürümeye gitmeden bir uğrayayım dedim. ayy bugün ilk defa kocaya kahvaltıya zor kalktım valla -tatlicadiarzu- havadan mıdır nedir rüya bile görüyodum sabah sabah :roflol:

dün patates günümdü ama ben 5 tane yiyemedim fazla geldi :bbo: 4 tane yiyebildim anca. hiç de zorlanmadım. bugün de yoğurt günü yaşasınn kaydirigubbakcemile2

görüntüm artık değişmeye başladı baya baya, olmayan kıyafetler de olmaya başladı. şu an tam evlendiğim kilodayım. birkaç kilo daha vereyim de koyayım yine fotolarımı da yapın bakalım analizimi. analiz dedim de aklıma geldi hani bu haftanın analizi :icecream:

kallisim regl oldum demiştin ya ondan canın istemiştir değişik şeyler, günaydın bu aradaaaa Şeniz

ahh şu lost bi,r ben izleyemedim yaaa. evde cdler bana bakar ben onlara bakar. ama nedense helede havlar ısınınca tv ile alakam iyice kesiliyor be güzelim :uhm:

valla mehalim bir sararsan sıcakmış, soğukmuş, karmış hiiiiç farketmiyor. millet geçen yıl yazlıkta deniz güneş havuz takılırken ben lost izliyodum deli gibi :roflol::roflol:

günaydııın
herkese güzel bir gün diliyorum

rezene içmeyi dene istersen canım. gaza iyi geliyor:jeyyar:

yaa ayın durumları insanları etkilermiş ya.. sanırım öyle bişey var. benim de yüzükler çook zor oldu sabah.şişmişim ki ne biçim anlamadım gitti...

Günaydııınnn
olur öyle bazen Kallisim ben de bazen sabah sabah olmadık şeyler yerim.cokacimcoook
geçen hafta mesela
karbonhidrat eksiğim mi vardı nedir anlamadım
ekmekler hamur işleri rüyama bile giriyordu nerdeysenaniknanik
ama bugün karşımda arkadaşlar poğaça yeyip bana da ikram ettikleri halde
ben yulafımı yedim:dilcikar:
şükür yaaa çikolata ve hamur işine hayır demeyi öğreniyorum sanırım :1ninca:

Günaydın bijocum, cococum...
bijom benim sporum 15 ine dek iptal böyle kendimi nasıl kötü hissediyorum nasıl alışmışım sen gidiyorum yazdıkça canım çekiyor ama tembellik sağolsun yerimden kalkıpta gidip yapasım yok tek başıma bir şey...
anacım sen lahana,soğan,sirke ne bulduysan içtin daha nasıl değişmesin görüntün..

cococum sütlemi yulaf ezmesi yiyorsun off bende çok severim kendisini..afiyet olsun şekerim... bazen o karbonhidrat isteği bendede oluyor günde 5 öğün makarna pilav börek çörek yiyesim geliyor ama karbonhidrat eksiklikten değilde bağımlılık yapıyor diye okudum bunu ben ve inanıyorum..

di mi kallisim. dün yürüyüşe çıkmadım anam kendimi bir uyuz bir suçlu hissettim var ya -tatlicadiarzu- uykum olmasına rağmen eşimle kalktım zorrla eşofmanlarımı giyindim. zaten kendime şart koşuyorum 9 oldu mu çıkacaksın başka yolu yok diye, hazırlandım mı zati çıkmak zorunda hissediyorum kendimi :roflol: dün elma sirkesi aldım gidip tansaştan ama sade. balı ben karıştırıcam içine hatta çıkmadan içeyim. karbonhidrat bağımlılığını da senden duydum ama evet mantıklı. benim canım hiiç çekmiyor mesela günlerdir. ne poça ne börek ne makarna. 2 ay boyunca bir kere pilav yogurt istedi canım onu da yemedim o kadar. ben de bir yerde peynir bağımlılık yapıyor diye okumuştum cokacimcoook

günaydın cococum ben hiç sevmiyorum yulafı yaa :1rolleyes: kötü di mi sevmem lazım :1closedeyes:

uygulayacağınız diyete hala bakamadım linki de kaybettim. bana uyarsa pazartesi başlayabilirim, uymazsa zevkle dışardan izlerim. birisi bana link verebilir mii

günaydın canım
sütle yyorum yulafı. bazen de nescafe ile-tatlicadiarzu-
bağımlılık meselesinde haklısın
kahve çikolata ve börek bağımlılığı var bende
ama şükür vazgeçiyorum - kahve hariç - yavaş yavaş sengözlerimebaksanab

günaydın cococum ben hiç sevmiyorum yulafı yaa :1rolleyes: kötü di mi sevmem lazım :1closedeyes:

yulafı seviyorum canım ben
özelşlikle içine kuru üzüm veya elma koyarsam
daha da bir güzel oluyor
tavsiye ederimsengözlerimebaksanab

s elam kalişim diyete başlıyorsunuz ha kolay gelsin bizim takımdanda 1 arkadaş başladı düm ve haffi harfine uygulamış umarım güzel sonuçlar alırsınız ...
ben yapamıyorum malesef hipodan dalayı . 1500kl. altına düşürmüyor dr.saglık olsun ne zaman başlıyorsunuz kaç kişi ..alkisalkisalkis :1ninca:

mersa canım ne mutlu sana.
Rabbim bütün başarılarını mutluluklarını görmeyi nasip etsin inş..
hepimize tabi ...

Kallistecim
geçmiş olsun :teselli:

melis08 size de geçmiş olsun...

canım çok teşekkür ederim allahım hepimize göstersin inşallah üniversiteden mezuniyetlerinide görürüz.akşam çok güzel oldu burda büyük şehir spor kompleksi var harika bir yer ortada masalar etrafı havuz maytaplar yandı çok ışıklı çok güzel bir geceydi.tabi en büyük mutluluk bebeğimin çok mutlu olmasıydı bide beni sevindiren olay gören arkadaşların çok kilo vermişsin demeleriydi çok yorulduk ama herşey çocuklarımız için.

bende bende ama yapabildiğim kadar

kızlar hepinize günaydın bende yürüyüşümü yaptım yeşil çayım elimde kızım mezun olmuş bide pazar günki sbs yi atlattıkmı yarın tartıdada görmek istediğim kiloyu görürsem ohhhhh değmeyin keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…