- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.581
iyi geceler annem
ya arkadaşlar 2 gündür benim bir sıkıntım var bacaklarımda ayaklarımda ellerimde bir şişkşinlik var biliyorum ya kendimi. ve müthiş bir gaz sancım var yanlarım hele bazen iç organlarım öyle bir sıkıştığını hissediyorum ki anlatamam . üşütmediğimi biliyorum ama neden 2 gündür böyleyim çözebilmiş değilim
ya evet kallisim ya ozman okul soğuk oluyor bende üşüdüğümü biliyodum ama şimdi neden böyle oldu yine anlamıyorum. karnım öyle bir şişki anlatamam ateşle yaklaşmak çok tehlikeli oldu bana . bak kallisim yarın sede şişersin bana özenip hahahamehalim sen geçendede söyledin çok gaz problemin olduğunu ama o zaman üşütüyorum demiştin.. valla bilemedimki neden olur ne yapmak gerekir...
ilginçtir 3-4 gündür benim de yüzüklerim feci sıkıyor.
ne yaptıysam çare olmadı...
sende de bi ödem durumu var galiba ama,
reglin yakın falan mı ki..
ahh şu lost bi,r ben izleyemedim yaaa. evde cdler bana bakar ben onlara bakar. ama nedense helede havlar ısınınca tv ile alakam iyice kesiliyor be güzelim :uhm:
iyi geceler annem
ya arkadaşlar 2 gündür benim bir sıkıntım var bacaklarımda ayaklarımda ellerimde bir şişkşinlik var biliyorum ya kendimi. ve müthiş bir gaz sancım var yanlarım hele bazen iç organlarım öyle bir sıkıştığını hissediyorum ki anlatamam . üşütmediğimi biliyorum ama neden 2 gündür böyleyim çözebilmiş değilim
ilginçtir 3-4 gündür benim de yüzüklerim feci sıkıyor.
ne yaptıysam çare olmadı...
sende de bi ödem durumu var galiba ama,
reglin yakın falan mı ki..
Günaydın şekerlera.s.a.s.a.s.
Dün kötü geçirdiğim ve hiç bir şey yemediğim günün ardından bugün iştahı yerinde biriyle karşılaştımhiç yapmadığım bir şeyi yapıp kendime çok nefis bir kahvaltı tabağı hazırladım buyrunnnnnnnnn zeytin,peynir,salatalık,domates,2 dilim etimek, bunlar yetmedi yarım kaşık yağla 2 sosis 2 mantar kavurdum:sm_confused: dedim ya ilk kez valla canım çekti böle mantar filan yenir mi sabah sabah ama bende anlamadım...:içelim:
Günaydın bijocum, cococum...
bijom benim sporum 15 ine dek iptal böyle kendimi nasıl kötü hissediyorum nasıl alışmışım sen gidiyorum yazdıkça canım çekiyor ama tembellik sağolsun yerimden kalkıpta gidip yapasım yok tek başıma bir şey...
anacım sen lahana,soğan,sirke ne bulduysan içtin daha nasıl değişmesin görüntün..
cococum sütlemi yulaf ezmesi yiyorsun off bende çok severim kendisini..afiyet olsun şekerim... bazen o karbonhidrat isteği bendede oluyor günde 5 öğün makarna pilav börek çörek yiyesim geliyor ama karbonhidrat eksiklikten değilde bağımlılık yapıyor diye okudum bunu ben ve inanıyorum..
günaydın cococum ben hiç sevmiyorum yulafı yaa :1rolleyes: kötü di mi sevmem lazım :1closedeyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html
bijocum buyur canım... bak bakalım katılabilecekmisin...
mersa canım ne mutlu sana.
Rabbim bütün başarılarını mutluluklarını görmeyi nasip etsin inş..
hepimize tabi ...
Kallistecim geçmiş olsun :teselli:
melis08 size de geçmiş olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/178521-diyetisyenden-saglikli-diyet.html
bijocum buyur canım... bak bakalım katılabilecekmisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?