- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.621
günaydınlarrrr
valla bana kalsa ben uyuyacaktım ama saolsun küçük sıpa erkenden uyandırdı karnım eçıktı kalk diye kahvaltıyı hazırlayıp ortalığı topladım eşim işe gitti büyük oğlana ödev yaptırıyorum bi taraftan küçük oğlana boyama yaptırıyorum diğer traftan fırsat buldukça da soru çözüyorum offf çok sıkıldım ben yaaaaa

saolasın gamze cim ihtiyacım olacak gibi millet 1 ay öncesinden işten izip alıp çalışmış ben yumurta kapıya gelince çalışmaya başladım inş işe yarar bakalım ne olacak
Rabbim zihin açıklığı versin canım, inşaallah pazar günü için bütün dualarımız seninle![]()
ne güzel resimle mi uğraşıyorsun ben bi türlü beceremedim resimle uğraşmayıYediklerimi yazıyorum takım, tartıldıktan sonra biraz çikolata yemiş olabilirim baştan uyarayım. :)
Kahvaltı 1dilim kepekli ekmek,mantarlı omlet 1salatalık 1biber , 1dilim kaşar peynir
Öğlen 1kase yoğurt haşlanmış tavuk ve yarım haşlanmış patates
Ara Sade kahve ve 1 tane kitkat
Akşam 1dilim kepekli ekmek, 4yk zeytinyağlı fasülye
Bolca şekersiz çay.
Su,2lt Spor 2mil Leslie ve açık havada yürüyüş:)
Geç yazdım ve bugun pek giremedim. Bir tablo yapıyorum yağlı boya onla uğraştım bitmeyince bitmiyor ,düzeltip düzeltip bir daha yaptım bu saat olmuş. Yarın da uğraşacağım içime sinene kadar. Hepinize iyi geceler görüşürüz :)
Günaydın arkadaşlarr, sabah sabah erkenden uyandım şu tatil günü..Nedense tatil matil dinlemiyor benim bünye, uyanıcam diyor uyanıyor
.
valla bana kalsa ben uyuyacaktım ama saolsun küçük sıpa erkenden uyandırdı karnım eçıktı kalk diye kahvaltıyı hazırlayıp ortalığı topladım eşim işe gitti büyük oğlana ödev yaptırıyorum bi taraftan küçük oğlana boyama yaptırıyorum diğer traftan fırsat buldukça da soru çözüyorum offf çok sıkıldım ben yaaaaa