Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay hiç sorma =)))

ama sonuçta hepimiz öleceğizzz

ay hiç sorma =)))

ama sonuçta hepimiz öleceğizzz

Tabi ya sonunda ölüm var dimi

Hoş doktorlara da güvenilmiyor artık tamamen, eşimde anjiödem diye bir rahatsızlık var, küçük dili şişip tamamen solunumu tıkayabiliyor, doktora gittik, ölümcül bir hastalık değil dedi, sonradan başka doktor da öğrendik ki hastalık öldürmüyormuş, hastalık küçük dili şişiriyor, küçük dil şişmesinden ölünüyormuş, bu sebeple hastalık ölümcül değilmiş.
Hiç uyarmadı etmedi bizi ne korktuk birden olunca ..

canim insallah aksama gecer.

inşallahh canım yaa

aa geçmiş olsun. Şimdilerde geçrketen doktorlara polislere kimseye güvenilmiyor vallahi

inşallahh canım yaa

aa geçmiş olsun. Şimdilerde geçrketen doktorlara polislere kimseye güvenilmiyor vallahi

Aynen öyle, geçen konuşuyorduk, bizim küçüklüğümüzde annelerimiz tembellerdi, kaybolursan hemen polis amcalara git diye, şimdi çocuğum olsa polisten uzak dur diyeceğim, tabi hepsinin iyisi kötüsü var ama kötülerin artması çok kötü ..

Merhaba kızlar. Yeni haftaya başladık bakalım. Rabbim inşallah yardımcımız olsun. Diyet konusunda iyiyim ama işte hayat bazen insanı cokertiyor :)) sinir bir durum icerisindeyim şu an ama yazdıklarınızı okumak çok iyi geldi.

Lucimm sen nasıl biseysin böyle yaa. Tek kelimenle bile insana umut ve huzur verebiliyorsun. Iyiki varsın canım.

Kaptanım sakın moralin bozulmasın. Zor olunca yapacak bir şey de kalmıyor malesef..

Neyse okuldayim arkadaşlar. Seminer var hu gün konusu sağlıklı beslenme :))) mudur benim için özel ayarlamış p

Diğer takım arkadaşlarım sizler Nasılsıniz iyimisiniz ? Hadi bu hafta derece alalım. Var misiniz? :)))

aynen canım herseyde oldugu gibi iyi kötü var

Gamze hayırdır umarım ciddi bir durum yoktur ?

Ben bu sabah tembellikle uyandım.
Biraz tembellik yapıyorum, öğleden sonra ütü yapıp çanta hazırlayacağım, hiç sevmem çanta hazırla, gel boşalt, geriyor beni onu mu unuttum bunu mu unuttum ..

Bencede ama bu son canım üçünde iş bqşı.sen herballife içecekler var biliyormusun arkadaşım 10 günde üç kilo verdi

Biliyorum ama ben pek inanmıyorum o ürünlere, satış politikalarından dolayı ..
Arkadaşın başka şeyler de yapmış olabilir mi yanında ?

Biliyorum ama ben pek inanmıyorum o ürünlere, satış politikalarından dolayı ..
Arkadaşın başka şeyler de yapmış olabilir mi yanında ?

canim aslinda cok basit, simdi biz onu mu yesek, bunu mu yesek, ne kadar yesek diye dusunurken onceden hazirlanmis bir yemek geliyor, gunluk belli bir kalori aldigin icinde zayifliyorsun. ama ben de guvenmiyorum bu urunlere. bir arkadasim almis kilo almisti yemeklerle birlikte icilecek sanmisti sanirim.

duzgun, dengeli bir diyetle ve sporla da kilo veriliyor. o kadar para harcayip bir dunyanin katki maddesini icmeye hic gerek yok.

Aynen bunu ifade etmek istemiştim.

Canım biraz gergin bir ortam oluştu burada. Benimle ilgisi yok ama insanları izleyip kıskanç ve iki yüzlü hallerini görünce onların olduğu ortamda sinir olmadan duramiyorum :))))

Canım biraz gergin bir ortam oluştu burada. Benimle ilgisi yok ama insanları izleyip kıskanç ve iki yüzlü hallerini görünce onların olduğu ortamda sinir olmadan duramiyorum :))))

Arkadaşım insanları izleyip ne güzel ben öyle değilim, herkesin iyiliğini istiyorum diye mutlu olsana sen ..

Herşeyini almış kullanıyormuş diyet beceremiyordu bunun için çok kolay dedi iki öğün yiyormuş

2 öğün sadece onlarla besleniyor sadece, benlik değil ama tabi mutlaka memnun olanlar da vardır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…