Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın
Hepinize sağlık, enerji, mutluluk dolu bir hafta diliyorum
Biraz geçmişi okuyayım dedim 20 sayfa yani az değil alıntılara birazdan geçeceğim
Önce hafta sonu ne yaptım ne ettim raporumu vereyim dedim
Kızlar Cuma eve gittim malum kardeşlerim gelecekti, onlar gelene kadar evi bal dök yala haline getirdim valla hafta sonları yetiştiremediğim işleri 1,5 saat içinde bitirdim - buna misafirin inanılmaz gücü deniyor pestilim çıktı ama 2-3 mil leslie yapmış kadar oldum diyebilirim
neyse onlar geldi 5dk hoş beşten sonra hemen mutfağa girip yemeklere giriştim sofra kur kaldır ancak 9da totom yer gördü 11 gibi de sızıp kalmışım sonra kardeşim kaldırdı çarşafları bile kendileri serdiler artık kolumu kaldıracak halim yoktu
Cumartesi sabah erkenden kalktım akşamki dağıntıları topladım mutfakta, sonra kahvaltı hazırlığı falan - bu arada ev işlerine tam gaz devam sonrasında hazırlanıp dışarı çıktık gezdirdim onları biraz, akşam da burger king'e gittik
dün onları uğurladım işte - valla 2 gunde epey spor yapmış kadar yürüdüm koşuşturdum
Gelelim menülere...

Cuma
Sabah - 08:30
- 2 parça pırasalı börek (az yağlı yapmıştım boyutu sigara böreği kadar)
- Çay

Öğle - 12:30
- 1 kepçe ezogelin çorbası
- 1 parça tavuk (patatesinden çok küçük bir parça vardı)
- 1 tabak salata (yağsız)

Ara - 16:00
- 1 fincan meyve çayı (bişey yedim mi hatırlayamadım sanırım yemedim)

Ara - 18:00
- 1-2 tane tuzlu kuru pasta (çok acıkmıştım:26:)

Akşam - 20:30
- 3 yk barbunya
- 3 yk pilav
- 2 tane tavuk köftesi (kızartma yapmıştım ama çok yağlı olmamış)
- 2-3 yk yoğurt

Ara - 21:30
- 1 tane tuzlu kuru pasta

Su - 2 ltyi geçmiştir
Spor - yok (koşuşturmalar yetti)

canım benim mutlu haftalar olsun kuzum sana da...neye sıktın sen canını? değmez hiç bir şey için o tatlı canını sıkmaya, nasılsa her şey olacağına varıyor...sakın bozma moralini...sen de iyi ki varsın canım :)

veee LUCI haftaya sıkı başlarrrr 50 dakikada 5 km yer yer koşu ama ağırlıkta tempolu yürüyüş yaparak koşu bandında haftanın ilk günü sporuna başlamış bulunmaktayım maşallah,maşallah :) darısı isteyen arkadaşların başına....

kızlar sınav için güzel dileklerinize teşekkürler bakalım öğleden sonra sorular açıklanacak sonuç belli olur o zaman

Aynen birde atıştırmalık bişiy bulmam lazım yemek yok iş yeride dağ başı muhtemelen bebek emzirmeğe eve gidicem birde ay nasıl özliycem kimbilir 8 aydır yapışık yaşıyoruz

herbalife ürünleri bana da çok katkılı abuk subuk geliyor
durumda cım yanına kuruyemiş meyve tarzı şeyler alabilrisin evden zeytinyağlı yapıp öğlenleri onu yemek için götürebilirsin

bebekle yapışık konusuna gelince inan ilk günler zor olsa da kendine vakit ayırdığın için mutlu olacaksın alışaaksın zamanla

Aynen birde atıştırmalık bişiy bulmam lazım yemek yok iş yeride dağ başı muhtemelen bebek emzirmeğe eve gidicem birde ay nasıl özliycem kimbilir 8 aydır yapışık yaşıyoruz

Zor olur ilk günler ama alışırsın annesi ne yapacaksın, öğle arası eve gitmen iyiymiş ama ..

Kesinlikle o misafir gücüne inanıyorum, bazen ev dağınık oluyor, dağıtasımız geliyor bırakıyoruz herşeyi, sonra bir haber geliyor bizim ev yarım saatte eşimle ben tarafından temizlenmiş.

Biraz kaçamaklar var ama kardeşlerin gelmiş olsun değil mi ?

Tebrik ederim Luci, harikasın.
İşe gidecek misin bu hafta ?

Cumartesi

Sabah - 08:30-11:30 arası mutfakta ayak üstü atıştırmalarım
- 3 tuzlu kurabiye
- 2 yeşil zeytin

Kahvaltı - 11:30
- 3 küçük krep
- 1-2 kk peynir
- 5-6 yeşil zeytin
- 1 çay kaşığı bal
- 1-2 çatal salçalı kahvaltı sosu
- Çay

Öğle yok

Akşam - 19:00
- 1 tavuklu hamburger
- 1 tane ayran
- Patates kızartması (paketin 3te birini yedim ketçapla)
Kalan ketçapla patatesi kardeşime verdim

Ara - 21:00
- 2 tuzlu+2 tane tatlı kurabiye
- Çay

Su - 2lt
Spor - Epey yokuş inip çıktık çarşıda dolandık bacaklarımın sıkılaştığını hissediyorum
------------------------------------------------------
Pazar raporum berbat ötesi kendimi yemeğe verdim resmen ful kh...

Sabah - 10:00
- 2 tane kaşarlı tost (çavdar ekmeğinden)
- 1 tane küçük parça kıymalı börek (sigara böreğinden de küçük)
- 1-2 çatal salçalı sos
- 6-8 tane yeşil zeytin
- Çay

Saat 14:30
- 2-3 tane börek (kıymalı - pırasalı)
- 1 pkt fındıklı bisküvi (hanımeller)
- Çay

Saat 16:00
- 1 kase kakaolu puding (şeker yerine pekmez kattım - biliyorum cezamı hafifletmez ama şeker kullanmak istemedim)

Öğle - akşam yok

Saat 20:00
- 1 tabak irmik helvası (tarçın döküp yedim:26:)

Su - 1,5-2 lt
Spor - Çarşıya gidip geldim

Dün hiç diyet düşünesim gelmedi bir de çok yorgun olunca saldım çayıra mevlam kayıra bir vaziyette takıldım - evde kalan börekleri bitirdim sabah ısıtmıştım - ısıtmadığım kısmını kardeşlerimle gönderdim zaten
tuzlu kurabiyeler bitti - tatlı olanları da paket yapıp gönderdim - bisküvileri de yanlarına koymuştum ama bi tanesi gözden kaçmış onu da görünce yedim:26:

Kiloma bakmadım bugun unuttum - aslında baksam olurdu bilançonun ağırlığını daha net görebilirdim
Bugün de dün sabahtan kalan tostları getirdim işe onları da bitireyim de eski normal düzenime döneyim artık

O kaçamaklar zaten biri açlık bastırma amaçlı biri de çayın yanı boş kalmasın diye diğer menülerim daha berbattt

Lİly 1-2 gün daha dikkat edersen hafta sonunu telafi edersin sanırım, ondan sonrada eksilere düşersin, bu sıralarda canın sıkkın gibiydi iyi gelmiştir.

O kaçamaklar zaten biri açlık bastırma amaçlı biri de çayın yanı boş kalmasın diye diğer menülerim daha berbattt

Canın saolsun Lilycim, telafisi olan şeyler bunlar, ne yapalım sevdiklerimizle zaman geçirirken oluyor böyle diyete aykırı durumlar, bizden kıymetli mi ..

2 guzel gun gecirmissin canim, simdi hic kendini sucluluk hissine bogma :) bu moral ve motivasyonla sen cumaya kadar haftasonunu telafi eder, kilo da verirsin :)

Tebrik ederim Luci, harikasın.
İşe gidecek misin bu hafta ?

teşekkürler tatlım... bu hafta randevularım olduğunda evet ofise geçeceğim ama uzun süreler kalmayacağım biz şirket eğitimleri ve danışmanlık hizmeti verdiğimiz için şirkette çok işim olmuyor...anlaşmalarımızı firmalar ile 6 aylık ya da 1 yıllık yapıyoruz, uzmanları anlaşma yaptığım firmalara yönlendiriyorum ve onlar çalışmalarını yapıp haftada 1 gün bana raporluyorlar... istanbul ve izmirde olduğu için uzmanlarım denizliye gelmedikleri sürece skype üzerinden konuşarak alıyorum raporları...telefon ve maille yürütülen bir iş aslında benimki birazda:)

İnşallah evlendiğimden beri ilk defa uzun kalıcam annemde oh be şimdiden dinlendim bugun diyetime geri döndüm ve bozmuycam.

İnşallah evlendiğimden beri ilk defa uzun kalıcam annemde oh be şimdiden dinlendim bugun diyetime geri döndüm ve bozmuycam.işe bqşlqyınca internetim açıkk olacak sürekli bende artık buralarda olucam ev işlerinden temizlikten de kurtuluyorum e bunun üstüne stresmi kalır.çok az sigara içiyorum normalde stresli olduğum içindi son üç gün hiç sigara istemedim acep içsemmi içmesemmi bilemedim:)

Hani benim yoğurt dekoksu yapacakmarkadaşım nerdeee

Merhaba arkadaşlar , iyi bir hafta dilerim hepinize.
Pazar günü yediklerimi paylaşacağım.

Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek, 1 dilim kaşar peyniri ,1 yumurta , 1 bardak süt
Öğlen 1 dilim kepekli ekmek ,5 yk sebzeli et sote,4 yk makarna 1 kase yoğurt
Ara 1 dilim çikolatalı fıstıklı pasta yanında sütlü kahve
Akşam 1 kase tarhana çorba

Malesef pasta bozdu menümü.
su, 2.5 LT spor yok

Ohh ne güzel luci o zaman ben geri dönünce sen 4 kilo verirsin bence

Hani benim yoğurt dekoksu yapacakmarkadaşım nerdeee

Ben burada olsaö eşlik ederdim sana. Nasıl oluyor yoğurt detoksu.

Bu hafta takımca haftasonu batmışız.
Geçen hafta nasıl kaçamaksızdı hafta sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…