- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #106.741
Kızlar Günaydınnn
Bir kaç gündür yaşadığım sey gaz sıkışmasıymış (isme bak )
ve günlerdir fenayım dün gece 2bucukta uyuyabildim ağrıdan.
Halada devam ediyor. Artık ishal olmanın yollarına kadara araştırdım.
Anlayacagınız haftaya iyi başlayamadım. Kendimi şiş hissettiğim içindekilo bakımından berbat hissediyorum kendimi umarım bu hallerim geçer bende pek memnun değilim çünkü.
aynen tatlım herşeyin hayırlısı olur inşallah..afiyet olsun balım bende şimdi çıkıpyarım saatlik eliptiğimi yapayım...günde yarım saatlik 3 periyot şeklindeyapmayı düşünüyorum ...
canım çok tebrik ederiminsan gerçekten başarının tadını alınca daha da azimli oluyor...
.
saol canım, sana da kolay gelsin ben de 10.30 gibi yapacağım sporumu, öptüm çook
Kızlar Günaydınnn
Anlayacagınız haftaya iyi başlayamadım. Kendimi şiş hissettiğim içindekilo bakımından berbat hissediyorum kendimi umarım bu hallerim geçer bende pek memnun değilim çünkü.
tesekkur ederim sevdacim :) aynen oyle asagi dogru inen kilolar bana daha da azim veriyor. zaten sanirim kilo verdikce daha enerjik oluyoruz. hepimiz insallah bu hafta guzel kilolar veririz ve takimimizi dereceye sokariz
oyleyse doktora gitmen lazim canim. hemen git hic ihmal etme. bekledikce agrilar da baslayabilir. doktor ne yapiyor bilemiyorum ama birkac tanidigimin basina geliyor ara ara.
tşk ederim canım görüşürüz kendine iyi bak
tatlım kıyamam çok geçmiş olsun..kuru kayısıyla süt iç çok iyi geliyor....
ben kaçtım grşrz....
.
Kızlar Günaydınnn
günaydın zeynepcim, dikkat et kendine tatlım...sıkıntın devam ederse mutlaka bi doktora danış....acil şifalar dilerim...
Ewt ekım annelerındeydım ama kızım 34 haftalık doğdu emzırmıyorumda bende kendıme çekti düzen verıım dedım
vazgeçmekyok harbi dediğin gibi pazartesiyemi alsalarki tartı gününü
menünü ben beğendim cnım.azgibiama sağlıklı görünüyor.
bencede çok az gibi...
gaza gelmen iyi de.benim anlamadığım hemen ayy çok kilo almış diyorlarda verdikten sonra ne güzel kilo vermişsin diyen çok az oluyor yaw...
.
Ne güzel bir mesaj bu, fotoğrafa da bayıldımEki Görüntüle 992956
Günaydınlarrrrrr sevgili arkadaşlar...işte yeni bir hafta veee pazartesiiii :) mutlu,huzurlu,sağlıklı, -şeytana uymadığımız, kaçamak yapmadığımız,sporu bol, kalorisi az, perşembesi zahmetsiz, cuması keyif veren, tartıda düşük rakamlar gördüğümüz, ufacıcık pantalonlara gömleklere sığıp ortalıklarda salındığımız bir hafta olsssunnnn inşalllah :)
oyyyy balım hoşgeldin....lucim cumartesi güzel geçti benim için kaçamak yoktu....ama dün varya dibine vurdum.ama bu günden sonra bol hareket ve az menülerle kapmtayız inşallah.dünkü cozutmamı da regl oldum bu sabah ona bağlıyorum....sanırım kan şekerim düştü ve dün tatlıya çok düştüm..doğru düzgün menüm olmadı dün ama abur cuburun dibine vurdum.en çok ta tatlı tarzı şeyler.yazayım dedim ama yazmıcam ....
.
.
günaydın birtanem, toplarız inşallah bu haftaistedikten sonra gidiyor kilocuklar,sıkma canını ama cumaya kadar kontrolü sakın bırakma elinden, zihninden :) ben de regl dönemindeyim dün gece rüyamda daha önce çalıştığım bir otelin restaurantındayım ve sadece açık büfe tatlılar var, nasıl saldırmışım tatlılara anlatamam, tabağa bile koymadan ayak üstü sabah gülerek uyanmışım eşime anlattım o da oldukça güldü :) normalde yapamıyorsun rüyanda mı yapıyorsun kaçamakları diyor
teşekkür ederim hmcim sana da bu hafta kolaylıklar dilerim, senin için yoğun ve koşturmalı bir hafta olacak, dikkat et sağlığına....
Gunaydin gunaydin!
24 Subat itibariyle aylik raporumu vereyim :)
24 Ocak'ta 100.6 ile takima ilk bildirimimi yapmistim. Bu sabah 92.1'i gordum. Yani bir ayda 8.5 kiloya baybay demis oldum :)
Bakalim Cuma'ya kadar ne kadar daha verebilecegim. :)
Herkese guzel bir gun guzel bir hafta dilerim :)
Kızlar Günaydınnn
Sabah
1/2 gözleme
1 yumurta ile yapılmış omletin yarısı
1 dilim peynir
1 salam
çay
Ara Öğün
3/1 dilim pasta
2 simit sekinde kuru pasta
Ara Öğün
1 türk kahvesi
Akşam
1/2 porsiyon çiğköfte
1 ayran
Ara Öğün
Kayısı ( sayısını hatırlamıyorum )
Su : 2lt
Spor: 1.5 saat yürüyüş (gaz sıkışmasına iyi geliyor diye zar zor çıktım )
NOT: Dün arkadaşım geldi yaş pasta almış ( minik 4 kişilik ), Milföyden minik börekler yatım peynirli çikolatalıi mozaik pastam vardı,havuçlu tarcınlı kekim vardı çeşitli kuru pastalar vardı vs vs .
Bunları redderek sadece 1 dilim (ince ) pastanın yarısından ve 2 tane kuru pasta aldım simit seklinde olanlardan biirde çay içtim sekersiz.
Akşam yemek hazırlayacak durumum olmadığından çiğköfte yedik.
Günaydın minik kuşlar üç gündür internetim yoktu şimdi anneme geldik bebeğimle ben iş öncesi won gezmelerde
günaydınlarr
kızlar dün sonunda sınava girdim son 5 yılda sorulan en zor soruları sormuşlar rezaletti anlayacağınız neyse bugün sorular açıklanacak bakalım sonuç ne çıkacak olmadı mayısta tekrar sınav var ona hazırlanırım
diyet açısından sınavb da olduğundan kötü bir haftasonu idi bakalım bu hafta nasıl geçecek kendinize iyi bakın
günaydınlarr
kızlar dün sonunda sınava girdim son 5 yılda sorulan en zor soruları sormuşlar rezaletti anlayacağınız neyse bugün sorular açıklanacak bakalım sonuç ne çıkacak olmadı mayısta tekrar sınav var ona hazırlanırım
diyet açısından sınavb da olduğundan kötü bir haftasonu idi bakalım bu hafta nasıl geçecek kendinize iyi bakın
günaydın zeynepcim, dikkat et kendine tatlım...sıkıntın devam ederse mutlaka bi doktora danış....acil şifalar dilerim...
LuciBen rüyamda bol bol yiyince tok da uyanıyorum.
Teşekkür ederim Lucicim, yarın yolculuk başlıyor, sonra koşuşturma bakalım sonuçlar güzel çıksın da gerisi boş ..
Tebrik ederim ..
Zeynep rezene içsen nasıl olur ? Beni çok rahatlatıyor, tartısını geçtim de çok rahatsız hissedersin dediğin gibi ..
Reddettiklerimizi düşününce yediklerimiz ne kadar güzel geliyor değil mi ?
Tebrik ederim Zeynep..
kesinlikle sana katılıyorum hmmm. valla bu hafta tartı için savaşamıcam kampa girdim sporumu aksatmıcam yediklerimede dikkat edicem ama tarıda güzel seyler beklemicem sağlım bi yerine gelsinde herşey olur Allahın izni ile
rezene çayımda var canım 1 saat sonra ondan içim birde.
Zaten içtiğim şeylerden olmasada iyi gelsin diye karman çorman ettiğim seyler beni düzeltecek gibi
Biri düzeltmese biri düzeltir tabiAğrın falan var mı ?
Bir kere bir akrabamız aradı bizi yakınımızda oturuyor, annesi ile beraber, oğlum kalp krizi geçiriyor çabuk hastaneye götürelim diye, babam kalktı gitti, gam sıkışması diye yolladılar geri
dün çok agrım vardı ama suan çok sükür yok.
Bu arada gaz sıkışması kalp krizinede götürebiliyormuş detayları var dün o kadar çok okudum ki nerde ne nasıl okuduğumu hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?