Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar Günaydınnn

Bir kaç gündür yaşadığım sey gaz sıkışmasıymış (isme bak )

ve günlerdir fenayım dün gece 2bucukta uyuyabildim ağrıdan.

Halada devam ediyor. Artık ishal olmanın yollarına kadara araştırdım.

Anlayacagınız haftaya iyi başlayamadım. Kendimi şiş hissettiğim içindekilo bakımından berbat hissediyorum kendimi umarım bu hallerim geçer bende pek memnun değilim çünkü.

oyleyse doktora gitmen lazim canim. hemen git hic ihmal etme. bekledikce agrilar da baslayabilir. doktor ne yapiyor bilemiyorum ama birkac tanidigimin basina geliyor ara ara.

tesekkur ederim sevdacim :) aynen oyle asagi dogru inen kilolar bana daha da azim veriyor. zaten sanirim kilo verdikce daha enerjik oluyoruz. hepimiz insallah bu hafta guzel kilolar veririz ve takimimizi dereceye sokariz

saol canım, sana da kolay gelsin ben de 10.30 gibi yapacağım sporumu, öptüm çook

tşk ederim canım görüşürüz kendine iyi bak

tatlım kıyamam çok geçmiş olsun..kuru kayısıyla süt iç çok iyi geliyor....

ben kaçtım grşrz....

.

Sabah

1/2 gözleme
1 yumurta ile yapılmış omletin yarısı
1 dilim peynir
1 salam
çay

Ara Öğün

3/1 dilim pasta
2 simit sekinde kuru pasta

Ara Öğün
1 türk kahvesi

Akşam
1/2 porsiyon çiğköfte
1 ayran

Ara Öğün
Kayısı ( sayısını hatırlamıyorum )

Su : 2lt
Spor: 1.5 saat yürüyüş (gaz sıkışmasına iyi geliyor diye zar zor çıktım )

NOT: Dün arkadaşım geldi yaş pasta almış ( minik 4 kişilik ), Milföyden minik börekler yatım peynirli çikolatalıi mozaik pastam vardı,havuçlu tarcınlı kekim vardı çeşitli kuru pastalar vardı vs vs .

Bunları redderek sadece 1 dilim (ince ) pastanın yarısından ve 2 tane kuru pasta aldım simit seklinde olanlardan biirde çay içtim sekersiz.

Akşam yemek hazırlayacak durumum olmadığından çiğköfte yedik.

oyleyse doktora gitmen lazim canim. hemen git hic ihmal etme. bekledikce agrilar da baslayabilir. doktor ne yapiyor bilemiyorum ama birkac tanidigimin basina geliyor ara ara.

tşk ederim canım görüşürüz kendine iyi bak

tatlım kıyamam çok geçmiş olsun..kuru kayısıyla süt iç çok iyi geliyor....

ben kaçtım grşrz....

.

kızlar teşekkür ederim.

Öncellikle doğal yollarla (süt ılık su yürüyüş ) geçirmeye çalışıyorum

ağrım dün çok vardı bugün çok fazla yok. Çok şükür. eğer geçmesse akşam giderim artık

günaydınlarr
kızlar dün sonunda sınava girdim son 5 yılda sorulan en zor soruları sormuşlar rezaletti anlayacağınız neyse bugün sorular açıklanacak bakalım sonuç ne çıkacak olmadı mayısta tekrar sınav var ona hazırlanırım
diyet açısından sınavb da olduğundan kötü bir haftasonu idi bakalım bu hafta nasıl geçecek kendinize iyi bakın

günaydın zeynepcim, dikkat et kendine tatlım...sıkıntın devam ederse mutlaka bi doktora danış....acil şifalar dilerim...

günaydınlarrrrrrrrr.....

Günaydınn..

Söylemekte haklı 30 kilo ama verince dediğin gibi görülür mü bilemedim.
O değil de ben kadını tanımıyorum bile o benim kilo alıp vermeme bakıyor

Ne güzel bir mesaj bu, fotoğrafa da bayıldım

Sevda geçen hafta bir bahane listesi vardı hatırlıyor musun yemek yediğimizde söylediğimiz bahaneler gibi senin mesaj öyle olmuş Ohh regl olmuşsun, cumaya kadar dikkat edersin bir de şişlik iner tamamdır.

Luci Ben rüyamda bol bol yiyince tok da uyanıyorum.

teşekkür ederim hmcim sana da bu hafta kolaylıklar dilerim, senin için yoğun ve koşturmalı bir hafta olacak, dikkat et sağlığına....

Teşekkür ederim Lucicim, yarın yolculuk başlıyor, sonra koşuşturma bakalım sonuçlar güzel çıksın da gerisi boş ..

Tebrik ederim ..

Zeynep rezene içsen nasıl olur ? Beni çok rahatlatıyor, tartısını geçtim de çok rahatsız hissedersin dediğin gibi ..

Günaydın minik kuşlar üç gündür internetim yoktu şimdi anneme geldik bebeğimle ben iş öncesi won gezmelerde

Reddettiklerimizi düşününce yediklerimiz ne kadar güzel geliyor değil mi ?
Tebrik ederim Zeynep..

Kaptan geçmiş olsun, umarım yapamadım dediklerin, tereddütte kaldıkların hatta attıkların bile doğru çıkar ..

merhaba toplightcım seni burada görmek ne güzel :) sıkma canını vardır bunda da bir hayır....en azından şimdilik stresini atlattın, olmazsa mayısa çook var, halledersin eminim...

günaydın zeynepcim, dikkat et kendine tatlım...sıkıntın devam ederse mutlaka bi doktora danış....acil şifalar dilerim...

rezene çayımda var canım 1 saat sonra ondan içim birde.

Zaten içtiğim şeylerden olmasada iyi gelsin diye karman çorman ettiğim seyler beni düzeltecek gibi

rezene çayımda var canım 1 saat sonra ondan içim birde.

Zaten içtiğim şeylerden olmasada iyi gelsin diye karman çorman ettiğim seyler beni düzeltecek gibi

Biri düzeltmese biri düzeltir tabi Ağrın falan var mı ?
Bir kere bir akrabamız aradı bizi yakınımızda oturuyor, annesi ile beraber, oğlum kalp krizi geçiriyor çabuk hastaneye götürelim diye, babam kalktı gitti, gam sıkışması diye yolladılar geri

dün çok agrım vardı ama suan çok sükür yok.

Bu arada gaz sıkışması kalp krizinede götürebiliyormuş detayları var dün o kadar çok okudum ki nerde ne nasıl okuduğumu hatırlamıyorum

dün çok agrım vardı ama suan çok sükür yok.

Bu arada gaz sıkışması kalp krizinede götürebiliyormuş detayları var dün o kadar çok okudum ki nerde ne nasıl okuduğumu hatırlamıyorum

Sıkışa sıkışa kalbe baskı yapıyordur belki .
Benim de bir yerim ağrıdığında acıdığında, interneti talan ederiz ama ben en son öleceğim kesin diyorum, genelde hep en kötüleri yazıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…