Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.TAKIM **107.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 80,4 /
asya25 ( 71,1 /
cedric ( 98.4 /
chocolategirl ( 81,7
bijoux ( 69,7 /
sportie ( 57,5 /
xTABU ( 100,7 /
siyahbeyazgunler ( 55,5 /
mersa ( 87.0 /
bhk ( 66.9 / (1.takımdan transfer)
cocostar ( 63,3/ (1.takımdan transfer)

5:TAKIM TOPLAM KİLO

Günaydın kalisim nasılsın sefgülüm . çok mutluyum bu sabah tartıda gördüğüm rakamlar elma sirkesi zamanla mı işe yarıyor dersin hemde benim gibi öküz misali yerken . en son ben artık tartıda 62.9 falan görmeye başlamıştım bu sabah bir baktım 61.5 benide al listeye hahahahaha.

bhk cimö sakın kendini yabancı hisseetme bende takıma ilk girdiğimde beni bunların iplemesi için günde 500 msj yazmıştım hahahahah şaka şaka ama biz seni yabancı görmüyoruz sende asla öyle görme

bhk cim doğru söylüyor mehalim cidden ilk zamanlar böyle oluyor ne kadar çabalasakta bir ayrımcılık gibi gözüküyor eski üye yeni üye diye ama yok cidden Şeniz

günaydın kızlar,
umarım bu hafta herkes iyidir, sizden bu hafta süper performans bekliyoruz alkisalkisalkis
amannn melisim bizden geçti artıkzemuszemus
imza: mezun olmuş, unu eleyip eleği duvardaki çiviye taktırmış lider şeysi :roflol:

günaydın arkadaşlar,

hemen kilo bildirimimi yapıyım canlarım kilom 57.
Hemen çizelgemi de düzelteceğim.

bende şu diyete başlamayı düşünüyorum, kafama yattı valla

olu gelincim hoşgeldin aramızaa.s.

güzel takımım günaydın inşallah herkesler güzel güzel kilolar vermiştir.
benim kilommm 78,7 delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:

canzicim günaydın,

harika kilo vermişsin tebrikler canım.

sende şu dolaşan listeyi uygulayacakmısın, ben düşünüyorum valla

arkadaşlar dünkü raporumu tekrarlıyım.

DÜN
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği +1 kk az yağlı beyaz peynir
öğle: 1 kase cacık + 1 ad. etli kabak dolması
ara 2 ad grissinis
akşama doğru: 1 adet müsli bar
akşam : 1 kase yoğurt+ 1 ad. salatalık + yarım tabak haşlama taze fasulye
gece: 1 ad kivi

BUGÜN
Sabah : 1 dilim k.ekmeği + az yağlı beyaz peynir 1kk

şimdilik hoşçakalın

evet canım haklısın yemeğince insan o kadar rahat ediyorki inşallah bakalım benide elma gayet tok tutuyor o yüzden elma yemeyi tercih ettim bakalım bir gaz gidiyorum 2 günün sonucuda bence güzel 1,2 kg inşallah böyle devam ederalkisalkisalkis

hoşgeldin canım çokk güzel artık bizimlesin kilo olayınıda bu hafta diyete başlarsan zaten topralnır gider rüyanda baya ürkütücü allah korusun hayırlara çıkarsın canım gerçekten çok yoruldun ya belkide o yüzden böyle kabus gördün canım mafoldumbenmafoldumben

canım ne demek iyiki burdasın bizim maydonoz kaptanımızsın sen olmasan mehalim olmasa zaten bizimde motivemiz biter gider bence opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canzicim günaydın,

harika kilo vermişsin tebrikler canım.

sende şu dolaşan listeyi uygulayacakmısın, ben düşünüyorum valla

teşekkürler canım evet uygulayacağım çünkü zaten 18 kilo fazlalığım kalmış onuda o diyetle atarsam çokkkk güzel olacak canım zemuszemus:dance::dance:

helal olsun kadisim sende helal et güzelim benim iyi tatiller sana . cok calistin hirpalandin bu yil son birkac ay hakettin bu tatili canim..Şeniz

kizlar
saol canım ablacım
öpüyorum yanaklarından

kadisçim hayırlı yolculuklar cnm...

....
saol canım öpüyorum senideeee

saol canım kocaman öptüm senideeeee

size çok güzel kilo vermeler dilerim
inşallah azminizden hiç vazgeçmez ve saglıklı bir şekilre kilolarınızı verip mezun olursunuzzzzopuyorumnanaktan

5.TAKIM **107.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 80,4 /
asya25 ( 71,1 /
cedric ( 98.4 /
chocolategirl ( 81,7
bijoux ( 69,7 /
sportie ( 57,5 /
xTABU ( 100,7 /
siyahbeyazgunler ( 55,5 /
mersa ( 87.0 /
bhk ( 66.9 /66,5/ 0,4 / % 0,59)(1.takımdan transfer)
cocostar ( 63,3/63 / 0,3 / %0,47 ) (1.takımdan transfer)

5:TAKIM TOPLAM KİLO

BHK sabahları giremediği için bana msj atıp bildirdi kilosunu kızlar
ikimizin de kilo bildirimi yukardaki gibi

ay ne dizisi bu gece gece yahusüprizzzzz.. bende dizi izlemezdim mehalime söyledim geçende ama başladım kısmetse:roflol: canım ailemde arkadaşım oynuyormuş tesadüfen gördüm sırnaşık şey

ben de izlemem pek. ara sıra yapacak birşeyim yoksa bakıyorum. (lost hariç) eşim ve arkadaşlarının da tek izlediği dizi "kurtlar vadisi" ! kovuyolar bizi bi de tv li odadan :roflol::roflol:

herkese günaydın a.s.
kilo bildirimi yapayım: 68,9

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

gunaydın arkadaslar bu hafta aynı kılodayım kallıs canım aldınmı cayı bır ozel msj gonderırmısın ınt heran kesılıyor gecmısı tarıyamıyabılırım

güzel takımım günaydın inşallah herkesler güzel güzel kilolar vermiştir.
benim kilommm 78,7 delikafaduldendelikafaduldenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:sm_cool::sm_cool:
vavvv canzicim tebrikler canım
günaydın arkadaşlar,

hemen kilo bildirimimi yapıyım canlarım kilom 57.
Hemen çizelgemi de düzelteceğim.
sportime de kocaman tebriklerr :hooray:
a.s.

demiştim demiştim elma sirkesi işe yarıyo demiştim !!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…