- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.661
eveeet.hepsini okudum.
şimdi bir sorum olacak. kilo bildirimimi bu cuma mı yapmamı istersiniz yoksa haftaya cuma mı?
bu arada ben kısaca kendimi tanıtayım.
20 yaşındayım.eskişehirde anadolu üniversitesinde örgün iktisat okuyorum. haftada 4 gün 1-1buçuk saatlik spor yapıyorum. ayrıca uyguladığım bir diyetim de var. 2.haftasına girdim diyetin. ilk hafta 1,5 gibi bi kilo verdim. fazla kilom olmadığından mıdır nedir yavaş veriyorum biraz. ama sabır işi. pes etmek yok=) bikini giyicem bu yaz laelaelaelaelae alkisalkisalkis
Kent park plajındamı giyecen pikinini yerimseniben... meraklı maydanoz hmen sorar nerede oturuyorsun opuyorumnanaktan sakıncası yoksa yani
Amanin ben o dediğin animasyon filimi biliyorum olu-gelin. demek nickini ordan aldın :))
iyi akşamlar takımcım...
sadece akşamları girebildiğim için olsa gerek,
hala cok içine giremedim takımın sanki...
öyle hissetme şekerciğim yaa bak sabırla bekliyoruz daha rahat gelmeni.. yaz ayları kopuk geçer bu yüzden ben alıştımda siz bir kaç mevsim değişmediğiniz için sanırım motivasyonunuzu kaybediyorsunuz kaydirigubbakcemile2 olacak olacak.. sen aklındakileri yaz-sor biz sabah bakalım olmazmıa.s
hadi gözün aydın canım. umarım kızın başarılı olur sınavda...
yarın biz de ilk bildirimi yapcaz ya baya heyecanlıyım ben de :jeyyar:
canım kızına başarılar diliyorum inşallah başarır ve istediği sounucu elde eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canım a.s. hepberaber vericez bu kiloları inşallahh :hooray:geldim=)
hoşgeldin canım a.s. hepberaber vericez bu kiloları inşallahh :hooray:
şimdi arkadaşlardan geldik. erkekler oturdu dizi izledi biz de klasik mutfak muhabbeti kızlarla kaydirigubbakcemile2 reklam oldu acele eve geldik şimdi diziye devam ediyor bizimki. bir bakayım takıma dedim. geçmişi okudum ve yatıyorummmm. herkese iyi gecelerr a.s.
teşekkür ederim canım ben ondan çok heyecanlıyım kızım gayet rahat ders felan çalıştığı yok beni deli ediyor.diyetide salladı bu ara diyetisyende götürmedim bide onun stresine girmesin diye.bende ilk bildirim yaptığımda çok heyecenlıydım yanılmıyorsam 2.5 kilo vermiştim ama artık yavaşladı bakalım sabah görecez.
çok teşekkür ediyorum ama ben fazla ümitli değilim sen bilmiyorsundur heralde bizim dersane iflas etmiş kapandı yarı yolda bıraktılar bizi yani durum pek parlak değil.
aman aman ybancı flan hisstme bak üzülürüz sonrasenağlama .. şimdi size fazla yazılmıyordur aklına bir şy gelmesin yavaş yavaş alışacak herkes birbirine vereliniortak sen motiveni yerinde tutmaya devam etopuyorumnanaktanyok canımcım,
motive olayı değil,
motivem tam inş..
soracak bişeyim de yok zaten şimdilik..
neyse gündüz yazmaya başlayınca daha iyi olur umarım.
biraz yabancı hissettim kendimi sadece...
ay ne dizisi bu gece gece yahusüprizzzzz.. bende dizi izlemezdim mehalime söyledim geçende ama başladım kısmetse:roflol: canım ailemde arkadaşım oynuyormuş tesadüfen gördüm sırnaşık şeyhoşgeldin canım a.s. hepberaber vericez bu kiloları inşallahh :hooray:
şimdi arkadaşlardan geldik. erkekler oturdu dizi izledi biz de klasik mutfak muhabbeti kızlarla kaydirigubbakcemile2 reklam oldu acele eve geldik şimdi diziye devam ediyor bizimki. bir bakayım takıma dedim. geçmişi okudum ve yatıyorummmm. herkese iyi gecelerr a.s.
amaninn bu ne acele dedim sırnaşık şey meğerse sabaha dek uyuyamamış.. kilonuzu not ediyorum hanfendüüüopuyorumnanaktanhosbulduk.
vaybe.. benim babam oturup da dizi izliycek ha?imkanı yok izlemez yahelal valla.. anneme de agız tadıyla izletmez bi
bu arada.. 300gr almışım ben kızlar.. tartıldım az önce59.8 kg çıktım bu sefer:'( saat 12de sınavım var. sabaha kadar uyumadım zaten. kilo bildirimimi yapim dedim. mucuk hepinizee senağlama :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?