- Konu Sahibi Cherry Mom
- #107.641
günaydınlarrrr
canım ben medicana ya gittim nödül çıkmadı ama serbest t4 değeri düşük çıktı hipotroid sanırım iyot eksikliği varmış vücutta bi de insülin değerlerim düşük çıktı dün sonuçlar erken çıkınca hemen dr a gittim iyot eksikliği için bir test daha verdi onu yaptırdım hipotroidin en büyük etkisi zor kilo vermekmiş ya ilaca başlayacak dr ya da iyot takviyesi yapacak tatlıdan mümkün olduğu kadar uzak duracakmışım tatlı yediğim zaman doyma hissi olmuyormuş insülin salgılamıyormuş kendimi aç hissediyormuşum ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim adet öncesi iyice şiştim bi de üstüne hasta oldum 2 gecedir ufaklık da bende çok uyuyamıyoruz acaip bir grip başımı bile kaldıramıyorum ptesi halbuki güne ne güzel başlamıştım öğlen 1 saat tempolu yürüyüş yaptım daha yürüyecektim ama yağmura yakalandım akşam eve gidince de 2 sene sonra koşu bandını faaliyete geçirmiştim 30 dk da tempolu olarak koşmuştum ama ptesi gece sabaha kadar bademciklerim şişmiş nefes alamadım burnum tıkandı dün akşam erkenden yattım çok halzisdim bugün hem gözüm akıyor hem burnum akıyor felaket yorgun ve halsiz hissediyorum yatıp uyumak istiyorum ama işe gelmek zorundaydım zaten sabah küçük de evden çıkmadan hiç yapmadığı şeyi yaptı anneee gitmeee diye ağladı durdu anlayacağınız günüm hiç de iyi başlamadı:26::26::26:
Günaydın kaptan. Biraz olumsuzluklar üst üste gelmiş senin açından. Hem grip de olmuşsun . Geçmiş olsun bir an önce atlatırsın umarım :114:. Testlere göre verilen ilaçları kullanmaya başladığında , bünyen olumlu cevap verecektir. Şimdilik bence doktorun dediği gibi tatlıdan uzak kal. Zaten tatlının vücudumuza ne faydası var ki. Hiç.