Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

burdur hımm ne güzel ne sıcak olur o tarafa doğru insanlar .akdeniz ege trakya insanı gerçekten ne sıcakkanlıdır. benim kızkardeşimde anadoluda okudu ilköğretim matematik öğrt. eskişehir özelliklede kampusunuz çok güzel kıymetini bilin canım o günler yaşanırken aman bir bitsin diyosun ama bitip gidincede ele geçmiyor. bak kendi üniversite günlerimi ösledim yafff

Evet canım ya bende son sınıftayklen hele allahım bir an evel atanıp hayata atılsam patramı kazansam diyordum ama şimdi bakıyorum yaff ben öğrenciyken daha zengindim yaa. öğrenci olmanın helede üniversite öğrencisi olmanın keyfi gerçekten başka. helede senin okudun gibi kaliteli büyük bir üniversitede olmanın keyfi bambaşkadır eminim

iyi be çikolatam ferah olması sevmen güzel. eşinle durumlar ne alemde.sanırım normale dçndünüz birazda olsa .o iş durmunu ne yaptı

canım hani derler ya bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de odur diye...
kimsenin karakter özellikleri değişmez,eşimin de öyle.zaman içinde ehilleşir sadece.
değişen pek fazla birşey yok,sadece göz yumuyorum.yummadığımda da kavga çıkıyor.
kendi işleriyle ilgileniyor,bir şirket kurdu filan... ne bileyim boş değil,evde değil yani...hayırlısı olsun artık...

olu gelin hoşgeldin canım..dilerim eninle de güzel paylaşımlarda bulunuruz..
bu arada eşim askerliğini eskişehirde yaptı,o zaman sözlüydük... birkaç kere gidip geldim..küçük ama güzel bir şehir...

Aman iyi be çikolatam çalışsın . çalışmak gibisi varmı helede erkekse evde olması çalışmaması da ayrı bir sorun olur. allah hayırlısını etsin canım . evet gerçektende zaman içinde biraz biraz olgunlaşıyorlar geçen senlede konuştuğumuz gibi

yasasın ınt ım yapıldı artık buralardayım kallıste msj nı aldım canım merak edıyorum nasıl sonuc alıcaksın bende baslıycam ama ıkı hafta sonra

selam canlarım
misafirim var ama hemen size bir selam verey,im diye geldim hehe
sizsiz olmuyorr napiyiiimmm
hadi öptüm hepiniziiiii

ben yine ugradim.sengözlerimebaksanab
cedricim gelmis hosgelmissssss. demek internet oldu artik hadi hayirlisi..
cocom sende hosgeldin hayatim. misafirlere ragmen buradasin ne güzel..alkisalkisalkis benim misafirler kahvaltida basliyorlar evi doldurmaya..delikafadulden

merhaba takımcım...

bu haftasonu benim bilgisayar işim hallolucak inş.
gidip alıcaz en gıcırından :jeyyar:

yarın da eşimle beraber diyet listesine bi göz gezdiricez.
eşim faydalı bulursa tam destek vericek bana..
benim de aklıma yatarsa pazartesi başlıyoruz inş...

walla bişey diyeyim mi,
şu kalori hesabı asla bilmediğim daha doğrusu hiç bir zaman üzerinde durmadığım bir konu.
yani sayısal olarak...
az kalorili veya cok kalorili şeklinde yaklaşırım hep olaya.
gerisini ciddi şekilde bilmiyorum:bbo:

3ü bi arada olan 65 cal ise,
2si bi arada olana 40 cal desek kafadan,
40 cal dilim ekmek cinsinden neye denk gelir mesela?
bilen biri cevaplasa pek sevinirim sevabına..

onun dışında,
cococum da bilir,
belki kötü bir huy ama,
diyette asla ince hesaplar yapamıyorum ben.
özellikle beni mutsuz edecek ayrıntılardan kesinlikle uzak duruyorum.
kahve keyfim de bunlardan biri.
yani şöyle anlatayım,
kalorisi daha az olsun diye sütünden kısmak,yok işet su katmak veya süt tozu kullanmamak vs..
bunları asla yapamıyorum.
kalorisi az bişey daha fazla olsun ama beni mutlu etsin istiyorum.
yoksa diyet yapma işkenceye dönüşebiliyor benim için.
sonuçta ben uzun soluklu bir diyet düşünüyorum,
mutlu olmam önemli :jeyyar:
hemen sıkılmamam lazım,di mi ama?

bu arada xTABU canım cok saolasın uyarın ve bilgilendirmen için Şeniz

esinde destekliyor ne kadar güzel.. zaten evden destek olmasa ben hic yapamam. cocuklar ne yapacaklarini sasiriyor.. yani iteliye kakaliya bu halim kaydirigubbakcemile2

esinde destekliyor ne kadar güzel.. zaten evden destek olmasa ben hic yapamam. cocuklar ne yapacaklarini sasiriyor.. yani iteliye kakaliya bu halim kaydirigubbakcemile2

eşim saolsun her konuda destekler beni :asigim:

diyet konusunda da,
aslında ona kalsa gerek yok ama,
diyet listesine bakmak istemesi de,
bu aralar et yemediğimden falan şikayetci.
listede et görür ve sağlıklı olduğunu düşünürse,
kesin yap diye ısrar edicek..
opuyorumnanaktan

ehe sonunda bende geldim bende geldimm bugün sinir stres içinde kalınca ayrılmak zorunda kaldım net bağlantım çok kötüydü... şimdide eşime maç izleyeceksin galiba dedim yoo dedi, izle izle dedimopuyorumnanaktan tamam hadi git bak arkadaşlarına dedi:roflol:

fakat gercektende tabu ne kadar dikkatli masallah.. hic kacmamis gözünden ikisi bir arada iste ücü bir arada. bende senin gibi cok ilgilenmiyorum kaloriyla bhk ama ilgilenip dikkatimize sunmasi arkadasimizin ne kadar güzel degilmi? ben gündüz okudugumdada cok takdir ettim .
bende senin gibiyim hele sabah kahvemden asla vazgecmem. hemde yatakta keyifle icerim tv izlerken. en azda yarim saat sürer buda benim sabah lüksüm..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…