- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.801
iyi be çikolatam ferah olması sevmen güzel. eşinle durumlar ne alemde.sanırım normale dçndünüz birazda olsa .o iş durmunu ne yaptı
melisim sağol sana iş çıkartmayayım dedim ama excelle hiç alakası olmayan bilgiler girmişim sorunlu net sinir içindeyim.. diğer verilen listeleride editledim sağol canım tekrar..
.
bhk cım sanada tavsiyem var cnm...yanlış anlama çok dostane...sende kahvesiz yapamayanlardansın sanırım ama 2 si bi arada da olsa kullanma cnm...şekersizde olsa içindeki süt tozu fazla kalori almana sebep olabilir...3 ü bir arada 65 kalori olduğuna göre o kaç kalori bilemiorum tabii de....bnm diyetisyen yarım su bardağı süt ve yarım su bardağı su ile yapmamı sölemişti ve de kızmıştı bana...o kdr kalorili bişi yerine daha güzel bişi ye hiç değilse karnın doyar
demişti dün gibi aklımda...yinede sen bilirsin ama seni uyarmasam içimde kalırdı....
bhk seni görüyorum asagida hosgeldin canim.. nasilsin?
esinde destekliyor ne kadar güzel.. zaten evden destek olmasa ben hic yapamam. cocuklar ne yapacaklarini sasiriyor.. yani iteliye kakaliya bu halim kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?