- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.841
oyyyy oyyyyyy canim benim kiyamazmis annesine Şeniz
tesekkür ederim canim benim bayildim bak gercekten. harikasinsen..
saol annem ilk defa bişi dikiyorum pekte hevesliyim bugun okuldada baya güzel sözler duydum kendimi böyle havalarda gördüm . ama pek korktum nazar edecekler diye. ha bire içimden dua okudum :))
heee mehalim bende bugün poşetliği biçtimde foto makinesi hafızası doluydu çekmeden dikmeyeyim dedim hani adım adım olsun bilmeyenlere yararı olur diye yarın dikeceğim kısmetse...
ahah annem nasıl gülüyorum kendime. ben resimlerle oynuyordum öylesine yaptım sonra çok çirkin oldu yaf deim ve kallise düzeltti saolsun siz bakarken resimelr düzenlendi annem ya şu anda gayet normal. aynı soruyu kallisimde sormuştuta onaa namahrem tızım demiş :)) hahahasallahmehalim iyi yüzünü kapattinda bacaklarini niye kapattin hehehehe zaten belli degilki kim oldugu.delikafadulden
haklisin kallisim. kolay gelsin canim.
evet annem ya gerçekten üretmek çok güzel bir duyguiyi yapmissindiyeyim bende bir nazar boncugu takayim canima.
ama insanin kendi yaptigi seyleri giymesi giydirmesi ve bunlarin begenilmesi cok mutlu ediyor
Mehalim cidden maşallah
hem sana hem de düzgün dikişine
ben mehalin bacaklarını açtım reyhan abla :)))) vallaa...
Ayy canım annem valalaha çok şimarıyorum senin güzel sözlerine bugun saçlarımı bende pek beğendim az uzadı ya kendine geldi.hahahaha valla acmissin kallisim. ay ne güldüm.
negüzel bacaklarin var güzelim ne kapatiyorsun. yüzün kapali gerisini bosver. ama saclarina bitiyorum ben. yaramaz cocuk gibi cok cool sanada cok yakisiyorkaydirigubbakcemile5
ohoh güle güle kullanrısın artık canım. gıcır gıcır hemidebenden de hepinize iyi geceler canlarım..
yarın veya pazar günü gıcır bilgisayarıma kavuşup,
bomba gibi aranıza katılıcam inş...
öpüyorum nanaktan :))
iyi geceler canım annem. allah rahatlık versinbende biraz tv izler yatarim güzellerim. öpüyorum hepinizi iyi geceler
hatunlar topiğime bakın da bana fikir verin biama msj tarihlerine bakmayı unutmayın=/ kafam karışık.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/268961-kizlar-yardim-ediin-resimli.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?