Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün yediklerim:

sabah: 1kase sütlü kuru üzümlü yulaf ezmesi,1 tane sunta bisküvi

öğle: kocaman bir kase içine 1 çay bardağı haşlanmış makarna katılmış,bol yeşillikli yoğurtlu salata

ara: 4 sunta bisküvi,2si bi arada nescafe :jeyyar:

akşam: çorba, salata

evet kesinlikle cok sevindim bende.
takımın amacı bu zaten di mi alkisalkisalkis

evet ben de nescafe hastasıyım,
ama eşim evlendiğimizden beri günde 1 tane içmeme izin veriyor.
fazlası yassah
hamilelik emzirme derken zaten hiç içememiştim,
o yüzden bu aralar hergün içiyorum...

canım canım
nasılsın
hoşgeldin ayyy nasıl özlüyorum seni yaaa

hoşbuldummmm Şeniz
ben de özlüyorum:çok üzgünüm:

bu aralar misafirden yana çook kısmetliyim-tatlicadiarzu-

misafir bereket demek di mi amavereliniortak

yalnız pazartesi diyete başlıyorum da nasıl olcakbilmem yarın yatılı misafirim geliyyooooo

yalnız pazartesi diyete başlıyorum da nasıl olcakbilmem yarın yatılı misafirim geliyyooooo

kim geliyor cococum :uhm:

allah hep mutlu etsin canim.. sagol bende cok iyiyim haftasonu hep keyifli olurum zaten.. tembelmiyim neyim..:roflol:

haftasonu gibisi var mı Allah aşkına sengözlerimebaksanab

sizi bilmiyorum ama ben misafirlerle diyet yapmakta cok zorlaniyorum. yaniyapabildigim kadar dikkat ediyorum bazende kaciyor. :sm_confused:

kim geliyor cococum :uhm:

haftasonu gibisi var mı Allah aşkına sengözlerimebaksanab

Eltimler :1shok:

sizi bilmiyorum ama ben misafirlerle diyet yapmakta cok zorlaniyorum. yaniyapabildigim kadar dikkat ediyorum bazende kaciyor. :sm_confused:

bakalım ben de ilk kez deniycem-tatlicadiarzu-

bhk canım 2 si bir arada 58 kal. buda bir dilim kepek ekmek yada light ekmeğe denk geliyor canım

bhkcım zaten ekmek yemez pek..
kahve içebilirsin yani canım onun yerine :lepi:

hoşbuldum sağolun.. bende kahvesiz yapamayanlardanım hemde günde kaç tane içiyorum 4 filan oluyordur bazen 3 lü bazen ikili bazen sade şekersiz ne olursa... bhk cim senin eşinde fazla ilgili galiba yediğin içtiğinle ben bunalırım o kadar ilgiden aman tanrım kahveme izin vermyecek etime sütüme:mymeka: iyiliğin için yapıyor tamamda onu yapma dediği an birisiyle tüm bağlarım kopuyor benim :roflol:

bhk canım 2 si bir arada 58 kal. buda bir dilim kepek ekmek yada light ekmeğe denk geliyor canım

ee süpermiş o zaman..
walla benim için hiç de kayda değer bir manası yokmuş demek.
zaten ekmekle aram hiç yok.
hiç yemiyorum.
bir dilim yerdim bazen,
ondan da şu an itibariyle kahvem için vazgeçiyorum:jeyyar:

teşekkürler mehalim vereliniortak

Aaa ekmekten vazgeçemzsin şekerim neden mi ÇÜnkü. ekmekteki b12 vitaminine ihtiyacın var hem tokluk hissi için hemde beyninin işlevini daha iyi yapması için ama sağlık açısından kahveye okadar ihtiyacın yok ona göre anlamam . annecim san şimdi link getireyim ok. sen arayıp tarama canım annem :))

bir kahvesever olarka ben de heyecanla linki bekliyorum sengözlerimebaksanab

ekmek lafın gelişi aslında..
yani illa ki birşeyden vazgececeksem kahve yerine yaparım demek istedim..
ay eşimn de sürekli ekmek yemen lazım diyip duruyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…