• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün güzelmiş afiyet olsun:56:

Sağlıklı duruyor mu Lily :1:

Kızlar ben çıkıyorum size yazmadan ve yorum yapmadan gitmek istemedim ama saat 6 oldu daha eve gideceğim yemek yapıp yiyip pilates dersine katılacağım o yüzden muhabbetinize katılamadığım için affedin bugünlük:17:
İyi akşamlar :3:

Ne güzel yapmışsındır pilatesini Lilycim.

Heytt Beee Mutfagım erkenden kapandı.

Aç olmamama rağmen akşam yemeğimide yedim

Sabah

1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
1 dilim ekmek

Öğlen

3 köfte
1 yk patates püresi

Ara Öğün

3 kare bitter

Akşam

1 yk patates püresi
1 yk rus/amerikan salatası
salata

Ara Öğün

Mutlaka birşey yerim ya 1 porsiyon meyve ya 2 galeta metobolizmam durmasın

Su : 1.5 lt hala içiyorum
Spor : 30 dk egzersiz düşünüyorum kızlar belim gayet iyi çok şükür

Güzel bir menü olmuş, afiyet olsun.

Ben fen bilgisi öğretmeniyim, öğretmenliği çok istediğin için mi yazmadın ? EĞer öyleyse tebrik ederim çok idealist şeyler bunlar, hoşuma gidiyor benim. İlköğretimde mi lisede misin ?
Ben çalışmıyorum, üniversite bitince hiç kpssyi bile girmedim, ben eczacılık istiyorum çalışmaya başlarsam bırakıp değiştirmem muhtemelen o yüzden ertelemeden başlamak istiyorum eczacılık için uğraşmaya dedim.

Lily aç geziyorsun resmen yoğunluktan, atıştırmalık falan yok mu hiç yanında?

evet canım hep öğretmen olmak istiyordum=) çalışsan zaten ders çalışmaya fırsatn kalmaz eczacılık öyle kolay kazanılmaz çünkü..ınsallah kazanırsın mutlu oldudğun mesleği yaparsın

Ne güzel tebrik ederim:nazar:
İnsanın mutlu olduğu mesleği yapması çok önemli, 1 günün 8 saati iştesin sonuçta .. Umarım olur.

bunu nerden yapıyorsun

Myfitnesspall diye bir site var oradan.

evet luci cim bugün berkin olayı çok üzdü beni kendi evlatlarımı düşündüm hep

kızlar eve geldim akşam yemeği hazırla ye derken büyük oğlana kızdım ödevini kendin yap diye küçükle ilgilenirken size mnenğümü yazıp kaçayım dedim aacaip uykum var ama 10 u bulacak gibi uyumam ufaklığın maşallah enerjisi gayet iyi sanki bütün gece beni ayakta tutan o değilmiş gibi

sabah
1 kase yağsız süt
2 kaşık bademli nesfit
1 kuru kayısı
1 ceviz karıştırıp yedim

ara
1/2 elma

öğle
1 kase domatesli şehriye çorba
ara
1/2 elma
1 kare bitterin yarısı (paket değil içindeki toplam karelerden sadece birinin yarısı)
akşam
1 kepçe tarhana çorba
salata bolca üzerine 2 kaşık yoğurt 5-6 tane zar büyüklüğünde fırınlanmış kıtır ekmek
ara
1 ceviz büyüklüğünde elma

günü 2,5 lt su
yürüyüş 35 dk tempolu yürüyüş

hepinize iyi akşamlar

Kaptan menü güzel ama ben hepsini geçtim yarım kare çikolata ile durmak nasıl bir iradedir arkadaş, ayakta alkışlıyorum :nazar:

Menüm :56::56:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin

Öğle: 1 porsiyon yoğurt

Akşam: 1 portakal
3 kaşık yulaf ezmesi
4 kaşık yoğurt

Spor: 65 dk yürüyüş

Su: 12 bardak

.

Gamze yahu ben menünü okudukça acıkıyorum sen yemedin diye :nazar: Bana da lazım telafi ama cesaretim yok, benim için kaçamak nedeni oluyor aç olmak.

bende yazayım ama bugun tam olmadı=(

sabah
1 bardak süt
2 dilim ekmek
1kk peynir
3 zeytin
1 tk çokokrem

öğlen
1 bardak ayran
başka bişey yemeye fırsatım olmadı

akşam
3 yk domatesli makarna
5 yk yumurtalı ıspanak 1 incecik dilim light ekmek

ara
bunu daha yemedim ama profiterol yapmiştim ondan yiyeceğim bi tane çöpe gitmesin bitince daha da yapmayacağım zaten

bu arada benim öğle yemeklerim pek olamiyor. çünkü 9 gibi kahvaltı yapıyorum 12.15 te dersim başlıyo okulda tost falan yıyordum ama rejime girince ne yiyeceğimi bilmiyoru bugun ayranla geçiştirdim ama midem bulandı açlıktan..ben aç duramıyorum midem bulanır hemen başım ağrır. ne yiyim ben okulda ya bi fikir verin=(

Menü biraz dengesiz olmuş gerçekten. Öğle yanına Lucinin de dediği gibi kuruyemiş ve kurumeyveler mantıklı bence, alternatif olarak da galeta, hatta tek bardaklık hazır çorbalar olabilir.

Benim menüm
Sabah: 2 dilim ekmek,domates,peynir,haslanmis yumurta
Öğlen: cavdarli simit,ayran
Aksam: 6 kasik acem pilavi ,bol salata
Bu arada dun 6 km yürüdüm. Bugün spor yapamadim. Ayrica 2.5 lt su ve yeşil cay içtim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biraz karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş ama spor ve su güzel.

Kızlar bugün dedemı kaybettık bri kaç gün menü yazamayabılırım fırsatım olursa yazarım ama nolur kusura bakmayın

Ebbisscim başın saolsun, ne yazması olur mu hiç takılma bunlara ..

günaydınlarrr hepinize güzel bir gün giliyorum akşam yağan kardan sonra sabah güneşli bir havaya uyanmıştık ama şimdi gene kapadı hava bir açık bir kapalı güneş açınca mutlu oluyorum kapayınca karamsar nasıl bir ruh hali düşünün sabah sabah bendekş

canım sporunu koşu bandı ile yapmışsın gayet güzel maşallah sana daha önce sormuşmuydum listeye kaydedeceğim seni kaç kilosun ?

ebbis cim başın saolsun canım fırsatın olursa cuma gün 12 ye kadar kg nu bildir onun dışında ne zaman müsait olursan yazarsın buraları merak etme mekanı cennet olsun dedenin

kızlşar sabah luci nin tarifi ile sütle yulafı pişirdim içine 1-2 kuru kayısı 1-2 incir ve 1 tane ceviz attım bolca da tarçın acaip tok tuttu yaa gerçi oğlum baktı anne sen ne yiyorsun dedi bak tadına dedim yok anne pek yenecek bişeye benzemiyor dedi:37: :37: ama ben sevdim tadını

Kar mı yağdı :53:
Yok kaptan ben bedeviyim bildiğim, Ankaraya gelene kadar söyledik, ah bir kar yağsa da tadını çıkarsak diye, daha geleli haftası olmadı kar başlamış demek..

Oğlun çok iyiymiş :1: Benim de babam bunlar ineklere verilen yulaflardan mı diye sorardı..

Kızlar resmen dayak yemiş gibi derler ya işte öyle uyandım bugün :43:
İlacımın süresi geçsin de bir kahve içip az çikolata yiyeyim belki iyi gelir, bu arada tartı ile de aramız hiç iyi değil ..
Çok oyalanmayayım bugün ben buralarda, enerjim pek kötü sizi de etkisi altına almasın ..:27:

günaydınlarrr hepinize güzel bir gün giliyorum akşam yağan kardan sonra sabah güneşli bir havaya uyanmıştık ama şimdi gene kapadı hava bir açık bir kapalı güneş açınca mutlu oluyorum kapayınca karamsar nasıl bir ruh hali düşünün sabah sabah bendekş

canım sporunu koşu bandı ile yapmışsın gayet güzel maşallah sana daha önce sormuşmuydum listeye kaydedeceğim seni kaç kilosun ?
Tesekkur ederim. Ben şuan 68.1 kg mim. Diyete henüz adapte olamadim. Bu cuma pek fark olacagini düşünmüyorum.kilo bildirimine haftaya cuma başlasam olur mu?

İlacımın süresi geçsin de bir kahve içip az çikolata yiyeyim belki iyi gelir, bu arada tartı ile de aramız hiç iyi değil ..
Çok oyalanmayayım bugün ben buralarda, enerjim pek kötü sizi de etkisi altına almasın ..:27:

hmcim nooldu canım sana, üşüttün mü yoksa? enerjini yükseltmek için takıl asıl buralara, kahveni iç, kendine gel ve güzel günün tadını çıkar:27:

aa noldu ki ???

günaydın kaptancım evet süpper bir tariftir o :) hem de çok lezzetlidir..bir ara aynı tarifi rendelenmiş elma ve portakalla öneririm, aşure gibi oluyor... hem çok doyuruyor, hem de tüm tatlı ihtiyacını karşılıyor..sağlığa katkısı zaten tartışılmaz :) afiyetler olsun hmcim de yapmıştı geçen aynı tarifi...katkımız olduysa ne mutlu :)
teşekkür ederim tatlım ne demek katkısı olduysa iyi ki varsınız

İnsanın mutlu olduğu mesleği yapması çok önemli, 1 günün 8 saati iştesin sonuçta .. Umarım olur.

Kaptan menü güzel ama ben hepsini geçtim yarım kare çikolata ile durmak nasıl bir iradedir arkadaş, ayakta alkışlıyorum :nazar:

Gamze yahu ben menünü okudukça acıkıyorum sen yemedin diye :nazar: Bana da lazım telafi ama cesaretim yok, benim için kaçamak nedeni oluyor aç olmak.

Menü biraz dengesiz olmuş gerçekten. Öğle yanına Lucinin de dediği gibi kuruyemiş ve kurumeyveler mantıklı bence, alternatif olarak da galeta, hatta tek bardaklık hazır çorbalar olabilir.

Yok kaptan ben bedeviyim bildiğim, Ankaraya gelene kadar söyledik, ah bir kar yağsa da tadını çıkarsak diye, daha geleli haftası olmadı kar başlamış demek..

Oğlun çok iyiymiş :1: Benim de babam bunlar ineklere verilen yulaflardan mı diye sorardı..
yaa akşam yağdı ama sabaha bişey kalmadı sadece arabaların üstünde kalan kar o kadar
çikolataya gelince dün canım tatlı istedi ama fazla yemeyeyim diye kendimi accık çikolata ile kandırdım

sorma oğlum ağzının tadıını bilir de senin neden enerjin düştü anlat bakalımm

Tesekkur ederim. Ben şuan 68.1 kg mim. Diyete henüz adapte olamadim. Bu cuma pek fark olacagini düşünmüyorum.kilo bildirimine haftaya cuma başlasam olur mu?

destansı canım sen kilonu bildir gene listeye sonra ekleriz

hmcim nooldu canım sana, üşüttün mü yoksa? enerjini yükseltmek için takıl asıl buralara, kahveni iç, kendine gel ve güzel günün tadını çıkar:27:

yaa akşam yağdı ama sabaha bişey kalmadı sadece arabaların üstünde kalan kar o kadar
çikolataya gelince dün canım tatlı istedi ama fazla yemeyeyim diye kendimi accık çikolata ile kandırdım

sorma oğlum ağzının tadıını bilir de senin neden enerjin düştü anlat bakalımm

destansı canım sen kilonu bildir gene listeye sonra ekleriz

Kızlar niye böyle oldu bilmiyorum ki, dün gece gayet normal uyumuştum, bir garip uyandım ama kahvemi içeceğim şimdi, sonra umarım daha iyi olurum geçer gider böylece ..

Kaptan valla çok güzel geçiştirmişsin o isteği, oğlun ağzının tadını biliyor belli ama pek de hazır cevap maşallah :nazar:

Günaydın 5. takımın azimli, motivasyonu bol hanımları :3:
İki günlük yoğunluğun ardından yine aranızdayım - bugün de ufak bir teknik sorun dolayısıyla internet bağlantısında sıkıntı vardı sağolsun arkadaşımız düzeltti ve aranızdayım:29:
Dünü anlatmaya kelimeler az kalır çok çok yoğundum her yere geç kaldım sabah işe geç kaldım işte ful çalıştım akşam eve geç gittim spora bile 5dk geç kaldım:37: Gece uykum olmasına rağmen geç yattım bir insan bu kadar şeyi aynı güne sığdırabilir mi diye düşündüm Allahım yaaa çalışmadan önceki 10 günüm dünkü 10 saatime denk gibi :35:

Neyse hanımlar size menümü arz edeyim ve geçmişte ettiğiniz sohbete şöyle bi göz atayım dün fazla katılımda bulunamadım zaten - bugün sizinle braz sohbet edeyim:24::24::24:

Sabah - 08:45
- 2 dilim light ekmek+peynir ve salçalı tost (peynir azdı 1 kk ya var ya yok o yüzden net yazamadım ölçüyü)
- Çay

Ara - 11:20
- 2 gün kuru kayısı

Öğle - 12:50
- 1 kkdan biraz büyük haşlanmış tavuk

Ara - 15:30
- 3-4 Etiform kepekli bisküvi
- 1 bardak çay

Akşam - 18:50
- 2 kepçe tarhana çorbası
- 1 küçük kase marul salatası (çok az yağ ve elma sirkesi koydum)
- 3 çatal köfteli pırasa yemeği (komşum getirdi değişik bi yemek)

Ara - 21:00
- 1 bardak ayran (aslında yemekte içecektim ama doyunca spor sonrası içeyim dedim)

Su - 1,5-2 lt
Spor - 1,5 saat (30dk yürüyüş+1 saat kardiyo)

Dün pilates yapmadık aerobik-fitness hareketleri, oryantal, zumba karışıktı. :8::8::8: Güzel ter attım açıkçası günün yorgunluğuna da iyi geldi:16: Çok zorlanmadım tamam tempolu falandı ama leslieden alışık olduğum şeyler olduğundan iyi geldi severek yaptım:16:

Menüm aslında az olmuş sanki - kalori olarak hesaplayım dedim 1000 kcal etmez sanırım

İki günlük yoğunluğun ardından yine aranızdayım - bugün de ufak bir teknik sorun dolayısıyla internet bağlantısında sıkıntı vardı sağolsun arkadaşımız düzeltti ve aranızdayım:29:
Dünü anlatmaya kelimeler az kalır çok çok yoğundum her yere geç kaldım sabah işe geç kaldım işte ful çalıştım akşam eve geç gittim spora bile 5dk geç kaldım:37: Gece uykum olmasına rağmen geç yattım bir insan bu kadar şeyi aynı güne sığdırabilir mi diye düşündüm Allahım yaaa çalışmadan önceki 10 günüm dünkü 10 saatime denk gibi :35:

Neyse hanımlar size menümü arz edeyim ve geçmişte ettiğiniz sohbete şöyle bi göz atayım dün fazla katılımda bulunamadım zaten - bugün sizinle braz sohbet edeyim:24::24::24:

- 2 dilim light ekmek+peynir ve salçalı tost (peynir azdı 1 kk ya var ya yok o yüzden net yazamadım ölçüyü)
- Çay

- 2 gün kuru kayısı

- 1 bardak çay

- 1 bardak ayran (aslında yemekte içecektim ama doyunca spor sonrası içeyim dedim)

Su - 1,5-2 lt

Dün pilates yapmadık aerobik-fitness hareketleri, oryantal, zumba karışıktı. :8::8::8: Güzel ter attım açıkçası günün yorgunluğuna da iyi geldi:16: Çok zorlanmadım tamam tempolu falandı ama leslieden alışık olduğum şeyler olduğundan iyi geldi severek yaptım:16:

Menüm aslında az olmuş sanki - kalori olarak hesaplayım dedim 1000 kcal etmez sanırım

Günaydın lily :3:
Bence menün güzel :56: Öğle yemeği az olmuş diyecektim ama sonra ara öğünde bisküvi yemişsin , 1kk tavukla doymanı bekleyemez kimse :53: Bence akşam yemeğin de iyi. Çorba&salata candır :21::21: . Tabi sporda

bakacağım hemen bende bilyim kaç cal yiyorum=)

Hmmcigim canım ben zaten haftasonu herşeyi yediğim için otomatikman aç kalmıyorum. Yani önce gözümüde karnımida doyuruyorum bir güzel :)) dene bence. Harika bir formül :))

hayırdır neyin var? geçmiş olsun

evet luci cim bugün berkin olayı çok üzdü beni kendi evlatlarımı düşündüm hep

kızlar eve geldim akşam yemeği hazırla ye derken büyük oğlana kızdım ödevini kendin yap diye küçükle ilgilenirken size mnenğümü yazıp kaçayım dedim aacaip uykum var ama 10 u bulacak gibi uyumam ufaklığın maşallah enerjisi gayet iyi sanki bütün gece beni ayakta tutan o değilmiş gibi

sabah
1 kase yağsız süt
2 kaşık bademli nesfit
1 kuru kayısı
1 ceviz karıştırıp yedim

ara
1/2 elma

öğle
1 kase domatesli şehriye çorba
ara
1/2 elma
1 kare bitterin yarısı (paket değil içindeki toplam karelerden sadece birinin yarısı)
akşam
1 kepçe tarhana çorba
salata bolca üzerine 2 kaşık yoğurt 5-6 tane zar büyüklüğünde fırınlanmış kıtır ekmek
ara
1 ceviz büyüklüğünde elma

günü 2,5 lt su
yürüyüş 35 dk tempolu yürüyüş

hepinize iyi akşamlar

Günaydın Kaptan :) Çikolatayı o kadarcıkla sınırlı tuttuğun için tebrik ederim. Menün de güzel. :107::107:

- Çay

- 2 gün kuru kayısı

- 1 bardak çay

Su - 1,5-2 lt

Maşallah öğle çok az onun nedenini biliyoruz onun haricinde bence çok güzel bir menü, sporun da var daha ne olsun ..

Hmmcigim canım ben zaten haftasonu herşeyi yediğim için otomatikman aç kalmıyorum. Yani önce gözümüde karnımida doyuruyorum bir güzel :)) dene bence. Harika bir formül :))

Gamzecim sen yapabiliyorsun gayet iyi ama ı-ıh benim eskiden kilo verirken uyguladığım düzendi bu, bu sefer farklı bir şey deneyip, olabildikçe yiyerek vereceğim ki artık tam çözüm olsun. Yoksa yaptığım hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemekten başka bir şey olmuyor ..

hayırdır neyin var? geçmiş olsun

Baktın mı siteye beğendin mi ?

Nedeni belli değildi ama güzel bir kahve ve biraz fazla çikolata ile kendime gelebildim ohh be, bütün gün öyle geçmezdi artık çikolata da görmezden gelinir umarım menümde:1:

Kızlar bu akşama canım sulu köfte istiyor. Nasıl yapıyorsunuz acaba ben hiç yapmadım da :17:

Günaydın sevgili arkadaşlarım , hepimize iyi bir gün olsun . Günlerdir kapalı havadan usanmıştım . Azıcık olsa da güneş umut verdi. Çıkıp biraz yürüyüş yapacağım . Ama tempolu yürüyüş sözü vermiyorum . :34: :107: Menümü paylaşıp çıkıyorum , görüşürüz :54::54:

Dünkü menüm

Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği üstüne krem peynir 5 siyah zeytin , kahve (şekersiz kremasız)

Ara 1 portakal (ne zamandır meyve yemediğimi fark ettim :34: )

Öğlen 1 kase ezogelin çorba yanında 2 galeta

Akşam büyük bi kase Salata (tere,roka,marul vs yeşillikler 1 domates , 1 salatalık yarım havuç üstünde tane mısır üstüne zeytinyağı ve nar ekşisi) ve 2 hurma

Su , 3lt Spor 3 mile Leslie

Son düzenleme:
Back
X