- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #109.221
zeynebim sağol birtanem bu hafta azar azar da olsa canımın çektiği her şeyi yedim 2 haftadır... bir de benim dez avantajım alkol kullanıyorum ve arkadaş ortamımız resmen alkol üzerine kurulu :) pastalı börekli misafir ağırlanmıyor bizde, mezeli rakılı mutlaka..böyle olunca da gelsin kaloriler... ama çok şükür bu süreçte de vermişim...spor önemli tatlım mutlaka yapmaya çalış...hiç bir şey istemezse canın 1 durak erken in yürü, yediklerini değiştirmeni öneririm aynı gıdalarla beslenince bünye alışıyor sanırım
canım ebbisss için hedef kilo 55 seninkisini 68 yapmıştık zaten
zeynep cim canım vazgeçmekyok un dediği gibi kalori alımı çok düşünce bünye kendini kapatmış olabilişr
cogu zaman cok altinda kalmissin 1200'un, o kotu etkilemis olabilir bunyeni. biraz artirmaya calis, bakalim bu hafta nasil olacak.
canım ya yanlış deildir de belli bir zaman sonra metabolizma zaten yavaşlıyor.vücut direnmeye geçiyor .araştırmak lazım aslında ya metabolizmayı şaşırtıcı bişeyler yada vardır değişik şeyler aslında bakmak lazım.
.[/QUOTE]
yaa yediklerimi değiştirme gibi bir lüksüm yokki yavrum biliyorsun şirket ne yemek çıkartıyorsa onu yiyoruz mecbur.
bu hafta yemekten ziyada spora yüklenicem bakalım nasıl olacak.
Günlük su tüketimim ve bitki çay tüketimimde harika. MEtobolizmayı sasırtacak seylere bi bakım ama öyle abuk subuk seylerde yapmak istemiyorum