- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #109.501
benimde bugün 2.ayımmm
ver gazı lucim ver gazıı
canım öncelikle umarım güzel bir sonuç alırsın.
bizim şirkette sınava giren kişilerden duydum
Sınavın iptali için imza toplanıyormuş .
İstanbulda hem trafik,nevruz kutlamaları ve seçim arabalarının görselliği yüzünden geç kalanlar olmuş.
İçeriğini net bilmiyorum sadece imza toplandığını biliyorum bilgin olsun
ohhh misss şu aralar evde olmayı yani çalışmamayı evimle ilgilenmeyi ne çok istiyorum bir bilsennn
tatlım yotubeda var tek parça
bak burda
http://www.youtube.com/watch?v=3akepGSMWsQ
kk da da bunun için bir forum var. Bayaaa faydasını gören olmuş düzenli yapabileceiğimi bilsem bende başlıcam ama suan değil biraz daha zamnım var
detoks dan kastın nedir canım bende bi bakım o dediğine ???
canım benim umarım uygun bir bakıcı bulursun ben annelik duygusunu tatmadan korkutuyor beni bu durumlar
Lilycim öncelikle hoşgeldinnn
Geçmiş olsun ve tebrik ederim canım.
Anlattıgıngi,bi bir ortamda anlattıgın gibi günlerini geçirmişsin harikaa vede eksileri gördüğünü söylemişsin bravo tatlım
Bu arada masa konusunda kesinlikle bende sana katılıyorum.
Bir gün benimde masama biri oturmuş ertesi gün bir geldim hani bu gelinle damadın içinde olduğu fanus gibi bir biblo varya onun noel babalısı vardı çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi. Onu kırmışlar birde kırıklarını toplayıp pc kasamın üstüne koymuslar. Sinirden ortalığı ayağa kaldırdım
Yaptığı 2 hata var biri yönetici masasına oturmak diğeri bana ait eşyayı kırmak. Delirdim.
Düzgün bir dille söylese sorun değil ama yaptığı terbiyesizlikti.
O yüzden seni anlıyorum canım yaa
Canım kıyamam yaa bu iş sana ii gelecek ama toparlar kafanı dağıtmış olursun
Çalışmadığın zaman sorunlara daha çok takılıyorsun emin ol
Umarım herşey yoluna girer
çok şükür handecim s en nasılsın
tatlım hoşgeldin hoş gittin maşallahhh
Kaptancım hoşgeldinnn
Öncelikle geçmiş olsunn
Evet izine ayrılmak istiyordum ancak arkadaşlarla 2 haftalık yarışa girdik bu nedenle erteliyorum
Kilo vermem durduğu için biraz toparlım istedim bakalım bu haftaya göre olmazsa yine talep edebilirim uygunsa o zaman konuşuuz olur mu ??
hahahahahahha gidemedim henüzzz