Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canzicim nerelerde ki :uhm: merak ediyorum ne oldu onun şok diyet sonucu :icecream:

canlarım günaydın.. sabah çok erken kızım geldi antalyadan, kapkara olmuşlar :)).. yırtıkta spiketa çok özlemiş kızların tepelerinden inmiyorlar, babamız hala uyuyo şimdi onu uyandıracağız bakalım bugün hepimiz evdeyiz henüz plan yok ama büyük ihtimal ya dışarı çıkarız ya mangal yaparız bilemedim şimdiden.. yarın diyet için malzemelerimi almadım hemen onlara bakıp çıkayımda bugün temin edeyim.. öpüyorum hepinizi...

günaydın kallisim,
benim eşimin bugün işi var. bütün gün evde olmicak. ben de gelicem size ben deeee kaydirigubbakcemile2

iyi pazarlar herkeseee...
kallisim valla canım çekti,bijo ile beraber geliyoruz ona göre...zaten yarın diyet başlıyor,bugün mangal başında coşalım diyorum kaydirigubbakcemile3
biz de birazdan tarabyaya gideceğiz,eşimin işi varmış orda,1 saat kadar..ben de o esnada yürüyüş yapacağım.sonra o da bana katılacak...
pazar gündüzlerini çok seviyorum.ama akşam olmasın hiç çünkü ertesi gün pazartesi olacak ya,içime sıkıntı giriyor ...

Günaydın süper ötesi bayanlar:))

mehalimin de mesajlarını çfit çift okuduk, iyi oldu kazındı beynimize söyledikleri hiç untumicaz :roflol: (hep sen mi bana takılacaksııııııııın :teytey: )

takıl şekerim takıl. bende çok güldüm hahaha. çok hoşsun yaa seni varyaa Şeniz
saol bijoux canıma.s.

benden de herkese günaydınlar,
güzel pazarlar...
sanada güzelımcım
.. yarın diyet için malzemelerimi almadım hemen onlara bakıp çıkayımda bugün temin edeyim.. öpüyorum hepinizi...
ne diyeti yaff sen mezun olmadınmı sal bakım şöyle azcık kendini bak ben kilo veremeyim sen ver ne yapıyorum sana ozman Çok üzgünüm çoook:roflol:
pazar gündüzlerini çok seviyorum.ama akşam olmasın hiç çünkü ertesi gün pazartesi olacak ya,içime sıkıntı giriyor ...
bencede bencede gelmesin pazartesiler hep pazarda kalalım opuyorumnanaktan
kızlar ya bişey soracağım,neden hepimizin site etkinliği %99 görünüyor...sadece bende öyle görünmüyor değil mi?

evet canım sorun var.hepimiz 24 saat burda olmadığımıza göre:dance:

cnmcım anlıyorum bazı zevklerden vazgeçmek zor olur ve de snn de dediğin gibi uzun soluklu diyetler için diyeti işkence haline sokabilir...ama diyette bazı fazla kalorilerden zevkini kaçırmadan da uzak kalabilirsin....inan 3 ü bir aradadan daha lezzetli oluyor emin ol...denemekten zarar çıkmaz...eğer hoşlanırsan 50 kaloridende tasarruf etmiş olacaksın...yarım bardak süte yarım tatlı kaşığı nescafeye 3 tane tatlandırıcı atıyorum canım daha tatlı isterse 4 te olabilio ama bardağım büyük tabii...ben artık 3 ü bir aradayı aramıorum bile...bide onun üstüne bol süt tozu koyuyodum ...kremasını bol sevenlerdenim bende...ama şimdi isteğimi yerine getirecek kadar lezzetli geliyor bana...tatlandırıcılar için bir sürü seyde diyolar aslında ama doktorumun kalorisi yok istediğin kadar atabilirsin dediği için ve de benim öle gün içinde başka çay falan içme alışkanlığım olmadığı için bir defalık tadlandırıcı kullanabiliyorum...bilemiyorum tabii...benden uyarması ..uyup uymamak size kalmış...en azından akşam yemeğinde yada kahvaltıda 1 dilim ekmek fazla yersin veya da kahvenin yanına bisküvi...

ya doktor beni uyardı ya kendime alışkanlık etmişim sanki çok kalori hesabı yapan biri miyim ben de...sabah iyi giden diyet akşam bozuluo mesela...bende vicdan rahatlatıom işte

ben yinede ilgilenenlere yazmış oldum...öpüldünüz:1rolleyes:

günaydinnnnnnnnnnnnn.
bugün pek güzel bir günes yok ama en azindan kuru. yagmur yagmiyor.. sizde keyifler nasil? hayirli pazarlarrr.. benim misafirler yoldaymis hemen size bir ugriyayim dedim.. hepinizi öpüp cikiyorum..
nerde bu 98% site etkinligi nerdeeeeee ben göremedim. nane olmasam olmaz her seyede yaaaaaa. zemuszemus

ya çikolatacım snn diyete kolay demişim affet yawww....kağıda döküodum buzdolabının üstüne koyucam daha rahat göriyim ne yicemi diye...yazarken farkına vardım ki hiçte kolay değil yaaa...yani ewde çocuk olmasa rahat uygularım sorun olmaz ama kızımı beslerken nasıl becercem bilmiom...en azından kendi diyetimde hertürlü yemek pişio yağsız yapıom suyunu kullanmıom ama kızımla yiyoruz...bu diyette doğru düzgün sebze falan filanda yok...ayrı yemek yapıp yememek zor olucak...akşam yemeğine kdr hepsine uyarım ama gerisi zor...ilk hafta denicez bakalım...ama dvm ettiremeyeceğime eminim...ben diyette ufak değişikler yapmayı düşünüyorum

mesela salam yerine 1 kibrit kutusu peynir...ve ya akşam yemeklerine salata yerine öğlen 2 ayran veriodu ya birini öğlen yiiyp birini akşam aman ne biliyim yaaa...bişiler yapçaz

ama dikkatimi su girissiniler çekti...1 grissini 1 dilim ekmeğe eşdeğer...o grissiniler çok geldi bana...ben onları azaltıp akşam yemeğine katmayı düşünüyorum...ya da akşam sebze ıspanak gibi bişiler yemeği düşünüyorum...

siz onu deneyin bende kendi uydurduğumu(TABı SıZıN DıYETE UYDURUCAM SADECE YERLERDE DEĞıŞıKLıK OLUCAK ÖĞLENıNKıNıN KALORıSıNı AKŞAMA TAŞICAM GıBı MESELA)...bakalım ne kdr kilo vercem....

nickinin altında 2 çubuk var ya...biri turuncu biri yeşil....yeşil olanın üstüne mouseni yani oku getirdiğin zmn çıkıo...site etkinliği%99 çıkıo....

selam kızlar

misafirlerim var dediğim gibi
size bir selam vereyim diye geldim
öpyorum hepinizi
yarın diyete başlıyoruz biz BHKcımla..bize katılan geldin ehehh:)

ya coco cum ne diyetiymiş bu az deyat istiyorum . birden aklıma geldi yaza kızkardeşimin nişanı olabilir. azdaha forma girmem lazım malum baldız oalrak dolanacam ortalarda. anlaşıldı mezunda olsak bu diyetten ömür boyu kurtuluş yok.
kestane kebap acele cevap :)))

bu aralar biraz allak bullak oldum. uyku düzenim falan bozuldu. neden bilmiyorum. sürekli baş ağrısı çekiyorum bir de.. öyle böyle değil.şu finaller bitse de bi kurtulsam.
bıktım.

bu arada. içmez olaydım birayı dün. geri 1 tane içtim de.vicdan azabı çekiyorum. bi dahakine meyve suyu falan içiyim bari.uzun zamandır içmemiştim hç zaten.konser güzeldi.

herkeze selamlaaar
eeeee artik misafirlerimi bu sabah hayirlisiylan yolcu ettim varmislar tr ye
simdiii guzel ve saglikli beslenme zamani kilolardan kurtulma zamani
bir diyetten soz ediliyodu tam takip etmedigim icin nasil bir diyet gormemistim gecmise bakip guzel bir okuyayim kac gunluk nasil beslencez bakayim
sporlarimi artik gece yorgun argin yapmiycam gunduz yapabilecem yasasin bide duzenli bir diyet listesi uyguladimmi tamamdir bu is
simdi su herkezin baslayacagi diyeti bulayim ben en iyisi aklima yatarsa baslarim yatmazsa baska bir liste bakarim ama kilo vermeye bir once baslamaliyim 1 ay kaybim var
gorusuruz kizlar

canım ya muhtemel gerilim başağrısıdır senin yaşadığın . bildiğim kadarı ile destek ürün kullanmıyorsun demi. kullanıyorsan oda baş ağrısı yapabilir.
kimin konseri idi acep gitttiğiniz

Allah kavuştursun canım. sonunda aramıza aynı gazla döndün demek şükür. özlemiştik mesajlarınla seni.

saol coccum hemen bakıyorum . ama bu diyeti yüksek kilodakilermi yapıyordu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…