- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.921
takıl şekerim takıl. bende çok güldüm hahaha. çok hoşsun yaa seni varyaa Şenizmehalimin de mesajlarını çfit çift okuduk, iyi oldu kazındı beynimize söyledikleri hiç untumicaz :roflol: (hep sen mi bana takılacaksııııııııın :teytey: )
sanada güzelımcımsaol bijoux canıma.s.
benden de herkese günaydınlar,
güzel pazarlar...
ne diyeti yaff sen mezun olmadınmı sal bakım şöyle azcık kendini bak ben kilo veremeyim sen ver ne yapıyorum sana ozman Çok üzgünüm çoook:roflol:.. yarın diyet için malzemelerimi almadım hemen onlara bakıp çıkayımda bugün temin edeyim.. öpüyorum hepinizi...
bencede bencede gelmesin pazartesiler hep pazarda kalalım opuyorumnanaktanpazar gündüzlerini çok seviyorum.ama akşam olmasın hiç çünkü ertesi gün pazartesi olacak ya,içime sıkıntı giriyor ...
kızlar ya bişey soracağım,neden hepimizin site etkinliği %99 görünüyor...sadece bende öyle görünmüyor değil mi?
cnmcım anlıyorum bazı zevklerden vazgeçmek zor olur ve de snn de dediğin gibi uzun soluklu diyetler için diyeti işkence haline sokabilir...ama diyette bazı fazla kalorilerden zevkini kaçırmadan da uzak kalabilirsin....inan 3 ü bir aradadan daha lezzetli oluyor emin ol...denemekten zarar çıkmaz...eğer hoşlanırsan 50 kaloridende tasarruf etmiş olacaksın...yarım bardak süte yarım tatlı kaşığı nescafeye 3 tane tatlandırıcı atıyorum canım daha tatlı isterse 4 te olabilio ama bardağım büyük tabii...ben artık 3 ü bir aradayı aramıorum bile...bide onun üstüne bol süt tozu koyuyodum ...kremasını bol sevenlerdenim bende...ama şimdi isteğimi yerine getirecek kadar lezzetli geliyor bana...tatlandırıcılar için bir sürü seyde diyolar aslında ama doktorumun kalorisi yok istediğin kadar atabilirsin dediği için ve de benim öle gün içinde başka çay falan içme alışkanlığım olmadığı için bir defalık tadlandırıcı kullanabiliyorum...bilemiyorum tabii...benden uyarması ..uyup uymamak size kalmış...en azından akşam yemeğinde yada kahvaltıda 1 dilim ekmek fazla yersin veya da kahvenin yanına bisküvi...walla bişey diyeyim mi,
şu kalori hesabı asla bilmediğim daha doğrusu hiç bir zaman üzerinde durmadığım bir konu.
yani sayısal olarak...
az kalorili veya cok kalorili şeklinde yaklaşırım hep olaya.
gerisini ciddi şekilde bilmiyorum:bbo:
3ü bi arada olan 65 cal ise,
2si bi arada olana 40 cal desek kafadan,
40 cal dilim ekmek cinsinden neye denk gelir mesela?
bilen biri cevaplasa pek sevinirim sevabına..
onun dışında,
cococum da bilir,
belki kötü bir huy ama,
diyette asla ince hesaplar yapamıyorum ben.
özellikle beni mutsuz edecek ayrıntılardan kesinlikle uzak duruyorum.
kahve keyfim de bunlardan biri.
yani şöyle anlatayım,
kalorisi daha az olsun diye sütünden kısmak,yok işet su katmak veya süt tozu kullanmamak vs..
bunları asla yapamıyorum.
kalorisi az bişey daha fazla olsun ama beni mutlu etsin istiyorum.
yoksa diyet yapma işkenceye dönüşebiliyor benim için.
sonuçta ben uzun soluklu bir diyet düşünüyorum,
mutlu olmam önemli :jeyyar:
hemen sıkılmamam lazım,di mi ama?
bu arada xTABU canım cok saolasın uyarın ve bilgilendirmen için Şeniz
bu aralar biraz allak bullak oldum. uyku düzenim falan bozuldu. neden bilmiyorum. sürekli baş ağrısı çekiyorum bir de.. öyle böyle değil.şu finaller bitse de bi kurtulsam.
bıktım.
bu arada. içmez olaydım birayı dün. geri 1 tane içtim de.vicdan azabı çekiyorum. bi dahakine meyve suyu falan içiyim bari.uzun zamandır içmemiştim hç zaten.konser güzeldi.
herkeze selamlaaar
eeeee artik misafirlerimi bu sabah hayirlisiylan yolcu ettim varmislar tr ye
simdiii guzel ve saglikli beslenme zamani kilolardan kurtulma zamani
bir diyetten soz ediliyodu tam takip etmedigim icin nasil bir diyet gormemistim gecmise bakip guzel bir okuyayim kac gunluk nasil beslencez bakayim
sporlarimi artik gece yorgun argin yapmiycam gunduz yapabilecem yasasin bide duzenli bir diyet listesi uyguladimmi tamamdir bu is
simdi su herkezin baslayacagi diyeti bulayim ben en iyisi aklima yatarsa baslarim yatmazsa baska bir liste bakarim ama kilo vermeye bir once baslamaliyim 1 ay kaybim var
gorusuruz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?