- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.961
ah ah ahhmafoldumben yarama tuz bastın çikolatam bende aynen senin gibi düşünüyorum kesinlikle spora ihtiyacım var ancak .mehalim kolay görünüyor ama değil,yapan arkadaşım öyle söyledi.
tatlış senin diyetlik bir durumun kalmadı be canım,spor yapsan keşke
yarin erken kalkiyorum malesef canlarim gidip yatayim. hepinizi öpüyorum.. iyi geceler.
mersanin kizinin sinavi nasil gecti acaba?
olu gelincim şu kedi köpüş işini yanlış yapmışsın en başından, evcili eve sokmadan ilk gün tüm iç ve dış parazit ilaçları verilir, iğneleri yapılır, gereken her neyse ilk gün hallolur.. ben 6 yıldır kedi 2 yıldır köpek besliyorum evimin içinde ayrıca çoluk çocuk, ne hastalık gördük ne evcillerimizde bir sıkıntı ama birde şu var ki her koşulu sağlamak gerek.. diyorsun ki tuvalete gidip yatağıma çıkmış bunlara dikkat gerek.. bizim evde bir wc kedi için iptal oldu onun kumu vs malzemesi durur başkası kullanamaz kapısı kedi istemeden asla açılmaz.. kedi köpek wc gittikten sonra temizliğini kendiside yapar ama bizimde elimizden ıslak hijyenik mendiller düşmez.. bu güne dek hiç sıkıntı yaşamadım ama dediğin gibi çok masraflı bir bakım gerekiyor kumu maması iğnesi ilacı tedavisi.. geçen yıl benim kedim kurdele yedi ve ameliyat oldu bir yıl önce 700 lira para verdik ameliyatı için ama onun sevgisi o parayı aklına getirmiyor işte o an.. olmasada veterinerimiz yürekten gönüllü olarak yapardı bunuda adım gibi biliyorum...
köpeğim bahçeli ortamda yaşadığı halde bir tek piremiz dahi olmadı bu güne dek çünkü tüm damlaları iğneleri düzenli oluyor, kist filan derler bunada sebep aşılarının düzenli olmaması tabiki, herşeyin başı onların düzenli olarak bakımlı olmalarında saklı yani yoksa her virüs olabilir..
Kallisim evet ya allahtan bir mani olmazsa olacak o yüzük yastıkları pek hoşuma gitti daha nevşehirde bunu yapanı hiç görmedim tabi ben o kalpleri mideye döndürmezsem yaparken:jeyyar:
iyi geceler arkadaşlarım az önce girebildim siteye çok yorucu ve stresli birgün geçirdim.hepinizin yazılarını okudum ama kim ne yazmış şu an hatırlıayamıyorum bide sayfa çok zor ilerliyor o yüzden tek tek cevap veremedim nolur kusuruma bakmayın çok yorgunum ve çok uykum var.destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
sabah motivasyonunu yükseltmek için elimizden geleni yaptık sizlerinde dediği gibi onu her koşulda çok sevdiğimizi sınavdan kötü bir sonuç çıksa bile sevgimizde en ufak bir azalma olmıycağını hissettirdik ve çok rahat bir şekilde girdi sınava sınavdan çıkana kadar dualarla bekledik ailece havada sıcaktı piştik yani 2 saat boyunca .neyse çıktı sınavdan baktım yüzü gülüyor beklediğimden kolaydı dedi tabi yapamadıklarım oldu onlarıda boş bıraktım dedi.bende derin bir oh çektim sonra biraz dolaştık moral olsun diye ondan sonrada yaylaya gittik her hafta olduğu gibi sebzelerim beni bekler sulamam lazım bide ev temizliğine giriştik ancak vakit dar olduğu için mutfak tuvalet banyoyu halledebildim .bitmiş durumda eve geldim bide evdeki işler işte bu saat oldu sabahta temizlik var hepinize iyi geceler diliyorum ve çok teşekkür ediyorum çok şükür atlattık artık bu gün rahat bir uyku uyumak istiyorum .hepinizi çoook öpüyorumopuyorumnanaktan
Alacak alacak, gurup indirimi yapıyorum diyor hatta tanıdıklara yerimsenibenoh oh kızmasın tabi dövmeye yaptırmış artık.
bizde sparişlere başlasak mı ki acep kallisim ya yıllardır benimde hayalemde karakalem potre yaptırmak vardı. şimdi tatilde kızımın spariş alacak mı acep.
Ay inşallah canım inşallah, yaz boyunca gelirim bir kaç kez sanırım, şimdi okul kapanınca çocuklarla geleceğim ama çok telaşta olacağız bir dahaki sefere gezmek için vaktim olabilir..kallisim bir yandan dizi izliyordum geç oldu cevabım...
sen gel istanbula da beraber yapalım yine tarabya keyfini hee?
mersacım çok sevindim canım bu işin stresini çok yakından biliyorum geçen yıl ortanca sınava 99 gün kaldı diyerek geri sayıma başlamıştı stres içinde hatta o kadar stres yaptı ki benim büyük herşeyi gırgıra vurur sen çok yıprandın 20 liraya senin yerine strese girebiirim diye çocukla dalga geçiyordu:roflol:, ama umduğumuzdan çok güzel bir sonuç aldık anadolu lisesine yerleşti, inşallah senin kızlarında güzel yerlere yerleşebilirler... Bu sabah seni merak edip düşünürken kendi yaşadıklarımız gelmişti aklıma ve şunu hatırladım, hani sizin dersane olayı varya ona benzer bir şey bizimkide.. Ortanca henüz 6.sınıftayken fen dersinden topluca sıfır almışlardı, çok düşünceli öğretmen hanımımız bir şeye sinirlenmiş ve tüm çocuklara sıfrı basmıştı, geçen yıl mezun olup sınava girdiklerinde çocukların hepside çok güzel puanlar elde ettiler benim kızımda dahil, seçme yapmak üzere okula gittik puanı fen lisesinede tutuyordu kızımın, seçme hakkımızı önce fen lisesinden başlayarak kullandık fakat bilgisayarda hep olumsuz çıkıyor sonuç, öğretmenler anlayamadılar önce ama biraz uğraştıktan sonra o 6. sınıfta aldıkları sıfır puan çıktı karşılarına inanırmısınız ve tüm çocukların geleceğide bir yönden etkilendi böylece.. O kadar sinirlenip üzülmüştüm ki...hepinize iyi geceler diliyorum ve çok teşekkür ediyorum çok şükür atlattık artık bu gün rahat bir uyku uyumak istiyorum .hepinizi çoook öpüyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?