Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

off off offfff sabahtan beri olan mesajlara alıntı yapıp cevap yazdım ama bir tuşa basmamla hepsi puff uçtular ne sinir..

aklımda kalanlar.. mehalim kardeşinin işi için yüzük yastıkları konumada yazmışsın merak ettim yaza kesin varmı yokmu belli değilmi açıkla bu durumuopuyorumnanaktan

reyhan ablacım site etkinliği butonu pek işe yaramnmıyor görmemişsin bir şey kaybetmemişsin, bu hafta tatilin ve misafirlerin iyi geçmiş kaydirigubbakcemile5

herkesin site etkinliği 99 şu anda çünkü haftalar önce siteye olan saldırı ara ara devam edip böyle arızalar çıkartıyor..

mersacım gelir gelmez yaz merak ediyoruz kızını.. gerçi yorum yapmazlar bunlar sınav sonrası ama biz yinede bekleyelim benim büyük kızımda haftaya öss girecek ama sınav lafını duyunca sınavmı var benim neden haberim yok diyorkaydirigubbakcemile3

çikolatacığım tarabya diyerek beni can evimden vurdun şekerim, beykozdan deniz motoruna atlar tarabyaya yeniköye çay içip deniz izlemeye giderdim çok özlediğimi hatırladımmafoldumben
diyette plan yapmayı bende istiyorum sabah inşallah başarırım bunu yapabilmeyi..

başka ne vardı asyacım artık aramıza gelmiş iyi olmuş özledik:teytey: canım ya ben hala şu tek cd bekliyorum siz tatile çıkmadan yollayabilseydim iyiydi ama hala gelmediğini söyledilerCADIARZU

bende az önce bennuyla konuştum opuyorumnanaktan 20 güne kadar kreşimi açıyorum abla çok telaştayım dedidelikafadulden telefona bile vakti yoktu, koşturmada kiloda vermiştir sanırımkaydirigubbakcemile3

olu gelincim şu kedi köpüş işini yanlış yapmışsın en başından, evcili eve sokmadan ilk gün tüm iç ve dış parazit ilaçları verilir, iğneleri yapılır, gereken her neyse ilk gün hallolur.. ben 6 yıldır kedi 2 yıldır köpek besliyorum evimin içinde ayrıca çoluk çocuk, ne hastalık gördük ne evcillerimizde bir sıkıntı ama birde şu var ki her koşulu sağlamak gerek.. diyorsun ki tuvalete gidip yatağıma çıkmış bunlara dikkat gerek.. bizim evde bir wc kedi için iptal oldu onun kumu vs malzemesi durur başkası kullanamaz kapısı kedi istemeden asla açılmaz.. kedi köpek wc gittikten sonra temizliğini kendiside yapar ama bizimde elimizden ıslak hijyenik mendiller düşmez.. bu güne dek hiç sıkıntı yaşamadım ama dediğin gibi çok masraflı bir bakım gerekiyor kumu maması iğnesi ilacı tedavisi.. geçen yıl benim kedim kurdele yedi ve ameliyat oldu bir yıl önce 700 lira para verdik ameliyatı için ama onun sevgisi o parayı aklına getirmiyor işte o an.. olmasada veterinerimiz yürekten gönüllü olarak yapardı bunuda adım gibi biliyorum...
köpeğim bahçeli ortamda yaşadığı halde bir tek piremiz dahi olmadı bu güne dek çünkü tüm damlaları iğneleri düzenli oluyor, kist filan derler bunada sebep aşılarının düzenli olmaması tabiki, herşeyin başı onların düzenli olarak bakımlı olmalarında saklı yani yoksa her virüs olabilir..

mehalim kolay görünüyor ama değil,yapan arkadaşım öyle söyledi.
tatlış senin diyetlik bir durumun kalmadı be canım,spor yapsan keşke
ah ah ahhmafoldumben yarama tuz bastın çikolatam bende aynen senin gibi düşünüyorum kesinlikle spora ihtiyacım var ancak .
çok tembelim çokk spor salonuna gidim diyorum nere ye elimi atsam kuruttum resmen
yarin erken kalkiyorum malesef canlarim gidip yatayim. hepinizi öpüyorum.. iyi geceler.
mersanin kizinin sinavi nasil gecti acaba?

iyi geceler annecim tatlı rüyalar
evet mersa bende merakla bekliyorum sonuçları

Kallisim evet ya allahtan bir mani olmazsa olacak o yüzük yastıkları pek hoşuma gitti daha nevşehirde bunu yapanı hiç görmedim tabi ben o kalpleri mideye döndürmezsem yaparken:jeyyar:

ben bilmiyodum işte ilk kez kedi besliycektim. orda adama sordum herhangi bi hastalıgı ya da gerekli bi işlemi var mı bunun diye.. yok yok dedi adam. nerden bilebilirdim böyle olucagını.. eve geldim defalarca sildim camasır suyuyla falan heryeri.cok korktum bana da bulaşıcak diye valla :1shok: adam da dedi zaten.. kesinlikle sizden kaynaklanan bişey değil bu,bizim sizi eksik bilgilendirmemizden kaynaklanan bişey kusura bakmayın falan dediler ama geçmiş ola.. paramı da alamadım zaten :bbo: en cok ona acıyorum. öğrenciyken bazen 5liraya bile ihtiyacı oluyo insanın.

Kallisim evet ya allahtan bir mani olmazsa olacak o yüzük yastıkları pek hoşuma gitti daha nevşehirde bunu yapanı hiç görmedim tabi ben o kalpleri mideye döndürmezsem yaparken:jeyyar:

sen bu iş kesinleşince hemen haber edecen..alkisalkisalkisalkisalkisalkis.. ben sana çok daha güzel duracak güller yapıp yollayacam ama yastığı sen dikeceksin bak anlaşma böyle yastık filan dikemem.. sonra bi silikon tabancası bulup yolladığım gülleri pıtır pıtır yapıştıracaksın olup bitecek sonra nevşehirde güllü yastık görecekbuyrunnnnnnnnn

ay şuna bir daha bakayım ben nasıl çiçekleri varmış...:uhm:

ayy kallisim vallaha yastık kolay ( hoş nesine kolay diyosam ) :roflol: silikon tabancasıda kolay babamın var ooo sen güllere başla bence:))
Ay bak ne anlatım sana bugun tansaşta geziyoduk bir kumbara gördüm pek şirin bişi porselen . ben ineğe benzettim tabi hemen alacaktım senin kıza sonra bakıyorum bakıyorum ineğin yelesi olmaz demi. Ali dediki anneee o zebra zebra nasıl yıkıldım :roflol: ay ben zürafayıda inek sanmıştım .
yaa benim hayvanlarla i,lgili görsel bilgilerimi tazelemem lazım sanırım :çok üzgünüm:

hımm gittim baktım yastıklara ve o çiçekler basit geldi ben sana güzelini yapacağım söz..

ben kaçıyorum eşim yatıyor pc odada ve karanlıktada yazamam.. hepinize huzurlu geceler canlarım..

olu gelinim valla sadece öğrencinin değil hepimizin oluyor zaman zaman ufak rakamda olsa... sağlık olsun artık geçmiş.. kediyi nereden aldığını sorabilirmiyim canım merak ettim..

mehalim varya hiç şaşırmadım inan zebra heee :))) benim kız ne gülerdi hahahaa...

ay kızım bana el yapımı cam boncuklu kolye almış nazar boncuklu, size anlatmadım ben kızım antalyda arkadaşının annesinin portresini yapmış bayanında iş arkadaşları çok güzel bulmuşlar bir sürü sipariş vermişler aman ne sevinmiş :)) tatil paramı çıkarttım anne diye aramıştı beni..
hee babasınada bir kart getirmiş aynen şu yazıyor..

Herkes baba olabilir ama herkes BABİŞKO OLMAYI başaramaz... Kızım bileğine dövme yaptırmıştı babasıda yaptırdığı zaman yurtdışında diye görmeden kızmıştı bende dün kızı alacağız bak kalbini kırma yaptırdığı dövmeyi gör öyle konuş dedim bu kez merak etti.. söyleim bende ama bu seferde gözleri doldu adamınmafoldumben kızım bileğine çok ince bir el yazısıyla benim babasının ve kardeşlerinin isimlerini yazdırmıştı çünküopuyorumnanaktan aman baba pek bir duygulandı kızmayı üzmeyi unuttu:roflol:

oh oh kızmasın tabi dövmeye yaptırmış artık.
bizde sparişlere başlasak mı ki acep kallisim ya yıllardır benimde hayalemde karakalem potre yaptırmak vardı. şimdi tatilde kızımın spariş alacak mı acep.

iyi geceler arkadaşlarım az önce girebildim siteye çok yorucu ve stresli birgün geçirdim.hepinizin yazılarını okudum ama kim ne yazmış şu an hatırlıayamıyorum bide sayfa çok zor ilerliyor o yüzden tek tek cevap veremedim nolur kusuruma bakmayın çok yorgunum ve çok uykum var.destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

sabah motivasyonunu yükseltmek için elimizden geleni yaptık sizlerinde dediği gibi onu her koşulda çok sevdiğimizi sınavdan kötü bir sonuç çıksa bile sevgimizde en ufak bir azalma olmıycağını hissettirdik ve çok rahat bir şekilde girdi sınava sınavdan çıkana kadar dualarla bekledik ailece havada sıcaktı piştik yani 2 saat boyunca .neyse çıktı sınavdan baktım yüzü gülüyor beklediğimden kolaydı dedi tabi yapamadıklarım oldu onlarıda boş bıraktım dedi.bende derin bir oh çektim sonra biraz dolaştık moral olsun diye ondan sonrada yaylaya gittik her hafta olduğu gibi sebzelerim beni bekler sulamam lazım bide ev temizliğine giriştik ancak vakit dar olduğu için mutfak tuvalet banyoyu halledebildim .bitmiş durumda eve geldim bide evdeki işler işte bu saat oldu sabahta temizlik var
hepinize iyi geceler diliyorum ve çok teşekkür ediyorum çok şükür atlattık artık bu gün rahat bir uyku uyumak istiyorum .hepinizi çoook öpüyorumopuyorumnanaktan

oyy=) nasıl sevindim anlatamam ya.. bi an benim yaşadıklarım geldi gözümün önüne. o kapıdan gülümseyerek ve iyi gecti diyerek cıkabilmeyi çok istemiştim ben de zamanında.ailem mutlu olsun istemiştim çok.. ama 3ünde de bayılarak kusarak cıktım delikafadulden son seferinde neden bayıldıysam artık.. türkiyedeki en iyi okullardan birine yerleştim ama hihoyyyt çok çok sevindim ailenizin adına. umarm her şey güzel olur opuyorumnanaktan tebrikler canım..

Alacak alacak, gurup indirimi yapıyorum diyor hatta tanıdıklara yerimseniben

kallisim bir yandan dizi izliyordum geç oldu cevabım...
sen gel istanbula da beraber yapalım yine tarabya keyfini hee?
Ay inşallah canım inşallah, yaz boyunca gelirim bir kaç kez sanırım, şimdi okul kapanınca çocuklarla geleceğim ama çok telaşta olacağız bir dahaki sefere gezmek için vaktim olabilir..

hepinize iyi geceler diliyorum ve çok teşekkür ediyorum çok şükür atlattık artık bu gün rahat bir uyku uyumak istiyorum .hepinizi çoook öpüyorumopuyorumnanaktan
mersacım çok sevindim canım bu işin stresini çok yakından biliyorum geçen yıl ortanca sınava 99 gün kaldı diyerek geri sayıma başlamıştı stres içinde hatta o kadar stres yaptı ki benim büyük herşeyi gırgıra vurur sen çok yıprandın 20 liraya senin yerine strese girebiirim diye çocukla dalga geçiyordu:roflol:, ama umduğumuzdan çok güzel bir sonuç aldık anadolu lisesine yerleşti, inşallah senin kızlarında güzel yerlere yerleşebilirler... Bu sabah seni merak edip düşünürken kendi yaşadıklarımız gelmişti aklıma ve şunu hatırladım, hani sizin dersane olayı varya ona benzer bir şey bizimkide.. Ortanca henüz 6.sınıftayken fen dersinden topluca sıfır almışlardı, çok düşünceli öğretmen hanımımız bir şeye sinirlenmiş ve tüm çocuklara sıfrı basmıştı, geçen yıl mezun olup sınava girdiklerinde çocukların hepside çok güzel puanlar elde ettiler benim kızımda dahil, seçme yapmak üzere okula gittik puanı fen lisesinede tutuyordu kızımın, seçme hakkımızı önce fen lisesinden başlayarak kullandık fakat bilgisayarda hep olumsuz çıkıyor sonuç, öğretmenler anlayamadılar önce ama biraz uğraştıktan sonra o 6. sınıfta aldıkları sıfır puan çıktı karşılarına inanırmısınız ve tüm çocukların geleceğide bir yönden etkilendi böylece.. O kadar sinirlenip üzülmüştüm ki...

Bijocum işte benim misafir bebeklerimden 3'ü.. Baktıkları yer Yırtığın kulübesinin yanı bodruma giren bir baca deliği var şu an iptal durumda, balkon altına oradan ulaşmış anneleri ve anne çıkınca bunlarda kafayı uzatıp oradan Yırtığı izliyorlar, Yırtık oraya giremiyorda :roflol:deliriyor...

herkese günaydın a.s.
eşimi yolladım. elma sirkeli ballı suyumu içtim, saat 9 gibi yürümeye gidicem önce bir bakayım dedim neler yaptınız opuyorumnanaktan

kallisim bayıldım fotoğrafa yaa hele o başını uzatan süper.. maşallah misafirlerin çok tatlıymışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…