Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güle güle mehalim iyi haftasonları canımın içi!

cocostar o zaman sana şimdiden Allah kolaylık versin canım,taşınmak kadar zor bir iş yok bence!

ooh iyi yerleşmişsin demek. ütüleri sayma benim de var bir sepet -tatlicadiarzu- çok sevindim adına eski düzenine dönersin artık bu hafta, gider kilolar.. bir tek ben değil ki hepimiz azimliyiz. 1 temmuza 65 olucam demiştim şimdi 68,5 geliyorum. bakalım olabilecek miyim..

canım valla kolay kolay herkes yapamaz buna eminim. günde 1 saat yürüyüş ve 5 gün 5 gıda diyetini yaptım ama son gün baya zorlandım yalan yok kafamçokkarıştı sadece 5 bardak süt son gün :1shok: diğer günler acıkmadım pek. ama hiç bozmadım. canzicim de yapıyor ona da sordum idare ediyorum dedi. ben ondan daha iyi bir sonuç bekliyorum bozmazsa tabi. ama siz yapmayın. eski düzen devam edin. ben çalışmıyorum, çocuğum yok, istersem bütün gün yatarım yani. ama zorlandım çünkü başka hiçbirşey yememen gerekiyor. arkadaşına gidiyosun herkes yiyo sen ucundan bile yiyemiyosun, canın bişey istiyo tadamıyosun zordu yani baya. ama tartıya çıkınca hepsini unuttum tabi zemuszemus ama dediğim gibi uzun bir süre tekrarlamamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
oyyy naptınız iye bakmaya gldim.. ben paldır küldür markete gittim geldim.. balkonumun altına hiç farketmemişiz kedi yavrulamışalkisalkisalkisalkisalkisalkis bir göreceksiniz hemde 4 tane.. koşup bizim kedinin mamasından veriyim dedim anneleri için ama baktım yavrularda çok aç dayanamadım gidip yavru kediler için özel mama alıp geldim nasıl yiyorlar anlatamam:1shok: .. hiç habrimiz yok kaç haftalık olmuş keratalar hepimiz bayıldık tabikialkisalkisalkis bizim köpek gelip geçerken balkonun altında ufacık kapı var orası depo gibi zaten, oraya burnunu dayayıp kokluyordu kaydirigubbakcemile5 içerdende kalorifer kazanına olan yere bağlantı var ufak bir pencere ile sengözlerimebaksanab o penceredende spike çıkmak için deliriyordu meğer hepsi anlamışlar bizim haricimizde opuyorumnanaktan ay çok mutlu oldum bizi seçtiği için, anne kedidede akıla bakarmısınız yavruların yanına başka hayvan giremesin diye köpek olan evi seçmiş valla Yırtık bahçeye giren olursa parçalar ama o anneye ses etmiyor içgüdüsel bir şey olmalı diye düşündüm... yerimseniben

ben şimdi kızımla kahvemi yapıp bahçeme el işi yapmaya gazete okumaya kısacası keyfe gidiyorumvereliniortak

bijom inşallah olursun ,23 günün var,3,5 kilo vermen gerekiyor.65 i bilmem de 66 kesin olursun.

kallisim ne tatlıdır onlar şimdi...minicikler opuyorumnanaktan hadi sen keyif yap,ben de çıkıyorum artık.bu akşam çalışıyorum geç gelirim.biraz ütü yapıp çıkacağım..iyi haftasonları herkesee

merhaba güzellerin takımı
herkes iyidir inşallah bir bakayım kimler var dedim kimse derken aaa bijo varmış sadece nasılsın canım kilo vermeler nasıl gidiyo bakalım?umarım takımdaki herkes en kısa zamanda sağlıklı ve istediği kiloda olur
hadi öptüm hepinizi şekerlerrrr

spor yapmam lazım bugün. ama hiç canım istemiyo. hava da güzel. çıkıp dolşamak istiyorum. fakat finallerin bitmesine 1 hafta var. finaller bitmeden çıkarsam iyi hissetmiycem kendimi,vicdan azabı duyucam falan.. napsam ki..

bu arada.. bugün tartıldım. 59.2ye düşmüşüm. ayrıca holivud diyetini bırakmış bulunmaktayım bugün. inanılmaz baş ağrısı yaptı. sağlıksızdı zaten. 1500 kalorilik diyete başladım. hadi hayırlısı.

benim de kedim vardı. ama bakımı çok zor ya.. hele evde hayvan beslemek cidden zor. 50günlüktü benim kedim. hayvanda tenya varms.. poposundan her bi yrinden kurtlar fıskırmaya basladı. apar topar geri götürdüm aldıgım yere. ama paramı alamadım malesef=/ evi batırmıycak olsa alıcam bi kedi daha ama çok titiz bi insanım ben=(

canımcım cok haklısın.
ben zaten hep şükrederim,
biliyorum bu konuda cok şanslıyım.

bu arada senin önerdiğin diyet olayına eşimin de desteği ve cococuğumun da arkadaşlığıyla başlama kararı aldım.
hatta bugün diyet için listedekilere göre alışveriş bile yaptık.
inş işe yarar.
sıfır kaçamak ve bol yürüyüşle inş güzel bir 38 gün bizi bekliyor...

BHK selam canım yaa hoşgeldin
ama sanırım ce eee diyip gitmişsin

ay evet öle yaptım sabah cococum ya..
bugün yoğun bir gündü baya.
eşime bir dünya masraf yaptık kızımla..

önce bana laptop aldık,
sonra da kızıma LCW den bir sürü güzel kıyafet beğendik.
yaz için kıyafetlerimiz yoktu da..

bugün hep içimden dua ettim ben ya,
özellikle de kıza bişeyler alırken.
Allahım herkese bol bol versin de cocuklarına istediklerini alabilsinler diye.
bi anne baba çocuğuna en iyisini güzelini almak istiyor çünkü..

öyle işte yazmak istedim...

a.s.iyi akşamlar canım takımım internetim kapanmış bütün gün giremedim yeni açıldı sabahtan beri aklım burda biliyordum çünki benden desteğinizi esirgemeyeceğinizi hepinize çok teşekkür ederim.

saolasın ablacım ben kendim stres içindeyim kızıma pek belli etmemeye çalıştım dediğin gibi bu gün kendi haline bıraktım odanı topla bile demedim biryerlere götürmak istedim ama bu gün tatil olunca bütün arkadaşları sitedeydi onlarla bütün günü aşağıda geçirdi hatta birara gelip su savaşı yapacaz dedi tamam dedim bir geldi sırılsıklam hiç ses çıkarmadım hayırlısı bakalım.

canım mehalim çok teşekkür ederim elimden geldiğince dediğin gibi yapmaya çalıştım ne yazıkki yazdıklarını bu gün okuyabildim internetimde sorun çıktı ben çok strese girdim o da iyi hazırlanamadığımızdan oldu galiba birsürüde olumsuz şey yaşadık hepsi üst üste geldi bu gün elimizden geldiğince şımartmaya çalıştık aslında normal bir gün gibi geçirdik şimdi söylediklerinide terar ettim sen başaracaksın dedim olumsuz bir sonuç alsa dahi bunu yeni sene telafi edebileceğini ve her koşulda onu çok sevdiğimizi söyledik .bu sene 7. sınıf geçen sene 350 puan çekmişti dediğin gibi bunun yeni seneside var.canım beni çok rahatlattın çook çook teşekkür ederim.

aynen sana katılıyorum neyse sizlerin mesajını okuyunca bende rahatladım.

hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyiki varsınız sizi çok seviyorum arkadaşlarımopuyorumnanaktan:Saruboceq:

kalliste canım şimdi poşet torbanı gördüm ben cevap yazarken sen gelip gitmişsin .harika olmuş ya sen ne becerikli kadınsın mehalimde öyle şu poşetliğin bide arkasınıın resminide koysan nasıl yaptığını tam anlasakta belki bizlerde deneriz çok şeker olmuş ellerine sağlık.

canım sağol beğendiğin için, zaten nasıl dikildiğini fotoğrafladımda ekleyeceğim yakında sizede getiririm dikeriz yine beraber..

ben mehalim seninki benimkinden güzel olmasın dediği için bıraktım buraya alkisalkisalkisalkisalkisalkis olmadıda yani onunki newşehir bak benimki eskişehir :roflol: a-a-a-aa mehalim bak bu nasıl uydu amazemuszemus anam bir uymayan bu vardı kocalardan sonra buda tamam kaydirigubbakcemile3

ah arkadaslar çok zor şartlarda sızlerleyım esım pc el koydu yenl köy kuruyormus bende onun telinden glrlyorum nete vay be teknoloji ye bak
Kallisim süper olmus ya nasıl çatladım kıskanç

ah arkadaslar çok zor şartlarda sızlerleyım esım pc el koydu yenl köy kuruyormus bende onun telinden glrlyorum nete vay be teknoloji ye bak
Kallisim süper olmus ya nasıl çatladım kıskanç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…