- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.881
ooh iyi yerleşmişsin demek. ütüleri sayma benim de var bir sepet -tatlicadiarzu- çok sevindim adına eski düzenine dönersin artık bu hafta, gider kilolar.. bir tek ben değil ki hepimiz azimliyiz. 1 temmuza 65 olucam demiştim şimdi 68,5 geliyorum. bakalım olabilecek miyim..bijocum yerleştim sayılır . ufak tefek eşyalar var,ütü filan var biraz... uğraşıyorum işte.
hatta bir yandan iş yaptığım için mesajına geç cevap yazıyorum...
bu arada azmine hayranım,helal olsun diyorum!
2-2,5 kilo muuu:1shok:
kaç gündür yapıyorsun bunu bijocum?
walla azmine hayranım ben dayanamazdım kesin:jeyyar:
canım bakalım normal düzende geri alacak mısın bize haber ver olur mu?
umarım almazsın canımcım:içelim:
selam takımcık ,
bhk ben de sana benziyorum canım.bugüne kadar hiç öyle kalori hesabı yaptığım olmadı.aynen az kalorili veya çok kAlorili diye baktım besinlere ve ona göre tükettim.kimi insan çok disipline olur en ufak şeye dikkat ederek kilo verebilir,kimisi çok fazla sıkmadan yapabilir ancak.ben de ikinci gruptanım...
bu arada eşinin desteklemesi çok güzel.hele gerek bile görmemesi harika.benim eşim kilolarımdan rahatsız ve o rahatsız oldukça ben de sıkıyorum kendimi.psikolojik olarak veremiyor bile olabilirim.çünkü eskiden rahatken çok kolay kilo verirdim.o yüzden çok şanslısın canım..
BHK selam canım yaa hoşgeldin
ama sanırım ce eee diyip gitmişsin
mersa hayatim sana sans dilemekten baska sey elimden gelmiyor..
böyle durumlarda rahat birakmali saniyorum cocugu. zaten son gün ne yapabilirsinki. kafasini dagitsin diye bir yere gönder arkadasina sinemaya filan mehalim daha güzel seyler söyler zaten. rabbim hakkinizda hayirlisini versin canim. a.s.
Mersa canım benim nacizane bana fikir danışmışsın. aklımın yattığını dilim döndüğünü anlatayım sana . evet bu sene bazı şanssızlıklar yaşamışsınız .Öyle yada böyle doğru yada yanlış zaman geçmiş ve sınav gelmiş kapıya çatmış. Yavrumuz kaça gidiyor ben tam takip edemedim ama artık bu saatten sonra sen bir anne olarak ( tabiki bunu biliyorsundur) psikolojık olarak onu rahatlatman. sınav önemli ancak hayatın sonu değil yada tüm yaşantısı buna bağlı değil. başarılıd olsa başarısızda olsa. sizin birtanecik yegane bebeğiniz olduğunu bilirse oda stresten ve de kaygıdan vede başarısızlık halinde kendini suçlamaktan kurtulur. herşeye rağmen sadece ve sadece onun önemli olduğunu hissettirin. sınava bişi kalmadı zaten bu 2 günde sınav yokmuş gibi davranın ve bu konuda konuşmayın bırakın aklından çıksın en azından gündeminizden çıksın,böylece gerginliğinizde azalır. kaça gidiyordu hatırlamıyorum özür dilerim ancak seneye tekrar girecekse sınava. olaki sınav sonrası istediğiniz başarı olmazsa,suçlamadan yargılamadan üzülmeden bunu seneye biz nasılsa kızımla telafi ederiz oda daha iyisini mutlak yapacaktır duygusunu veririsin canım senin en güzel şekilde davranacağına ben eminim zaten Allah yardımcınız olsun canım
mehalim..bugün tanık olduklarına çok üzüldüm. malesef böyle analar babalar var işte. ve bundan daha niceleri var bilmediğimiz.eğer bir çocuk 'kötüyse' bunun sebebi ondan daha 'kötü' olan anne ve babasıdır. ben düşünemiyorum yani. 20 yaşındayım hala daha kılıma zarar gelmemesi için elinden geleni yapar ailem. biri bişey yaparsa da bana süründürürler.kaldı ki herif neler yapmış çocuğuna.
bu arada birinizin çocuğu bi sınava girecekmiş sanırım. olayı tam anlayamadım birden bire ortasında okumaya başladığım için ama elinizden geldiği kadar sakinleştirin lütfen onu. kendimden biliyorum. 3 sene össye girdim.oldukça başarılı bir öğrenci olmama rağmer stresden heyecandan sürekli sınavda bayılırdım kusardım agzımdan burnumdan kan gelirdi. son sınavda spazm geçirmişim hatta. apar topar doktora gittk ankaraya. elinizden geldiğinde rahatlatın lütfen onu.şimdi bile hala tuhaf bi şekilde sınav fobim var. vizelere finallere girerken ellerim titriyo kalemi tutamıorum düşürüyorum falan.
tamam canım dediğin gibi yapmaya çalışıyorum galiba ben suçluluk duyuyorum dersane olayından neden daha duyarlı olup dersaneyi değiştirmedim diye o benim ilk göz ağrım onun bu sıkıntıları yaşamasını hiç istemiyorum .zaten kendide rahat bir çocuk ve benim belkide yanlış ama hep söylediğim önce çocuklarımın ruh sağlıkları ders sonra gelir derim hep .aynen dediğin gibi bir arkadaşımın kızı çok başarılı ama sınavlarda çok stres yapıyor ve ailede aynı şekilde çocuk olduğundan daha düşük başarı elde ediyor .dersanede sınavlarda 1. değilde 2. olrsa evde yas ilan ediliyor ve sonuç tabiki psikolok desteği almak oldu.çok teşekkür ederim desteğin için.
bana gelince.. sınavım fena değildi. malum hocamız profösör ve aynı zamanda dekan yardımcısı olunca dayamış kazık gibi soruları=D test yapmıs ama 3 yanlıs bi dogruyu götürüyo.. bakalım olduğu kadar ya=)) bu tarz şeylerin öğrencilik hayatında olması gerekdiğini öğrendim ben. kalmak da var geçmek de=))
kalliste canım şimdi poşet torbanı gördüm ben cevap yazarken sen gelip gitmişsin .harika olmuş ya sen ne becerikli kadınsın mehalimde öyle şu poşetliğin bide arkasınıın resminide koysan nasıl yaptığını tam anlasakta belki bizlerde deneriz çok şeker olmuş ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?