- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #10.941
canım ya muhtemel gerilim başağrısıdır senin yaşadığın . bildiğim kadarı ile destek ürün kullanmıyorsun demi. kullanıyorsan oda baş ağrısı yapabilir.
kimin konseri idi acep gitttiğiniz
eskişehirin amatör gruplarından biri bebeem. öğrenci işi=) daha dogrusu 2 senedir falan müzik piyasasındalar ama öyle albumlu bi grup ddeğil.çok övmüşlerdi.ilk kez dinledim ben de. fena değillerdi. bu arada destek herhangi bişey kullanmıyorum. sadece diyet-spor
ya çikolatacım snn diyete kolay demişim affet yawww....kağıda döküodum buzdolabının üstüne koyucam daha rahat göriyim ne yicemi diye...yazarken farkına vardım ki hiçte kolay değil yaaa...yani ewde çocuk olmasa rahat uygularım sorun olmaz ama kızımı beslerken nasıl becercem bilmiom...en azından kendi diyetimde hertürlü yemek pişio yağsız yapıom suyunu kullanmıom ama kızımla yiyoruz...bu diyette doğru düzgün sebze falan filanda yok...ayrı yemek yapıp yememek zor olucak...akşam yemeğine kdr hepsine uyarım ama gerisi zor...ilk hafta denicez bakalım...ama dvm ettiremeyeceğime eminim...ben diyette ufak değişikler yapmayı düşünüyorum
mesela salam yerine 1 kibrit kutusu peynir...ve ya akşam yemeklerine salata yerine öğlen 2 ayran veriodu ya birini öğlen yiiyp birini akşam aman ne biliyim yaaa...bişiler yapçaz
ama dikkatimi su girissiniler çekti...1 grissini 1 dilim ekmeğe eşdeğer...o grissiniler çok geldi bana...ben onları azaltıp akşam yemeğine katmayı düşünüyorum...ya da akşam sebze ıspanak gibi bişiler yemeği düşünüyorum...
siz onu deneyin bende kendi uydurduğumu(TABı SıZıN DıYETE UYDURUCAM SADECE YERLERDE DEĞıŞıKLıK OLUCAK ÖĞLENıNKıNıN KALORıSıNı AKŞAMA TAŞICAM GıBı MESELA)...bakalım ne kdr kilo vercem....
ya bu grissininin eti formdan farkı ne:S
:roflol: ayy inşallah o gün senin yanında olmayı ne çok isterdim varya girerdik kol kol sonra havamızdan yanımıza yaklaşılmazdıevet mehalim artik daha cok burda olucam insallah cok calisacamm ve bu kilolardan kurtulup kotumu giyip tr ye gelecm botumu ise kisin giyerim artikim
oo olsunda konser olsunda amatör olsun yaa.:)) ben ne çok özledim böyle ortamlarımafoldumben ama ama yok kii. olsada burda eşimle konsere gitmek hayalleskişehirin amatör gruplarından biri bebeem. öğrenci işi=) daha dogrusu 2 senedir falan müzik piyasasındalar ama öyle albumlu bi grup ddeğil.çok övmüşlerdi.ilk kez dinledim ben de. fena değillerdi. bu arada destek herhangi bişey kullanmıyorum. sadece diyet-spor
ayy evet kaslı kadınları bende sevmem hatta hiç hazzetmem. bende çokk evelce M.Ö tarihinde spor yaparken kollarım falan kaslandığında çok rahatsız olmuştum salak gibi ağırlık çalışmışım bide:))
ben de geçen gün farkettim yürümekten üst bacak kaslarım yani ön taraf belirginleşmiş. böyle kas resmen taş gibi :1shok: aa bu ne ya dedim eşim deli misin daha ne istiyosun diyo ama ben hiç sevmem kas görüntüsünü bayanda :dilcikar:
:
:roflol::roflol:gitmiş yatagıma oturmus.. heryeri b*k olmus delikafadulden peh=D aman neyse.. =D
ben okudum ama birde neyi hangi gün yapacağımı anlasaydım senle bende varım dicektim amavereliniortak ama bu hafta dur bakalım özel hastanein diyetisyeninden randevu aldım bakalım o nasıl bir liste tutuşturacak elimize:içelim:açıkçası 38 gün beni de korkutuyor.yani yapamamak değil de,o kadar uzun süre disiplinde kalmak zor olabilir.. burda birbirimize vereceğimiz destek,motivasyon çok önemli...
kızlar gelin bu diyetle beraber saatlermizi de düzene koyalım olabildiğince..düzenli saatlerde yemek çok önemliymiş. mesela ben 9 da kahvaltı ,12 de öğlen yemeği ,15 de ikindi , 19.00 da akşam yemeği, 21 de gece öğününü yemeyi planlıyorum..(tabii bunlar sadece plan,umarım uygulayabilirim)
ve mutlaka günlük 45 dk yürüyüş yapmayı düşünüyorum...
birbirimizi desteklemeli,peşini bırakmamalıyız...bir de temmuz 16 da hepimiz en az 10 kilo veriyormuşuz düşünsenize :1rolleyes:
benim tatlı krizime bi çözüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?