• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haha güzelmişş:1:

evet yaaa maşallah prensesine:nazar:

ben 100 taneyi 10dkda zor atlıyorum bence sen de az az başlayıp zamanla arttır çünkü nişanlıykenki halinle şimdiki halin aynı değil- birden yüklenme kendine:34:

tebrik ederim güzel arkadaşım :46:azmin elinden bir şey kurtulmuyor o kadar spora karşılık vermemek olmazdı:1:

vayyy be :53:Elif tebrik ediyorum seni:46::46::46: Eee yarış arkadaşını da geçmişsin:34:

ne güzel pozitif başlamışsın güne tebrik ediyorum tartıda herşeye rağmen bu farkı görmene çok sevindim:34:

Hayırlı Cumalar Sevdacım, bu eklediğin yazıya da amiiiiiin diyorum Rabbim bugün hürmetine kabul etsin inşallah dualarımızı...:16:

sagol guzel arkadasim benim :)

ebbiss'i gecemedim, fark da 400 gr artti ama napalim kismet.

teşekkür ederim lucimm

Ama tasiyee uçan balon alma kendin yapıstır.

Uçan balon sakat iş mumda olduğu için patlama ve yaralanma durumun yüksek

aaa çok akıllısın tatlım yaa, ben de uçan balon sanmıştım onları, çok iyi fikirmiş :)

:16::16::16: canımsın..

napım oyle aklıma geldi çokda güzel oldu

süper gelmiş aklına, aynı uçan balon gibi olmuş :) güzel geçti inşallah geceniz? nice kutlamalarınız olsun inşallah sevdiceğinle...aşk yaaa, aşk kadar güzel bir şey yok dünyada...çok şükür aşkı yaşatana... eşim eve geleceğinde elim ayağım titrer benim özlemimden, heyecanımdan...Rabbim heyecanımızı hiç bitirtmesin, uzuuun güzel yıllar nasip etsin sevdiceklerimizle bize :):16::16::16:

Gunaydin gunaydin,

kisaca bildirimimi yapayim hemen kacacagim.

gecen hafta 87,3 bu hafta 85,7 giden 1,6 %1,83

Tebrikler canım :16: çok güzel 1.6 kg vermen . :nazar:

günaydın arkadaşlaaaarrrrr, hayırlı cumalar, keyifli güzzel bir gün dilerim, zira benim için çok güzel bir sabah oldu, çok şükür :) bu sabah bu gözler, 72 yi gördüüü :nazar::nazar::nazar: (maşallah, maşallah) bu hafta uyguladığım taktiği öneririm hem her şeyi yedim, kebabımı, lahmacunumu, tatlımı, pastamı hem de 2 kilo gitti çok şükür :) toplightcım en son 74 düm tatlım, 2 hafta izin vardı biliyorsun artık nasıl hesaplanacak onu bilmediğim için-kaça bölünecek- hesap işini senden öğrenip yapayım canım :):16::16::16: mutluluk ve keyif dolu, sevgi dolu bir gün olsun :):21::21::21:

luci bravo 2 kg çok iyi :nazar: :46:

süper gelmiş aklına, aynı uçan balon gibi olmuş :) güzel geçti inşallah geceniz? nice kutlamalarınız olsun inşallah sevdiceğinle...aşk yaaa, aşk kadar güzel bir şey yok dünyada...çok şükür aşkı yaşatana... eşim eve geleceğinde elim ayağım titrer benim özlemimden, heyecanımdan...Rabbim heyecanımızı hiç bitirtmesin, uzuuun güzel yıllar nasip etsin sevdiceklerimizle bize :):16::16::16:

Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah

4 yıl geçmesine rağmen bende hala aynı heyecanım devam ediyor.

Allah bu heyecanımızı almasın inşallah

canım bende ona kızıyorum ya işte sen 87 lerden nerelere geldin ben kg vermek bi yana alıyorum o yüzden kendime sıkı bir şeyler yapmam lazım çocukların hastalıkları vs neyse ama hiç kg verememek ne oluyor yaa ne kadar bana söylenseniz haklısınız güya o kadar yürüdüm yediklerime dikkat ettim ama bi yerlerde bişeyler atlıyorum sanırım zaten dün oğlumda karaciğerde yağlanma çıktı 3 ay sonraya kontrol verdi dr ve 3 ay sonra mutlaka kg vermiş olarak gelmeli dedi değilse sağlığını ciddi şekilde tehdit edecekmiş o yüzden artık bu gün itibariyle evde farklı bir beslenme tarzı başlatacağım hem oğlum hem ben kg vermeliyiz 2 ayı boşuna geçirdim ama artık dur demenin zamanı geldi
aslında evde yapacağın ufak tefek değişiklikler eminim oğluna da sana da iyi gelecektir. Sebze yemeklerini yaparken 1 kilo sebzeye 2 yk yağ koysan yeter ama bunu sen bil kimseye deme ben evde az yağlı yaptığımda bunu söylediğimde hemen psikolojikman annem ayy bunun tadı yok diyordu ama söylemezsem aaa bu ne güzel olmuş der :34: fark ettirmeden yapmaya çalış:34: sporu da zorla değil de hadi oğlum çıkalım yürüyelim bak benim yanıma bir destek lazım tarzında konuşsan gelmez mi?
Günaydın sevgili takım, kilo bildirmeye geldim:32:

Geçen haftaki kilom 67.7
Bu hafta 67.4 kg
Ortalama %0.44
Tebrikler:46::46::46:

bende yazayım...

geçen hafta hatta bu salıya kadar 86.8 idi.......... çarşamba 88.8diii...........cuma sabahki tartımda 88 :23::23::23::23::23: :4:

cmt belki 87 olurumda doktor az kızar bana :37::37::37::37::37:
Canım sen bence diyetten ziyade yürüyüşlere ağırlık ver çünkü gün geçtikçe bebek de ağırlaşıyor hareketsiz kaldıkça dolaşım sistemin de zarar görür - benim annemin varisleri var hep hamilelik zamanından kalmış bende de kilodan dolayı risk var o yüzden kilo vermek istiyorum yani tamamen sağlık için - estetik kaygılar ikinci planda yani:34:

Günaydın Kızlarr

Yine bir cuma yine bir hüsrann

Bu haftaki çabama rağmen 300 gram almışım. Şaşkınım anlamda veremiyorum açıkçası.

Neyse

Geçen Hafta :61.5
Bu Hafta :61:80

Bu bünyeye ne yapacagımı sasırdım artık

Birde yürüyüşe başladım her yerim fena ağrıyorrr

Allahım bitsin bu kabus surda kaldı kaç kilom yavvv

Zeynepciğim 300 g çok değil elbette almasan daha iyi de ama ödemin olabilir başka nedenler olabilir sıkma canını elbet gidecek sen istikrarlı devam ettiğin sürece bir süre sonra zaten bedenin de buna uyum sağlayacaktır:34:

Eşim lustral kullanıyor zaten keşke gelsede terapiste gitsek malesef hayatta kabul etmez.yaza kadar yoluna girsin diye dua etmekten başka şansım yok
Durumdacım o zaman madem ki eşin ilaç kullanıyor demek ki çok da sağlıklı denemez yani sonuçta sorun sende değil bunu bil ve hani demesi kolay diyebilirsin belki ama laflarıyla seni üzmesine izin verme - baktın etkileniyorsun sen kendin git psikoloğa - en azından kendi ruh sağlığının bozulmamasını sağlamaya çalış:34:

Maalesef 61.00 yüz gram almışım regl olamadım.
100 gram kesin ödemdir canım madem henüz regl de olamadın - sıkma canını:34:

lilycim o kadarını bende yapıyorum su,çay,yada sürekli ekip arkadaşımın yanına gidiyorum

Molaya gidiceksem merdiven kullanıyorum asansor kullanmıyorum ama nihayetinde oturarark çalışıyorum

Bu aralar öğle yemeğinden 1 saat sonra terasta yürüyorum ama 10 dk falan fazla yürüyemiyorum

sağol canımcım .

Hem ne demek biz neyiz kız herkesin kocitosu karıcığı kendine güzel öyle deme üzülürüm
sen yine yürüyormuşsun ben tüm gün masamdayım aralarda geziniyorum ama ev-iş arası hep yürüyorum öğle araları da bazen çıkıyorum çarşıda işlerim falan oluyor - akşamları da yürüyüş yapmak istiyorum bakalım kendime bir ayar çekmem lazım:1:

cevap veren olmadı galiba sayfaya yazıyoruz
kilo bildirimi
başlangıç:82.4
bugün:81.3
toplam giden: 1.1
hedef :60
kilo verenleri tebrik ediyorum kızlarr:46:
Gulanne, çok güzel vermişsin tebrik ediyorum devamını dilerim:46::46::46:

Merhaba,
Ben de bugün bildirimle başlıyorum. Benim diyetisyenle kendi tartım arasında 1.1 kg var. Ben tartının pillerini çıkarttım bu yüzden ama dün tekrar taktım.
101,8 geldim kıyafetsiz, demek ki biraz vermişim yine pazartesiden beri ama sağlıklı bir kıyaslamayı ancak haftaya yapacağım. Sevgiler

Özet olarak kilom:101.8 :))
Ne kadar verdin? ben geçen hafta olmadığımdan takip edemedim o yüzden soruyorum

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / )
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / )

5.TAKIM ORTALAMASI :

lily cim senin hesabın doğru canım luci cim etapları yazınca senin kg 3 e lily nin ki 2 ye bölünecek
teşekkür ederim açıklaman için kaptan bilmediğimden sordum :34:

aslında evde yapacağın ufak tefek değişiklikler eminim oğluna da sana da iyi gelecektir. Sebze yemeklerini yaparken 1 kilo sebzeye 2 yk yağ koysan yeter ama bunu sen bil kimseye deme ben evde az yağlı yaptığımda bunu söylediğimde hemen psikolojikman annem ayy bunun tadı yok diyordu ama söylemezsem aaa bu ne güzel olmuş der :34: fark ettirmeden yapmaya çalış:34: sporu da zorla değil de hadi oğlum çıkalım yürüyelim bak benim yanıma bir destek lazım tarzında konuşsan gelmez mi?

Canım sen bence diyetten ziyade yürüyüşlere ağırlık ver çünkü gün geçtikçe bebek de ağırlaşıyor hareketsiz kaldıkça dolaşım sistemin de zarar görür - benim annemin varisleri var hep hamilelik zamanından kalmış bende de kilodan dolayı risk var o yüzden kilo vermek istiyorum yani tamamen sağlık için - estetik kaygılar ikinci planda yani:34:

Zeynepciğim 300 g çok değil elbette almasan daha iyi de ama ödemin olabilir başka nedenler olabilir sıkma canını elbet gidecek sen istikrarlı devam ettiğin sürece bir süre sonra zaten bedenin de buna uyum sağlayacaktır:34:

Durumdacım o zaman madem ki eşin ilaç kullanıyor demek ki çok da sağlıklı denemez yani sonuçta sorun sende değil bunu bil ve hani demesi kolay diyebilirsin belki ama laflarıyla seni üzmesine izin verme - baktın etkileniyorsun sen kendin git psikoloğa - en azından kendi ruh sağlığının bozulmamasını sağlamaya çalış:34:

lilycim o kadarını bende yapıyorum su,çay,yada sürekli ekip arkadaşımın yanına gidiyorum

Molaya gidiceksem merdiven kullanıyorum asansor kullanmıyorum ama nihayetinde oturarark çalışıyorum

Bu aralar öğle yemeğinden 1 saat sonra terasta yürüyorum ama 10 dk falan fazla yürüyemiyorum

sağol canımcım .

Hem ne demek biz neyiz kız herkesin kocitosu karıcığı kendine güzel öyle deme üzülürüm
sen yine yürüyormuşsun ben tüm gün masamdayım aralarda geziniyorum ama ev-iş arası hep yürüyorum öğle araları da bazen çıkıyorum çarşıda işlerim falan oluyor - akşamları da yürüyüş yapmak istiyorum bakalım kendime bir ayar çekmem lazım:1:

inşallah lilycim ben tam gaz devam ediyorum zaten bakalım ilerleyen haftalar eksileri görecekmiyim

lily cim zaten aynı şekilde yapıyorum ben yağlı yemek hiç yiyemem de yapamam daama artık bişeyleri değiştirmenin zamanı geldi bu arada DESTANSI dan 1 ahfatadır hiç ses yok siteye de girmemiş en son bildirim yaptığından beri ben bi yemeğe gideyim gönüşte ana paylaşıma eklerim kiloları

Kızlar Kocacımın bana yaptığı jeste karşılık benim güzel süprizim

Sizlerede fikir olsun

Maliyeti düşük zahmetsiz harika bir sey olduu :16::16::16:

Eki Görüntüle 1041403
oy oy maşallah çok romantik bir çiftsiniz:16:Allah daim etsin

geldim ama hala is yetistirmeye calisiyorum :((
kız hala mı? Kıyamam yaaaa...... ya bırak Allah aşkına biraz dinlen keyfini çıkar Konya'nın:34:

teşekkür ederim lily, ben de seni tebrik ederim... eksileri görmek keyif verici...
evet öyle luci yaaa eksileri görmek harika hele ki benim ilk direnç noktam 81di onu kırdım bir de 74-75 civarındayken bir takılmam oluyor - yani 74ü de kırdım mı oldu bu iş - ondan sonra takır takır gider evelallah

sagol guzel arkadasim benim :)

ebbiss'i gecemedim, fark da 400 gr artti ama napalim kismet.
olsun aslında geçmek önemli değil önemli olan gaza gelmekti sanırım - ikiniz de iyi yarış yaptınız artık ne diyelim iyi olan kazansın:1:

Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah

4 yıl geçmesine rağmen bende hala aynı heyecanım devam ediyor.

Allah bu heyecanımızı almasın inşallah
Allah daim etsin kızlar heyecanınızı aşkınızı... :16::16::16: İkinize de maşallah:nazar:
Eşlerinizle bir ömür mutluluk dilerim
Ben sanırım yeterince duygusal değilim - bu tarz şeyler yapabileceğimi zannetmiyorum bir erkekten de çiçek almasını beklemem mesela...

kız hala mı? Kıyamam yaaaa...... ya bırak Allah aşkına biraz dinlen keyfini çıkar Konya'nın:34:

evet öyle luci yaaa eksileri görmek harika hele ki benim ilk direnç noktam 81di onu kırdım bir de 74-75 civarındayken bir takılmam oluyor - yani 74ü de kırdım mı oldu bu iş - ondan sonra takır takır gider evelallah

olsun aslında geçmek önemli değil önemli olan gaza gelmekti sanırım - ikiniz de iyi yarış yaptınız artık ne diyelim iyi olan kazansın:1:

Allah daim etsin kızlar heyecanınızı aşkınızı... :16::16::16: İkinize de maşallah:nazar:
Ben sanırım yeterince duygusal değilim - bu tarz şeyler yapabileceğimi zannetmiyorum bir erkekten de çiçek almasını beklemem mesela...

konferansta sunabilmek icin bu yaziyi bir an once bitirip gondermem gerekiyor. mecbur yani :P ama hemencecik bitirebilirsem ogleden sonra gel keyfim gel yapabilirim insallah.

teşekkürler lilycim

Bende eskiden romantik bir tip değildim çiçek alınması saçma bile gelirdi

böyle ortamlar beni gerer luzumsuz gelirdi.

Takii biri gelip hayatını aklını kalbini alt üst edene kadar

:16::16:
bilmiyorum benim için böyle oldu en azından Allahım herkese yasatsın.

sağol canımcım .

Bilmiyorumki düzenli aslında belki iş güç stres yapmışımdır. çalışmaya başlayalı tam 4 hafta oldu ne çabuk geçti.kadınlar okusun kimse oturmasın:)

hamilelikte insanın psikolojisi ciddi bozuluyor yaaaa.sonrasında da toparlamak zor oluyor. ama bence aşabilirsin eşine az zaman ayırıyorolabilir misin? yani sadece anne değiliz. aynı zaman da da eşiz unutmamamk lazım=))))ama su konuda katılıyorum sana kesnlikle asırı ilgi seviyoruz=)))

Evet ya boğaçburcuyum malesef tam bir ilgi manyağıyım o terazi dengesisin önde gideni anlaşıcaz bir yerde elimiz mahkum:) aymmilleti teselli et boşanma aşamasında derken şükür dedim halime insanlar ne kadar gaddar ne kadar acımasıx

sağol canımcım .

Ben bu hafta katıldım aranıza, o yüzden net değil rakam ama şöyle söyleyebilirim. diyetisyenin ölçümü ile 106.9 dum 21 şubatta.
Pazartesi günü gittim en son 101.7 geldim. Yani 1 ayda 5 kilo :)

Bundan sonra evdeki tartı ile ölçüm yapıp yazacağım her hafta.

kızlar listemizin son hali budur

***5.TAKIM - 354.ETAP***

toplight ( 73,30/ / ) bildirimde bulunmadı
Gamze_M (65,7/ 65.9/ -0,2/ %-0,30)
Luci221177 ( 74,00/ 72,00/ 2,0/ %0,90) 351. etapta kg bildirip izne ayrıldı kilosu üçe bölündü
Lily86 (76,20/75,60 /0,60/%0,39 )352. etaptakg bildirip izne ayrıldı kilosu ikiye bölündü
Vazgecmekyok ( 87,3/ 85,7/ 1,6/ %1,83 )
yu_zey ( 61,50/61,80 /-0,30 /-%0,49 )
Hnd (67,70/67,40 /0,30 / %0,44)
Sevda_M ( 73,3/ 72,7/ 0,6 / %0,81)
durumda( 60,90/61,00 /-0,10/ % )
hazos87 (54,20/ 54.00/0.2/%0,36 )
ebbiss (86,30/ 84,30 / 2,00/%2,32 )
DESTANSI (67,80/ / ) bildirimde bulunmadı

5.TAKIM ORTALAMASI : %0,51

Back
X